ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 648
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 648 of 1380 FirstFirst ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... LastLast
Results 9,706 to 9,720 of 20693
    Senior Member
    Ναταλία, εμένα μια χαρά μου φαίνεται πως φέρεσαι...μην νιώθεις τύψεις, τα όσα λέει είναι υπερβολικά...άκου ότι την αφήσατε κι έπεσε επίτηδες!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ειχαμε δεν ειχαμε στα επειγοντα ειμαστε χαχαχαχα
    Μακ εχεις δικιο στο να μην υποθαλπτω την υποχονδρια της...αλλα δεν παλευοταν αλλιως. Αντε ωραιο βραδυ περναω δεν εχει και σημα μεσα guhhhh.... :P

Senior Member
    Στα επειγοντα , ε ? ενταξει , εδω δειχνουμε κατανοηση , δεν ξεσυνεριζομαστε ........περαστικα στην μητερα σου ......

Senior Member
    Τωωωωρα εχει ωρα που γυρισαμε. Καλα ειναι. Πηγαμε, καναμε αξονικες, ακτινογραφιες ολες τις εξετασεις, ενα ταμα και δυο τουμπες και ηρεμησε και ολα καλα

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τωωωωρα εχει ωρα που γυρισαμε. Καλα ειναι. Πηγαμε, καναμε αξονικες, ακτινογραφιες ολες τις εξετασεις, ενα ταμα και δυο τουμπες και ηρεμησε και ολα καλα
    Αχ βρε Ναταλακι, καλημερα και ευχομαι να μην σε εκανε εσενα νευρολογικα μπουρλωτο ολος ο πανικος. Δεν ειναι οτι εισαι αναισθητη ή κακιά. Αναρωτιεμαι κ εγω για κατι σκηνικα αν ειμαι το ιδιο με συγγενεις. Δεν μπορει να διαχειριστει φοβιες, εαυτο,θανατο, αρρωστεια και ξεσπαει. Ξεσπαει παντου και χανει και το δικιο της ετσι. Εχω μεγαλωσει με ανθρωπο που παντα το εκανε αυτο. Ειναι σκληρο και πικρο και απο την αλλη φερνει και αυτο ενοχες. Μπορει να εχει κανα 2 καλα στοιχεια και χανονται απο το νευρο και το χαος που βγαζουν,

Μια χαρα εισαι εσυ, ισρροπημενη μπορω να μπω για το περιβαλλον στο οποιο επιβιωσες και συνεχιζεις. Τελικα θα την κανεις για εξωτερικο ;
    Καλη ξεκουραση.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    η ενοχη πως ειναι; στεναχωριεσαι οταν εχεις κανει κατι σε καποιον;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αχ βρε Ναταλακι, καλημερα και ευχομαι να μην σε εκανε εσενα νευρολογικα μπουρλωτο ολος ο πανικος. Δεν ειναι οτι εισαι αναισθητη ή κακιά. Αναρωτιεμαι κ εγω για κατι σκηνικα αν ειμαι το ιδιο με συγγενεις. Δεν μπορει να διαχειριστει φοβιες, εαυτο,θανατο, αρρωστεια και ξεσπαει. Ξεσπαει παντου και χανει και το δικιο της ετσι. Εχω μεγαλωσει με ανθρωπο που παντα το εκανε αυτο. Ειναι σκληρο και πικρο και απο την αλλη φερνει και αυτο ενοχες. Μπορει να εχει κανα 2 καλα στοιχεια και χανονται απο το νευρο και το χαος που βγαζουν,

Μια χαρα εισαι εσυ, ισρροπημενη μπορω να μπω για το περιβαλλον στο οποιο επιβιωσες και συνεχιζεις. Τελικα θα την κανεις για εξωτερικο ;
    Καλη ξεκουραση.
    Γεια σου Constantly οπως το περιγραφεις ακριβως ειναι, αυτο που λες...ολο αυτο το νευρο κανει να χανεται οτι καλο και δικιο εχει. Φυσικα και εχει καλα στοιχεια οταν ειναι ηρεμη και απο τη μια ειναι λιγο σκωτσεζικο ντους η κατασταση και απο την αλλη προκαλει πικρια και ενοχες. Καλα τη πικρια τη ξεπερασα απο οταν περασα την εφηβεια και μεγαλωνοντας εμαθα να καταλαβαινω πως λειρτουργει. Η ενοχη τωρα...αμα θελει την προκαλει που και που :P Αλλα νταξ...μανα μου ειναι την αγαπω, περασε και μια πολυ δυσκολη ζωη. Προσπαθω να μη σηκωνω πολλα χαζα πλεον αλλα χτες τελικα ανησυχησα κι εγω λιγο γιατι ειχε αρχισει τους εμετους (τελικα ηταν ψυχοσωματικο).
    Ολα καλα πάντως χτες...στα επειγοντα μετα καθοταν και μου ελεγε ποσο μ'αγαπαει και στενοχωριεται για το μελλον μου και μπιριμπιρι για τις κορες συγγενων η γνωστων και να φυγω και εγω εξωτερικο και οτι δεν θελει να φυγω αλλα το λεει για το καλο μου και καζανι μου το εκανε το κεφαλι οπως και να εχει λολ.
    Μετα εκει που ετοιμαζοταν να πεθανει αρχισε να μου λεει που εχει λεφτά γενικα και που να παρω λεφτα για να παω να παρω παπουτσια χαχαχαχα
    Της λεω καλα ρε μανα εσυ πεθαινεις και θα σκεφτομαι να αγορασω παπουτσια; Ε αρχισε να γελαει και η ιδια μετα...
    Πηγε να μου πιασει και τον γιατρο γαμπρο, μας ρεζιλεψε καλα καλα χαχαχα
    Γραφω εδω τα χαιρια της σε αντιποινα :P
    Ναι θα παω εξωτερικο σιγουρα για το ποτε δεν εχω αποφασισει αν θα ειναι μεσα στο καλοκαιρι η απο σεπτεμβρη.
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια constantly κι εγω χαιρομαι πολυ να σε διαβαζω και να βλεπω ποσο δυνατη εισαι

Μολις το πιστεψω θα ξεκινησει η καλη φαση ναταλια... αιντε και πολυ αργησε... χαμογελώ.

Senior Member
    την Κυριακη βγηκα για καφε.με περναει 13 χρονια.ειναι 41 αυτη η κυρια κι εγω 28.δε πολυφανηκε αυτη η διαφορα ομως.καθισαμε 6 ωρες εξω.τις 5 ωρες μιλουσε αυτη.απο τη μια καλο γιατι δεν ηξερα τι να πω πολλες φορες απο την αλλη με κουρασε.στο 3ωρο αισθανομουν αγχος και αβολα ηθελα να φυγω.αρχισα να αγχωνομαι και με τους γυρω..πηρα αλλο 1 xanax και ηρεμησα σχετικα.αισθανθηκα ευαλωτη γιατι οπως μου ανοιχτηκε αυτη ανοιχτηκα και εγω.το μετανιωσα μετα.αγχωθηκα πολυ.δε μιλιομουν μεχρι χτες.θελει να ξαναβγουμε αυριο το απογευμα.απο τη μια θελω να ξεσκασω λιγο απο την αλλη δε θελω να βγω απο τη σιγουρια του δωματιου.ειναι και οι ανθρωποι εξω..μου εχει γινει φοβια οτι με παρακολουθουν.εχω αρχισει να παιρνω οπωσδηποτε xanax οταν ειναι να συνατησω καποιον ακομα και μεσα στο σπιτι.αλλα αν δε παω το παιρνω σαν ηττα του εαυτου μου και με πεισμωνει στο να κανω πραγματα ακομα και χαζα για αλλους
    Last edited by boo; 22-06-2016 at 12:19.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo να σε ρωτησω με τοσα ηρεμιστηκα δεν εχεις εθιστει; επισης δεν σκεφτεσαι τι συνεπειες μπορει να χουν για την υγεια σου; και μην τολμησει κανεις να πει οτι τα ηρεμιστηκα δεν εχουν συνεπειες στην υγεια...απο κει και περα αν σε βοηθανε παρτα εσυ ξερεις και εγω αντιμετωπιζω δυσκολιες αλλα για μενα ειναι απαγορευμενα αυτα τα φαρμακα γιατι εχω τασεις εθισμου αλλα νιωθω οτι δεν εχω προοπτικη πολυ παγωμενος πολυ κυνικος ειμαι σε ενα δωματιο και ειναι λες και βγαζω τουφα επισης δεν θα λεγα οτι ειμαι φαν της ζωης αλλα νιωθω οτι τωρα στα 26 μου δεν εχω αλλα περιθωρια πρεπει να φτιαξω τη ζωη μου και δεν εννοω γυναικα γαμο παιδια σκυλια κροκοδειλους εννοω να συντηρω τον εαυτο μου αλλα ειναι δυσκολο αυτο οταν δεν εχω καποιο νοημα ζωης μεσα μου δεν υπαρχει ουτε ενα συναισθημα ζωντανιας ειμαι σαν μηχανη

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως το xanax εχει αρχισει να το συνηθιζει το σωμα μου και το 0.5mg δε με πιανει ικανοποιητικα και μερικες φορες παιρνω 1mg για να χαλαρωσω.γενικα προσπαθω να μην κανω καταχρηση.δε τα παιρνω καθε μερα.δε βγαινω καθε μερα εξω ουτε ερχονται καθε μερα σπιτι οι καθηγητες που κανουμε μαθηματα.αλλα και παλι εχω αρχισει να το συνηιθζω.δε ξερω τι συνεπειες εχει στην υγεια περα απο τον εθισμο και την υπνηλια που μου φερνουν.

26 χρονων εισαι σε μια χαρα ηλικια.προλαβαινεις ανετα να φτιαξεις τη ζωη σου.κι απο οτι εχω δει απο αυτα που γραφεις ψαχνεσαι και για δουλεια που ειναι πολυ καλο.οταν θα βρεις δουλεια και θα παιρνεις τα δικα σου λεφτα τοτε θα τα χρησιμοποιησεις για να καλυψεις τις αναγκες σου και θα αρχισεις να προσεχεις που και ποσα χαλας.θα εκτιμησεις την προσπαθεια που θα κανεις και θα κανεις πραγματα που θα σε ευχαριστουν.

και ενας φιλος μου εκανε χρηση χορτου και mdma και σταματησε και νιωθει κι αυτος θλιψη και κενο πολλες φορες αλλα με το καιρο θα καλυτερευσει.το ιδιο και εσυ.μην αγχωνεσαι.κρατησου μακρια απο τις ουσιες και θα δεις θεαματικες αλλαγες με τον καιρο στο χαρακτηρα σου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    η αληθεια ειναι πως το xanax εχει αρχισει να το συνηθιζει το σωμα μου και το 0.5mg δε με πιανει ικανοποιητικα και μερικες φορες παιρνω 1mg για να χαλαρωσω.γενικα προσπαθω να μην κανω καταχρηση.δε τα παιρνω καθε μερα.δε βγαινω καθε μερα εξω ουτε ερχονται καθε μερα σπιτι οι καθηγητες που κανουμε μαθηματα.αλλα και παλι εχω αρχισει να το συνηιθζω.δε ξερω τι συνεπειες εχει στην υγεια περα απο τον εθισμο και την υπνηλια που μου φερνουν.

26 χρονων εισαι σε μια χαρα ηλικια.προλαβαινεις ανετα να φτιαξεις τη ζωη σου.κι απο οτι εχω δει απο αυτα που γραφεις ψαχνεσαι και για δουλεια που ειναι πολυ καλο.οταν θα βρεις δουλεια και θα παιρνεις τα δικα σου λεφτα τοτε θα τα χρησιμοποιησεις για να καλυψεις τις αναγκες σου και θα αρχισεις να προσεχεις που και ποσα χαλας.θα εκτιμησεις την προσπαθεια που θα κανεις και θα κανεις πραγματα που θα σε ευχαριστουν.

και ενας φιλος μου εκανε χρηση χορτου και mdma και σταματησε και νιωθει κι αυτος θλιψη και κενο πολλες φορες αλλα με το καιρο θα καλυτερευσει.το ιδιο και εσυ.μην αγχωνεσαι.κρατησου μακρια απο τις ουσιες και θα δεις θεαματικες αλλαγες με τον καιρο στο χαρακτηρα σου
    εγω βαραγα ηρωινη και δεν μπορουσα να σταματησω με ομαδες αυτοβοηθειας σταματησα
    τωρα για το αλλο δεν ξερω ψαχνομαι καθε μερα και δεν βριακω δουλεια μονο κατι μαλακες που θελουν δουλους και να δινουν ουτε 3 ευρω την ωρα σκεφτομαι μεχρι το σεπτεμβριο αν δεν βρω κατι να παω σε καμια σχολη υδραυλικων καθως δεν εχω τελειωσει ουτε λυκειο αλλα σκεφτομαι και να παω μηπως παω τζαμπα; θα με παρουν μετα σαν βοηθο υδραυλικου;

Μπου μου, να το πεις στην γιατρο οτι ξεκινησες τις εξοδους και την κοινωνικη επαφη, κατορθωμα ειναι ρεεεε !!! Χαμογελα.
    Αρχισα και εγω να αντιμετωπιζω φοβιες, εχω βεβαια ενοχλητικα συμπτωματα αλλά εχω πεισμωσει να τα βγαλω περα.
    Δωσε χρονο σε εσενα, στην Κυρια αυτη, ζητησε της να σε αφησει να μιλησεις για το πως αντιλαμβανεσαι το περιβαλλον και πως πανω απο ολα κατανοηση και αλληλοβοηθεια χρειαζεται και που ξερεις... ισως γινεται πολυ καλες φιλες.

Πολυ χαρηκα που τολμησες !!!!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και την ενθαρρυνση που μου δινεις! πλακα πλακα οντως ειναι κατορθωμα ετσι οπως εχω απομονωθει στο δωματιο μου.θα το πω στη γιατρο οτι βγηκα.θα προσπαθησω να ξαναβγω 1-2 φορες ακομα μεχρι να φυγει για Αθηνα αυτη η κυρια.μου ειπε οταν ανεβαινω κι εγω Αθηνα να της το λεω να βγαινουμε για κανα καφε.βεβαια Αθηνα παω μια φορα καθε 1.5 ή 2 μηνες αλλα κατι ειναι κι αυτο.τολμησα οπως λες και θελω να ξανατολμησω και χωρις xanax.θα το εχω μαζι μου και θα το παρω μονο αμα φαω καμια μεγαλη φρικη.

εσυ τι φοβιες εχεις?πως τις αντιμετωπιζεις?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Με την αναποδη σειρα ομως , φανταζομαι ............