ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 740
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 740 of 1380 FirstFirst ... 2406406907307387397407417427507908401240 ... LastLast
Results 11,086 to 11,100 of 20693
    Senior Member
    Γεια σας~~~ Ειμαι η Παπα!!! Μη με πείτε διπλοπρόφιλη!!! χαχαχα!!Έχασα σκληρο δίσκο τα πάντα , δεν θυμόμουν κωδικούς , τους είχα αποθηκεύσει αυτόματα !! και.......... άνοιξα καινούργιο λογ/σμο! Άργησα βέβαια γιατί είχα πολλές πολλές περιπέτειες!!!!!!!! Αχ!!!!!! Καλώς σας βρήκα ρε παιδιά!!!!!!!!!
    Δήμητρα

Banned
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Γεια σας~~~ Ειμαι η Παπα!!! Μη με πείτε διπλοπρόφιλη!!! χαχαχα!!Έχασα σκληρο δίσκο τα πάντα , δεν θυμόμουν κωδικούς , τους είχα αποθηκεύσει αυτόματα !! και.......... άνοιξα καινούργιο λογ/σμο! Άργησα βέβαια γιατί είχα πολλές πολλές περιπέτειες!!!!!!!! Αχ!!!!!! Καλώς σας βρήκα ρε παιδιά!!!!!!!!!
    Δήμητρα
    Καλημέρα Παπά αλλιώς Ντέμι, pillow εδώ με αλλαγμένο όνομα, με γειά μου! Με γειά σου και σένα πρωί που είναι. Καλώς μας βρήκες, καλώς τα δεχτήκαμε, πότε θα πιούμε καφεδάκι;;
    Πάρε και ένα τραγουδάκι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Καλημέρα Παπά αλλιώς Ντέμι, pillow εδώ με αλλαγμένο όνομα, με γειά μου! Με γειά σου και σένα πρωί που είναι. Καλώς μας βρήκες, καλώς τα δεχτήκαμε, πότε θα πιούμε καφεδάκι;;
    Πάρε και ένα τραγουδάκι!!

Ωωωωω σε ευχαριστω πολυ pillow~~ και φυσικα σε θυμαμαι!!!! και τη Cc , τη Remedy, τον elis, τον Macgyver και αλλους που δεν μου έρχονται αυτη τη στιγμη στο μυαλο ... δεν ημουν και πολυ ενεργο μελος η αληθεια ειναι!!!

Banned
    Ωωωωω σε ευχαριστω πολυ pillow~~ και φυσικα σε θυμαμαι!!!! και τη Cc , τη Remedy, τον elis, τον Macgyver και αλλους που δεν μου έρχονται αυτη τη στιγμη στο μυαλο ... δεν ημουν και πολυ ενεργο μελος η αληθεια ειναι!!!
    Τίποτα Ντεμι να 'σαι καλά. Δεν πειράζει που δεν ήσουν ενεργό μέλος, ευκαιρία να γίνεις!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Τίποτα Ντεμι να 'σαι καλά. Δεν πειράζει που δεν ήσουν ενεργό μέλος, ευκαιρία να γίνεις!!
    Δυσκολο.... λόγω καθημερινοτητας ,θα προσπαθήσω

Banned
    Δυσκολο.... λόγω καθημερινοτητας ,θα προσπαθήσω
    Δεν πειράζει όπως μπορείς!!

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σκέψη σκέψη σκέψη. Ματαιότητα αδράνεια. Δράση με το στανιό Ελπίδα! Παντού νοσηροι μηχανισμοί ελέγχου και φιμωματος του διαφορετικού. Ρε άντε γεια ( σε όσους με πρήζουν εννοώ όχι στα μέλη του φόρουμ ) Βαρέθηκα!!! Υ. Γ : Καλήμέρες
    Καλημερα δικιο εχεις!!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κανείς δεν μου δίνει σημασία κι αυτό με κάνει να νιώθω ένα τίποτα, ένα σκουπίδι που δεν θα λείψει σε κανέναν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πάει και ο Θέμης Μάνεσης(Μένιος στους 2 Ξένους).

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι τα άκουσα πάλι.Εγώ φταίω πάντα.Για τα προβλήματα στην οικογένεια ,για τα οικονομικά, για όλα.Πρέπει να 'μαι απαίσιος άνθρωπος τελικά....Δεν με πειράζει πια...συνήθισα να φταίω για όλα.Το μόνο που θέλω είναι να μην ακούω κανέναν τους, αφού τους ενοχλώ τόσο ας με αφήσουν ήσυχη

Senior Member
    Mary και εγω χθες το βραδυ ημουν σε σοβαρη συναισθηματικη μπουρδελοφαση...ενιωθα αγχος φοβο ανησυχια ταραχη μαζι με ταχυκαρδια αφου σε μια φαση λεω αυτο ηταν θα κανω υποτροπη θα πιω...ε μετα μιλησα λιγο και ηρεμησα....
    Αν εισαι απο την αθηνα η θεσσαλονικη σου προτινω να κανεις ομαδες αυυοβοηθειας συο λεω γιατι σε συμπαθω τα περισσοτερα θεματα λυνονται με μπλα μπλα σε ομαδες οχι χαπια

Senior Member
    Πιστευεις οτι τα χαπια δν κανουν καλο?

Senior Member
    Πιστευω οτι ειναι καλα σε σωστες ποσοτητες για υον σωστο λογο.....π.χ εγω ειμαι ψυχωτικος και περνω ρισπερνταλ μεχρι εκει το δεχομαι αλλα το να παρω 2 ανυιψυχωυικα 1 ανυικαταθληπτικο 2 σταθεροποιητες οχι το θεωρω κοροιδια οσο για ηρεμιστικα υπνωτικα τα θεωρω αχρηστα συην ψυχιατρικη ριν απλα νομιμα ναρκωτικα.....εγω φιλε απο το αγχος δεν εχω κοψει τα νυχια μ 13 χρονια γιατι τα τρωω τα ματωνω...υι να κανω να πατω ζαναξ? Χαχαχαχαχα
    Κανενα φαρμακο δεν λυνει τιποτα απλως τα καλυπτει

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Mary και εγω χθες το βραδυ ημουν σε σοβαρη συναισθηματικη μπουρδελοφαση...ενιωθα αγχος φοβο ανησυχια ταραχη μαζι με ταχυκαρδια αφου σε μια φαση λεω αυτο ηταν θα κανω υποτροπη θα πιω...ε μετα μιλησα λιγο και ηρεμησα....
    Αν εισαι απο την αθηνα η θεσσαλονικη σου προτινω να κανεις ομαδες αυυοβοηθειας συο λεω γιατι σε συμπαθω τα περισσοτερα θεματα λυνονται με μπλα μπλα σε ομαδες οχι χαπια
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση kavkaz και εγώ όταν με πιάνει αυτήν η υπερένταση θέλω να μιλάω συνέχεια.Εγώ μόνο αντικαταθλιπτικό παίρνω και μάλλον θα ξεκινήσω σταθεροποιητή σε λίγο καιρό γιατί τα αντικαταθλιπτικά έχουν κάνει πιο άστατη τη διάθεσή μου.Xanax που μου έγραψε ο γιατρός δεν παίρνω. Έχω ακούσει ότι πολλοί εθίζονται και δεν θέλω.

Senior Member
    Και να μην εθιστεις στο ζαναξ οταν το κοψεις θα χεις στερητικα πονοκεφαλους αυπνια ταχυκαρδια και δεν ειν οτι καλυτερο....απ την αλλη νομιζω ο σταθεροποιητης θα ναι καλυτερος τα ανυικαταθληπτικα εχουν την ταση να σε ανεβαζουν