ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 614
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 614 of 1380 FirstFirst ... 1145145646046126136146156166246647141114 ... LastLast
Results 9,196 to 9,210 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    το οτι εχω ρηχα συναισθηματα οφειλεται η σε καποια ψυχωση η σε αντικοινωνικη προσωπικοτητα αν εβγαλαν σωστη διαγνωση...την εκοψα κανοντας ομαδες αυτοθεραπειας με αλλους πρψην χρηστες....ρωτα οτι θελεις
    Ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι επικίνδυνο να πλησιάσεις κάποιον που έχει πάρει ναρκωτικά με την έννοια του ότι μπορεί να γίνει επιθετικός λόγω των ουσιών, ισχύει αυτό; Γιατί μου έχει τύχει να δω και ζήτησα από άντρα να βοηθήσει, εγώ φοβήθηκα...μην με κράξεις please...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δεν θα σε κραξω..συνηθως οχι δεν ειναι επικυνδυνο αναλογα και την ουσια βεβαια αν εννοεις χρηστη ηρωινης λογικα δεν θα καταλαβαινει καν τι του λες παντως επικυνδυνο ειναι απο την αποψη οτι μπορει να σου κλεψουν λεφτα το να σου ασκησουν βια ειναι σπανιο δυστυχως οι ναρκομανεις ειναι πιο στιγματισμενοι και απο ασθενεις με aids η τους σχιζοφρενεις η αληθεια ειναι οτι ειναι πληγωμενοι και αρρωστοι ανθρωποι και πολυ συχνα εχουν και δευτερη διαταραχη οπως εγω...αλλα καλο ειναι να μην εμπιστευεσαι αμα ειναι σε ενεργη χρηση επειδη μπορει να σου κλεψουν κατι ισως χωρις να ναι σιγουρο αν εννοεις χρηστη χασις αυτοι ειναι κοινωνικοι νορμαλ ανθρωποι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναταλία?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    δεν θα σε κραξω..συνηθως οχι δεν ειναι επικυνδυνο αναλογα και την ουσια βεβαια αν εννοεις χρηστη ηρωινης λογικα δεν θα καταλαβαινει καν τι του λες παντως επικυνδυνο ειναι απο την αποψη οτι μπορει να σου κλεψουν λεφτα το να σου ασκησουν βια ειναι σπανιο δυστυχως οι ναρκομανεις ειναι πιο στιγματισμενοι και απο ασθενεις με aids η τους σχιζοφρενεις η αληθεια ειναι οτι ειναι πληγωμενοι και αρρωστοι ανθρωποι και πολυ συχνα εχουν και δευτερη διαταραχη οπως εγω...αλλα καλο ειναι να μην εμπιστευεσαι αμα ειναι σε ενεργη χρηση επειδη μπορει να σου κλεψουν κατι ισως χωρις να ναι σιγουρο αν εννοεις χρηστη χασις αυτοι ειναι κοινωνικοι νορμαλ ανθρωποι
    Ευχαριστώ!

Εγώ για βία είχα φοβηθεί, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, είχε ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο τώρα τι είχε πάρει δεν ξέρω αλλά φοβήθηκα να τον ακουμπήσω μήπως και τον ενοχλούσε αυτό και ξεσπούσε λόγω της χρήσης...και ζήτησα βοήθεια από έναν νεαρό που ήταν εκεί κοντά να τον σηκώσει, μετά δεν θυμάμαι τι έγινε γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια...Θυμάμαι όμως μια πρόσφατη περίπτωση (αν και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτός είχε πάρει ναρκωτικά) που κάποιος έπεσε από τη θέση του στο λεωφορείο και μια γυναίκα πρόλαβε και τον βοήθησε να σηκωθεί αλλά οι άντρες κοιτούσαν και κανείς δεν ήρθε να βοηθήσει, τι να πω...που είναι η δύναμη όταν την χρειάζεσαι;

Τώρα για τους σχιζοφρενείς κι αυτοί με τρομάζουν λίγο όταν μιλάνε στον εαυτό τους, είχα πετύχει έναν που μιλούσε κι απαντούσε μόνος του κι η μία φωνή ήταν ήρεμη αλλά η άλλη που απαντούσε θυμωμένη και τρόμαξα...

Αναρωτιέμαι πάντως πως ξεκινάει κανείς να παίρνει ναρκωτικά...είναι κρίμα...
    Πάντως ακόμα και το αλκοόλ έχει θολωτική επίδραση, μια φορά με πείραξε και τα έχασα και για λίγα δευτερόλεπτα δεν αναγνώριζα τον φίλο μου που μου μιλούσε...πώς γίνεται και χάνεται έτσι το μυαλό; Ξέρεις;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγω το μόνο που θέλω να σχολιασω από το πέμπτο επισοδειο είναι το hold the door-hodor...ήταν το πιο συνταρακτικό πραγμα που συνέβη στο επισοδειο, έλεος πως κανείς σα να μη το προσεξες; Μου ράγισε τη καρδια να πουμε...λολ
    Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω το μόνο που θέλω να σχολιασω από το πέμπτο επισοδειο είναι το hold the door-hodor...ήταν το πιο συνταρακτικό πραγμα που συνέβη στο επισοδειο, έλεος πως κανείς σα να μη το προσεξες; Μου ράγισε τη καρδια να πουμε...λολ
    Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
    Δεν μου λείπει ο Hodor να σου πω την αλήθεια.
    Μακάρι να πεθάνει και η Sansa τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ευχαριστώ!

Εγώ για βία είχα φοβηθεί, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, είχε ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο τώρα τι είχε πάρει δεν ξέρω αλλά φοβήθηκα να τον ακουμπήσω μήπως και τον ενοχλούσε αυτό και ξεσπούσε λόγω της χρήσης...και ζήτησα βοήθεια από έναν νεαρό που ήταν εκεί κοντά να τον σηκώσει, μετά δεν θυμάμαι τι έγινε γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια...Θυμάμαι όμως μια πρόσφατη περίπτωση (αν και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτός είχε πάρει ναρκωτικά) που κάποιος έπεσε από τη θέση του στο λεωφορείο και μια γυναίκα πρόλαβε και τον βοήθησε να σηκωθεί αλλά οι άντρες κοιτούσαν και κανείς δεν ήρθε να βοηθήσει, τι να πω...που είναι η δύναμη όταν την χρειάζεσαι;

Τώρα για τους σχιζοφρενείς κι αυτοί με τρομάζουν λίγο όταν μιλάνε στον εαυτό τους, είχα πετύχει έναν που μιλούσε κι απαντούσε μόνος του κι η μία φωνή ήταν ήρεμη αλλά η άλλη που απαντούσε θυμωμένη και τρόμαξα...

Αναρωτιέμαι πάντως πως ξεκινάει κανείς να παίρνει ναρκωτικά...είναι κρίμα...
    Πάντως ακόμα και το αλκοόλ έχει θολωτική επίδραση, μια φορά με πείραξε και τα έχασα και για λίγα δευτερόλεπτα δεν αναγνώριζα τον φίλο μου που μου μιλούσε...πώς γίνεται και χάνεται έτσι το μυαλό; Ξέρεις;
    για την βια μην φοβασαι καθως σε τετοια κατασταση δεν μπορουν να προστατεψουν ουτε τους εαυτους τους αλλα μην πλησιαζεις αν θες το πορτοφολι σου ..τωρα ενα αλλο θα σου πω η ηρωινη δεν σε κανει βιαιο σε ηρεμει εγω στην χρηση ειχα μονο ενα περιστατικο βιας χειροτερος εγινα οταν καθαρισα και βγηκε στη φορα η αλλη διαταραχη μεσα σε 5 μηνες εδωσα ξυλο εφαγα ξυλο και τραυματισα εναν με μαχαιρι ξερω αυτα ειναι πολυ μακρυα απο σενα δεν μπορω να στο περιγραψω δεν εχω τοσο θεμα με τον θυμο απλα δεν μπορω να ελεγξω τις παρορμησεις μου και μου δινουν φαρμακα εχω και ψυχωτικα...τωρα το αλλο το πως μπλεκει καποιος ειναι θεμα γενετικο και περιβαλλοντικο οπως εαυ ανεπτυξες φοβιες καταθλιψη και ocd ετσι αλλοι γινονται χρηστες και το φαρμακο ειναι τα ναρλωτικα ασθενεια ειναι..και το αλλο πως μπορει να θολωσει το μυαλο; η ηρωινη ειναι 3 φορες πιο δυνατη απ την μορφινη η ευφορια που δινει απλα δεν υπαρχει γινεσαι αλλος ειναι σαν ζωντανο παραμυθι το πως νιωθεις και μετα αρχιζει ο εφιαλτης αφου διαλυεται η ζωη σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν μου λείπει ο Hodor να σου πω την αλήθεια.
    Μακάρι να πεθάνει και η Sansa τώρα.
    Καλά ούτε εμένα μου λείπει. Αλλά δεν καταλάβες τι έγινε;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλά ούτε εμένα μου λείπει. Αλλά δεν καταλάβες τι έγινε;
    Κατάλαβα τι συνέβη.....
    Το είδες το νέο επεισόδιο?
    Έχω μια απορία.Τι σας αρέσει στον Jon Snow,και δεν σας αρέσει ο Khal Drogo ή ο Jaime Lannister?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κατάλαβα τι συνέβη.....
    Το είδες το νέο επεισόδιο?
    Έχω μια απορία.Τι σας αρέσει στον Jon Snow,και δεν σας αρέσει ο Khal Drogo ή ο Jaime Lannister?
    Αστο δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια συζήτηση, δε θέλω να σπαμαρω αναμεσα στο θέμα που άνοιξαν ο κύκνος και ο kavkaz, είναι σοβαρό και ενδιαφέρον.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αστο δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια συζήτηση, δε θέλω να σπαμαρω αναμεσα στο θέμα που άνοιξαν ο κύκνος και ο kavkaz, είναι σοβαρό και ενδιαφέρον.
    Ε τότε για τον Hodor πως μπόρεσες να μου πεις?
    Απάντησε μου πάντως όταν μπορείς και σε αυτό,αλλά και στο άλλο για τον Ramsay.

Senior Member
    κοιμηθηκατε η απλα δεν μιλατε;

Quote Originally Posted by favvel View Post
    C.C ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..
    όμως αλήθεια μπορούμε να γίνουμε πιο ευέλικτοι άμα αλλάξει λίγο η διάθεσή μας?
    εγώ νομίζω η ευελιξία έχει να κάνει με το πόσο ανοιχτόμυαλοι είμαστε,με τις γνώσεις που έχουμε και με το χαρακτήρα μας..
    αν είμαστε πιο θετικοί γινόμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές και είμαστε ανοιχτοί στο να τα δούμε και με άλλο μάτι άρα γινόμαστε και πιο ανοιχτόμυαλοι..
    αλλά το χαρακτήρα μας πώς να τον αλλάξουμε?
    όταν έχουμε μάθει να είμαστε στενοκέφαλοι και κολλημένα μυαλά?
    και τις γνώσεις απ'την άλλη..όταν πες βαριέσαι να διαβάσεις πχ ψυχολογία,πώς θα τις αποκτήσεις?

η λύση είναι ο ψυχοθεραπευτής αλλά εγώ δεν έχω δει φως με την ψυχοθεραπεία..μπορεί να φταίω κι εγώ..
    μάλλον είμαι πολύ αρνητική και δεν πιστεύω εξαρχής στην ψυχοθεραπεία οπότε δεν κάνω κι εγώ προσπάθεια να αλλάξω..

Αυτό που λες ότι σε κούρασε ο πόνος νομίζω είναι η μόνη γιατρειά μας..
    όσο πιέζουμε τον εαυτό μας να αλλάξει δεν αλλάζει..
    μάλλον πρέπει να το αφήσουμε να έρθει φυσικά..
    σαν μια ίωση να κλείσει τον κύκλο της..να γυρίσουμε το κουμπί κάποια στιγμή..
    κι εγώ αυτό σκέφτομαι τελευταίες μέρες..
    τι νόημα έχει όλη αυτή η μιζέρια?πού με έχει οδηγήσει?
    Θετεις πολλα και σωστα ερωτηματα. Πρωτον εγω παρολο που ειχα μπουκωσει το μυαλο με γνωση ψυχολογιας οταν αντιμετωπιζα "κρισιμα ζητηματα" εβγαινε στην επιφανεια η νοσος μου και οχι η γνωση μου. Δευτερον το γεγονος οτι ειχα καταθλιψη, δεν το ειχα αποδεχθει γιατι θελει πολυυυυυυ χρονο να αναγνωρισεις κατι που μεγαλωσες με αυτο υποθετω. Τριτον ναι αλλαγη δεν θα δεις στην ψυχοθεραπεια εαν δεν εισαι ανοιχτη. Δε σου λεω πηγαινε και κανε σε οτι σου πει χωρις να κανεις και ερωτησεις. Οχι. Να ρωτας, να ανοιγεις ψυχαρα και καθε συνεδρια και απο κατι θα σου δινει. Θελει το χρονο της η φαση. Απο την αλλη μπορει να μην σου ταιριαζει ο/η συγκεκριμενος -η ψυχοθ, μπορει να μην εισαι ετοιμη, μπορει να σου λειπει λιγο πεισμα να πατησεις γκαζι για αλλαγη. Τα περι ψυχης σκαλωματα μονο ευκολα δεν ειναι.

Δυστυχως δεν προκειται περι ιου αλλα για μια προσωπικη υπαρξιακη μαχη που θα δωσεις, δωσω και πρεπει να εχουμε σωστα εφοδια. Αγωγη αν κρινεται απαραιτητη και ειλικρινη σχεση με ψυχοθεραπευτη. Αφηνω τελευταιο το σημαντικοτερο, τη δουλεια που θα κανεις εσυ. Τη δουλεια που κανω εγω.
    Ναι, εγω βαρεθηκα να χτιζω και μετα να καταστρεφω, βαρεθηκα να μην νιωθω χαρα με τιποτα, βαρεθηκα να κανω σκεψεις αρνητικες, με σιχαθηκα πως να το πω ?
    Απο τοτε που κατεβασα αμυνες στην ψυχοθεραπεια βλεπω οτι δεν εχω μονο μειον μεσα μου. Συνεχιζω ομως καθε ημερα.

Εσυ δεν εχεις κινητρο ή δεν βλεπεις κινητρο μεσα σε εναν τοσο μπερδεμενο κοσμο. Κατανοητο.
    Το κινητρο σου εισαι Εσυ και η ζωη. Αλλά αυτο ειναι και να το νιωσεις μεσα σου να κυλαει, αυτο το - αμαααααν ---- κου ρα στη κα !!!

Σκεψου, επελεξε σωστους συμμαχους, δρασε και μετα η ζωη εχει εναν ρυθμο μια πολυ γρηγορο μια πολυ αργο... ομως θα εχεις κανει την αρχη.
    Αλλο η γνωση, αλλο το συναισθημα, αλλο η νοσος - το σκαλωμα του εγκεφαλου- αλλο η ελλειψη γνωσεων, αλλο η αποκτηση γνωσεων απο σωστο ειδικο απο αθρωπο που καταλαβαινει το μυαλο μας.
    Ναι υπαρουν ειδικοι που μπορουν να καταλαβουν το μυαλο μας. Στο υπογρραφω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αύριο μπαίνω στον τελευταίο μήνα της ζωής μου......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αφού δεν μπόρεσα ακόμη να πετυχω αυτό που θέλω,μάλλον θα φύγω,από τον μάταιο τούτο κόσμο.Ξέρω ότι θα χαρείτε τώρα.