ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 708
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 708 of 1380 FirstFirst ... 2086086586987067077087097107187588081208 ... LastLast
Results 10,606 to 10,620 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Why....δεν νομιζω οτι το ενα μπορει να υπαρξει χωρις το αλλο. Νους υγιης εν σωματι υγιεί. Δεν υπαρχει υγεια χωρις το ενα απο τα δυο.
    Ολα τ'αλλα ειναι απλως αμπελοφιλοσοφιες για να περνάει η ωρα.
    Τι να πω,μπορεί να ισχύει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Νεφέλη έχεις προσωπικό μήνυμα.

Nefeli28
    Guest
    Οταν ειχα την ψυχικη (καπου γυρω στα 25) δεν ειχα 100% τη σωματική.
    Οταν ειχα τη σωματικη (2-3 χρονια πριν), διαλυθηκε η ψυχική.
    Καμιά απο αυτες τις φορες δεν ημουν καλα. Προσπαθω να θυμηθω αν υπηρξα καποια στιγμη και τα δυο....ναι νομιζω πως οταν ηταν και τα δυο σχετικα καλα, ημουν και στα καλυτερα μου.
    Προσωπικα αυτη την εποχη προσπαθω να ξαναβρω την ψυχικη.Ελπιζω να μπορεσω...

Οταν ειχα την ψυχικη (καπου γυρω στα 25) δεν ειχα 100% τη σωματική.
    Οταν ειχα τη σωματικη (2-3 χρονια πριν), διαλυθηκε η ψυχική.
    Καμιά απο αυτες τις φορες δεν ημουν καλα. Προσπαθω να θυμηθω αν υπηρξα καποια στιγμη και τα δυο....ναι νομιζω πως οταν ηταν και τα δυο σχετικα καλα, ημουν και στα καλυτερα μου.
    Προσωπικα αυτη την εποχη προσπαθω να ξαναβρω την ψυχικη.Ελπιζω να μπορεσω...
    Αν στο παρελθόν είχες τη ψυχική, θα την ξαναβρείς.
    γιάννης

Nefeli28
    Guest
    Ισως. Θελει δουλεια και προσπαθεια να επιδιορθωσεις πράγματα, αλλα δεν εχεις και αλλη επιλογη. Αλλιως καθεσαι στη μιζερια και την καταντια...

Ισως. Θελει δουλεια και προσπαθεια να επιδιορθωσεις πράγματα, αλλα δεν εχεις και αλλη επιλογη. Αλλιως καθεσαι στη μιζερια και την καταντια...
    Σωστό το συμπέρασμα σου. Το να επιδιορθώσεις τα πράγματα είναι μια ασταμάτητη προσπάθεια, η οποία στην πράξη δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται, ανάλογα δε είναι και τα αποτελέσματα της.
    γιάννης

Τι είναι αυτό το "Με καφέ και με Συμπάθεια"? Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα του τιτλου?
    Λες και όσα συζητούμε/σαμε στην ενότητα αυτή αρμόζουν σε ένα καφενείο και χωρίς τη σοβαρότητα και το κίνητρο/ύφος συζητησης που χαρακτηρίζει όλες τις υπόλοιπες ενότητες του φορουμ.
    γιάννης

Senior Member
    μετα την καταιγιδα βγαινει μερικες φορες ουρανιο τοξο αλλα κραταει τοσο λιγο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε παιδιά,τι διάβασα?
    Η βασίλισσα Ελισάβετ άρρωστη?
    Άρα όπως δείχνουν τα πράγματα,ο Μ........ς θα την βγάλει και αυτήν από την μέση!

Banned
    Why....δεν νομιζω οτι το ενα μπορει να υπαρξει χωρις το αλλο. Νους υγιης εν σωματι υγιεί. Δεν υπαρχει υγεια χωρις το ενα απο τα δυο.
    Ολα τ'αλλα ειναι απλως αμπελοφιλοσοφιες για να περνάει η ωρα.
    κατά την γνώμη μου το μυαλό τα καθορίζει όλα.Δεν υπάρχει σωματική υγεία χωρίς ψυχική.Αν είσαι ψυχικά χάλια,σιγά μην κάτσεις να προσέξεις πχ την διατροφή σου ή να κάνεις γυμναστική ώστε να βελτιώσεις το σώμα σου.Απλά δεν σε νοιάζει

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αν δεν έχεις υγειεις σχέσεις με τους αλλους, από παιδικής ηλικίας, δεν πρόκειται να έχεις υγειείς σχέσεις ποτέ στη ζωή σου. Δύσκολο να ανατρέψει κανείς τέτοιο δεδομένο. Βλέπω σήμερα αυτούς που είχαν τότε υγειείς διαπροσωπικές σχέσεις να έχουν και σήμερα τέτοιες σχέσεις και να απολαμβάνουν με ευτυχία ότι οι υγειείς σχέσεις συνεπάγονται. Ωραία σχέση, ωραία ψυχή τε και σώματι σύζυγο, ξεχωριστούς ανθρώπους για φίλους, εκτίμηση στον επαγγελματικό τους χώρο και όπου αλλού κινούνται κοινωνικά.
    Είναι κάτι που απλά το κληρονομει κανείς οικογενειακά. Ένα από τα αγαθά της ζωής που αποκτώνται χωρίς προσπάθεια ως η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Αλλοι που δεν είχαν τέτοια τύχη θα κοπιάσουν και πιθανόν να μην τα καταφέρουν να το αποκτήσουν.
    Ιωάννη καλησπέρα και καλή χρονιά.Κάθε φορά που διαβάζω αυτά τα ποστ σου καταλαβαίνω πόσο δίκιο έχεις.Εχεις πάρει δυστυχώς διδακτορικό πάνω στο κομμάτι αυτό και δυστυχώς διαπιστώνω πόσο δίκιο έχεις.

Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ιωάννη καλησπέρα και καλή χρονιά.Κάθε φορά που διαβάζω αυτά τα ποστ σου καταλαβαίνω πόσο δίκιο έχεις.Εχεις πάρει δυστυχώς διδακτορικό πάνω στο κομμάτι αυτό και δυστυχώς διαπιστώνω πόσο δίκιο έχεις.
    Δυστυχώς, όντως έχω πάρει διδακτορικό χωρίς να έχω σπουδάσει ψυχολογία. Ούτε καν εχω μελετήσει βιβλία ψυχολογίας.
    γιάννης

Διαπίστωσα όμως πως όποτε κάνω ένα βήμα προς τα μπρος (όσο μικρό κι αν είναι) - κι όταν λέω βημα εννοώ για κάτι που πραγματικά θέλω πηγαίνοντας κόντρα στις δυνάμεις της σκέψης /υποσυνειδητου μου που με ωθουν στο αντιθετο - είναι σαν να φεύγει ένα αναλόγου μεγέθους κομμάτι της χάλια ψυχολογίας. Το ζητημα ειναι αυτα τ αβηματα να γινονται συνέχεια! Τοτε μπορω να τρεφω περισσότερες ελπίδες που θα δω καποια καλή αλλαγή.

Δυστυχώς όμως όσο περνάνε τα χρονια παγιωνεται όλο και περισσότερο ο τρόπος, η μορφή δράσης και σκέψης, για το κάθε τι που κάνουμε στη ζωη μας. Μάλλον μιλάω περί χαρακτήρα! Μαθαμε να διαβαζουμε, να γραφουμε, να εκτελούμε μια δουλειά, ακόμα και να επικοινωνουμε, όλα αυτα με ενα συγκεκριμενο τροπο. Ακόμα κι αν τα αποτελεσματα της πράξης /δράσης αυτης με τον εν λόγω τροπο είναι πενιχρά δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτο τον λάθος τρόπο. Το αποτελεσμα ειναι πχ, κάνω όλα αυτα τα χρονια τα ίδια καθηκοντα στη δουλεια και δεν αναβαθμίζομαι ως προς το επίπεδο τους, δεν εχω μπει σε κύκλους φιλίας αλλά ακόμα κάνω παρεα με τα μεμονωμένα άτομα, δεν έχω κανει σχεση που να με γεμίζει, το τηλέφωνο μου σπάνια κτυπα ιδίως απ αυτους που πιστευω πως ειναι φιλοι κλπ.
    γιάννης

Senior Member
    οτι δεν χαρακτηριζει την πλειοψηφια το ονομαζουν διαταραχη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Διαπίστωσα όμως πως όποτε κάνω ένα βήμα προς τα μπρος (όσο μικρό κι αν είναι) - κι όταν λέω βημα εννοώ για κάτι που πραγματικά θέλω πηγαίνοντας κόντρα στις δυνάμεις της σκέψης /υποσυνειδητου μου που με ωθουν στο αντιθετο - είναι σαν να φεύγει ένα αναλόγου μεγέθους κομμάτι της χάλια ψυχολογίας. Το ζητημα ειναι αυτα τ αβηματα να γινονται συνέχεια! Τοτε μπορω να τρεφω περισσότερες ελπίδες που θα δω καποια καλή αλλαγή.

Δυστυχώς όμως όσο περνάνε τα χρονια παγιωνεται όλο και περισσότερο ο τρόπος, η μορφή δράσης και σκέψης, για το κάθε τι που κάνουμε στη ζωη μας. Μάλλον μιλάω περί χαρακτήρα! Μαθαμε να διαβαζουμε, να γραφουμε, να εκτελούμε μια δουλειά, ακόμα και να επικοινωνουμε, όλα αυτα με ενα συγκεκριμενο τροπο. Ακόμα κι αν τα αποτελεσματα της πράξης /δράσης αυτης με τον εν λόγω τροπο είναι πενιχρά δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτο τον λάθος τρόπο. Το αποτελεσμα ειναι πχ, κάνω όλα αυτα τα χρονια τα ίδια καθηκοντα στη δουλεια και δεν αναβαθμίζομαι ως προς το επίπεδο τους, δεν εχω μπει σε κύκλους φιλίας αλλά ακόμα κάνω παρεα με τα μεμονωμένα άτομα, δεν έχω κανει σχεση που να με γεμίζει, το τηλέφωνο μου σπάνια κτυπα ιδίως απ αυτους που πιστευω πως ειναι φιλοι κλπ.
    Και πάλι σε βρίσκω σωστό σε όλα.Ειναι σαν να περιγράφεις την ζωή μου.