ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 716
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 716 of 1380 FirstFirst ... 2166166667067147157167177187267668161216 ... LastLast
Results 10,726 to 10,740 of 20693
    Senior Member
    Η αντίδραση σου επάνω σε αυτά είναι ο χαρακτήρας σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν είναι θέμα γονιδίων ή κληρονομικότητας. Το οικογενειακό περιβάλλον πρώτα και έπειτα το σχολικό και λοιπες συναναστροφες παιδικής ηλικίας είναι αυτα που θα διαμορφώσουν την προσωπικότητα και στο πλαίσιο αυτό εντάσσω και τα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία πάνε από γενιά σε γενια μεσω του περιβάλλοντος που προειπα. Αυτη ειναι η κληρονομικότητα όταν λέμε ψυχολογικά προβλήματα. Κανεις δεν γενιεται ψυχασθενής.

Άλλο θεμα το IQ. Αυτο πιστευω το φερνει ο ανθρωπος μαζί του ή τουλάχιστον το επίπεδο νόησης που εφερε με τη γεννηση του μπορει να βρει τους τροπους να το αναπτυξει και να επιτυχει πολλα ειτε σαν επιστημονας ειτε σαν τεχνίτης κλπ. Φτανει να βρεθει σε περιβαλλον που θα του δοθουν οι καταλληλες ευκαιρίες. Αλλος μπορει να γεννηθει με IQ ψηλο αλλα να βρεθει στο λαθος περιβάλλον.
    Ιωάννη το ίδιο πράγμα λέμε λοιπόν απλά εσύ το λες αλλιως..Και για να απαντήσω και στην cube τι εννοώ με το να τον κάνουν ίδιο αν και ο ιωάννης το έπιασε και με κάλυψε.
    Το να σου μεταφέρουν την ίδια νοοτροπία ζωής και τα ίδια προβλήματα.πχ ο πατέρας μου έτρωγε ξύλο απο την γιαγια μου και ο παππούς μου απλά καθόταν και δεν έλεγε κουβέντα.Κουμάντο στο σπίτι και την ανατροφή των παιδιών έκανε η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν ουσιαστικά ο "κουβαλητής" των υλικών αγαθών στο σπίτι..Το ίδιο και ο πατέρας μου..Εβλεπε το ξύλο που έτρωγα απο την μάνα μου και ουσιαστικά θεωρούσε ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να μεγαλώσει ένα παιδί.Και μάλιστα επειδή μέναμε απο πάνω εμείς και απο κάτω οι παππούδες μας στο πατρικό,άφηνε την γιαγιά μου να επεμβαίνει στην μάνα μου για το πως θα μας μεγαλώσει,θεωρώντας ότι αυτή ξέρει καλύτερα..Η μάνα μου μετά απο χρόνια σε μια φάση που την είπα "επρεπε να ψοφούσαμε και οι δύο όταν με γεννούσες" είπε ότι για το ξύλο που έφαγα έφταιγε η γιαγια μου που έλεγε "οτι έτσι μεγαλώνουν ένα παιδί σωστά.." τώρα αν η αλήθεια είναι κάπου στη μέση,δε ξέρω.το σίγουρο είναι ότι η ζημιά έχει γίνει ήδη και είναι δύσκολα αναστρέψιμη.

Senior Member
    Αυτο ηταν, τελειωσαν ολα. Πεθανε και το τελευταιο ονειρο μου, σημερα μπηκε η ταφοπλακα. Τελος. Απλα υπαρχω απο εδω και περα. Μονη μου σε ολα. Δεν εχω τιποτα να ελπιζω. Τιποτα καλυτερο δε με περιμενει. Απλα υπαρχω. Και ειναι απαισια και βασανιστικη αυτη η η υπαρξη.

Senior Member
    Τι έγινε ρε Ναταλάκι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τι έγινε ρε Ναταλάκι
    Τιποτα ρε ελις...αυτο ακριβως που λεω.
    Σημερα στερηθηκα το δικαιωμα να ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον για εμενα. Μπηκα σε αδιεξοδο.
    Εχω επιλογη αναμεσα στη καθαρη πια βιοπαλη ειτε στις σπουδες μου αλλα αστεγος φοιτητης δε γινεται. Και δεν συνδιαζονται πια. Αρα απλα θα συνεχισω με τη βιοπαλη. Πραγμα που σημαιναι οτι δεν εχω κατι καλυτερο να ελπιζω. Δουλευω και θα δουλευω σε τελειως σκατά δουλειες (κυριολεκτικα) για να ζω σε μια ξενη χωρα τελειως μονη. Δεν υπαρχει διεξοδος. Αυτο ηταν, πρεπει να το παρω αποφαση...ελα μου που δε μπορω. Ολοκληρη γαιδουρα εκλαιγα πριν σαν μωρο, φωναζοντας μεσα στο κλαμα "αααααα" οχι το ησυχο το πνιγμενο σνιφ. Λολ. Αυτη θα ειναι η ζωη μου. 50 ωρες την εβδομαδα δουλεια τσιγαρο ποτο κλαμα υπνος. Δουλεια τσιγαρο ποτο κλαμα υπνος. Δεν υπαρχει αλλη επιλογη.

Senior Member
    Τι έγινε ρε Ναταλάκι
    Τιποτα ρε ελις...αυτο ακριβως που λεω.
    Σημερα στερηθηκα το δικαιωμα να ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον για εμενα. Μπηκα σε αδιεξοδο.
    Εχω επιλογη αναμεσα στη καθαρη πια βιοπαλη ειτε στις σπουδες μου αλλα αστεγος φοιτητης δε γινεται. Και δεν συνδιαζονται πια. Αρα απλα θα συνεχισω με τη βιοπαλη. Πραγμα που σημαιναι οτι δεν εχω κατι καλυτερο να ελπιζω. Δουλευω και θα δουλευω σε τελειως σκατά δουλειες για να ζω σε μια ξενη χωρα τελειως μονη. Δεν υπαρχει διεξοδος. Αυτο ηταν, πρεπει να το παρω αποφαση...ελα μου που δε μπορω. Ολοκληρη γαιδουρα εκλαιγα πριν σαν μωρο, φωναζοντας μεσα στο κλαμα "αααααα" οχι το ησυχο το πνιγμενο σνιφ. Λολ. Αυτη θα ειναι η ζωη μου. 50 ωρες την εβδομαδα δουλεια τσιγαρο ποτο κλαμα υπνος. Δουλεια τσιγαρο ποτο κλαμα υπνος. Δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
    Ημουν ηδη τελειως δυστυχισμενη με τις 35 ωρες την εβδομαδα στο πιο τοξικο και απαισιο περιβαλλον με τις πιο για το πουτσο συνθηκες αλλα τουλαχιστον μου εδινε κουραγιο η ελπιδα οτι θα αποφοιτηαω...αλλα οχι.

Senior Member
    Έτσι ήμουν κι εγώ από το 2000 μέχρι το 2008 μετά έγινα αγρότης κ ησύχασε το κεφάλι μου λεφτά μπορεί να μην έχει αλλά κ πριν δεν έβγαζα λεφτά οπότε μαθημενα τα βουνά στα χιόνια ευτυχώς που εγώ είμαι Ελλάδα κι έχω ένα πιάτο φαι τώρα μέλλον ούτε εγώ έχω καλό αλλά το παίζω ανηξεροσ

Senior Member
    Επίσης αν αρρωστήσεις μη σου φανεί περίεργο εγώ έτσι την έπαθα

Senior Member
    Επίσης απορώ τι δουλειά κάνεις κ τι σπουδάζεις

Senior Member
    Έτσι ήμουν κι εγώ από το 2000 μέχρι το 2008 μετά έγινα αγρότης κ ησύχασε το κεφάλι μου λεφτά μπορεί να μην έχει αλλά κ πριν δεν έβγαζα λεφτά οπότε μαθημενα τα βουνά στα χιόνια ευτυχώς που εγώ είμαι Ελλάδα κι έχω ένα πιάτο φαι τώρα μέλλον ούτε εγώ έχω καλό αλλά το παίζω ανηξεροσ
    Ναι αλλα υποτιθεται για αλλο λογο ηρθα εδω που ηρθα. Οχι για υπαρχω/φυτοζω μονη στα ξενα χωρις κανενα μελλον. Ηρθα στη πηγη αλλα το νερο εχει σκατα.

Senior Member
    Ρε Ναταλάκι καλωσ ή κακώς είσαι μετανάστης λεσ να σ φερθούν καλά;Σε ποια χώρα είσαι;

Banned
    Ναταλία γιατί δεν γυρίζεις πίσω τότε?

Senior Member
    Ρε Ναταλάκι καλωσ ή κακώς είσαι μετανάστης λεσ να σ φερθούν καλά;Σε ποια χώρα είσαι;
    Το αστειο ξερεις ποιο ειναι; Ο ντοπιος εργοδοτης ειναι εξαιρετικος και μου φαιρεται πολυ καλα. Οι συνεργατες το ιδιο. Η δευτερη δουλεια ειναι με ελληνες και αυτη ειναι η σκατενια λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναταλία γιατί δεν γυρίζεις πίσω τότε?
    Να γυρισω να κανω τι παλι; Να καθομαι ανεργη στο δωματιο μου στο πατρικο μου; Που και να βρω δουλεια εκει και αν θα ειναι σκατενια. Τουλαχιστον εδω δε παρακαλαω για τα δεδουλευμενα μου ψιχουλα απο δυο μηνες.
    Αυτο και αν ειναι αδιεξοδο. Απλα το γαμαει και η μοναξια ακομα περισσοτερο. Η ξενιτια δεν ειναι για singles :P
    Η χωρις παρεα που ξεκινησατε μαζι εστω...αντε δουλευεις συντηρεις τον εαυτο σου βαζεις και κανα ψιλο στην ακρη για καμια μαυρη μερα. Και; Αυτο;
    Τι ειναι αυτο που σε κανει να σηκωνεσαι καθε πρωι;
    Με την ιδια διαθεση και ορεξη για ζωη σηκωνεσαι αν το κινητρο σου ειναι "να εχω να φαω να μη πεθανω" και το ιδιο αν ειναι "για να μπορεσω να κανω στο μελλον αυτο που μου αρεσει και να εχω μια καλυτερη ζωη και προοπτικες;
    Να ειχα ξεκινησει απο μικρη στα χαμαλικια χωρις τη παραμικρη υποννοια ονειρου για κατι παραπανω παει στο διαολο...θα μου φαινοταν οκ αυτο. Αλλα κοπιασα πολυ και ολα γκρεμιζονται.

Senior Member
    Ρε Ναταλάκι μου το έχουν πει κι άλλοι αυτό ότι οι έλληνες τους εκμεταλλεύονται σε παρακαλώ ρε κούκλα γυρνά πίσω δεν αξίζει όλο αυτό αγάπη χρειάζεσαι όχι λεφτά