ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 638
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 638 of 1380 FirstFirst ... 1385385886286366376386396406486887381138 ... LastLast
Results 9,556 to 9,570 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω σου είπα αύριο ξεκινάμε με το τεστακι και εσύ ακόμα με ρωτάς ποτέ ξεκινάμε...ε ποιος κανει μπλοφες; :P
    Νυσταζω ναι αλλά θέλω να περιμένω λίγο την κοπέλα στο άλλο θέμα, θα πέσω σε λίγο.
    ωραια να εισαι εοιμη αυριο ακους? μενεις κοντα στην αθηνα η μακρυα?να ξερω για τις βενζινες..αυριο ξεκιναμε κοιτα μη μ τα γυριζεις ομως ,μονο αυτο σ λεω
    α ρε ψυχολογε ,θελεις να βοηθησεις ε?:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ωραια να εισαι εοιμη αυριο ακους? μενεις κοντα στην αθηνα η μακρυα?να ξερω για τις βενζινες..αυριο ξεκιναμε κοιτα μη μ τα γυριζεις ομως ,μονο αυτο σ λεω
    α ρε ψυχολογε ,θελεις να βοηθησεις ε?:P
    Μακριά μένω τη γαμησες με τις βενζινες χαχαχα
    Έτοιμη θα είμαι ναι ναι...
    Ψυχολόγος δεν είμαι αλλά μιας και ξεκίνησα κάποιες ερωτήσεις ε μη κάνω μισές δουλειές, αν θέλει κι εκείνη βέβαια.

Senior Member
    Μακριά μένω τη γαμησες με τις βενζινες χαχαχα
    Έτοιμη θα είμαι ναι ναι...
    Ψυχολόγος δεν είμαι αλλά μιας και ξεκίνησα κάποιες ερωτήσεις ε μη κάνω μισές δουλειές, αν θέλει κι εκείνη βέβαια.
    xalali σου ρε ναταλι οτι θες θα σπαταλησω για σενα..το αξιζεις..ειπαμε..τετοια καθηγητρια σαν εσενα δεν προκειται να βρω..
    ωραια χαιρομε π θα εισαι ετοιμη,.,.
    ε ναι βεβαια μισες δουλειες θα κανεις?:P παντως η κοπελα νομιζω οτι βγηκε στο λεω μην την περιμενεις και τσαμπα

Senior Member
    xalali σου ρε ναταλι οτι θες θα σπαταλησω για σενα..το αξιζεις..ειπαμε..τετοια καθηγητρια σαν εσενα δεν προκειται να βρω..
    ωραια χαιρομε π θα εισαι ετοιμη,.,.
    ε ναι βεβαια μισες δουλειες θα κανεις?:P παντως η κοπελα νομιζω οτι βγηκε στο λεω μην την περιμενεις και τσαμπα
    Το φανταστηκα αλλά καλού κακού θα κάτσω λίγο ακόμα. Μη ξεχνιομαστε έχω το μαζοχο-ξυπνητηρι οπότε είμαι καλυμμένη χαχα

Senior Member
    Το φανταστηκα αλλά καλού κακού θα κάτσω λίγο ακόμα. Μη ξεχνιομαστε έχω το μαζοχο-ξυπνητηρι οπότε είμαι καλυμμένη χαχα
    εισαι μεγαλη μαζοχα τελικα το γουσταρεις ε?
    εγω τωρα σ λιγο θα παρω το μααξι μου και θα παω να παρω εναν καφε...να ξυπνησω ...

Senior Member
    εισαι μεγαλη μαζοχα τελικα το γουσταρεις ε?
    εγω τωρα σ λιγο θα παρω το μααξι μου και θα παω να παρω εναν καφε...να ξυπνησω ...
    Σπίτι σου δεν έχεις καφέ να φτιάξεις; Πωωωωω δε τη παλευεις αυτό ειναι άλλο επίπεδο απαλεψιας :P
    Επίσης γιατί να ξυπνήσεις; Δε κοιμάσαι καλύτερα; Τεσπα εσύ ξέρεις, είσαι και λαγωνικό, κάνε ότι θες λολ...

Senior Member
    Σπίτι σου δεν έχεις καφέ να φτιάξεις; Πωωωωω δε τη παλευεις αυτό ειναι άλλο επίπεδο απαλεψιας :P
    Επίσης γιατί να ξυπνήσεις; Δε κοιμάσαι καλύτερα; Τεσπα εσύ ξέρεις, είσαι και λαγωνικό, κάνε ότι θες λολ...
    εχω ελληνικο και φραππε και εχω και μηχανη για φρεντο...αλλα δεν το κανει καλο και ειμαι φαν του φρεντο καπουτσινο ,δεν μπορω να μην πιω..
    Πως να κοιμηθω βρε ναταλι? αφου ξυπνησα 9μιση το βραδυ...δεν υπαρχει περιπτωση ,απλα νιώθω λιγο κουρασμενος μολισ πιω τον καφε ομως θα ισιωσω...
    ειμαι το σουπερ λαγωνικο ,παντως και εσυ βαμπιρ εχεις γινει ,εχεις βρυκολακιαση

Senior Member
    εχω ελληνικο και φραππε και εχω και μηχανη για φρεντο...αλλα δεν το κανει καλο και ειμαι φαν του φρεντο καπουτσινο ,δεν μπορω να μην πιω..
    Πως να κοιμηθω βρε ναταλι? αφου ξυπνησα 9μιση το βραδυ...δεν υπαρχει περιπτωση ,απλα νιώθω λιγο κουρασμενος μολισ πιω τον καφε ομως θα ισιωσω...
    ειμαι το σουπερ λαγωνικο ,παντως και εσυ βαμπιρ εχεις γινει ,εχεις βρυκολακιαση
    Μη κλεβεις τις ατάκες μου ζόμπι :P
    Καλός ο φρεντο καπουτσίνο αλλά δεν ασχολούμαι τόσο, πινω ένα διπλό ελληνικό οταν ξυπναω και είμαι κομπλε. Πλάκα πλάκα νυσταξα πολύ τώρα...άντε καληνύχτα και καλο ξημέρωμα!

Senior Member
    Μη κλεβεις τις ατάκες μου ζόμπι :P
    Καλός ο φρεντο καπουτσίνο αλλά δεν ασχολούμαι τόσο, πινω ένα διπλό ελληνικό οταν ξυπναω και είμαι κομπλε. Πλάκα πλάκα νυσταξα πολύ τώρα...άντε καληνύχτα και καλο ξημέρωμα!
    καληνυχτα βρυκολακα

Banned
    Ξέρεις τι; Άντε καλά θα σου κάνω. Σε τι επίπεδο είσαι; Που στοχεύεις; Κάποια πιστοποίηση ή επικοινωνιακή εξάσκηση έτσι για εσένα; Ή σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο κλάδο; Αν δεν έχεις σκαιπ πρέπει να φτιάξεις, εκεί θα γίνονται τα μαθήματα. Θα σου στείλω σε πμ τον τραπεζικο μου λογαριασμό και τις χρεώσεις, θα με πληρώνεις ανα εβδομάδα. Άντε....πάμε :P
    Προκαταβολή να ζητήσεις αλλιώς μην τον είδατε τον παναή :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Προκαταβολή να ζητήσεις αλλιώς μην τον είδατε τον παναή :P
    προκαταβολες δεν δινω

Banned
    Καλά κανονίστε τα μεταξύ σας

Senior Member
    θα τα κανονισουμε

Senior Member
    Μολις ξυπνησα.....και σκεφτομαι γτ δεν μπορω να κοιμηθω και εγω σαν ανθρωπος

Senior Member
    Μας εστησες και στο μάθημα...πφφφ συγκεντρωσου λίγο :P Τζάμπα ετοιμασα το τεστ.