ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 661
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 661 of 1380 FirstFirst ... 1615616116516596606616626636717117611161 ... LastLast
Results 9,901 to 9,915 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν κανω καθολου πλακα , καλυτερα να μην εχεις και την σκοτουρα του οικονομικου , μην ' δαιμονοποιουμε ' τα χρηματα , καλο ειναι ναχεις ..........................αυτα που λενε , τα χρηματα σε κανουν δυστυχη και λοιπες σαχλαμαρες , οσοθι τα λενε , παει στο οσα δεν φτανει η αλεπου .........................και δεν εννοω εσενα , καλυτερα πλουσιος και δυστυχης , παρα φτωχος και δυστυχης , καμμια αντιρρηση ? βεβαια , ειναι και πως εχεις μαθει ..........

Καλα βρε cc , το παγκακι τι τοθελες + το ξεπαγωμα , το ' κοριτσακι με τα σπιρτα ' μου θυμιζει ο τροπος που διηγεισαι .........
    Εγώ λέω ότι η χαρά θέλει καλοπέραση....η δυστυχία όχι.........η φτώχεια μας έμεινε............

Δεν κανω καθολου πλακα , καλυτερα να μην εχεις και την σκοτουρα του οικονομικου , μην ' δαιμονοποιουμε ' τα χρηματα , καλο ειναι ναχεις ..........................αυτα που λενε , τα χρηματα σε κανουν δυστυχη και λοιπες σαχλαμαρες , οσοθι τα λενε , παει στο οσα δεν φτανει η αλεπου .........................και δεν εννοω εσενα , καλυτερα πλουσιος και δυστυχης , παρα φτωχος και δυστυχης , καμμια αντιρρηση ? βεβαια , ειναι και πως εχεις μαθει ..........

Καλα βρε cc , το παγκακι τι τοθελες + το ξεπαγωμα , το ' κοριτσακι με τα σπιρτα ' μου θυμιζει ο τροπος που διηγεισαι .........
    Υπαρχουν κ υπερ λουξ παγκακια σε κηπους βασιλικους...
    που θελω να καταληξω, τα λεφτα ειναι το καυσιμο,ναι χρειαζονται. Εγω τουλαχ ταξικα θεωρουμαι μετρια προς τη βγαζω δε τη βγαζω οποτε συνεχιζω....... αν το κλαμμα θα λυτρωνε ας ηταν οπου να ναι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ειναι κανενας μεσα; ειμαι στη δουλεια και σκυλοβαριεμαι...

Senior Member
    προτινω ανεπιφυλακτα να ακουσετε τα παρακατω τραγουδια....
    led zeppelin-all my love και satyricon-orgasmatron...

Senior Member
    Σημερα ειναι της Αγιας Κυριακης , προστατιδας των ανυπαντρων ( εγω ) , τωρα τους προστατευει απο το να μην μεινουν ανυπαντροι , η να μεινουν ? δεν διευκρινιζεται ................μαλλον το 2ο θαλεγα .......

Σημερα ειναι της Αγιας Κυριακης , προστατιδας των ανυπαντρων ( εγω ) , τωρα τους προστατευει απο το να μην μεινουν ανυπαντροι , η να μεινουν ? δεν διευκρινιζεται ................μαλλον το 2ο θαλεγα .......
    χαχαχα...... Σε ευχαριστω μακ με εκανες να νιωσω αναλαφρη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    χαχαχα..... Σε ευχαριστω μακ με εκανες να νιωσω αναλαφρη.

Πολυ χαιρομαι .........ειναι γιατι κι εγω ετσι νιωθω .....

Senior Member
    Χαχαχα τεινω να συμφωνησω...κοιτα που τελικα πρεπει να αναψω λαμπαδα στην Αγια Κυριακη :P
    Με εκανες και γελασα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χαχαχα τεινω να συμφωνησω...κοιτα που τελικα πρεπει να αναψω λαμπαδα στην Αγια Κυριακη :P
    Με εκανες και γελασα.
    Αυριο ειναι τελικα , παραπληροφορηθηκα , γιατι καλε λαμπαδα , για παντρεια , η μη παντρεια , σπεσιφαει πληζ , να ξερουμε ......

Senior Member
    Αυριο ειναι τελικα , παραπληροφορηθηκα , γιατι καλε λαμπαδα , για παντρεια , η μη παντρεια , σπεσιφαει πληζ , να ξερουμε ......
    Αφου τεινω να συμφωνησω λεμε, για μη παντρεια φυσικα. Επισης ειπες σπεσιφάι και σκεφτηκα σπετσοφάι. Δε παμε καλα λολ.

Senior Member
    Ρε τι περιπτώσεις έχουν σκάσει μύτη τώρα τελευταία εδώ μέσα.... Θα αλλάξω πλανήτη στο τέλος με όλα αυτά που διαβάζουν τα μάτια μου
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Νομίζω το φόρουμ παθαίνει ψύχωση ενημερωθείτε για όλα αυτά κι αν μπορέσετε να κάνετε τίποτα ποτέ τρυπήσετε μου τη μύτη αντί να βοηθιομαστε σας έπιασε ομαδική παράκρουση δεν πάτε καλά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αφου τεινω να συμφωνησω λεμε, για μη παντρεια φυσικα. Επισης ειπες σπεσιφάι και σκεφτηκα σπετσοφάι. Δε παμε καλα λολ.
    Μαλλον θα πειναγες ............ καλα , κατσε να μεγαλωσεις , και μετα παιρνεις αποφασεις για παντρεια .......εγω , αν εβρισκα την καταλληλη , ευχαριστως την παντρευομουνα , δυσκολο πραμα ο γαμος ομως ........

Senior Member
    οτι δεν χορταινεται η θαλασσα. αυτο σκεφτομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οτι δεν χορταινεται η θαλασσα. αυτο σκεφτομαι
    Εχω να μπω στην θαλασσα , ρεμ , απο το 2004 !! η κτθλψη με τσακισε , κι ειναι η μεγαλη μου αγαπη ......η θαλασσα , οχι η κτθλψη ........τι καλα που δεν εχεις κτθλψη .........