ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 628
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 628 of 1380 FirstFirst ... 1285285786186266276286296306386787281128 ... LastLast
Results 9,406 to 9,420 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ξερεις κανεις πως λεγετε αυτη η μορφη χορου?
    Γενικά αυτη η κοπελα είναι του κλασικού χορού από ότι ξέρω. Με εντονες σύγχρονες επιρροές φυσικα. Τώρα εδω...χαχαχα
    Έχει έντονη θεατρικοτητα, είναι ένα μικρό περφορμανς θα έλεγα...για περαιτέρω διαφώτιση και σχολιασμο πρέπει να φωνάξουμε τον Κωστάλα :P

Junior Member
    Όταν πέφτω ψυχολογικά θυμάμαι αυτό τον διάλογο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Samwise: "I know. It's all wrong. By rights we shouldn't even be here. But we are. It's like in the great stories, Mr. Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger, they were. And sometimes you didn't want to know the end. Because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened? But in the end, it's only a passing thing, this shadow. Even darkness must pass. A new day will come.

And when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you. That meant something, even if you were too small to understand why.
    But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn't. They kept going. Because they were holding on to something."

Frodo: What are we holding onto, Sam?

Sam: That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for.

Φίλε kavkaz κάθε δυσκολία υπάρχει για να μας κάνει καλύτερους και πιο σοφούς ανθρώπους.

Senior Member
    Χριπ να σου κάνω μερικές ερωτήσεις για το πώς γράφεις/πως παίρνεις αποφάσεις ενώ γράφεις;
    Έχω κάποιες ιδέες αλλά αναθεμα κι αν ήξερα πως να τις υλοποίησω. Αν θες φυσικά

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χριπ να σου κάνω μερικές ερωτήσεις για το πώς γράφεις/πως παίρνεις αποφάσεις ενώ γράφεις;
    Έχω κάποιες ιδέες αλλά αναθεμα κι αν ήξερα πως να τις υλοποίησω. Αν θες φυσικά
    Γράφω την ιστορία βάσει ενός προσχεδίου που έχω στο μυαλό μου αλλά πάντα αφήνω χώρο στην ιστορία να με εκπλήξει με ανατροπές και νέους χαρακτήρες που δε θα σκεφτόμουν. Ποιες άλλες ερωτήσεις έχεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριπ View Post
    Γράφω την ιστορία βάσει ενός προσχεδίου που έχω στο μυαλό μου αλλά πάντα αφήνω χώρο στην ιστορία να με εκπλήξει με ανατροπές και νέους χαρακτήρες που δε θα σκεφτόμουν. Ποιες άλλες ερωτήσεις έχεις;
    Καταρχην δυσκολεύομαι να εχω συνέπεια στον τρόπο αφηγησης. Δεν μου αρέσει οταν μονοπωλεί ο παντογνώστης αφηγητής αλλά δεν έχω το ταλέντο για να ξεδιπλωσω αλλιώς την αφήγηση. Ίσως αν έκανα αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο από τον κάθε χαρακτηρα; Κουραστικό και βλακεια και αυτό αν γίνεται συνέχεια...και ο ξεκαρφωτος αφηγητής χρειαζεται. Απλά καμία φορά ξεφευγω και λέει πολλά κι αυτός, θέλω να αποφεύγω να αποκαλύπτει πολλα, είναι δυσκολο να τα παρουσιαζεις έμμεσα και να είναι αμερόληπτος.
    Μετά ας πούμε πως έχω κάνει μία αρχή και υπάρχει μία γενική ιδέα...ερχεσαι στο σημειο που πρεπει να παρεις ομως αποφάσεις, μπορεί να να έχω δυο η τρεις η παραπάνω επιλογές για το τι μπορεί να γίνει μετά. Ε οποία κι αν επιλεξω μένω με μία αίσθηση ανικανοποίητου και μου φαίνεται σκατά -_-
    Και αν συνεχίσω καταληγω με ένα στορυ που δεν μοιάζει με αυτό που οραματίστηκα ας πούμε...ε τι κάνω λάθος;
    Ή αλήθεια είναι πως ποτέ δεν εχω δοκιμάσει με ένα γενικό προσχέδιο από την αρχή ως το τέλος. Είμαι τελείως αρχαρια όπως καταλαβαίνεις. Σε ευχαριστώ πάντως

Junior Member
    Καταρχην δυσκολεύομαι να εχω συνέπεια στον τρόπο αφηγησης. Δεν μου αρέσει οταν μονοπωλεί ο παντογνώστης αφηγητής αλλά δεν έχω το ταλέντο για να ξεδιπλωσω αλλιώς την αφήγηση. Ίσως αν έκανα αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο από τον κάθε χαρακτηρα; Κουραστικό και βλακεια και αυτό αν γίνεται συνέχεια...και ο ξεκαρφωτος αφηγητής χρειαζεται. Απλά καμία φορά ξεφευγω και λέει πολλά κι αυτός, θέλω να αποφεύγω να αποκαλύπτει πολλα, είναι δυσκολο να τα παρουσιαζεις έμμεσα και να είναι αμερόληπτος.
    Μετά ας πούμε πως έχω κάνει μία αρχή και υπάρχει μία γενική ιδέα...ερχεσαι στο σημειο που πρεπει να παρεις ομως αποφάσεις, μπορεί να να έχω δυο η τρεις η παραπάνω επιλογές για το τι μπορεί να γίνει μετά. Ε οποία κι αν επιλεξω μένω με μία αίσθηση ανικανοποίητου και μου φαίνεται σκατά -_-
    Και αν συνεχίσω καταληγω με ένα στορυ που δεν μοιάζει με αυτό που οραματίστηκα ας πούμε...ε τι κάνω λάθος;
    Ή αλήθεια είναι πως ποτέ δεν εχω δοκιμάσει με ένα γενικό προσχέδιο από την αρχή ως το τέλος. Είμαι τελείως αρχαρια όπως καταλαβαίνεις. Σε ευχαριστώ πάντως
    Πρώτα από όλα πέρα από το ταλέντο υπάρχει και η όρεξη για δουλειά - που έχει περισσότερη σημασία. Όσον αφορά για τον τρόπο αφήγησης, βρες αυτόν που σου αρέσει περισσότερο, όπως και να γράφεις ιστορίες που θα διάβαζες (γιατί αν το σκεφτείς πρώτα από όλα γράφουμε για να μας ευχαριστήσουμε). Όσον αφορά τις αποφάσεις καλό είναι μερικές μέρες ή εβδομάδες να μένεις μακριά από το γραπτό ώστε να καθαρίσει το μυαλό σου, και τότε θα σκεφτείς την πιο σωστή αποφαση.
    Καμιά ιστορία δεν ξεκινά ακριβώς όπως την οραματιστήκαμε, γιατί πάντα υπάρχουν ανατροπές που δεν τις σκεφτήκαμε πριν αρχίσουμε να γράφουμε.
    Και τέλος θα σου δώσω την πλέον κλασσική συμβουλή: Γράψε και διάβαζε και όταν τελειώσεις ξαναγράψε και ξαναδιάβαζε, μόνο έτσι θα βελτιωθείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριπ View Post
    Πρώτα από όλα πέρα από το ταλέντο υπάρχει και η όρεξη για δουλειά - που έχει περισσότερη σημασία. Όσον αφορά για τον τρόπο αφήγησης, βρες αυτόν που σου αρέσει περισσότερο, όπως και να γράφεις ιστορίες που θα διάβαζες (γιατί αν το σκεφτείς πρώτα από όλα γράφουμε για να μας ευχαριστήσουμε). Όσον αφορά τις αποφάσεις καλό είναι μερικές μέρες ή εβδομάδες να μένεις μακριά από το γραπτό ώστε να καθαρίσει το μυαλό σου, και τότε θα σκεφτείς την πιο σωστή αποφαση.
    Καμιά ιστορία δεν ξεκινά ακριβώς όπως την οραματιστήκαμε, γιατί πάντα υπάρχουν ανατροπές που δεν τις σκεφτήκαμε πριν αρχίσουμε να γράφουμε.
    Και τέλος θα σου δώσω την πλέον κλασσική συμβουλή: Γράψε και διάβαζε και όταν τελειώσεις ξαναγράψε και ξαναδιάβαζε, μόνο έτσι θα βελτιωθείς.
    Σε αυτο με το να μένεις μακριά από το γραπτό για ένα διάστημα ίσως έχεις δίκιο...μου έχει τύχει με στίχους πχ να δω κάποιους μετά από μήνες και να αλλάξω κάτι που πριν δεν είχα σκεφτεί. Ίσως ισχύει και με τις ιστορίες σε μεγαλύτερη κλίμακα και προσφέρει μία πιο καθαρή μάτια.
    Και φαντάζομαι είναι και θέμα εξάσκησης.
    Σε ευχαριστώ για όλες σου τι συμβουλές

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    boo δεν ειναι απαραιτητο να παρεις χαπια για το καπνισμα εγω το ειχα κοψει ετσι στεγνα για 4 μηνες αυτο που θα προτεινα ειναι να ξεκινησεις καποια ασκηση εμενα το τρεξιμο μου κοψε το τσιγαρο
    δεν ειχες στερητικο συνδρομο?πως το αντιμετωπισες?οταν σου ερχοταν να καπνισεις τι εκανες?δε μπορω να τρεξω για πανω απο 50μετρα λαχανιαζω πολυ..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δεν ειχες στερητικο συνδρομο?πως το αντιμετωπισες?οταν σου ερχοταν να καπνισεις τι εκανες?δε μπορω να τρεξω για πανω απο 50μετρα λαχανιαζω πολυ..
    ναι ειχα στερητικο και καταφερα να πλακωθω στο ξυλο περα απο αυτο τα στερητικα κρατανε μια εβδομαδα υπομονη και η επιθυμια δεν κραταει πολυ αν δεν γινεις παρορμητικη θα περασει μεσα σε λιγα λεπτα τωρα για τρεξιμο δεν ειπα σπριντ εννοω πολυ χαλαρο τζοκινγκ αν δεν μπορεις κανε γρηγορο βαδην

Senior Member
    κυκνε απο μενα τουλαχιστον δεν θα ακουσεις μπινελικι μιλα οπως θες οσο για το αλλο το φανταστηκα οτι θα φοβοσουν την πολεμικη τεχνη εγω αν δεν βαριομουν τοσο την προπονηση θα κανα καμια πυγμαχια να χτυπαω και να με χτυπανε νομιζω θα βρισκα την υγεια μου αλλα ειμαι τερμα αναβλητικος
    Είσαι πολύ καλός!

Κι εγώ είμαι λίγο αναβλητική...κακό αυτό...

Πήγαμε για ψυγείο, βρήκαμε ένα ωραίο και συμπαθητικό όχι μεγάλο (όπως το θέλουμε δηλαδή) κι αν δεν φτιαχτεί του χωριού με μια προσπάθεια που θα κάνουμε θα το πάρουμε...πήγα μετά κι από την acs να πάρω δυο πακέτα που είχα παραγγείλει από μια εταιρεία καλλυντικών κι έβγαλα λίγα λεφτάκια από τις πελάτισσες μου...πήρα κι ένα δώρο για τη θεία μου που είχε γενέθλια πριν λίγες μέρες, ελπίζω να της αρέσει...

Επειδή βλέπω παρακάτω ότι αναφέρεις τα κρατητήρια, εγώ μια φορά που ήμουν στο Τμήμα ζήτησα να πάω τουαλέτα που ήταν δίπλα σχεδόν στα κρατητήρια κι ήρθε μαζί μου ένας αστυνομικός και περίμενε απέξω, γιατί; Αφού είναι κλειδωμένα, ποιος θα με πείραζε; Μου έκανε εντύπωση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είσαι πολύ καλός!

Κι εγώ είμαι λίγο αναβλητική...κακό αυτό...

Πήγαμε για ψυγείο, βρήκαμε ένα ωραίο και συμπαθητικό όχι μεγάλο (όπως το θέλουμε δηλαδή) κι αν δεν φτιαχτεί του χωριού με μια προσπάθεια που θα κάνουμε θα το πάρουμε...πήγα μετά κι από την acs να πάρω δυο πακέτα που είχα παραγγείλει από μια εταιρεία καλλυντικών κι έβγαλα λίγα λεφτάκια από τις πελάτισσες μου...πήρα κι ένα δώρο για τη θεία μου που είχε γενέθλια πριν λίγες μέρες, ελπίζω να της αρέσει...

Επειδή βλέπω παρακάτω ότι αναφέρεις τα κρατητήρια, εγώ μια φορά που ήμουν στο Τμήμα ζήτησα να πάω τουαλέτα που ήταν δίπλα σχεδόν στα κρατητήρια κι ήρθε μαζί μου ένας αστυνομικός και περίμενε απέξω, γιατί; Αφού είναι κλειδωμένα, ποιος θα με πείραζε; Μου έκανε εντύπωση...
    πολυ καλα ειχες μια λειτουργικη μερα γενικα η δραση του να κανουμε κατι μας ξεκολλαει απο αυτα που σκεφτομαστε εγω προσωπικα εχω συναισθηματα αλλα νταλων και οι σκεψεις μου μια απ τα ιδια...τωρα για το τμημα σε συνοδευσαν γιατι ετσι γινεται τυπικα παντα δεν ηταν μηπως σε πειραζε καποιος δεν σκεφτηκες οτι σε συνοδευσαν για να μην κλεψεις κατι η να μην δωσεις η να κανεις κατι; να αφησεις ναρκωτικα η κανα τσερκι στην τουαλετα για να παει να το παρει αλλος μετα ξερω θα μου πεις φαντασια ομως γινονται να ξερεις

Senior Member
    πολυ καλα ειχες μια λειτουργικη μερα γενικα η δραση του να κανουμε κατι μας ξεκολλαει απο αυτα που σκεφτομαστε εγω προσωπικα εχω συναισθηματα αλλα νταλων και οι σκεψεις μου μια απ τα ιδια...τωρα για το τμημα σε συνοδευσαν γιατι ετσι γινεται τυπικα παντα δεν ηταν μηπως σε πειραζε καποιος δεν σκεφτηκες οτι σε συνοδευσαν για να μην κλεψεις κατι η να μην δωσεις η να κανεις κατι; να αφησεις ναρκωτικα η κανα τσερκι στην τουαλετα για να παει να το παρει αλλος μετα ξερω θα μου πεις φαντασια ομως γινονται να ξερεις
    Ναι, όντως με ωφέλησαν τα όσα έκανα σήμερα, κάτσαμε και για καφέ με τους γονείς μου μετά την έρευνα αγοράς...ήπια σπιτική λεμονάδα, πολύ ωραία, μιαμ! Τώρα όμως είναι ώρα για καφέ...

Όχι, αυτό που λες δεν το είχα καν σκεφτεί...μάλλον είμαι λίγο αφελής...τι είναι το τσέρκι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, όντως με ωφέλησαν τα όσα έκανα σήμερα, κάτσαμε και για καφέ με τους γονείς μου μετά την έρευνα αγοράς...ήπια σπιτική λεμονάδα, πολύ ωραία, μιαμ! Τώρα όμως είναι ώρα για καφέ...

Όχι, αυτό που λες δεν το είχα καν σκεφτεί...μάλλον είμαι λίγο αφελής...τι είναι το τσέρκι;
    στις πιατσες το μαχαιρι το λενε τσερκι συνηθως

Senior Member
    Γενικά αυτη η κοπελα είναι του κλασικού χορού από ότι ξέρω. Με εντονες σύγχρονες επιρροές φυσικα. Τώρα εδω...χαχαχα
    Έχει έντονη θεατρικοτητα, είναι ένα μικρό περφορμανς θα έλεγα...για περαιτέρω διαφώτιση και σχολιασμο πρέπει να φωνάξουμε τον Κωστάλα :P
    Η μαντι κανει συχνρονο / μοντερνο μπάλετο οπως λεγετε κλακετες και ακρο απλα εχει χορεψει και κλασσικα πραγματα ειναι ας πουμε η ζηλεια της αδερφης μου :-ρ
    Παντως θα ειχε φαση εαν καπου διδασκαν αυτου το ειδους χορου ...γιαυτο ρωτησα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    στις πιατσες το μαχαιρι το λενε τσερκι συνηθως
    Α, μάλιστα ομολογώ πως δεν την ξέρω αυτή τη γλώσσα...
    Στα δικαστήρια πάντως είναι πιο αυστηρά τα πράγματα, περνάς από έλεγχο όπως στο αεροδρόμιο...είχα πάει την άνοιξη για μια υπόθεση κάποιου που σκότωσε κυριολεκτικά το σκύλο του στο ξύλο...