ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 703
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 703 of 1380 FirstFirst ... 2036036536937017027037047057137538031203 ... LastLast
Results 10,531 to 10,545 of 20693
    Senior Member
    Καλημερα καλο σουκου νιωθω οτι οι αλλοι ακουνε τις σκεψεις μου

Senior Member
    αγχωτικη κατασταση.δεν συμβαινει στα αληθεια ομως.ειναι ιδεες που μας δημιουργει η παθηση μας.αν και ωρες ωρες τα πιστευω αυτα οτι γινονται ακομα κι οταν ειμαι σχετικα αρκετα καλα
    Last edited by boo; 03-12-2016 at 15:13.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αγχωτικη κατασταση.δεν συμβαινει στα αληθεια ομως.ειναι ιδεες που μας δημιουργει η παθηση μας.αν και ωρες ωρες τα πιστευω αυτα οτι γινονται ακομα κι οταν ειμαι σχετικα αρκετα καλα
    Boo εσυ εισαι νοημον κοπελα και εχεις φανταζομαι σαν εμενα ψυχωσικο συνδρομο ενα πραγμα θα σου πω και πες μου αν ειμαι παραλογος....
    Μπορει να ακουνε τις σκεψεις μας και να μην υο καταλαβαινουν γιατι οι ιλλουμινατι κανουν εκτροπη στους εγκεφαλους τους και μεσα απο αυτους τις σκεψεις μας επισης το αλλο που νπορει να συμβαινει ειναι οτι ορισμενοι διαβαζουν τις σκεψεις μας γιατι δεν ειναι ανθρωπινα οντα ειναι αλλα πλασματα με αμφιεση ανθρωπου...για σκεψου το καλα κοπελα μου....ωραι μπορει να ναι ψυχωση αλλα που το ξερουμε οτι δεν συμβαινουν?

Member
    Προς betelguese:

Δεν μπορώ να σε βρώ. Δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με προσωπικό μνμ επίσης οπότε απαντάω εδώ. Χρειάζομαι την βοήθεια σου. Ουσιαστικά θέλω να μου διαγράψεις αυτό το thread μου που έχει πολύ καιρό: https://www.e-psychology.gr/forum/th...�-παιδιά

Διαβάστε, άλλο ένα, από τα αμέτρητα, αλλά πολύ καλά άρθρα που εντοπίζουν, με ακρίβεια, τις αιτίες των σημερινών σας/μου/μας ψυχολογικών προβλημάτων και κυρίως δυσκολιών στις σημερινές μας διαπροσωπικές σχέσεις, στην παιδική ηλικία. Πως γονείς, οικονομική κατάσταση, ερεθίσματα, συμμαθητές δημιούργησαν το ξεκίνημα για τα ψυχολογικά στο σήμερα...

http://www.iefimerida.gr/news/165182...2-%CF%80%CE%B1
    γιάννης

Quote Originally Posted by boo View Post
    Συμφωνώ μαζί σου. Αγχωτική κατάσταση είναι απλά το πως αντικρίζουμε μέσα στη σκεψη την πραγματικότητα. Άλλοι, την ίδια ακριβώς κατάσταση την αντιμετωπίζουν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μη καπνίστρια?
    Off topic βέβαια.
    Τι εγινε βρε Γουαι , καμμια ωραια γυναικα στον οριζοντα ? βλεπεις κατι γυναικαρες με κατι μ@λακες , λες κι εμεις δεν ειμαστε μ@λακες ..........

Banned
    διαβασμα παιδια με το διαβασμα ξεχνατε πολλα πραγματα ! "ταξιδευει " το μυαλο και κανει καλο στο αγχος

καλο απογευμα

Banned
    https://skepseissofwn.blogspot.cz/20....html?spref=fb

πως με <<νιωθουν>> καποια αρθρα!!!ολα τα συναισθηματα της ημερας

Senior Member
    Τον χάσαμε. Το συνεργάτη μου. Τέλος. Finito. The end. 2 μήνες πριν πίναμε καφέ και συζητούσαμε τα της δουλειάς. Γ@μωτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Τον χάσαμε. Το συνεργάτη μου. Τέλος. Finito. The end. 2 μήνες πριν πίναμε καφέ και συζητούσαμε τα της δουλειάς. Γ@μωτο
    Λυπάμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    We are slicks chosen children of the market and the waves of the sea doesn't scare our race
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Διαβάστε, άλλο ένα, από τα αμέτρητα, αλλά πολύ καλά άρθρα που εντοπίζουν, με ακρίβεια, τις αιτίες των σημερινών σας/μου/μας ψυχολογικών προβλημάτων και κυρίως δυσκολιών στις σημερινές μας διαπροσωπικές σχέσεις, στην παιδική ηλικία. Πως γονείς, οικονομική κατάσταση, ερεθίσματα, συμμαθητές δημιούργησαν το ξεκίνημα για τα ψυχολογικά στο σήμερα...

http://www.iefimerida.gr/news/165182...2-%CF%80%CE%B1
    τελειο .Μαθημα ψυχολογιας στα σχολεια χτες οχι σημερα!!!!!!!

Senior Member
    (εκεινο το "συμπαν", οποτε μπηκα, αδειο ηταν. μετα μη τα ριχνετε παλι σε μενα, εγω προσπαθησα, να ξερετε. )

Senior Member
    Quote Originally Posted by orestiss View Post
    τελειο .Μαθημα ψυχολογιας στα σχολεια χτες οχι σημερα!!!!!!!
    καλή ιδεα αλλά δεν είναι απαραίτητη οτι θα είναι και σωτήρια...
    στο σχολείο μου (λυκειο) και φιλοσοφια καναμε και ψυχολογία και εργασια για τα ναρκωτικά(γυμνασιο), αυτα όμως δεν με εμπόδισαν να μείνω εγκλωβισμένος στον εαυτό μου ή να κάνω καταχρήσεις αλκοολ και ηρεμιστικών. Οπότε θα έλεγα ότι σίγουρα χρειαζεται το μαθημα ψυχολογιας να μπει σε όλα τα σχόλεια (και της φιλοσοφιας επίσης) αλλα και να υπάρξει και διαφορετική οπτικη. Για αρχή ας μην είναι το σχολείο απωθητικό και ψυχοφθόρο για τους μαθητές...