Results 9,586 to 9,600 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
08-06-2016, 13:05 #9586
@kavkaz
ετσι νιωθω κι εγω πολλες φορες.λες και ειμαι απο αλλο κοσμο..αν κι αυτο εχει εξηγηση αν θεωρησουμε οτι με παρακολουθουν.γι αυτη την πεσμενη διαθεση παντως και την ανικανοτητα να κανουμε απλα πραγματα φταινε και τα αντιψυχωτικα.ειναι κατασταλτικα αυτα μαλλον γι αυτο..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 08-06-2016, 13:10 #9587
οχι ετσι γινεται.το πιστευω.γι αυτο δε μπορω να βγω εξω.συμβαινει.το πιστευω ακραδαντα οσο κι αν εχουμε προσπαθησει κι εγω και αλλοι να πειστω για το αντιθετο.προσπαθω να με ξεγελασω και να με ηρεμησω αλλα ματαια.πριν 3-4 εβδομαδες κατι πηγε να γινει καλυτερα αλλα δε κρατησε πολυ
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-06-2016, 13:14 #9588
και εγω επαθα ενα ελαφρυ ψυχωτικο επεισοδιο πριν κατι μηνες...και πιστευα οτι μ παρακολουθουν οι μπατσοι...και οταν μ ρωταγαν γτ μ παρακολουθουν...τους ελεγα δεν ξερω κοβουν αντιδρασεις μας και μ φορτωσουν κανα εγκλημα αλλουνου....επισης νομιζα οτι και απλη ανθρωποι ,φιλοι,γονεις,αδερφια ολοι ηταν μεσα στο κολπο και με ειχανε εμενα στην παρακολουθηση...
να μην στα πολυλογω πηρα αγωγη και μ εφυγε μετα απο ενα μηνα επειδη ηταν ελαφρυ ..και τωρα σκεφτομαι και λεω ρε πουστη μου πως ηταν ολα τοσο αληθινα...και ομως το μυαλο μ τα εκανε ολα τοσο αληθινα που δεν το πιστευω τωρα....μ φενεται απιστευτο......πραγματικα απιστευτο..οποτε μπου ξερω τι περνας και με την λογικη να σ μιλησει καποιος δεν το πιστευεις....το μονο π μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να δρασουν τα φαρμακα...
08-06-2016, 13:24 #9589
boo διαβαζουν και την σκεψη σου; εγω το ειχα αυτο καιη εξηγηση ηταν οτι τα μεγαλα κεφαλια κανουν εκτροπη στα μυαλα μας και περνουν τις σκεψεις...επισης αυτο που λες ακου εδω...πριν ξεκινησω την αγωγη εγω καθε τρεις και λιγο διαπληκτιζομουν μεσα στο μετρο επειδη με κοιταγανε εγω σκεφτομουν οτι με κοιτανε επειδη ειμαι μελαχροινος η επειδη εχω ταττου ξερω γω βεβαια αυτο ηταν και θεμα εγωκεντρισμου τοσοι μελαχροινοι υπαρχουν και εγω νομιζα οτι μονο με μενα τα χουν βαλει...φυσικα για να μην τα μπερδευω ακραια συμπεριφορα ειχα και χωρις παραληρημα απλα ηθελα να κανω το κομματι μου αυτο για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι πως η αγωγη καταστελει για τα καλα την επιθετικοτητα γιατι απο ενα μεγαλο βαθμο τωρα δεν κανω τιποτα
08-06-2016, 13:26 #9590
@nick190813
ποσο να περιμενω ρε συ νικο?πανε 3-4 μηνες..αυτα που εβλεπα κι ακουγα φυγανε.αυτο οχι.βεβαια να πω οτι δεν ειναι οπως στις αρχες ειμαι καλυτερα απο τοτε.εχω μεσα στη μερα αρκετες ωρες ηρεμιας, το εξω ειναι το μεγαλο προβλημαείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-06-2016, 13:32 #9591
@kavkaz
και πως το ξεπερασες αυτο το οτι σε κοιτουσαν ολοι?με τα φαρμακα?σε κανουν ζομπι..ειδικα αμα παιρνεις και μεγαλες δοσεις......είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-06-2016, 13:35 #9592
θελει υπομονη δυστυχως μπου ...μπορει να παρει και χρονο μπορει και λιγοτερο..αναλογα με τον ανθρωπο ειναι......αυτο που πρεπει να κανεις εσυ οπωσδηποτε..ομως..ειναι να περνεις παντα την αγωγη σου..να λες ακριβως τι εχεις στον γιατρο σ και αμα γινεται κατι να τον ενημερωνεις παντα..το κυριοτερο...θελει υπομονη και επιμονη ολο αυτο...
επισης μπου να σ πω ενα κολπο π εκανα εγω?ειπα στα @@ μ ας με παρακολουθουν ας κανουνε οτι θελουν εγω δεν εχω κανει τπτ..και δεν εδινα σημασια για τπτ ,σκεφτομουνα ας κανουν οτι θελουν εμενα δεν με νοιάζει και ετσι εβγαινα εξω....να βγαινεις και λιγο εξω θα σ κανει πολυ καλο...να πηγαινεις σ εκεινο το παρκακι π λες...η και αλλου αμα μπορεις...
επισης πολυ καλο κανει και η γυμναστικη και καποιο χομπυ ..αμα μπορεις για αρχη βγες καπου ερημικα και κανε λιγο τζγκινγκ..και σιγα σιγα αρχισε να εκτιθεσαι ετσι μονο θα περασει ο φοβος....σου τα λεω τωρα ολα αυτα εκ πειρας.....ετσι γτ και εγω περασα τα ιδια
08-06-2016, 13:45 #9593
εγω πεενω ριαπερνταλ 3mg και παλι μου ειναι πολυ ειχα παει στην γιατρο μου την προηγουμενη εβδομαδα και της ειπα οτι περνω μισο χαπι απο μονος μου χαχαχα και μου βαλε χερι τωρα θελει να μου δωσει κατι και για την διαθεση...κοιτα boo παντα θα μας κοιτανε και εσενα και εμενα αλλα δεν ειναι ο λογος που νομιζουμε ξερω δεν θαμε ακουσεις και μολις βγεις εξω παλι τα ιδια θα ναι γιαυτο ειναι ψυχωση εγω ειμαι κατα των φαρνακων αλλα επρεπε να τα παρω γιατι θα σακατευα κανεναν η θα με σακατευανε ετσι κι αλλιως εγινε κιαυτο τον φεβρουαριο επαιξα ξυλο χωρις λογο....τωρα κοιτα η ψυχωση δεν ειναι αποδοιοπομπαιος τραγος δεν ειναι μονο ψυχωτικα αυτα ειναι και φοβια προς τους ανθρωπους εγω ενεργουσα αλλιως και εσυ αλλιως αλλα η ριζα ειναι ιδια δεν περναει ευκολα αυτο επειδη στρεσαρεσαι εχεις τις σκεψεις αυτες ακομα...εγω δεν το χω ξεπερασει απλα δεν δινω πλεον σημασια οταν κουραστεις και εσυ μετα απο ενα σημειο και μετα δεν θα το σκεφτεσαι...βαλε πραγματα στη ζωη σου ξερω ειναι δυσκολο λογο φαρμακων μην ακους οτι τα φαρμακα ειναι μονο καλα αυτα ειναι μαλακιες και οι δυο ξερουμε οτι η αποσυρση η απομονωση και η αβουλησια ειναι απο αυτα αλλα ξεκινα ας πουμε γυμναστικη στο σπιτι οι ενδιρφινες βοηθανε στο αγχος και στον φοβο επισης οταν ξαναγινει αυτο με εναν ανθρωπο γυρνα και ρωτα τον ας πουμε αν εχει ωρα να κοψεις κινηση θα παρεις γερη δοση πραγματικοτητας οταν καταλαβεις οτι ουτε καν σε σκεφτονται...ολοι ετσι ειναι ειναι τοσο αποροφημενοι στο εγω τους που γιαυτους δεν υπαρχουμε καν
08-06-2016, 14:51 #9594
ελα ρε συ..μπορει να κρατησει και ολοκληρο χρονο στη χειροτερη ε?! ποποοο την κατσαμε..οταν τρεχει κατι σημαντικο την ενημερωνω τη γιαατρο.τωρα αυτο ειναι μονιμη κατασταση οποτε το συζηταμε απο κοντα δεν την πρηζω γι αυτο το θεμα με τηλεφωνα.φαρμακευτικα δε ξερω αν μπορει να με βοηθησει αλλο απο οτι εχω καταλαβει δε ξερω.
το θεμα ειναι οτι μεπαρακολουθουν οχι γιατι εκανα κατι κακο αλλα γιατι μ εχουν σαν πειραματοζωο να το πω.τσεκαρουν τι κανω, τις αντιδρασεις μου στο καθε συμβαν κλπ
για τρεξιμο εξω δε το βλεπω..εχω και εναν διαδρομο τρεξιματος αλλα δεν εχω ανεβει σχεδον ποτε..ισως να αρχιζα αυτο λιγο λιγο καθε μερα?αλλα δεν εχω και αντοχη καθολου..ποσο πρεπει να τρεχει καποιος?και θελει κανονικο τρεξιμο ή γρηγορο περπατημα?
εδω και 3-4 μηνες ξεκινησα ενα σεμιναριο για χομπυ κατασκευη κοσμηματων του δημου.οσο ασχολιεμαι εκει και παιδευομαι με αυτα που κανουμε ξεχνιεμαι απο ολα.2.5 ωρες.οταν παω οταν φευγω και στο διαλειμα που ειναι εξω κοσμος παλι τρωω λιγες φρικες..τωρα που θα σταματησουμε σε 2 εβδομαδες δε ξερω τι να βρω να ασχοληθωείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-06-2016, 15:03 #9595
παιρνω 5-6 φαρμακα εγω.στο μαξιμουμ τα αντιψυχωτικα.τα φαρμακα βοηθανε σε καποια πραγματα αλλα σου δημιουργουν ενα καρο παρενεργειες και σωματικες και στη διαθεση το ξερω αυτο το ζω.εχω εναν διαδρομο και 2 βαρακια σπιτι.φτανουν αυτα να κανω γυμναστικη και να νιωσω καλυτερα?αλλα κι αυτο βουνο μου φαινεται..ουφ ουφ ουφ..πρεπει να ξαναλεω στον εαυτο μου οτι η παρακολουθηση προερχεται απο μια παθηση.πρεπει να το πιστεψω ή να βαρεθω να ασχολουμαι με αυτο οπως λες κι εσυ και να μη δινω πια σημασια.για την ωρα τη τελευταια εβδομαδα το εχω ριξει στα xanax για να χαλαρωνω αλλα κι αυτα με κοιμιζουν κι αλλο
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-06-2016, 15:10 #9596
ναι μπορει ,ενας φιλος μ του περασε μετα απο ενα χρονο αλλα ξαναπαθε υποτροπη γτ δεν ενημερωνε τον γιατρο του και δεν τον προλαβε να του ξαναχορηγησει αγωγη ...γι αυτο σ λεω να λες τα παντα στην γιατρο σ ,οπωσδηποτε...
Δεν σ παρακολουθει μπου κανενας νομιζεις οτι σ παρακολουθουν..Σκεψου το λιγο λογικα?ειναι δυνατον αν σε ειχαν πειραματοζωο χωρις την θεληση σου?ειναι δυνατον να μπορουσαν να συμπεριφερθουν ετσι σ ανθρωπο?δεν θα ηταν απανθρωπο αυτο?θα το επετρεπαι κανενας?οχι γτ πολυ απλα δεν γινεται μπου..σε κανεναν δεν επιτρεπεται να παρακολουθει τον αλλον...και ποσο μαλλον να τον κανει και πειραματοζωο...
αρχισε να αναιβενεις τοε στον διαδρομο...οσο μπορεις...στην αρχη κανε και 10 λεπτα και στο αργο ,μεχρι να συνηθισεις και να καθεσαι περισσοτερο...οτιδηποτε δραστηριοτητα κανεις να ξερεις θα σ βοηθαει....
αμα τελειωσει αυτο να βρεις κατι αλλο μπου να ασχοληθεις...τι σου αρεσει να κανεις?
το χειροτερο ειναι να μενεις κλεισμενη μεσα στο σπιτι ...προσπαθησε να αρχισεις κατι αλλο...ισως καποιο αλλο σεμιναριο αμα υπαρχει...προχωρα βημα βημα...
και αμα βγαινεις εξω μην φοβασαι ,κανενας δεν ασχολειται μαζι σου...
να σ θυμασαι ομως τα βασικα...δλδ...να περνεις τα φαρμακα σου,να ενημερωνεις τον γιατρο σου για τα παντα,να αρχισεις να βγαινεις και λιγο εξω απο το σπιτι,να κανεις καποιο χομπυ λιγη γυμναστικη,να μην δινεις σημασια σε τπτ ,να τα γραψεις ολα στα @@ σου,και να απασχολεις και λιγο με κατι το κεφαλι σ μην κλεινεσαι μεσα στο σπιτι....ολα αυτα και κανε υπομονη κιολας με τα φαρμακα
08-06-2016, 17:02 #9597
Σκεφτομαι οτι εχω βρει ενα καινουργιο χομπι που πολυ μου αρεσει, οποτε εκτος απο την δουλεια εχω να ασχολουμαι και με κατι αλλο.
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
08-06-2016, 18:05 #9598
ετσι την πατησα κι εγω οπως ο φιλος σου.δεν ενημερωσα τη γιατρο, παρα μονο οταν ειχε περασει 1-1.5 μηνας και το επεισοδιο ηταν οξυ μετα.
θα προσπαθησω να κανω λιγο διαδρομο αν και το σκεφτομαι και δεν καταλαβαινω γιατι θα μπορουσε ναα μου κανει καλο.μου φαινεται βαρετο.αλλα θα το δοκιμασω κι αυτο.ισως κατι ξερετε ολοι σας για να μου το λετε.
τωρα για αλλο χομπυ δε ξερω.τα σεμιναρια αρχιζουν παλι απο Σεπτεμβρη..
πιστευω οτι εμενα οπως και ακομα μερικους ανθρωπους μας πηραν απο τους γονεις μας οταν γενηθηκαμε και μας βαβλανε σε θετες οικογενειες για να μας παρακολουθουν απο μικρα.γι αυτο ειμαστε πειραματοζωα.αθελα μας.αυτο ενοουσα πιο πριν λεγοντας οτι ειμαι πειραματοζωο.
θα προσπαθησω να μη δινω σημασια αν και ειναι τοσο δυσκολο οταν συμβαινει να πεισεις τον εαυτο σου οτι δε συμβαινει κι ετσι εκεινη την ωρα το μονο που κανω ειναι να απομονωνομαι.προσπαθω να τ αλλαξω.βγαινω ανα 3-4 μερες για 5-10 λεπτα.θα προσπαθησω κι αλλοείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-06-2016, 18:16 #9599
προσωπικα εγω τα ψυχωτικα δεν τα πολυ δινω σημασια εμενα το προβλημα ειναι αλλου ειναι στην προσωπικοτητα μου απλα τα ψυχωτικα με κανανε ακομα χειροτερα ωστε να χω μια συμπεριφορα αντε γεια η γιατρος δεν εχει βρει ακομα απο τι πασχω και δεν ξερω κιολας αν θα το βρει ειμαι αλλοπροσαλος...οσο γιατον διαδρομο κανε και μετα ελα να μου πεις κανε 20 λεπτα γρηγορο βαδην να ιδρωσεις μολις κανεις μπανιο μπες εδω να μας πεις πως νιωθεις
09-06-2016, 06:56 #9600
Εγω οταν ημουν παιδι μπου και καβκαζ πιστευα οτι ειμαι υιοθετημενη ( παρεισακτη και ξεκομμενη ) με το ζορι με ειχαν δηλαδη. Δευτερον πιστευα οτι εγω και η τηλεοραση ειχα live επικοινωνια. Δεν θυμαμαι πότε σταματησα να τα σκεφτομαι γιατι μετα περασα στον ενοχισμο και τον αυτοκτονικο ιδεασμο ( 3 χρονια ) νομιζω αλλά το κραταγα μεσα μου, μετα αρχισα να πιστευω οτι ειμαστε ολοι κατι σαν τους ανθρωπους στην ταινια Matrix. Αυτο απο τη μια με εκανε φουλ ανετη και απο την αλλη ενιωθα τερμα υποχειριο οταν εσκασαν και τα αγχη. Τοσο πιονια. Μετα σταματησα να σκεφτομαι και αυτο.
Ανα φασεις εχω πολυ θυμο και δεν θελω να μιλιεμαι ανα φασεις θελω να δωσω οτι καλυτερο εχω μεσα μου.
Αυτο που ειπε ο Νικ να ρισκαρεις να βγεις εστω για λιγο μπου σαν να μην υπαρχουν οι αλλοι, σαν να ναι ασημαντοι ρε φιλη καμια φορα πιανει. Εγω πλεον το κανω με το ζορι. Και ας φαινομαι και οτι να ναι. Λεω ελεος με κουρασε η φυλακη μου.
Μπορει να εχω περασει επεισοδια αλλα ποτε να μην βγηκα εντελως εκτος απλα να παρουσιαζω καποια στοιχεια. Η παρανοια μου ας πουμε ως προς το οτι καποιοι ειναι εναντιον μου. Με αποκαλω παρανοικη μυστικοπαθη και λατρευω κωδικους γριφους. Ποτέ δεν σκεφτηκα οτι αυτο ειναι προβλημα, δεν το επιβαλλω στους αλλους απλα εγω την βρισκω ετσι. Οταν βεβαια εχω και εγω την αισθηση οτι ειμαι "δακτυλοδεικτουμενη" ε εκει ναι... βασανιζομαι... λεω συνελθε... ειναι ολα παιχνιδια μυαλου, ξεμαθες, εισαι ανασφαλης δε εισαι αλιεν. Σε γενικες γραμμες δεν ξερω ποσο μεγαλη ειναι η λιστα και ποσες φασεις περασα τελικα.
* και αυτο που ο αλλος διεγνωσε ως μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο για εμενα εχει Εναν τιτλο " τρομος" ποια ειναι αυτη, που ειναι αυτη, ποιοι ειναι αυτοι, τι θα πει δευτερα, τι θα πει χαμογελας τωρα ??? Φουλ ανισοροπια ουσιων να το πω ? Απλα δεν ειχε μεγαλη διαρκεια αλλά θυμαμαι καθαρα την αισθηση των συμπτωματων."Make sure your worst enemy isn't you"