Results 9,961 to 9,975 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
24-07-2016, 18:59 #9961
Όπως νιώθεις καλύτερα...για την ιδέα για το πατρικό πάντως εγώ λέω μη το κανεις. Δεν στο συνιστω. Βασικά αν μπορούσα θα πηδουσα σε slow motion όπως στις ταινίες που γίνεται καμία στραβή και φωνάζουν nooooooo...! Λολ. Εμείς δεν ξέρουμε πως να φύγουμε και που να πάμε κι εσύ εχεις τη λευτεριά σου και την υγειά σου και θα πας να τρως κριτική μες στη μάπα; Απαπα :P
Κάτσε σπίτι σου καλύτερα στη δροσουλα σου με τη κρύα μπυριτσα σου και γραψ'τα όλα εκεί που δε πιάνει μελάνι. Γιατι να μπλεκεις τον εαυτό σου σε τοξικές καταστάσεις; Μπορείς να τους αγαπας και να τους εκτιμας από μακριά.
Και που καταφερνεις να ζεις μόνος σου και να έχεις και τη δυνατότητα να κλείσεις διακοπές (κι ας μη πας) ήδη είναι περισσότερο από ότι καταφέρνει ο μισός κόσμος πλέον. Ειδικα στην ηλικία μου. Ένα 50℅ δεν έχει δουλεια και όποιος έχει δε του φτάνουν για τσιχλες. Και σιγά τη κοινωνικοποίηση στο facebook. Τα μισά και βάλε είναι μπούρδες να ξέρεις...και μία χαρά ευχάριστος ανθρωπος φαινεσαι από τα γραφόμενα σου.
Και θα έπρεπε να σε παρηγορεί ότι έχεις καταφέρει..το ότι υπάρχουν καλύτερα δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα. Ότι και αν έχουμε πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω...ούτε αυτοί που εσύ θεωρείς πως έχουν καταφέρει κάτι στη ζωή τους είναι πλήρως ευχαριστημένοι. Μπορει κάποιος με οικογένεια και παιδιά στην ηλικία σου πχ να ζηλεύει την ελευθερία σου
Είναι και θέμα οπτικής σε μεγάλο βαθμό.
- 25-07-2016, 00:40 #9962
Συμφωνώ ότι είναι και θέμα οπτικής.Να αυτό το μια χαρά άνθρωπος μου το έχουν πει και άλλες φορές αλλά εγώ δεν το βλέπω.Και η ψυχολόγος μου λέει ότι πρέπει να είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει στη ζωή μου,δεδομένων των συνθηκών που μεγάλωσα αλλά εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
25-07-2016, 00:44 #9963
25-07-2016, 12:12 #9964
Σκέφτομαι ότι ευτυχώς που η διαχείριση έγινε πιο αυστηρή μπας και μάθουν μερικοί αγενείς πως να φέρονται...
Επίσης σκέφτομαι πόσο όμορφος είναι ο γάτος μου... ♥Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
25-07-2016, 13:47 #9965favvelGuestσκέφτομαι ότι με το παραμικρό απογοητεύομαι..κάτι μικρό να γίνει στραβά ή να μη γίνει όπως το θέλω και βάζω τα κλάματα..
σήμερα είχα πάει για κάτι ψώνια και οι πωλήτριες στο κατάστημα δεν ήταν πολύ ευγενικές μαζί μου..οπότε θεώρησα πως κάτι δεν πάει καλά με μένα γιατί κάτι άλλες κυρίες πιο μεγάλες τις βοηθούσανε..
εν τω μεταξύ κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό μου κι αυτό με στενοχωρεί..
τα μυαλά μου είναι πάνω απ'το κεφάλι μου και ίσως αυτό φαίνεται προς τα έξω γι'αυτό δε με παίρνουνε πολύ στα σοβαρά οι άλλοι..
Μια μέρα για παράδειγμα η μάνα μου θα με πήγαινε στη στάση του μετρό με τ'αυτοκίνητο..Εκείνη κατέβηκε πρώτη,ξεκλείδωσε την πόρτα της αυλής και άφησε τα κλειδιά πάνω στην αυλόπορτα απ΄τη μέσα μεριά για να τα δω εγώ κατεβαίνοντας, να τα βγάλω και να κλειδώσω απ'έξω για να φύγουμε..
Κι εγώ δεν τα είδα!Έβγαλα τα δικά μου κλειδιά για να κλειδώσω και δεν μπορούσα να κλειδώσω γιατί ήταν τα άλλα κλειδιά από πίσω,απ΄τη μέσα μεριά..Και δεν μου πήγε το μυαλό γιατί δεν κλείδωνε..Θεώρησα ότι κάποιο πρόβλημα έχει η πόρτα..Και έφυγα αφήνοντας τα κλειδιά της μάνας μου πάνω στην πόρτα..
Μια άλλη μέρα πήγα στα ΚΕΠ..Και προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα προς τα έξω..Και δεν άνοιγε..Είχε δύο πόρτες και τις τράβαγα και τις δύο προς τα έξω..(πότε τη μία πότε την άλλη)Και τότε χτύπησα να μου ανοίξουνε από μέσα..Νόμιζα ότι είναι κλειδωμένες..
Τελικά μου ανοίξανε..Οι πόρτες άνοιγαν προς τα μέσα..Και δεν το είχα σκεφτεί!
Και λέω στον υπάλληλο..Ααα ανοίγει προς τα μέσα...Και μου λέει:Εντελώς!
Και κάτι άλλο..Δεν ήξερα που είναι το Λουτράκι..Και γενικά δεν ξέρω πολλά πράγματα..Το μυαλό μου είναι γιαούρτι..
Δεν ξέρω στοιχειώδη πράγματα και δεν σκέφτομαι κιόλας..
Και αν κάποιος μου εξηγήσει κάτι μπορεί με την 10η φορά να το καταλάβω αλλά μετά από λίγο θα το έχω ξεχάσει..
Και αυτή η κατάστασή μου είναι που με κάνει να μη θέλω να δουλέψω ποτέ μου..Αισθάνομαι στόκος και ότι όλοι θα μου φωνάζουνε στη δουλειά..αν καταφέρω να τη μάθω ποτέ..
Και γενικά αισθάνομαι ότι ο κόσμος με κοροϊδεύει..
Μού'ρχεται καμιά φορά να φύγω αλλά να πάω πού?Ουσιαστικά θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί..
Ντρέπομαι για αυτό που είμαι..δε θέλω να υπάρχω..Εξάλλου δεν έχω και κάποιο σοβαρό λόγο να με κρατάει στη ζωή..
Κατά τύχη ζω ακόμα..
Αυτά..
25-07-2016, 13:54 #9966
25-07-2016, 14:15 #9967favvelGuestπολύ απλά το αντιμετωπίζεις nick..μακάρι να ήταν τόσο απλό..
δυστυχώς είναι που είμαι αφηρημένη.. είναι που δεν με ενδιαφέρει και τίποτα στον κόσμο.. αν τα βάλεις μαζί αυτά μας κάνουν ένα άτομο που περιφέρεται χωρίς νόημα και που όταν κάποιος μου μιλάει μου φαίνεται σαν να έχω πέσει απ'τον Άρη αφού είμαι γεμάτη ερωτηματικά..
τις προάλλες δεν ήξερα τι είναι το back up..μιλούσα με μια παλιά φίλη που συνάντησα τυχαία στη στάση του λεωφορείου και μου έλεγε ότι έκανε back up στο κινητό της κι εγώ την κοίταζα..
Τελικά ψιλοθυμήθηκα τι είναι..
Αλλά θέλω να πω τα έχω όλα έτοιμα απ'τους άλλους,δε με ενδιαφέρει προσωπικά να ασχοληθώ και να καταβάλω κόπο για κάτι κι έτσι μένω συνεχώς εκτός πραγματικότητας..
Απ'τη μια μεριά είναι φυσικό και λογικό να μου συμβαίνει αυτό και δεν θα'πρεπε να γκρινιάζω..Θα΄πρεπε είτε να το αποδεχτώ σαν δεδομένο είτε να κάνω κάτι για να το αλλάξω..
Αλλά πραγματικά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να μάθω τι είναι το back up ούτε πού είναι το Λουτράκι με ενδιαφέρει ούτε καμία ξερή γνώση..
Με αφήνουν παγερά αδιάφορη όλα αυτά..
Το μόνο που θα με ενδιέφερε να μάθω είναι ποιανού στο καλό φαεινή ιδέα ήταν να έρθουμε στη ζωή..τι ακριβώς είχε στο μυαλό του όταν έκανε πειράματα και βγήκα εγώ πχ..Μόνο αυτό.
αα και να μου πει τι σχέδιο έχει για το μετά..για να πράξω κι εγώ ανάλογα..με το να έχουμε αναπάντητα αυτά τα ερωτήματα ο καθένας καταλαβαίνει πως το παιχνίδι της ζωής είναι άδικο από πρώτο χέρι..
25-07-2016, 14:19 #9968
γτ δεν σ ενδιαφερει τπτ?δεν σ ενδιαφερει π.χ να κανεις μια οικογενεια η να ερωτευτεις?η να πας καπου διακοπες?η να περασεις καλα?
δεν θες να γινεις παλι ξεγνοιαστη?
καταθλιψη εχεις?αν ναι προσπαθεις να την καταπολεμησεις?
ενταξει σ κανενα δεν αρεσει να μαθαινει ασκοπες πληροφοριες...ολα τα μαθαινεις μεσα απο συζητησεις μα λλους αλλιως πως θα μαθεις?
σε βλεπω παντως πολυ απαισιοδοξη και αυτο δεν ειναι καλο βαλε λιγο αισιοδοξια στην ζωη σου θα σ κανει καλο
25-07-2016, 14:47 #9969favvelGuestοικογένεια όχι δε θέλω..παιδιά δλδ δε θέλω..ποιος θα με πείσει ότι είναι ωραίο πράγμα να φουσκώνεις και να βγάζεις από μέσα σου έναν άλλον άνθρωπο και μάλιστα απ΄το σημείο που κάνεις την ελαφριά ανάγκη σου..είναι σα να βγάζεις ένα απόβρασμα..κάτι περιττό που φύτρωσε μέσα σου εξαιτίας κάποιου άχρηστου και τώρα πρέπει να το βγάλεις..
το να κάνει κάποιος παιδιά είναι σα να κάνει την ανάγκη του..γιατί είναι ανάγκη να βγει από μέσα σου..δεν μπορείς να το κρατήσεις αιωνίως..
ο έρωτας καλός είναι..αν ήταν αληθινός και αν διαρκούσε κιόλας θα ήταν ακόμα καλύτερος..
μόνο που είναι ψεύτικος κι αυτός..κι όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε εκατομμύρια συντρόφους λέμε τώρα αν είχες αυτή τη δυνατότητα(γιατί θεωρητικά μπορείς να το κάνεις) και όταν δλδ ξέρεις πως δεν υπάρχει το ιδανικό ταίρι που να ναι φτιαγμένο για σένα όπως δεν υπάρχει και το τέλειο γενικότερα..τότε τι νόημα έχει να πηγαίνεις με τον έναν και με τον άλλον?
για να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία σου ότι και καλά έχεις πέραση ακόμα??
διακοπές θα πάω με τους γονείς μου..
και δεν έχω κατάθλιψη όχι..ό,τι έχω οφείλεται στον τρόπο που σκέφτομαι και στη θεώρηση του κόσμου που έχω..
δεν έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα..αυτό γιατρεύτηκε πριν κάποια χρόνια..
25-07-2016, 14:58 #9970
Αυτα που λες φαβελ ειναι λογια φουλ καταθλιπτικου,πηγαινε να το κοιταξεις.
25-07-2016, 15:11 #9971
κανεις λαθος για τον ερωτα και την συντροφικοτητα και για τα παιδια βεβαια...βεβαια ο καθενας εχει την δικη τ θεωρια π την εχει φτιάξει η ζωη του...
υπαρχει κατι π σε γεμιζει?κατι π σ αρεσει να κανεις?
παντως δεν ξερω νομιζω οτι βγαζεις μια απαισιοδοξια ,ο κοσμος και η ζωη ειναι ωραια...πρεπει να τα κυνηγησεις οσο ειναι νωρις μην παραιτησαι απο αυτα
25-07-2016, 15:35 #9972favvelGuestδεν υπάρχει τίποτα να με γεμίζει εδώ και πολλά χρόνια..πλέον έχω συνηθίσει κάπως την ανούσια ζωή μου..απλά είναι κάποιες στιγμές που δεν αντέχω,σκέφτομαι την κατάστασή μου και ξεσπάω εδώ..
συνήθως δεν διαβάζω μηνύματα αλλωνών εδώ γιατί βαριέμαι..θέλω μόνο οι άλλοι να ασχολούνται μαζί μου..
ίσως γι'αυτό έχω και πρόβλημα.. με ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μου..
δεν ξέρω τι να κυνηγήσω..αισθάνομαι ότι ζω από λάθος..
διάλεξα και μια σχολή(ιεκ)την τελείωσα και ούτε που με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά..
άσε που πιέζομαι πολύ κάθε φορά που κάνω πρακτική..
γενικά πιέζομαι πολύ και με το πιο απλό πράγμα..
δεν έχω πολλές αντοχές ψυχικές..
δεν έχω και υπομονή να ασχοληθώ και να μάθω κάτι..
ίσως γι'αυτό δεν έχω ενδιαφέροντα..γιατί χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά..
και ποιος έχει όρεξη και υπομονή?
έβαλα σήμερα να δω μια ταινία και τη βαρέθηκα..δεν την είδα όλη..την παράτησα στην αρχή της..
και με τα βιβλία το ίδιο παθαίνω..τα αρχίζω και τα παρατάω στη μέση..
και είμαι όλο ουφ και ουφ..ξεφυσάω συνέχεια..πάω πάνω κάτω στο σπίτι..βαριέμαι..
και προτιμώ να βαριέμαι απ'το να βρω κάτι να κάνω..
αυτή είναι η κατάστασή μου..
συγνώμη που σας ζάλισα πάλι..
25-07-2016, 15:38 #9973
ρε κοπελα μου ομως δεν ειναι καιρος να το αλλαξεις αυτο?και να βρεις ενδιαφεροντα και κατι π να σ αρεσει στην ζωη σ?
δεν γινεται να την αφηνεις ετσι να περναει....
σε ειδικο εχεις παει ποτε να σ βοηθησει?
εγινε κατι στην ζωη σ>?η ετσι ησουνα παντα?
δεν γινεται να τα βαριεσαι ολα...πρεπει να προσπαθησεις να βγεις απο τον λακο π εχεις...προσπαθησε να το αλλαξεις..ειναι κριμα να αφηνεις ετσι την ζωη να περναει απο τα χερια σ...κανε κατι οσο ειναι ακομα νωρις...
25-07-2016, 15:58 #9974favvelGuestέχω πάει σε ειδικούς να φαν κι οι κότες..
και γιατί να κάνω κάτι?και γιατί να μην τη αφήσω να περνάει έτσι η ζωή μου?αφού στο τέλος με περιμένει ο θάνατος ό,τι και να κάνω..
ό,τι και να κάνουμε η ανταμοιβή μας είναι ο θάνατος..έτσι μας ανταμείβει η ζωή..με θάνατο στο τέλος!
για ποιο λόγο λοιπόν να παλέψω?για να πω πως κάτι έκανα κι εγώ?
για να με θυμούνται οι επόμενοι?για να αφήσω συνεχιστές της δυστυχίας της ζωής,τους απογόνους μου?
εγώ τι θα κερδίσω με το να γεμίσω τη ζωή μου με ενδιαφέροντα?
μήπως θα πάρω τίποτα από αυτά μαζί μου μετά το θάνατο?όχι..
βέβαια αν είμαι αποφασισμένη να μην κάνω τίποτα δεν πρέπει να γκρινιάζω κιόλας γιατί όλοι κάνουμε τις επιλογές μας στη ζωή και αν είμαστε υπεύθυνοι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των επιλογών μας και να μην γκρινιάζουμε..
εε εγώ δεν είμαι ούτε υπεύθυνη..
κι αν δεν με αντέχει ο άλλος απλά θα φύγει μακριά μου..
και το πιθανότερο να μείνω μόνη μου στο τέλος..
βαριέμαι τα πάντα..και δυστυχώς περνάν τα χρόνια και δεν αλλάζει ο τρόπος σκέψης μου..
γιατί δεν έχω την καλή διάθεση να αλλάξω..
δεν έχω κάποιο κίνητρο?
τι θα κερδίσω?ίσα ίσα κάθε φορά που πάω να κάνω κάτι απογοητεύομαι που δεν τα καταφέρνω..πέφτω ψυχολογικά..πιέζομαι..
τι το θέλω τότε?καλύτερα στο τίποτα..
δεν ήμουν πάντα έτσι..έπεσα πάρα πολύ από τότε που γνώρισα έναν..από τότε παλεύω να συνέλθω..
25-07-2016, 16:59 #9975
den exei σχεση ο θανατος....η ζωη ειναι μικρη και πολυ ωραια γι αυτο πρεπει να την ζουμε..υπαρχουν τοσα ωραια πραγματα να κανεις στην ζωη σου και οσο μεγαλωνεις δεν θα εχεις χρονο να τα κανεις...
τα βλε[πεις πολυ λαθος τα πραγματα πρεπει να αλλαξεις τωρα π ειναι νωρις ακομα ....
δεν ξερω γτ το επαθες αυτο και τα βλεπεις ολα ετσι..αλλα η ζωη ειναι ωραια....προσπαθησε να αλλαξεις τροπο σκεψης και να κανεις μερικα πραγματα για σενα..
τι κινητρο θες δλδ να βρεις?δεν ειναι κινητρο να περασεις ωραια την ζωη σου?να κανεις ωραια πραγματα ?να ερωτευτεις ?