ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 630
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 630 of 1380 FirstFirst ... 1305305806206286296306316326406807301130 ... LastLast
Results 9,436 to 9,450 of 20693
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ναι αλλα εγω ειμαι με ενα 3ωρο υπνου και ειμαι ετιμος να κοιμηθω παλι :P
    Τοτε αυτο θα κανεις...
    Ο υπνος ειναι αγαθο και θαυματουργο. Μετα απο ενα καλο υπνο εγω τουλ νιωθω κομπλεεεεεεε !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τοτε αυτο θα κανεις...
    Ο υπνος ειναι αγαθο και θαυματουργο. Μετα απο ενα καλο υπνο εγω τουλ νιωθω κομπλεεεεεεε !!!
    nai alla αμα κοιμηθω τωρα δεν θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ παλι ,οποτε πρεπει να το παω σερι.. και εγω μετα πο εναν καλο υπνο ειμαι κομπλε..αλλα μερες μεερες μ πιανουν κ κατι αυπνιες

Εχω ανοιξει ολοκληρο Thread για το θεμα υπνος και αυπνια...ασε ... απο τοτε που εξαντληθηκα ψυχικα ξεχασα τι θα πει νορμαλ υπνος !!!

Senior Member
    δεν κοιμασαι καλα τωρα δλδ?
    ναι ισχυει παντως τον βασικοτερο ρολο στον υπνο τον παιζει η ψυχικη υγεια..

δεν κοιμασαι καλα τωρα δλδ?
    ναι ισχυει παντως τον βασικοτερο ρολο στον υπνο τον παιζει η ψυχικη υγεια..
    Τωρα απλα εχω τσεκαρει και επιβεβαιωσει ποιες μερες με πιανει πιο εντονα και ειμαι προετοιμασμενη. Αν διαβασεις το θρεντ θα δεις εκει τη γκρινια μου, χαχαχαχα.

Senior Member
    Τωρα απλα εχω τσεκαρει και επιβεβαιωσει ποιες μερες με πιανει πιο εντονα και ειμαι προετοιμασμενη. Αν διαβασεις το θρεντ θα δεις εκει τη γκρινια μου, χαχαχαχα.
    διαβασα λιγο απο το θρεντ σου...και εγω ειναι μια δυο εβδομαδες π αρχισα να εχω ανυσηχια στον υπνο...δεν ξερω με εχει πιασει κατι περιεργο..οταν παω να πεσω σκεφτομαι ποτε θα μ πιασει ο υπνος και δεν μ πιανει...
    εσυ τωρα τον εχεις διορθωσει τον υπνο σ?

διαβασα λιγο απο το θρεντ σου...και εγω ειναι μια δυο εβδομαδες π αρχισα να εχω ανυσηχια στον υπνο...δεν ξερω με εχει πιασει κατι περιεργο..οταν παω να πεσω σκεφτομαι ποτε θα μ πιασει ο υπνος και δεν μ πιανει...
    εσυ τωρα τον εχεις διορθωσει τον υπνο σ?
    εγω ειμαι σε αγωγη, φαντασου και απλα κωπασαν καπως τα συμπτωματα. Οταν δεν ημουν σε αγωγη πανω απο 4 ωρες δε κοιμομουν, μονιμα στη τσιτα... δουλευει πολυ το μυαλο, δεν κουραζεται το σωμα ? ή κουραζεται το σωμα αλλα επειδη κανει κατι κατανγκαστικα δεν ηρεμει η ψυχη ? καπως ετσι το φιλοσοφησα απο τοτε που ξεκινησα να εχω αυτο το βασανακι.

Senior Member
    σκεφτομαι ποτε θα ερθουν καλυτερες μερες στη ζωη μου ποτε θα σπασει αυτη η διομισαετια διαρκους υφεσης αν θα μπορεσω να ξεπερασω τα θεματα μου και κερδισω την ζωη μου

Senior Member
    εγω ειμαι σε αγωγη, φαντασου και απλα κωπασαν καπως τα συμπτωματα. Οταν δεν ημουν σε αγωγη πανω απο 4 ωρες δε κοιμομουν, μονιμα στη τσιτα... δουλευει πολυ το μυαλο, δεν κουραζεται το σωμα ? ή κουραζεται το σωμα αλλα επειδη κανει κατι κατανγκαστικα δεν ηρεμει η ψυχη ? καπως ετσι το φιλοσοφησα απο τοτε που ξεκινησα να εχω αυτο το βασανακι.
    και την παλεψες με τετραωρα?...αγωγη ενοεις γενικη οχι για υπνο μονο?περνεις ταβορ?η κανα αλλο ηρεμιστικο για να κοιμασαι η η αγωγη ειναι για αλλα πραγματα?
    τωρα τουλαχιστον κοιμασαι καλα?
    εμενα ο γιατρος μ παντως μ ρωταγε αν δεν κοιμαμαι καλα μαλλον για να μ χορηγησει κανα ταβορακι

Senior Member
    επισης επειδη ειχα να μπω πολυ καιρο σκεφτομαι αν ολοι εσεις βοηθηθηκατε αποτελεσματικα απο το φορουμ αυτο η απλα μεινατε στασιμοι και βαλτωμενοι εδω μεσα να μαυροπαρηγοριεστε απο τα προβληματα των αλλων χωρις ομως ουσιαστικη εξελιξη και βηματα εμπρος στις δικες σας ζωες

και την παλεψες με τετραωρα?...αγωγη ενοεις γενικη οχι για υπνο μονο?περνεις ταβορ?η κανα αλλο ηρεμιστικο για να κοιμασαι η η αγωγη ειναι για αλλα πραγματα?
    τωρα τουλαχιστον κοιμασαι καλα?
    εμενα ο γιατρος μ παντως μ ρωταγε αν δεν κοιμαμαι καλα μαλλον για να μ χορηγησει κανα ταβορακι
    Εχω ιστορικο, Γαδ, καταθλιψης και ειμαι αυτο καταστροφικη. Ολα αυτα κανονικα δε πρεπει να τα λεω. Γιατι με ταμπελοποιω. Φυσικα και εφτιαξε ο υπνος μου με τα αγχοχλυτικα .... τον πρωτο καιρο. πουλακι τσιου... μετα επρεπε κ εγω πχ να κανω αλαγες, να προσεχω τι ωρα θα πιω καφε, να κανω αθληση επειδη το γουσταρω και οχι πχ σκετο οικιακα για εκτονωσω τα νευρα μου. Αλλα οπως γραφω και στο θρεντ εχω βιωσει υπερ υπνηλια απο μειζον και υπερ αυπνια απο γαδ, τωρα νομιζω ειμαι στη μεση καπως εχω βρει τα πατηματα μου !!!

Senior Member
    Εχω ιστορικο, Γαδ, καταθλιψης και ειμαι αυτο καταστροφικη. Ολα αυτα κανονικα δε πρεπει να τα λεω. Γιατι με ταμπελοποιω. Φυσικα και εφτιαξε ο υπνος μου με τα αγχοχλυτικα .... τον πρωτο καιρο. πουλακι τσιου... μετα επρεπε κ εγω πχ να κανω αλαγες, να προσεχω τι ωρα θα πιω καφε, να κανω αθληση επειδη το γουσταρω και οχι πχ σκετο οικιακα για εκτονωσω τα νευρα μου. Αλλα οπως γραφω και στο θρεντ εχω βιωσει υπερ υπνηλια απο μειζον και υπερ αυπνια απο γαδ, τωρα νομιζω ειμαι στη μεση καπως εχω βρει τα πατηματα μου !!!
    χαχα εισαι δλδ του ακρους και στις δυο περιπτωσεις...
    εγω οτασν ειχα καταθλιψη θυμαμαι με το φριζιουμ εφτιαξε ο υπνος μ..αλλα ειχα αυπνια εγω οχι υπνηλια .....
    καταλαβα και εγω τωρα αμα πιω δυο καφεδες και τον εναν σχετικα αργα,η κανω γυμναστικη αργα το βραδυ με πιανει υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθψ..

Senior Member
    Ορίστε...το γράφω συνεχεια σε άλλα μέλη και τώρα το βιωνω και η ίδια: Εχω να δουλεψω από την Τρίτη μιας και τελειωσε η σύμβαση μου, δεν εχω κάτι να κάνω, κωλοβαραω αυτές τις μερες και κοντεύει να μου στρίψει πάλι...όλο το ψυχοπλακωμα, όλη η θλίψη, όλα τα υπαρξιακά, όλο το αγχος, όλη η κλαψομνιαση επανέρχονται :/
    Καλα λένε η παλιοί πως η δουλεια είναι υγεια/ζωή...

Senior Member
    δεν πειραζει αν δεν βγαζεις πολλα καλη ειναι για ασχολια..που ξερεις μπορει στο μελλον να βγαζεις και περισσοτερα.

χαχααχ μην νομιζεις και εγω κανω αποτριχωση(ξυριζω ενοω) στηθος ,κοιλια και δεξι ποδι λογω τατουαζ...καλα εσυ ομως οι γυναικες θελετε παραπανω :P
    θα προλαβεις μωρε,αφου εισαι καλα σημερα μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο..χαλαρωσε..δες την χαλαρα την σημερινη μερα
    Και παραπάνω θέλουμε και πονάει το κερί ενώ το ξυράφι όχι...Εντάξει, ευτυχώς πρόλαβα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ορίστε...το γράφω συνεχεια σε άλλα μέλη και τώρα το βιωνω και η ίδια: Εχω να δουλεψω από την Τρίτη μιας και τελειωσε η σύμβαση μου, δεν εχω κάτι να κάνω, κωλοβαραω αυτές τις μερες και κοντεύει να μου στρίψει πάλι...όλο το ψυχοπλακωμα, όλη η θλίψη, όλα τα υπαρξιακά, όλο το αγχος, όλη η κλαψομνιαση επανέρχονται :/
    Καλα λένε η παλιοί πως η δουλεια είναι υγεια/ζωή...
    Περαστικα Ναταλακι, κανε κατι στο σπιτι εστω και στη τυχη, ασχολιες οτι να ναι παιρνε γλαστρες και λιπασμα και βαζε σπορακια ... αρκει να μην σε βουλιαξει η αδρανεια. Μπορεις. Και εγω καθε φορα που απολυομαι γινομαι ενα κουρελι. Ε... θα περασει... και αυτο...