ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 641
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 641 of 1380 FirstFirst ... 1415415916316396406416426436516917411141 ... LastLast
Results 9,601 to 9,615 of 20693
    Χρόνος μπαίνει και χρόνος βγαίνει. Βλέπω το φετινό καλοκαίρι να το παιρνώ κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο με το περσινό κ.ο.κ. Εάν ήμουν πιο τολμηρός τα προηγούμενα χρόνια και έως τωρα που μιλάμε, θα διασφάλιζα όχι μόνο το καλοκαίρι αλλα και πολλά άλλα στη ζωη μου. Δεν γινεται να εξακολουθω να παρακαλώ τους καθε περιπτωσάρες να κυκλοφορήσουμε για καφεδες και ποτα, μπάνια στις ίδιες παραλίες, κι από ταξίδι παρότι ειναι οικονομικά εφικτό ενα ωραιο ταξίδι, όμως οι περιβάλλουσες συνθήκες που θα με έκαναν να πάω και να περάσω καλα δεν υπάρχουν.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ετσι την πατησα κι εγω οπως ο φιλος σου.δεν ενημερωσα τη γιατρο, παρα μονο οταν ειχε περασει 1-1.5 μηνας και το επεισοδιο ηταν οξυ μετα.
    θα προσπαθησω να κανω λιγο διαδρομο αν και το σκεφτομαι και δεν καταλαβαινω γιατι θα μπορουσε ναα μου κανει καλο.μου φαινεται βαρετο.αλλα θα το δοκιμασω κι αυτο.ισως κατι ξερετε ολοι σας για να μου το λετε.
    τωρα για αλλο χομπυ δε ξερω.τα σεμιναρια αρχιζουν παλι απο Σεπτεμβρη..
    πιστευω οτι εμενα οπως και ακομα μερικους ανθρωπους μας πηραν απο τους γονεις μας οταν γενηθηκαμε και μας βαβλανε σε θετες οικογενειες για να μας παρακολουθουν απο μικρα.γι αυτο ειμαστε πειραματοζωα.αθελα μας.αυτο ενοουσα πιο πριν λεγοντας οτι ειμαι πειραματοζωο.
    θα προσπαθησω να μη δινω σημασια αν και ειναι τοσο δυσκολο οταν συμβαινει να πεισεις τον εαυτο σου οτι δε συμβαινει κι ετσι εκεινη την ωρα το μονο που κανω ειναι να απομονωνομαι.προσπαθω να τ αλλαξω.βγαινω ανα 3-4 μερες για 5-10 λεπτα.θα προσπαθησω κι αλλο
    nai kakως που δεν ενημερωσες εγκαιρα μπου..θα το ειχες προβαλει το οξυ επεισοδιο...αμα ειχες ενημερωσει γι αυτο σ λεω ειναι σημαντικο..
    να προσπαθησεις η γυμναστικη μονο καλο θα σ κανει...
    προσπαθησε να βρεις κατι αλλο ,μην εισαι κλεισμενη συνεχεια και δεν απασχολεις τον εαυτο σ...πρεπει να κανεις κατι..

οχι μπου το ξερεις αυτο πως δεν γινεται να σ παρουν απο τους γονεις σ....και να κανουν πειραματοζωο....αυτο δεν επιτρεπεται...και δεν θα γινοταν με την καμια...την προστασια ανθρωπινων δικαιωματων δεν την ξερεις?ειναι δυνατον βρε μπου? αν θες να σ φυγουν ολα αυτα οτι οι γονεις σ δεν ειναι η πραγματικοι ,πηγαινε κανε ενα τεστ dna να σ φυγουν απο το μυαλο τελειως.....

το καλυτερο π μπορεις να κανεις ειναι να μην δινεις σημασια...
    καλο ειναι και αυτο π βγαινεις προσπαθησε και αλλο

Senior Member
    @Constantly curious
    τι ενοεις οτι ειχες live επικοινωνια με την τηλεοραση?οτι αναφερονταν σε σενα αυτοι απο την τηλεοραση?σαν να σου μιλανε δηλαδη απο το χαζοκουτι?
    εγω ξεκινησα με μειζον καταθλιπτικο στα 14 και στα 15-16 μου δημιουργηθηκαν αυτα τα πιστευω για τοον κοσμο..
    κι εγω ανα περιοδους ειμαι πολυ θυμωμενη.δε θελω να μου μιλανε, να με αγγιζουν, εκνευριζομαι με το παραμικρο κλπ
    θα προσπαθησω για αρχη να βγαινω καθε μερα για 1 τσιγαρο εξω για 15 λεπτα ας πουμε.να κανω μια αρχη.και θα ξαναρχισω να λεω πως αυτα ειναι απο μια παθηση μπας και ηρεμω οταν θα ειμαι εξω.αν και τις τελευταιες εβδομαδες δε με βοηθησε αυτο το σκεπτικο.θα το ξαναπροσπαθησω ομως
    τι ενοεις "κωδικους γριφους"?δε το καταλαβα αυτο.τι βιωνεις δηλαδη?
    ουτε εγω ξεχναω τα συναισθηματα απο τα επεισοδια.τα θυμαμαι πολυ εντονα κυριως γιατι ηταν δυσαρεστα οποτε δυσκολο να τα ξεχασω..

@nick190813
    νταξει μεσα στο σπιτι εκτος απο τον υπολογιστη διαβαζω κιολας (με το ζορι) τα μαθηματα για να ξαναδωσω του χρονου, οταν το κανω αυτο ξεχνιεμαι εκεινη την ωρα.αλλα δεν εχω ορεξη για διαβασμα οποτε δε ξεχνιεμαι για πολυ ωρα..κατι ειναι κι αυτο βεβαια απο το τιποτα.
    αυτο που λεω οτι με παρακολουθουν δεν εχει να κανει με μερικα ατομα αλλα με ολα.δηλαδη πιστευω οτι ολος ο πλανητης ειναι μια συνομωσια.και απλα οτι υπαρχουν καποιοι σαν εμενα που ειμαστε τα πειρματοζωα.ολος ο κοσμος δηλαδη ειναι ψευτικος.ολα ειναι προσχεδιασμενα.καποιος πολυ ισχυρος ανθρωπος στον πλανητη ή εξωγηινοι εφτιαξαν ολο αυτο για να μας μελετησουν, να βλεπουν τις αντιδρασεις μας στο καθε τι, να διαβαζουν τις σκεψεις μας και να ενημερωνουν τον αρχηγο τους.
    γι αυτο ακομα και τεστ dna να ειχα τα λεφτα να εκανα (πραγμα που δε θα με αφηναν οι δικοι μου, θα το επαιρναν στραβα) δε νομιζω οτι θα μου λεγανε την αληθεια.δε ξερω.
    τελος παντων ελπιζω σιγα σιγα με τα φαρμακα και με το να προσπαθω να διωχνω/καθησυχαζω τον εαυτο μου ισως καλυτερευσουν τα πραγματα..ειδομεν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    @Constantly curious
    τι ενοεις οτι ειχες live επικοινωνια με την τηλεοραση?οτι αναφερονταν σε σενα αυτοι απο την τηλεοραση?σαν να σου μιλανε δηλαδη απο το χαζοκουτι?
    εγω ξεκινησα με μειζον καταθλιπτικο στα 14 και στα 15-16 μου δημιουργηθηκαν αυτα τα πιστευω για τοον κοσμο..
    κι εγω ανα περιοδους ειμαι πολυ θυμωμενη.δε θελω να μου μιλανε, να με αγγιζουν, εκνευριζομαι με το παραμικρο κλπ
    θα προσπαθησω για αρχη να βγαινω καθε μερα για 1 τσιγαρο εξω για 15 λεπτα ας πουμε.να κανω μια αρχη.και θα ξαναρχισω να λεω πως αυτα ειναι απο μια παθηση μπας και ηρεμω οταν θα ειμαι εξω.αν και τις τελευταιες εβδομαδες δε με βοηθησε αυτο το σκεπτικο.θα το ξαναπροσπαθησω ομως
    τι ενοεις "κωδικους γριφους"?δε το καταλαβα αυτο.τι βιωνεις δηλαδη?
    ουτε εγω ξεχναω τα συναισθηματα απο τα επεισοδια.τα θυμαμαι πολυ εντονα κυριως γιατι ηταν δυσαρεστα οποτε δυσκολο να τα ξεχασω..

@nick190813
    νταξει μεσα στο σπιτι εκτος απο τον υπολογιστη διαβαζω κιολας (με το ζορι) τα μαθηματα για να ξαναδωσω του χρονου, οταν το κανω αυτο ξεχνιεμαι εκεινη την ωρα.αλλα δεν εχω ορεξη για διαβασμα οποτε δε ξεχνιεμαι για πολυ ωρα..κατι ειναι κι αυτο βεβαια απο το τιποτα.
    αυτο που λεω οτι με παρακολουθουν δεν εχει να κανει με μερικα ατομα αλλα με ολα.δηλαδη πιστευω οτι ολος ο πλανητης ειναι μια συνομωσια.και απλα οτι υπαρχουν καποιοι σαν εμενα που ειμαστε τα πειρματοζωα.ολος ο κοσμος δηλαδη ειναι ψευτικος.ολα ειναι προσχεδιασμενα.καποιος πολυ ισχυρος ανθρωπος στον πλανητη ή εξωγηινοι εφτιαξαν ολο αυτο για να μας μελετησουν, να βλεπουν τις αντιδρασεις μας στο καθε τι, να διαβαζουν τις σκεψεις μας και να ενημερωνουν τον αρχηγο τους.
    γι αυτο ακομα και τεστ dna να ειχα τα λεφτα να εκανα (πραγμα που δε θα με αφηναν οι δικοι μου, θα το επαιρναν στραβα) δε νομιζω οτι θα μου λεγανε την αληθεια.δε ξερω.
    τελος παντων ελπιζω σιγα σιγα με τα φαρμακα και με το να προσπαθω να διωχνω/καθησυχαζω τον εαυτο μου ισως καλυτερευσουν τα πραγματα..ειδομεν
    αφου εχεις και να ξαναδωσεις τα μαθηματα σου...προσπαθησε να ριξεις βαρος εκει και να διαβαζεις οσο περισσοτερο μπορεις..

μπου αυτο δεν γινεται να σ παρακολουθει κανενας....αλλα ξερω πως τωρα τα πιστευεις οπως και εγω τα πιστευα οταν ειχα....πρεπει να δρασουν τα φαρμακα....
    και ρε μπου και πειραματοζωο να σ ειχαν τι σ κανουν τοσα χρονια?δεν το εχεις σκεφτει ετσι?τι να σ κανουν?για ποιο λογο θα ηταν χρησιμες οι κινησεις σου?υπαρχει λογος π θα τους χρησιμευαν?τι να σ βλεπουν δλδ?να καθεσαι ολη μερα σπιτι?.........αμα σκεφτεις λιγο λογικα θα καταλαβεις πως αυτα δεν γινονται.....
    και δεν υπαρχει κανενας αρχηγος ουτε εξωγηινοι υπαρχουν....δλδ σκεψου το ετσι....τι να σ κανουνε να σ παραλοκουθουν?που θα τους χρησιμευαν οι κινησεις σου?εσυ καθε μερα ξυπνας και κανεις τα ιδια πραγματα φανταζομαι...τι να σ κανουν?..........
    ελπιζω να σ βοηθησουν τα χαπια συντομα γτ ξερω οτι ολο αυτο π περνας ειναι δυσκολο...
    αλλα σκεψου αφου οι πρωτες παραισθησεις σ εφυγαν...δεν μπορεις να καταλαβεις οτι και αυτα ειναι ψευτικα του μυαλου σ κολπα?.....
    θα καλυτερευσουν τα πραγματα απλως κανε υπομονη..
    και οταν σ ερχονται τετοιες ιδεες ,γραψτες στα @@ σ...πες οτι δεν σ νοιάζει

@Boo Παιδακι σχεδον νομιζα οτι μου μιλουσε ο παρουσιαστης οτι με εβλεπε και ειχαμε live επικοινωνια πχ ( εν τω μεταξυ καπου εχω διαβασει οτι τα παιδια περνανε μια φαση συμπτωματων σε παιδικη ηλικια που μοιαζει με σχιζο ) δεν θυμαμαι πηγη δεν παιρνω ορκο. Θυμαμαι ομως οτι το βιωνα εντονα. Οσον αφορα την καχυποψια ειμαι εντονα καχυποπτη αυτο νιωθω οτι μ το περασε ενα μελος της οικογενειας μου, να φοβαμαι οτι θα εξαπατηθω, οτι θελουν να με βλαψουν.

Το πιο απλο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω κωδικους σε κινητο και υπολογιστη, γραφω παντα με συνθηματικα γιατι δεν θελω καποιος περιεργος/η να παραβιασει τον προσωπικο μου χωρο και να διαβασει κατι προσωπικο. Ειμαι ετσι ακομα και μεσα σε σχεση. Δεν μπορω να αποβαλλω την μυστικοπαθεια απο πανω μου --- καταλοιπο παιδικης ηλικειας ? δεν ξερω. Δεν εχω ζησει ποτέ οπτικο ακουστικο επεισοδιο. Ειχα βιωσει ομως φοβο οτι καποιος θελει να με σκοτωσει απο υπερβολικο στρες. Δεν θυμαμαι πως το ξεπερασα.
    Δηλαδη σκεφτομαι πως ισως να εχω περασει ή να εχω σε λανθανουσα μορφη συμπτωματα απλα δεν εχουν εκδηλωθει σε τετοιο βαθμο που να αποκοπω. Αν και στο "μειζον" αυτο που νιωθω τωρα οτι μου αφησε ηταν ενα κρακ απο την πραγματικοτητα. Ολα εμοιαζαν πιο αργα, με αλλο χρωμα ψευτικα απαισια μιζερα και πονουσε ολο μου το κορμι χωρις να εχω κανει κατι πχ.

Εχει γινει της μοδας μεσω καναλιων να μιλανε για τα ψυχολογικα αλλα το κανουν παλι για τηλεθεαση. Ας κανουν δωρεες καποιοι γιατροι δωρεαν συνεδριες ή ας φτιαχνουν ομαδες καταλυματα για ψυχικα πασχοντες.

Αφου και καλα η Ελληνικη κοινωνια εξοικειωθηκε και καλα με τις ψυχικες νοσους ας κανουν και κατι παραπανω.

Αιντε !!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    @Constantly curious
    κι εγω μικρη με την τηλεοραση ειχα περιεργα συμβαντα..μια φορα θυμαμαι εβλεπα τοτε disneyclub, ειχαν 1 διαγωνισμο, απαντουσες σωστα σε μια ερωτηση και εμπαινες στην κληρωση για 1 ταξιδι στη disneyland στη Γαλλια.παω κι εγω μπροστα απο την τηλεοραση και αρχιζω να λεω δυνατα τη απαντηση της ερωτησης και τα στοιχεια μου.μετα απο 10 μερες ερχεται σπιτι 1 φακελος που ελεγε οτι ημουν μια απο αυτους που ειχαν κερδισει το ταξιδι.ακομα απορια εχω πως εγινε αυτο..
    νομιζω οτι τα παιδια εχουν τοση πολυ φαντασια που μοιαζουν να εχουν συμπτωματα σχιζο αλλα μεγαλωνοντας φευγουν αυτα

κι εγω βαζω κωδικους παντου αλλα δε το βλεπω τραβηγμενο αυτο.ολοι θελουμε να διασφαλισουμε τα προσωπικα μας απο περιεργους ανθρωπους.

μεσα στη σχεση σου πως εκδηλωνεις την καχυποψια σου?εγω απο τοτε που επαθα τα πρωτα επεισοδια εχω καταλαβει οτι μαλλον δε θα μπορεσω να ξανακανω σχεση στη ζωη μου.πως να δικαιολογησω στον αλλο γιατι παιρνω χαπια ολη μερα χωρις να τον τρομαξω?πως να τον προφυλαξω απο καποιο αλλο επεισοδιο που μπορει να περασω?κλπ

προσωπικα καθε επεισοδιο που περασα μου εχει αφησει "κατι" να θυμαμαι, αυτο το κρακ που λες κι εσυ.δε μπορω να ξεχασω οτι εχει γινει..

ο φοβος σου να μη σε σκοτωσει καποιος σου εχει ξαναερθει ποτε στο μυαλο ή ηταν κατι που εγινε μια φορα και περασε?

μεχρι να εξοικειωθει η Ελληνικη κοινωνια με τις ψυχικες παθησεις θα βλεπω τα ραδικια αναποδα..το στιγμα υπαρχει παντου στις ψυχικες παθησεις.σε μενα υπαρχει και στην οικογενεια μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αμα θελετε τζαμπα γιατρους να πατε σε κψυ η μηπως σας ειναι λιγοι αυτοι εκει περα δευτερον διαβασα για ψυχωτικα στην παιδικη ηλικια και 15-16 χρονων αυτα δεν γινονται η μονη διαταραχη που εμφανιζεται απο μικρη ηλικια αν δεν κανω λαθος ειναι η αντικοινωνικη επισης μην τα ονομαζεται ολα ψυχωση υπαρχει και κατι που λεγεται εγωκεντρισμος και φοβος...π.χ. εγω που ειχα πιαστει στα χερια με επικινδυνους ανθρωπους και μετα ημουν στην τσιλια μηπως με παρακολουθουν να μαθουν που μενω να με κοψουν σε φετες αυτο ειναι ψυχωτικο; οχι φοβος ειναι

boo ανεβηκες στον διαδρομο εκανες; εγω ξεκινησα παλι το τρεξιμο αν και καπνιζω παλι χθες ετρεξα 4 χιλιομετρακια

Senior Member
    δεν θα κανεις σχεση για να μην τον τρομαξεις για τα χαπια; χαχαχαχα αστειευεσαι ετσι; υπαρχει και το ψεμα ξερεις μπορεις να πεις οτι περνεις αγχολυτικα η για κανα θυροειδη η να μην πεις τιποτα εμενα εκτος απο την οικογενεια κανεις δεν ξερει οτι περνω αγωγη

@Boo νομιζω πρεπει να ειναι μεγαλη ψυχαρα ο ανθρωπος που θα κανει σχεση με διαγνωσμενο ψυχικα θεραπευομενο. Οκ δεν ειμαστε τερατακια αλλά σιγουρα μπορω να πω πως ειμαστε πιο "δυσκολοι ανθρωποι" ανεξαρτητα απο την ταμπελαρα μας.
    Τον φοβο αυτον τον βιωσα μια φορα. Θυμαμαι πολυ καλα ποσο τρομο ειχα ομως και μια φωνη παραλληλα μου ελεγε οτι δεν στεκει να φοβαμαι. Ηταν κατι του στυλ επισκεψη αναγκαστικη για μετρηση ενος δεικτη αλλά εγω ειχα παραλυσει απο φοβο.

Προσπαθω καθε μερα να βρισκω απο εναν λογο για να εκτιμω την ζωη. Σε διαβασα π ειπες τι θα κανεις τωρα που τελειωνει το προγραμμα του δημου, αν μπορεις οικονομικα ξεκινησε με μαθηματα ον λαιν κατι πρακτικο, ζωγραφικη, γλυπτικη,κοσμηματα που ισως κ να πουλας. Δεν ξερω. Εμεις οφειλουμε να κηνυγαμε λυσεις για να τη παλευουμε. Οσο μπορουμε.

Οταν εγραψα "σχεση" εννοω ολο το φασμα, φιλικες,κοινωνικες,ερωτικε ς... οκ... θα ξανα πω το ιδιο θελει και απο μερους μας συνειδητοποιησεις αλλά και να εχεις διπλα σου ανθρωπους που ψιλο καταλαβαινουν οτι δεν κανεις πλακα, δεν ειναι εγωισμος, δεν ειναι κατι σαν παιχνιδι. Ειναι ενας αγωνας.
    Πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δειχνουν κατανοηση. Απλα δεν ειναι και καθημερινο θεμα συζητησης ... ξερεις... δεν ειναι τοσο απλο λογω αγνοιας.

Senior Member
    μην κλαιγεστε για το στιγμα σιγα το στιγμα που εχουν οι ψυχασθενειες αν δεν εκδηλωθεις κανεις δεν ξερει τιποτα δεν ξερω ισως εγω να το περνω μαλακα διοτι εχω ζησει αληθινο στιγμα και περιθωριο...αυτα εδω ειναι παιχνιδακι εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν με βλεπω σε μειονεκτικη θεση μαλλον με βλεπω καλυτερο γιατι εχω ειδικο μυαλο αν με πιανετε καταλαβαινω τι αισθανονται οι αλλοι δεν συνδεομαι συναισθηματικα ειμαι χειριστικος λεω ψεματα για πλακα δεν νιωθω ενοχες επηρεαζομαι σπανια συναισθηματικα ειναι χαρακτηριστικα επιβιωσης οχι ασθενειας

Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    ...αυτα εδω ειναι παιχνιδακι εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν με βλεπω σε μειονεκτικη θεση μαλλον με βλεπω καλυτερο γιατι εχω ειδικο μυαλο αν με πιανετε καταλαβαινω τι αισθανονται οι αλλοι δεν συνδεομαι συναισθηματικα ειμαι χειριστικος λεω ψεματα για πλακα δεν νιωθω ενοχες επηρεαζομαι σπανια συναισθηματικα ειναι χαρακτηριστικα επιβιωσης οχι ασθενειας

Παιζει να εχεις και δικιο ως προς το οτι βοηθαει φουλ στην Θεληση για Επιβιωση οταν δεν τα παιρνεις κατακαρδα και δεν επηρεαζεσαι. Αν ομως πχ επηρεαζεσαι - πχ εγω επηρεαζομαι - μου δυσκολευει τη διαδρομη, να πω - Ωπα, δε θα επηρεαστω ή δεν αξιζει ή φακ οφ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Παιζει να εχεις και δικιο ως προς το οτι βοηθαει φουλ στην Θεληση για Επιβιωση οταν δεν τα παιρνεις κατακαρδα και δεν επηρεαζεσαι. Αν ομως πχ επηρεαζεσαι - πχ εγω επηρεαζομαι - μου δυσκολευει τη διαδρομη, να πω - Ωπα, δε θα επηρεαστω ή δεν αξιζει ή φακ οφ.
    εγω δεν ημουν ετσι πιο παλια ενιωθα αλλα οταν μπηκαν τα ναρκωτικα στη ζωη μου επινα οτι μπορεις να φανταστεις οταν εκοψα μεχρι και σημερα κατι μεσα μου εχει νεκρωθει δεν νιωθω ζωντανος και δεν εχω ενσυναιαθηση δεν συνδεομαι συναισθηματικα οσο για την χαρα και την ευτυχια τις ψαχνω με τα κυαλια...αυτα που ανεφερα πριν ειναι τα δικα μου χαρακτηριστικα σιγουρα θα χεις και εαυ τα δικα σου οι ψυχωτικοι εχουν μεγαλο δεικτη νοημοσυνης οπως και οι αντικοινωνικοι και οι 2 με την σωστη καθοδηγηση εχουν πολυ καλη πορεια ζωης εγω επιμενω και ξανα επιμενω τα φαρμακα ειναι πουειμαστε σε αποσυρση...ψαξτο και εσυ δεν εχεις ιδιο μυαλο με τους αλλους

Senior Member
    οταν πηγαινα σε ΚΨΥ κοντεψαν να με τρελανουν δε μου δινανε σωστα φαρμακα ενω ειχα ψυχωτικο επεισοδιο οπως μου ειπαν μετα στη νοσηλεια.η ψυχωση μπορει να εμφανιστει απο την εφηβεια εκει γυρω στα 15.το εχω διαβασει αυτο.στο διαδρομο δεν ανεβηκα ακομα..

εκανα ενα μικρο βημα ομως χτες.πηγα στο χωριο με τον πατερα μου για να δω το σκυλακι μου κατα τις 5.για καμια ωρα ημουν καλα ειχα αποροφηθει μαζι του και ημουν οκ.τις επομενες 3 ωρες μετανιωνα που πηγα.ηθελα να γυρισω στο δωματιο μου.δεν ειχα και xanax μαζι.γυρισα σπιτι κατα τις 9:30 το βραδυ και ημουν ρακος.ειχα εξαντληθει..δεν ειμαι ετοιμη ακομα για τετοια ανοιγματα.

πως να πω ψεματα για τα χαπια?μια μερα να περασει καποιος μαζι μου θα με δει να χαπακωνομαι 3-4 φορες.δε μιλαω για φαση μιας βραδιας.μιλαω για μια σχεση με καποια διαρκεια.οχι για γαμο βεβαια αλλα οχι και ξεπετα.μπορει να τα δει ο αλλος τα φαρμακα και να δει για τι ακριβως ειναι, μπορει να δει εμενα να τα παιρνω ξερω γω χιλια δυο.ασε που προσπαθω να ειμαι ειλικρινης.προτιμω να πω στον αλλον την αληθεια και να τον αφησω να διαλεξει αν θελει να ειναι μαζι μου, παρα να τον φλομωσω στα ψεματα.ασε που αμα γινει υποτροπη εκει να δεις γλεντια..δε κρυβεται..

ειχα ανοιχτει στην κολητη μου και σε μια ομαδα αυτοβοηθειας που πηγαινα.η κολητη εξαφανιστηκε με το που τα ακουσε.τα παιδια απο την ομαδα δε με αντιμετωπισαν ετσι.δυστυχως η ομαδα ειναι Αθηνα κι εγω πλεον επαρχια οποτε δεν εχω επαφη πια μαζι τους.πολυ σπανια

δυστυχως δεν εχω λεφτα για online μαθηματα, με το ζορι πληρωνω τα μαθηματα για τις πανελληνιες και χρωσταω ηδη.αν και ηταν καλη ιδεα c.c..

επηεραζομαι πολυ ευκολα απο τους αλλους σε τραγικο βαθμο και δεν το δειχνω το κραταω μεσα μου.αυτο δεν ειναι καλο

φταινε και τα φαρμακα για την αποσυρση αλλα φταινε κι αλλοι παραγοντες οπως ας πουμε οτι προσωπικα δεν εχω φιλους ετσι για να μπορω να βγαινω για κανενα καφεδακι να μιλαμε να ξεχνιεμαι να κανουμε τις βολτες μας κλπ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ανεβα στο διαδρομο για 20 λεπτα γρηγορο βαδην θα εξαφανιστουν ολα ειναι φυσικο αντικαταθλιπτικο και πιο δυνατο

favvel
    Guest
    δεν ξέρω τι έχω..και δεν ξέρω και ποια είμαι..
    δεν ξέρω πώς να αξιοποιήσω τον ελεύθερό μου χρόνο κι αυτό οφείλεται στην άγνοια που έχω για τον εαυτό μου..
    γιατί αν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι θα είχα κάποιες επιθυμίες να κάνω κάτι που θα βασίζονταν στην επίγνωση του εαυτού..
    όταν ξέρεις τον εαυτό σου ξέρεις τα αδύνατα και δυνατά σου σημεία,πού είσαι καλός πού δεν είσαι,τι σου αρέσει τι όχι και με βάση αυτά γεμίζεις το χρόνο της ζωής σου..
    όταν δεν ξέρεις τίποτα για τον εαυτό σου είσαι φτερό στον άνεμο και απλά περιμένεις να περάσει ο χρόνος ζωής σου στη γη και να πεθάνεις..
    αλλά δεν είναι ζωή αυτή..
    προσωπικά δεν το αντέχω τόσο κενό..να μην ξέρω ποιες είναι οι ικανότητές μου,να μην ξέρω τι θέλω..
    και προβλέπω να συνεχίζεται το πρόβλημα μιας και είμαι πολύ μακριά από την αυτογνωσία..

επίσης δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί με συνεδρίες(δεν έχω ωφεληθεί καθόλου απ'την ψυχοθεραπεία),ούτε από βιβλία μιας και αυτά μου προσφέρουν μια σύντομη ανακούφιση ή συνειδητοποίηση του προβλήματος μέσα από την ταύτισή μου με αυτά που διαβάζω αλλά μέχρι εκεί..

νομίζω ότι όλο αυτό το ταρακούνημα που έπαθα στην ψυχική μου υγεία πριν 10 χρόνια μου έχει αφήσει αυτά τα κουσούρια..
    ναι μεν είμαι καλά οργανικά γιατί αποκαταστάθηκε η ισορροπία κάποιων ουσιών στον εγκέφαλό μου για να λειτουργώ φυσιολογικά αλλά απ'την άλλη εγώ νομίζω ότι υποσυνείδητα σκόπιμα είχα δημιουργήσει αυτήν την ανισορροπία στους νευροδιαβιβαστές προκειμένου να βρω νόημα στον εαυτό μου και στη ζωή μου..κι έτσι έκανα μανίες και καταθλίψεις..στις μανίες η ζωή μου είχε πολύ ενδιαφέρον αλλά στις καταθλίψεις καθόλου..
    τώρα πλέον δλδ βαριέμαι..αυτό..βαριέμαιιιι ..πλήξη..κενό..ανία...
    δεν έχω τίποτα μες στο κεφάλι μου..καμιά ιδέα που να ξυπνάει το ενδιαφέρον μου για τη ζωή..
    είμαι άδεια και δεν μπορώ και να σταθώ και σε μια συζήτηση γιατί δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο πέρα απ'τον εαυτό μου και τα προβλήματά μου..

δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι ότι έχω χάσει τη μάχη για μια ζωή ουσιαστική,με νόημα,αληθινή και όχι συνέχεια μες στα προβλήματα τα ψυχολογικά και τα υπαρξιακά..
    θα ήθελα να ξέρω ποια είμαι,τι ζητάω απ΄τη ζωή,να ονειρεύομαι τη ζωή και όχι να ονειρεύομαι το θάνατο που ξέρω πως είναι λάθος..
    απλά έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει γιατί η κατάστασή μου έχει παγιωθεί μιας και είμαι τόσα χρόνια χαμένη..