ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 722
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 722 of 1380 FirstFirst ... 2226226727127207217227237247327728221222 ... LastLast
Results 10,816 to 10,830 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    το εχω αξιοποιησει πιστεψε με...
    θες να μου πεις δλδ οτι εσυ χωρις να ξερεις καν πως λειτουργουν οι επιχειρησεις εχεις δικιο και εγω που ειμαι manager εχω αδικο?
    Χτύπα κι άλλο...
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Οι πολυεθνικές γενικά έχουν τα πάντα αλλά δεν έχουν ποιότητα δηλαδή η ποιότητα χάνεται για την τιμή τα συνοικειακα μαγαζιά έχουν ποιότητα δεν έχουν πάντα τιμή γενικά αυτές οι εταιρίες καθορίζουν την τιμή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αυτοί επειδή καθορίζουν τις τιμές θέλουν να κλείσουν όλους τους άλλους και το καταφέρνουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Χτύπα κι άλλο...
    ρε φιλε δεν χτυπαω και ουτε εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,η να στην πω...απλα για την συζητηση...
    σου λεω τα αυτονοητα ,που ξερεις εαν ειναι σωστα αυτα π εχεις διβασει εαν δεν τα εχεις εφαρμοσει?
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αντ οποίος εκπαιδεύτηκε ξέρει να εκπαιδεύει σκέψου μόνο γτ κάποιοι από εμάς γίνονται δεκανεισ κ λοχίες δηλαδή δίνουν εντολές ενώ πριν δεν ήταν τίποτα
    Elis εξαρτάται ποιους λες τίποτα..Γιατί βλέπω ότι γίνονται αυτοί που στην έξω ζωή ήταν οι φαινομενικά μάγκες και ψευτονταήδες..Αυτοί που ήξεραν να κάνουν bullying και να κάνουν κάποια κορόιδα σαν και μένα και όχι μόνο,να τους παίρνουν στα σοβαρά και να χαλάει απο η διάθεση τους μέχρι όλη τους η ζωή..

Senior Member
    Επειδή είσαι Nick και βάζελος, ελπίζω να μην είσαι ο Nick Βαρδινογιάννης...
    Γιατί αν είσαι, πάω πάσο και έχεις δίκιο σε ότι και να μου πεις!

Απλή λογική φίλε μου.
    Πες ότι εμείς οι δύο είμαστε ανταγωνιστές. Έχουμε δυο internet cafe.
    Αν εσύ συνεχίσεις να έχεις τα ίδια computer που είχες αγοράσει πριν από 10 χρόνια, ποιος στην ευχή θα έρθει στο μαγαζί σου;
    Ποιος; Ποιος καμένος gamer θα έμπαινε σε μαγαζί που έχει να αλλάξει υπολογιστές εδώ και 10 χρόνια;
    Εγώ όμως, ένα μέρος των κερδών τα βάζω στη μπάντα για να αγοράζω νέο κεφαλαιουχικό εξοπλισμό (υπολογιστές) κάθε 2 χρόνια.
    Πες μου γιατί να έρθει κάποιος στο μαγαζί σου;
    Δεν θα φαληρίσεις;

Όσοι θέλουν να καταλάβουν, καταλαβαίνουν.
    Όσοι δεν θέλουν, ας πάθουν για να μάθουν.
    Αυτο ακριβως! Αυτο που λες ακριβως συμβαινει εδω που ειμαι. Και κατι επιπλεον που δεν καταλαβαινουν οι κουτοπονηροι επιχειρηματισκοι ειναι η αξια της επενδυσης στο ανθρωπινο δυναμικο της επιχειρησης. Αυτο δεν ειναι για τα μικρα τους μυαλουδακια. Ηδη φαληριζει η συγκεκριμενη επιχειρηση και προσλαμβανει ολο και πιο καμμενα ατομα για ολο και λιγοτερα λεφτα. Κανενας φυσιολογικος εξειδικευμενος μαγειρας δεν θα παει εκει μεσα. Δεν υπαρχει ουτε ενας εξειδικευμενος μαγειρας/σεφ κατι σε αυτη τη κουζινα, η σαρα και η μαρα τη δουλευουν (τι δουλεια ειχα εγω να μαγειρευω για παραγγελιες; Ναι εγινε και αυτο, η σπεσιαλιτε της λατζιερας λολ). Επισης τα κριτηρια προσληψης ειναι τελειως λαθος...θελει να ειναι ολοι προβατα και να μην εχουν/ξερουν κανενα δικαιωμα τους. Ναι αλλα ζημιωνεται ετσι, η δουλεια πεφτει πολυ...το σερβις γινεται κακο, το ιδιο πιατο στο μενου δεν εχει ποτε σταθερη ποιοτητα και ουτω καθεξης...οργανωση μηδεν, οι μισοι δε μπορουν να ανταποκριθουν και οι αλλοι δεν νοιαζονται. Και ολα αυτα για να γλιτωσει 100 ευρω απο εναν υπαλληλο....η δουλεια ομως κανει βουτια και αυτα ειναι κινησεις απελπισιας...και προσπαθει οπως λες να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι. Αρμεγει την αγελαδα χωρις να την ταιζει.. Ελα μου που ηδη τρεμουν τα ποδια της ομως; Να δω ποτε θα ψοφησει. Θα κανω παρτι με μπιφτεκια :P

Senior Member
    Εμάς γινόταν φυσιολογικά παιδιά κ μάλιστα δεν τους ακούγαμε κι όλα κανονικά τους φερομασταν

Senior Member
    ρε φιλε δεν χτυπαω και ουτε εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,η να στην πω...απλα για την συζητηση...
    σου λεω τα αυτονοητα ,που ξερεις εαν ειναι σωστα αυτα π εχεις διβασει εαν δεν τα εχεις εφαρμοσει?
    Μπήκες πριν μιαμιση ώρα στη συζήτηση χωρίς να μου πεις που διαφωνείς μαζί μου, ΓΙΑΤΙ διαφωνείς, ποια είναι τα αυτονόητα και που έχω λάθος;

Εκτός και αν θεωρείς ότι κάποιος εκ προοιμίου έχει άδικο σε ο,τι κι αν πει επειδή δεν έχει δική του επιχείρηση.
    Επειδή αυτά τα έχει μάθει σε βιβλία.
    Είναι σαν ένας ποιητής να κατηγορεί τους μαθητές ενός Δημοτικού για τα γράμματα που μαθαίνουν.

Και εκτός αν, εκ προοιμίου θεωρείς ότι εσύ είσαι κάτοχος της μοναδικής αλήθειας.
    Αν αυτά είναι η βάση της συζήτησης, αποχωρώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο ακριβως! Αυτο που λες ακριβως συμβαινει εδω που ειμαι. Και κατι επιπλεον που δεν καταλαβαινουν οι κουτοπονηροι επιχειρηματισκοι ειναι η αξια της επενδυσης στο ανθρωπινο δυναμικο της επιχειρησης. Αυτο δεν ειναι για τα μικρα τους μυαλουδακια. Ηδη φαληριζει η συγκεκριμενη επιχειρηση και προσλαμβανει ολο και πιο καμμενα ατομα για ολο και λιγοτερα λεφτα. Κανενας φυσιολογικος εξειδικευμενος μαγειρας δεν θα παει εκει μεσα. Δεν υπαρχει ουτε ενας εξειδικευμενος μαγειρας/σεφ κατι σε αυτη τη κουζινα, η σαρα και η μαρα τη δουλευουν (τι δουλεια ειχα εγω να μαγειρευω για παραγγελιες; Ναι εγινε και αυτο, η σπεσιαλιτε της λατζιερας λολ). Επισης τα κριτηρια προσληψης ειναι τελειως λαθος...θελει να ειναι ολοι προβατα και να μην εχουν/ξερουν κανενα δικαιωμα τους. Ναι αλλα ζημιωνεται ετσι, η δουλεια πεφτει πολυ...το σερβις γινεται κακο, το ιδιο πιατο στο μενου δεν εχει ποτε σταθερη ποιοτητα και ουτω καθεξης...οργανωση μηδεν, οι μισοι δε μπορουν να ανταποκριθουν και οι αλλοι δεν νοιαζονται. Και ολα αυτα για να γλιτωσει 100 ευρω απο εναν υπαλληλο....η δουλεια ομως κανει βουτια και αυτα ειναι κινησεις απελπισιας...και προσπαθει οπως λες να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι. Αρμεγει την αγελαδα χωρις να την ταιζει.. Ελα μου που ηδη τρεμουν τα ποδια της ομως; Να δω ποτε θα ψοφησει. Θα κανω παρτι με μπιφτεκια :P
    Πες τα Ναταλία!
    Αλλά στο τέλος της μέρας, το μόνο που τους νοιάζει, είναι να γεμίσει το πορτοφόλι τους.
    Δεν έχει σημασία πως... Ακόμη και αν έχει κυλήσει αίμα στα πατώματα!

Όλοι το παίζανε επιχειρηματίες κάποτε στην Ελλάδα και σήμερα τους φταίνε οι πάντες εκτός από τους ίδιους.
    Γιατί δεν κοιτούσανε το αύριο και το μεθαύριο.

Μόνο το σήμερα...
    Ο,τι φάμε, ο,τι πιουμε και ο,τι αρπάξει ο ... μας!

Senior Member
    Ρε Ναταλία αυτά που λες να γίνουν μειώνουν πολύ το κέρδος ξέρει τι κάνει αυτός

Senior Member
    Μπήκες πριν μιαμιση ώρα στη συζήτηση χωρίς να μου πεις που διαφωνείς μαζί μου, ΓΙΑΤΙ διαφωνείς, ποια είναι τα αυτονόητα και που έχω λάθος;

Εκτός και αν θεωρείς ότι κάποιος εκ προοιμίου έχει άδικο σε ο,τι κι αν πει επειδή δεν έχει δική του επιχείρηση.
    Επειδή αυτά τα έχει μάθει σε βιβλία.
    Είναι σαν ένας ποιητής να κατηγορεί τους μαθητές ενός Δημοτικού για τα γράμματα που μαθαίνουν.

Και εκτός αν, εκ προοιμίου θεωρείς ότι εσύ είσαι κάτοχος της μοναδικής αλήθειας.
    Αν αυτά είναι η βάση της συζήτησης, αποχωρώ.
    ρε φιλε σου ειπα απο την αρχη που διαφωνησα εκει π λες...οτι δεν θα παν μπροστα επειδη τους νιαζει μονο η παρτη τους....σε πληροφορω οτι μονο ετσι θα παν μπροστα...
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    ρε φιλε σου ειπα απο την αρχη που διαφωνησα εκει π λες...οτι δεν θα παν μπροστα επειδη τους νιαζει μονο η παρτη τους....σε πληροφορω οτι μονο ετσι θα παν μπροστα...
    Ατομικιστής ας είναι ο άλλος.
    Ο καθένας για την πάρτη του και όλοι για την επιχείρηση.
    Ένας να μην σκέφτεται πως θα πάει η επιχείρηση, θα τους πάρει όλους η μπάλα.

Θα επιβιώσει η επιχείρησή του, βασιζόμενη σε εγωιστικά καπρίτσια;
    Παλιά, ο άλλος άρπαζε πενήντα χιλιάρικα από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης και τα έπαιζε στο καζίνο.
    Συμφωνείς με αυτές τις πρακτικές;
    Συμφωνείς ότι μια επιχείρηση που δεν έχει προγραμματισμό και τάξη, θα έχει μετρημένες τις μέρες της;
    Είναι απλό!

Αυτό είπα εξ' αρχής. Και σαν παράδειγμα, έφερα τον Πέτρο Κωστόπουλο.
    Έκανε περιουσία με τα δάνεια της ΙΜΑΚΟ, τα έχασε όλα και σήμερα παρακαλάει τον Χατζηνικολάου για μια εκπομπή στον Real.

Αυτό ήθελα να θίξω.

Senior Member
    Κατι ασχετο αλλα ειμαι χαρουμενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Βγηκα επιλαχουσα σε ενα προγραμμα του ΟΑΕΔ. Ναι το ξερω, οτι μπορει να μην γινει κατι, αλλα ακομα και αυτο μου εφτιαξε το κεφι
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Μπράβο κούκλα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Κατι ασχετο αλλα ειμαι χαρουμενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Βγηκα επιλαχουσα σε ενα προγραμμα του ΟΑΕΔ. Ναι το ξερω, οτι μπορει να μην γινει κατι, αλλα ακομα και αυτο μου εφτιαξε το κεφι
    Well done!
    Άντε,θα έρθουν και καλύτερα!