ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 765
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 765 of 1380 FirstFirst ... 2656657157557637647657667677758158651265 ... LastLast
Results 11,461 to 11,475 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Απορώ ώρες ώρες με αυτούς που κάνουν συνδρομές στα γυμναστήρια 2-3 μήνες πριν το καλοκαίρι,πάνε μόνο για τόσο χρονικό διάστημα,και μετά επιστροφή στις κραιπάλες...

Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Σαπουνακι δεν εχω ιδψ....εχω σχιζοφρενεια και ειμαι εθισμενη προσωπικοτητα γιαυυο γραφω για εμμονες και καταναγκασμους....κοιτα η επιθετικοτητα μου κατα κυριο λογο υπηρχε οταν ημουν σε ψυχωτικο επεισοδιο αλλα επισης επαιζε μεγαλο ρολο η εμμονη π.χ. μου γινοταν εμμονη να κοπανησω καποιον και το κανα αν και δεν το χω κανει πολλες φορες....
    Γενικα θυμωνω ευκολα και συσσωρευω ευκολα θυμο αλλα ριναι αλλιως οταν ειμαι στα καλα μου και αλλιως σε ψυχ.επεισοδιο τοτε δεν καταλαβαινα τπτ τσακωνομουν και μονο που με κοιταζαν τον αλλον δε τον μαχαιρωσα γιατι ετσι μου ρθε.....δεν ειναι και οι πιο λογικες πραξεις.....

Αλλλα ισως να χω και ιδψ μαζι με ψυχωση δεν ξερω καπου ειχα διαβασει κτι μεγαλος αριθμος σχιζοφρενωνν ταλαιπωρειται απο ψυχαναγκασμους επισης.....ελπιζω να σε βοηθησα
    Αυτά που περιγράφεις έχουν και χαρακτήρα ψυχαναγκασμών,ίσως σχετίζονται και με ιδψ,ίσως και όχι.
    Επίσης,μια ερώτηση.Είπες ότι θυμώνεις εύκολα..αλλά και συσσωρεύεις εύκολα θυμό.Αυτό μου ακούγεται λίγο αντιφατικό.
    Συνήθως ,συσσωρεύουμε θυμό όταν τον καταπιέζουμε,επομένως για να έχω συσσωρευσει θυμό,σημαίνει ότι γενικά δεν τον εκφράζω εύκολα.
    Ένοιωθες συχνά θυμωμένος,ή ανα περιόδους ενοιωθες την αναγκη να εκραγείς?

Senior Member
    Ποση γκαντεμια δηλαδη...ελεος. Αλλαξα χωρα εν μερει για να φυγω απο δυσλειτουργικο περιβαλλον με εντασεις λογω ψυχικης ασθενειας κοντινου προσωπου και τωρα ζω με εναν λεπτο τοιχο να με διαχωριζει απο εναν τουρκο με παρομοια ψυχολογικα που μενει μονος -_-
    Καθομαι και κοπαναει το τοιχο και τρανταζεται το δωματιο, στραβωνει η κορνιζα στη μερια μου. Χτυπαει πραγματα στο ασχετο και φωναζει.Τελεια.
    Ειναι και η πορτα για τον πεο, δεν ειναι ασφαλειας, ενα κομματι ξυλο με μουφα κλειδαρια ειναι -_-
    Και οσο να ναι ο δικος σου ανθρωπος ειναι δικος σου, ο ξενος δε το 'χει σε τιποτα να ξεσπασει πανω σου αμα ειναι σε κριση. Τελεια. Φανταστικα. Οχι πειτε μου ποιες ειναι οι πιθανοτητες!

Ναταλία είναι εύκολο να αλλάξεις σύντομα μέρος διαμονής ή να μπορείς να προστατευτεις από κάποια υπηρεσία; να μάθεις αν είναι επικίνδυνος γενικά;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Δεν γινεται να αλλαξω κατοικια τωρα λογω συμβολαιου. Αμα φυγω τωρα ετσι απλα θα μου κρατησουν εναν σκασμο λεφτα απο την εγγυηση και δεν θα μπορω να τα χρησιμοποιησω για να νοικιασω αλλου. Πρεπει να κλεισω ενα χρονο και μετα να ενημερωσω οτι θα φυγω σε τρεις μηνες και μετα μονο θα μπορω να φυγω κανονικα. Επισης εδω που ειμαι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατοικια, υπαρχει μεγαλη ζητηση και μικρη προσφορα. Πολυς κοσμος συγκατοικει με αγνωστους τρεις και τεσσερις. Δεν διαλεγεις σπιτι, σε διαλεγει ο ιδιοκτητης με αυστηρα κριτηρια κι ολας. Επισης αρκετοι απλα δε σου το δινουν αμα ακουσουν οτι εισαι απο Ελλαδα.
    Ο μονος λογος που βρηκα αυτο ειναι το οτι ειναι ακριβως ετσι χυμα στο κυμα η κατασταση. Οι γειτονες μου στον οροφο ειναι αυτος, ενας φοιτητης που παντα λειπει, μια κοπελα με απειρα προβληματα υγειας και ενα ζευγαρι ναρκομανων λολ. Οι τρεις στους πεντε ενοικιαστες βασιζονται σε σοσιαλ σεκιουριτι καταστασεις δηλαδη. Ο ιδιοκτητης νομιζω δε μενει καν στη χωρα, εχει αναθεσει τη διαχειρηση σε γραφειο. Η κοπελα μου ειχε πει οτι εχει προβλημα αυτος αλλα δεν ειχα δωσει σημασια γιατι τον εβλεπα ησυχο, υπεθεσα απλα οτι ειναι ρατσιστρια. Αλλα ειχε δικιο τελικα, χεστηκα λιγο πανω μου σημερα.
    Επικινδυνος δεν ξερω αν ειναι...τα ξεσπασματακια του προφανως τα εχει. Συντομα ευτυχως και δεν εχω μπλεχτει σε πολλα πολλα μαζι του, ζητημα να εχουμε πει γεια μια φορα. Δεν βλεπω κανεναν αλλον να δινει σημασια να σου πω την αληθεια. Εκτος και αν ολοι απλα χεζονται πανω τους σιωπηλα στο σπιτι τους οπως εγω λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Αυτά που περιγράφεις έχουν και χαρακτήρα ψυχαναγκασμών,ίσως σχετίζονται και με ιδψ,ίσως και όχι.
    Επίσης,μια ερώτηση.Είπες ότι θυμώνεις εύκολα..αλλά και συσσωρεύεις εύκολα θυμό.Αυτό μου ακούγεται λίγο αντιφατικό.
    Συνήθως ,συσσωρεύουμε θυμό όταν τον καταπιέζουμε,επομένως για να έχω συσσωρευσει θυμό,σημαίνει ότι γενικά δεν τον εκφράζω εύκολα.
    Ένοιωθες συχνά θυμωμένος,ή ανα περιόδους ενοιωθες την αναγκη να εκραγείς?
    Ναι θυμωνω ευκολα και συσσωρευω ευκολα θυμο και θα σου πω γιατι...
    Γιαυι ασχολουμαι με αυτογνωσια και πνευματικη ωριμανση και οταν θυμωνω πλεον προσπαθω να μην ξεσπαω γιαυι μετα νιωθω ασχημα με τον εαυτο.μου οτι εχω υο ρολο του αντιπαθητικου μαλακα και ετσι συσσωρευετε ο θυμος....αλλες φορες μου περναει αλλες κανω κατι για παραδειγμα σημερα οδηγουσα και και εκανα χειρονομιες σε αλλους βεβαια εχω ψριμασει λιγο γτ πλεον δεν σταματαω να κατεβω να τσακωθω ουτε φτυνω τους αλλους....
    Οι τσαμπουκαδες και τα μαχαιρωματα που χω ριξει με κανανε να ξενερωνω με την παρτη μου και γιαυτο αποδεχομαι το τι εχω κανει και προχωραω με συμπεριφορες ανθρωπου οχι αγροικου και οντως εχω βελτιωθει αν με γνωρισεις κατευθειαν το πρωτο πραγμα που φαινεται ειναι η ευγενεια και μαρεσει αυτο και σκοπευω να το κρατηαω ετσι ενω παραλληλα βοηθαω και αλλους ανθρωπους

Senior Member
    Η υγεια μου δεν ειναι καθολου καλα σημερα δεν καταφερα να κανω σπιρομετρηση για ασθμα διοτι εβηχα επισης δεν μπορω να περπατησω πυτε 100 μετρα λαχανιαζω και σημερα εκανα εμετο καθως οδηγουσα το μηχανακι μου οι γιατροι δεν μπορουν να καταλαβουν τι εχω....εχω αγανακτησει

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ποση γκαντεμια δηλαδη...ελεος. Αλλαξα χωρα εν μερει για να φυγω απο δυσλειτουργικο περιβαλλον με εντασεις λογω ψυχικης ασθενειας κοντινου προσωπου και τωρα ζω με εναν λεπτο τοιχο να με διαχωριζει απο εναν τουρκο με παρομοια ψυχολογικα που μενει μονος -_-
    Καθομαι και κοπαναει το τοιχο και τρανταζεται το δωματιο, στραβωνει η κορνιζα στη μερια μου. Χτυπαει πραγματα στο ασχετο και φωναζει.Τελεια.
    Ειναι και η πορτα για τον πεο, δεν ειναι ασφαλειας, ενα κομματι ξυλο με μουφα κλειδαρια ειναι -_-
    Και οσο να ναι ο δικος σου ανθρωπος ειναι δικος σου, ο ξενος δε το 'χει σε τιποτα να ξεσπασει πανω σου αμα ειναι σε κριση. Τελεια. Φανταστικα. Οχι πειτε μου ποιες ειναι οι πιθανοτητες!
    ε ειναι εμφανες οτι εχει κρυφο καημο να δουλεψει σε συνεργειο κατεδαφισεων.

Senior Member
    ξενυχτι πανω στη βιολογια αποψε..
    ειναι κανεις ξυπνιος?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Mε κάλυψαν οι απαντήσεις σου kavkaz
    Σου εύχομαι περαστικά,μπορεί αυτό να σχετιζεται με καποια απότομα αλλαγή στην διατροφή σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ξενυχτι πανω στη βιολογια αποψε..
    ειναι κανεις ξυπνιος?
    Εγώ!

(δεν ήταν αρκετοί οι χαρακτήρες για να γίνει δεκτή η απάντηση μου)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?αυπνιες?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Nefeli28
    Guest
    Εχει πολλα νυχτοπουλια το φορουμ!
    Γειαααα...

Senior Member
    παω για υπνοοοοοοοοοοο επιτελους.καλη συνεχεια!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?αυπνιες?
    Καλημέρα boo!

Όχι ακριβώς αυπνίες, γύρισα λίγο αργά χθες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ κατευθείαν...
    Εσύ για τι πράγμα διαβάζεις;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...