ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 731
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 731 of 1380 FirstFirst ... 2316316817217297307317327337417818311231 ... LastLast
Results 10,951 to 10,965 of 20693
    Senior Member
    Ευχαριστώ κοπελιά κι εσύ μπορείς να κανεισ την αλλαγή στη ζωή σου να μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό όσο δύσκολα κ να είναι τα πράγματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τον Hugh Laurie τον λατρεύω απλά.

Senior Member
    Ευχαριστώ κοπελιά κι εσύ μπορείς να κανεισ την αλλαγή στη ζωή σου να μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό όσο δύσκολα κ να είναι τα πράγματα
    Αυτό προσπαθώ να κάνω!Πιστεύω όλοι μας μπορούμε.

Senior Member
    Κι εγώ πατά let them talk στο youtoube να σ βγάλει όλο το δίσκο

Senior Member
    είσαι φοβερός!

Senior Member
    Κι εγώ έτσι νόμιζα ότι όλοι μπορούν αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι θα το καταλάβεις κι εσύ κάποιοι μπορούν κάποιοι δεν μπορούν

Senior Member
    Δηλαδή κάποιοι θέλουν κάποιοι δε θέλουν

Senior Member
    Δηλαδή κάποιοι θέλουν κάποιοι δε θέλουν
    Αυτήν είναι η μόνη διαφορά το ξέρω.

Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Σκέφτομαι που πρέπει να διαβάσω γιατί δίνω μεθαύριο,οι σημειώσεις είναι ανοιχτές δίπλα μου από προχτές και εγώ ζήτημα να έχω ρίξει μια ματιά.Όλη μέρα ξαπλωμένη, με ενοχλεί το στομάχι μου που γουργουρίζει.Σε λίγο θα με πάρει η μάνα μου τηλέφωνο να με ρωτήσει"Τι έκανα? πως πάει το διάβασμα,πρέπει να τελειώσεις...γιατί το ένα ,γιατί το άλλο" δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν,ο θείος μου έχει παρεξηγηθεί που δεν σηκώνω το τηλέφωνο.Θέλω να το κλείσω και να μ'αφήσουν όλοι ήσυχη.Ο καφές τελείωσε,ο καπνός τελειώνει,πρέπει να πάω να πληρώσω λογαριασμούς,έξω φυσάει...πως θα βγω έτσι έξω.Δεν πάω πουθενά.Γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα ποτέ?Θέλω να κάνω το ένα ,θέλω να κάνω το άλλο.Γιατί δεν μπορω?Τι έχω?......
    Όλα αυτα μου φαίνονται για δικαιολογίες για να μην διαβάσεις! Αλλά, για ποιο λόγο δεν θέλεις να διαβάσεις?
    Να ξερεις πως μια επαγγελματική ή εκπαιδευτική επιτυχία (όπως εν προκειμένω), σε κάποιον με θέματα ψυχολογίας, αλλάζει τη ψυχική διάθεση, είναι πηγή αυτοεκτίμησης, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι σε καποιον χωρις θεματα ψυχολογίας. Η αποτυχία σε τετοια ατομα ειναι αιτία περαιτερω καταπτωσης.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όλα αυτα μου φαίνονται για δικαιολογίες για να μην διαβάσεις! Αλλά, για ποιο λόγο δεν θέλεις να διαβάσεις?
    Να ξερεις πως μια επαγγελματική ή εκπαιδευτική επιτυχία (όπως εν προκειμένω), σε κάποιον με θέματα ψυχολογίας, αλλάζει τη ψυχική διάθεση, είναι πηγή αυτοεκτίμησης, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι σε καποιον χωρις θεματα ψυχολογίας. Η αποτυχία σε τετοια ατομα ειναι αιτία περαιτερω καταπτωσης.
    Καλά από δικαιολογίες για να μη διαβάσω έχω να σου βρω ένα σωρό χαχαχαχα.Από το να κάνω γενική μέχρι να βάψω τα νύχια μου και να ψάχνω να βρω τι κάνουν οι φίλοι μου από το σχολείο.Τέλος πάντων.Νιώθω ότι με απασχολούν άλλα.

Senior Member
    Σας ζηλευω καλοπροαιρετα που εχετε σχολες και σπουδες εγω εξ αιτιας των επιλογων μου και της ζωης που εκανα δεν τελειωσα ουτε το λυκειο η ειρωνια ειναι οτι το χω με το διαβασμα ειδικα αν προκειται για καμια ιστορια η γεωγραφια.....θα μπορουσα να παω τωρα να το τελειωσω αλλα δεν μπορω να κατσω πολυ σαυτο το σπιτι πρεπει να κανω την ζωη μου....εγω τα παντα που κανω εξαρτονται απο την αναρρωση του εθισμου

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Σας ζηλευω καλοπροαιρετα που εχετε σχολες και σπουδες εγω εξ αιτιας των επιλογων μου και της ζωης που εκανα δεν τελειωσα ουτε το λυκειο η ειρωνια ειναι οτι το χω με το διαβασμα ειδικα αν προκειται για καμια ιστορια η γεωγραφια.....θα μπορουσα να παω τωρα να το τελειωσω αλλα δεν μπορω να κατσω πολυ σαυτο το σπιτι πρεπει να κανω την ζωη μου....εγω τα παντα που κανω εξαρτονται απο την αναρρωση του εθισμου
    Όλα μπορείς να τα κάνεις.Μπορείς κάποια στιγμή να πας σε ένα ΙΕΚ αφού λύσεις το πρόβλημα με τον εθισμό.Ίσως αν θέσεις ένα στόχο να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το πρόβλημα πιο εύκολα.Και εγώ ζηλεύω τους άλλους που μπορούν να συγκεντρώνονται να διαβάζουν να μην είναι τόσο ανήσυχοι όσο εγώ.Πολλοί συμφοιτητές μου έχουν τελειώσει και εγώ είμαι ακόμα εδώ και παλεύω με 3 μαθήματα.Και να φανταστείς πριν πάθω την κατάθλιψη στα 16 μου με ότι άλλο ακολούθησε ήμουν ένα ιδιαίτερα λειτουργικό άτομο και οι καθηγητές μου με θεωρούσαν και ιδιαίτερα ευφυή.Δεν το λέω για να υπερηφανευτώ. Αντιθέτως ενώ θα μπορούσα να κάνω ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα εγώ εξαιτίας των καταστάσεων που βίωνα έχασα κάθε ενδιαφέρον ,συγκέντρωση και πολλές φορές πιστεύω έφτασα πολύ κοντά στην παράνοια.Και τώρα θέλω τους δικούς μου ρυθμούς για να λειτουργήσω. Ενώ οι συμμαθητές μου που δεν ήταν τόσο ευφυείς πέρασαν σε καλύτερες σχολές,έχουν καλύτερη κοινωνική ζωή,τελειώσαν πιο γρήγορα.Νομίζω η κατάθλιψη με χαζεύει,τέλος πάντων.Δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε και να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι δεν είμαστε το ίδιο,ούτε έχουμε ζήσει παρόμοια πράγματα,πρέπει να κοιτάμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.

Senior Member
    Οσον αφορα τον εθισμο αναρρωνω....καθαρος ειμαι ουτε αλκοολ δεν πινω τωρα αυτο με την καταθλιψη ειναι πακετο εγω εχω ψυχωση αλλα εχω περασει και διαστηματα με καταθλιψη ξες ειδικα αυτη η ανηδονια η αβουλησια η ατονια ελειψη ενεργειας ριχνουν την λειτουργικοτητα ενος ατομου

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Οσον αφορα τον εθισμο αναρρωνω....καθαρος ειμαι ουτε αλκοολ δεν πινω τωρα αυτο με την καταθλιψη ειναι πακετο εγω εχω ψυχωση αλλα εχω περασει και διαστηματα με καταθλιψη ξες ειδικα αυτη η ανηδονια η αβουλησια η ατονια ελειψη ενεργειας ριχνουν την λειτουργικοτητα ενος ατομου
    Το ότι αναρρώνεις είναι πολύ ευχάριστο.Είναι δύσκολα το ξέρω αλλά οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες είναι πιο δυνατοί και ίσως μία μέρα επειδή θα έχουμε ψάξει καλύτερα τον εαυτό μας από τους υπόλοιπους μπορεί να γίνουμε και πιο ευτυχισμένοι.

Senior Member
    εχασα 3 κιλα σε 10 μερες.μου εχει κοπει η πεινα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος