ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 752
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 752 of 1380 FirstFirst ... 2526527027427507517527537547628028521252 ... LastLast
Results 11,266 to 11,280 of 20693
    Senior Member
    Αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή δεν παίζει.Θέλω να φάω μέχρι να κάνω εμετό η να αρχίσω να σπάω ότι βρω γύρω μου ή δεν ξέρω τι άλλο αλήθεια.

Senior Member
    Ρε παιδια οι αντιβιωσεις φερνουν αυονια και αδυναμια? Γιατι ταλαιπωρουμαι απο αυτην την ιωση και περνω αντιβιωση και νιωθω σαν ρεταλι....εν το μεταξυ εχω να κανω 3 μερες ομαδα και ηδη εχω συμπτωματα καταθλιψης κενο και ματαιοτητα....περιμενω να περασεξ η ωρα να παω για να ρθω στα συγκαλα μου

Mary συσσωρευμένη ενέργεια βάλε τέρμα μουσική και εκτονωσε το, πιάνει! Kav νιώθεις ατονία λόγω ίωσης όχι αντιβίωσης. Νερά ζεστά ροφήματα χαμομήλι κυρίως και ύπνος.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Χάλια,χάλια, χάλια.Να πάρω την ψυχολόγο να της πω για το χάος άσχημων σκέψεων μέσα στο κεφάλι μου?Η να πεταχτώ μέχρι το ζαχαροπλαστείο να πνίξω τον πόνο μου στα γλυκά???
    Το ζήτημα ειναι αν χρησιμοποιείς τη ψυχολογο θεραπευτικα, ως το μεσο δλδ που σε οδηγει σε σταδιακη βελτιωση ή αν απλα η ψυχολογος ειναι το άτομο που βρηκες για να λες τον πονο σου και να ξαλαφρωνεις. Αν αυτο που συμβαινει ειναι το δευτερο σημαινει πως η σχεση σου μαζι της δεν ειναι σωστη.
    γιάννης

Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Ρε παιδια οι αντιβιωσεις φερνουν αυονια και αδυναμια? Γιατι ταλαιπωρουμαι απο αυτην την ιωση και περνω αντιβιωση και νιωθω σαν ρεταλι....εν το μεταξυ εχω να κανω 3 μερες ομαδα και ηδη εχω συμπτωματα καταθλιψης κενο και ματαιοτητα....περιμενω να περασεξ η ωρα να παω για να ρθω στα συγκαλα μου
    Οι ιωσεις ειναι και αποτελεσμα έντονου στρες/άγχους, διοτι οι αιτιες αυτες αδυνατιζουν το ανοσοποιητικο συστημα και ο οργανισμος γινεται πλεον ευαλωτος στις ασθενειες!
    γιάννης

Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Καλημέρα !

Ioannis2,εχω ακριβώς το ίδιο θεμα,μα όχι τοσο εντονα αν το χειριστω από πριν .Η υπερευαισθησία ειναι εκεί και υπάρχει,αλλά μπορούμε να επιλεγουμε πότε θα την εχουμε ενεργοποιημένη.Πχ πλέον,όταν κανω μια σοβαρη συζητηση υπαρχει,μα αν πάω για ενα καφέ κάπου και υπαρχει διαχυτικότητα έχω "αλλο κεφαλι" .Αυτό δεν σημαινει οτι θα προσβάλλω η θα προσβληθώ,σημαινει οτι ειμαι αρκετα αυθορμητος και αυτο-διαθετος ώστε να δειχνω οτι δεν μπορουν να μου κανουν κατι τα λογια του αλλου.Νομίζω ότι οταν το κουμαντάρουμε από εμάς-και όχι κοιτωντας να αντιδρασουμε- οι κουβεντες και τα υπονοούμενα και τα σχολια χανουν την βαρυτητα τους,η ευαισθησία δεν ειναι ενεργή και δεν τα "τραβάει" προς τα εμάς.Ακόμα και αν έρθουν η αντιδραση ειναι αμεση και φυσική

Προσπάθησε να επιλέγεις ποιες κουβεντες ειναι πραγματικά σημαντικές,και ποιες δεν ειναι καθολου άξιες να σου χαλασουν την διάθεση!
    Ολα αυτα μαζι, προβλημα και λύσεις απλες! Δυστυχως ολα αυτα έχουν να κανουν με το τι υποβαθρο κουβαλαει κανεις απο πλευρας χαρακτηρα, βιωματων ζωης, απωθημενων, κοινωνικού, μορφωτικού και επαγγελματικού status. Αυτα καθοριζουν και τη σταση των αλλων εναντι μας αλλά και την αντιδραση μας (εντος μας και εκτος μας διοτι το πρωτο μπορει να μην συμβαδιζει με το δευτερο και αυτο ειναι ενα αλλο θεμα!).
    γιάννης

Senior Member
    Πήγα για ψώνια τα αγόρασα όλα τα άχρηστα.Θα μου την πουν οι δικοί μου που ξόδεψα τόσα λεφτά.Αλλά δεν μπορώ.Ναι ήθελα εκείνη τη χαρά της στιγμής που αγοράζεις κάτι και όποιος θέλει ας με πει και κακομαθημένη κλπ.Και τώρα έχω βάλει τέρμα μουσική για να με ανεβάσει κάπως.

Senior Member
    Χαχαχαχα χαλαλι μαιρη εσυ να σαι καλα

Senior Member
    χαχαχαχα kavkaz πήρα ένα φόρεμα ΤΕΛΕΙΟ δεν παίζει να βρεθεί περίσταση να το βάλω αλλά δεν πειράζει έτσι πως με είδα στον καθρέφτη με έφτυσα.Μου πήγαινε πολυ.Θα το φοράω και θα κοιτάζομαι στον καθρέφτη.χαχαχαχα

Εγω, αμα εξαιρεσουμε τα fixed αναλώσιμα για σπίτι, συνήθως δεν ψωνίζω απολύτως τίποτα! Μπορεί να πάω στα καταστήματα με σκοπό να αγοράσω ρούχα ή παπούτσια (συνήθως ξέρω από πριν τι ειδος θα ψάξω να βρω π.χ. πουκάμισο, σκούρο παντελόνι κλπ) και στο τελος αφου γυρίσω αρκετα καταστηματα και έχουν κοπει τα πόδια μου συνηθως δεν έχω αγοράσει τίποτα! Γιατί?
    γιάννης

Senior Member
    Ιωαννη οπως σε ακουω πρωτον δεν μ κανεις για παρορμητικος δευτερον ιδως ψαχνεις το ιδανικο για σενα και δεν συμβιβαζεσαι με κατι αλλο ξερω γω π.χ στην αγορα ρουχων...

Και εγω ταυτιζομαι με την μαιρη ψαχνω ρξωτερικα πραγματα να γεμισουν το κενο μου και δεν γεμιζω με τιποτα

Senior Member
    Παιδιά αλήθεια τώρα μέσα στην απελπισία μου.Δεν το κάνω πάντα.Είναι που νιώθεις ότι θα σκάσεις και θέλεις να κάνεις κάτι τόσο ευχάριστο να ανέβεις.Που δεν γίνεται αλλιώς.Ψώνισα έβαλα τέρμα μουσική και εχω κλείσει καφέ με τρεις παρέες για αύριο.Θα πάω για τρέξιμο σε λίγο.
    ioannis2 και εγώ μερικές φορές γινομαι ιδιότροπη ειδικά αν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο συνήθως δεν παίρνω τίποτα.

Senior Member
    Μην απολογεισαι ρε συ μαιρη δεν σε κατακρινουμε ανθρωπινο ειναι και ουτε σε συγγτινω με μενα εγω το κανω απο καταναγκασμο

Senior Member
    kavkaz και εμένα καταναγκασμός είναι.Τουλάχιστον νιώθω κάπως καλύτερα τώρα.Θα βάλω τα καινούργια ρούχα μου και θα πάω για καφέ αύριο

Senior Member
    Ε τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις μην σε μαστιγωνεις γιαυτο