ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 704
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 704 of 1380 FirstFirst ... 2046046546947027037047057067147548041204 ... LastLast
Results 10,546 to 10,560 of 20693
    Junior Member
    Το μάθημα ψυχολογίας δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορούσε να συνεισφέρει στους μαθητές, οι οποίοι γενικά δεν έχουν την ωριμότητα να συνειδητοποιήσουν ορισμένα ζητήματα. Αυτό που χρειάζεται και το ζηλεύω θα έλεγα από τις ξένες εκπαιδευτικές δομές, είναι η ύπαρξη ψυχολόγων στα σχολεία, για να μπορούν να καταφεύγουν τα παιδιά και οι οποίοι θα μπορούν να παρατηρούν συμπεριφορές και να παρέμβουν, ακόμη κι αν κάποιο παιδί δεν θέλει να φέρει στην επιφάνεια τους προβληματισμούς του

Banned
    Quote Originally Posted by nik83 View Post
    Το μάθημα ψυχολογίας δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορούσε να συνεισφέρει στους μαθητές, οι οποίοι γενικά δεν έχουν την ωριμότητα να συνειδητοποιήσουν ορισμένα ζητήματα. Αυτό που χρειάζεται και το ζηλεύω θα έλεγα από τις ξένες εκπαιδευτικές δομές, είναι η ύπαρξη ψυχολόγων στα σχολεία, για να μπορούν να καταφεύγουν τα παιδιά και οι οποίοι θα μπορούν να παρατηρούν συμπεριφορές και να παρέμβουν, ακόμη κι αν κάποιο παιδί δεν θέλει να φέρει στην επιφάνεια τους προβληματισμούς του
    αυτο ακριβως!!!με προλαβες πραγματικα

Banned
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    καλή ιδεα αλλά δεν είναι απαραίτητη οτι θα είναι και σωτήρια...
    στο σχολείο μου (λυκειο) και φιλοσοφια καναμε και ψυχολογία και εργασια για τα ναρκωτικά(γυμνασιο), αυτα όμως δεν με εμπόδισαν να μείνω εγκλωβισμένος στον εαυτό μου ή να κάνω καταχρήσεις αλκοολ και ηρεμιστικών. Οπότε θα έλεγα ότι σίγουρα χρειαζεται το μαθημα ψυχολογιας να μπει σε όλα τα σχόλεια (και της φιλοσοφιας επίσης) αλλα και να υπάρξει και διαφορετική οπτικη. Για αρχή ας μην είναι το σχολείο απωθητικό και ψυχοφθόρο για τους μαθητές...
    δυστυχως η τελευταια φραση σου ειναι μεγαλη αληθεια ..και το μεγαλο προβλημα του ελληνικου σχολειου.πολλες γνωσεις,Πανελληνιες,φροντι στηρια μετα το σχολειο ειδικα στα λυκεια (λιγοι δεν πηγαινουν στα φροντιστηρια τοτε που ειμουν εγω δεν ξερω τωρα με την οικονομικη κριση)αγχος κλπ κλπ

favvel
    Guest
    παιδιά γνωρίζετε αν μπορούμε να γράφουμε τα φάρμακά μας σε οποιοδήποτε ΙΚΑ? ή πρέπει να πηγαίνουμε στης περιοχής μας??
    Επίσης γνωρίζετε αν γίνεται να ακυρωθούν συνταγές για τους επόμενους 4 μήνες που έχουν απομείνει από εξάμηνη συνταγή (απ' την οποία έχουν εκτελεστεί οι δύο πρώτες συνταγές) που έχουν γραφτεί για συγκεκριμένο φάρμακο και να γραφτεί καινούργια εξάμηνη συνταγή με το ίδιο φάρμακο αλλά σε υγρή μορφή??
    φαντάζομαι γίνονται και τα δύο από αυτά που λέω..
    φαντάζομαι όμως, δεν είμαι σίγουρη..
    αν μπορείτε τα φώτα σας!!

Senior Member
    εσενα...
    Last edited by akis1; 19-12-2016 at 17:59.

Senior Member
    Μου κάνει εντύπωση που κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να φτιάξει πολλαπλό προφίλ, αυτό δε που με αφήνει άφωνο είναι η ιστορία που φτιάχνει και μετά τι; Αυτό το σημείο είναι που δεν μπορώ να καταλάβω, τι μπορεί να του αποφέρει το προϊόν μιας μυθοπλασίας; Και άντε ρε φίλε πες ότι το κάνεις για χαβαλέ την μια φορά, το να το επαναλαμβάνεις όμως;

Δεν ξέρω, δεν θα έλεγα ότι δεν με νοιάζει γιατί σπαταλάει χρόνο από κάποιον στον να του απαντήσει σοβαρά, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον άλλο σε αυτό τον χρόνο.

Τι να πω;

Σκόρπιες πρωινές σκέψεις πριν από τον καφέ......

Καλή σας μέρα
    Countless as the sands of the sea are human passions

Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Μου κάνει εντύπωση που κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να φτιάξει πολλαπλό προφίλ, αυτό δε που με αφήνει άφωνο είναι η ιστορία που φτιάχνει και μετά τι; Αυτό το σημείο είναι που δεν μπορώ να καταλάβω, τι μπορεί να του αποφέρει το προϊόν μιας μυθοπλασίας; Και άντε ρε φίλε πες ότι το κάνεις για χαβαλέ την μια φορά, το να το επαναλαμβάνεις όμως;

Δεν ξέρω, δεν θα έλεγα ότι δεν με νοιάζει γιατί σπαταλάει χρόνο από κάποιον στον να του απαντήσει σοβαρά, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον άλλο σε αυτό τον χρόνο.

Τι να πω;

Σκόρπιες πρωινές σκέψεις πριν από τον καφέ......

Καλή σας μέρα
    Τελικά μια βαθια ριζα "νευρωσεων" ειναι το κρυφτουλι απο τον εαυτο μας και την κοινωνια με τον φοβο της απορριψης και της τιμωριας. Τα πολλαπλα προφιλ ισως δειχνουν αναγκη για προσοχη, κρυψιμο (δηθεν εξυπνο οτι δε θα πιαστουν ), βαρεμαρα και πολυ φοβαμαι μια δοση ευχαριστησης σε οποιον ανθρωπο τα κατασκευαζει. Μια μορφη κοινωνιας ειμαστε στο φορουμ και μαλιστα καταθετουμε οτι πιο ευαλωτο μπορει να κουβαλαμε. Ο καθενας με τον τροπο και τον χρονο του.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    παιδιά γνωρίζετε αν μπορούμε να γράφουμε τα φάρμακά μας σε οποιοδήποτε ΙΚΑ? ή πρέπει να πηγαίνουμε στης περιοχής μας??
    Επίσης γνωρίζετε αν γίνεται να ακυρωθούν συνταγές για τους επόμενους 4 μήνες που έχουν απομείνει από εξάμηνη συνταγή (απ' την οποία έχουν εκτελεστεί οι δύο πρώτες συνταγές) που έχουν γραφτεί για συγκεκριμένο φάρμακο και να γραφτεί καινούργια εξάμηνη συνταγή με το ίδιο φάρμακο αλλά σε υγρή μορφή??
    φαντάζομαι γίνονται και τα δύο από αυτά που λέω..
    φαντάζομαι όμως, δεν είμαι σίγουρη..
    αν μπορείτε τα φώτα σας!!

Μα δεν υπαρχει πολεον ΙΚΑ , κι εγω στο ΙΚΑ πηγαινα , αλλα εγινε εδω και χρονια ΕΟΠΥΥ .............γι περισσοτερες πληροφοριες , παρε στα κεντρικα 2106871770-1-2 , η στο 184 , για να κλεισεις ραντεβου ......εγω πηγαινα στο ΙΚΑ Χαλανδριου , και τωρα παω σενα συμβεβλημενο γιατρο στην Αγ. Παρασκευη , επειδη ειναι καλος , δωρεαν εννοειται , αμα θελω αλλαζω γιατρο .....αλλα δεν μπορεις να πηγαινεις σε δυο ......φαινεται στο μητρωο σου ( ΑΜΚΑ ) ....
    για την αλλη ερωτηση σου , ρωτα το φαρμακειο , αυτοι σιγουρα ξερουν , μην ρωτησεις τον ΕΟΠΥΥ , δεν θα βγαλεις ακρη ....

Senior Member
    οι ψυχολογοι εχουν μια μανια να ξεθαβουν οτι ασχημο επιμελως εχεις διαλεξει να ξεχασεις και τοτε τα ξαναζεις
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by boo View Post
    οι ψυχολογοι εχουν μια μανια να ξεθαβουν οτι ασχημο επιμελως εχεις διαλεξει να ξεχασεις και τοτε τα ξαναζεις
    Μάλλον για να έρθει κανείς αντιμέτωπος με όσα άσχημα έχει ζήσει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Λοιπόν,αφού μου είπε χθες στο gym,ωραία γυναίκα,ότι είμαι πολύ καλύτερα σωματικά(μυικώς δηλαδή) από προηγούμενους μήνες,κάτι πάει καλά με εμένα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Λοιπόν,αφού μου είπε χθες στο gym,ωραία γυναίκα,ότι είμαι πολύ καλύτερα σωματικά(μυικώς δηλαδή) από προηγούμενους μήνες,κάτι πάει καλά με εμένα...
    Και που εισαι ακομη ...........

Senior Member
    Πως τα περασατε σημερα? ... εγω με μαλακια και ξερο ψωμι...αντι-καταπληκτικα..

Senior Member
    ???? Σκέφτομαι να αντέξω, δεν ξέρω τι περιθώρια έχω αλλά αυτό σκέφτομαι.
    Θεέ μου δώσε μου δύναμη...μ
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Είμαι στρίντζω, το ξέρω, αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να χειρίζεται στο λόγο κάποιος επίθετα σε -ης -ης -ες? Δεν τα έμαθε στο δημοτικό?

Δεν μπορώ ν ακούω άλλο για διαφανέ φόρεμα ή παιδί που είναι ανασφαλής.

Α! Ο επικεφαλής δεν κλίνεται- είναι ΕΠΙΡΡΗΜΑ.