Results 11,596 to 11,610 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
19-04-2017, 13:22 #11596
Στο κατω κατω τοσα καλα εχει αυτη η γενια μεσω των ψηφιακων μεσων που σνομπαρεις που δεν ειχαν οι παλιοτερες...ελευθερη διαδωση πληροφορησης και γνωσης (ορεξη να εχεις να ψαξεις), η οποία παλια ελεγχοταν απο εκδοτες και συγκεντρωμενα οικονομικο-πολιτικα συμφεροντα, τωρα θεωρητικα ο κοσμος ειναι πιο ελευθερος απο ποτε να ΚΡΙΝΕΙ μονος του. Απλα πρεπει να κανει και τον κοπο να ψαξει.
Πραγματα που μπορεις να μαθεις σημερα αν ενδιαφερθεις αλλωτε δεν θα μπορουσες να τα μαθεις ΠΟΤΕ. Θα γερνουσες και δε θα ηξερες οτι υπηρχαν.
Επισης σημερα δεν χρειαζονται μεσαζοντες για την υλοποιηση οποιασδηποτε κοινωνικης δρασης και ειναι πιο ευκολο και πιο δημοκρατικο απο ποτε...βλεπω απειρα ποστ με αδεσποτα για υιοθεσια, ποστ με ιατρικες αναγκες (αιμοπεταλια κλπ)...ποστ για τη διαδωση σημαντικης γνωσης και οχι αυτα που βλεπατε θελατε δε θελατε παλια στη τιβι, ποιος επιασε γκομενο ποιον και ποιος χωρισε. Αυτα δεν τα ελεγχατε, αυτα σερβιραν αυτα τρωγατε. Εχω να δω τετοια μαλακια 15 χρονια. Τωρα διαλεγω τι βλεπω. Βλεπεις ενα ποστ/λινκ και μετα το ψαχνεις περισσοτερο και ανοιγει διαπλατα ενας αλλος κοσμος ολοκληρος μπροστα στα ματια σου. Και μαθαινεις να αμφισβητεις και να ψαχνεις. Οχι, οτι και να πεις δε μπορουσες να το κανεις αυτο παλια, οχι δεν ετρεχε ο μεσος ανθρωπος απο βιβλιοθηκη σε βιβλιοθηκη, μη λεμε οτι θελουμε.
Επισης ποιος σου ειπε οτι οι νεοι προτιμουν τις ψηφιακες σχεσεις; Αλλη κοτσανα τουτη. Επειδη τα ψηφιακα μεσα τους βοηθουν δε σημαινει οτι αντικαθιστουν τις πραγματικες σχεσεις. Ειναι σαν να λεγανε οι γονεις της δικης σου γενιας οτι το τηλεφωνο αντικαθιστα τις πραγματικες σχεσεις -_-
Οσο για το μπουλινγκ να σου πω την αληθεια καλυτερα δυο βλακειες γραμμενες σε μια οθονη παρα σφαλιαρα πανω στη σφαλιαρα που ειχε η δικη σας γενια.
Αμα θες ερευνες μπορω να σου βρω με αξιοπιστες πηγες μαλιστα, που λενε οτι η νεοτερες γενιες και οι εφηβοι ειναι λιγοτερο παραβατικοι απο οποτεδηποτε αλλωτε στην ιστορια. Αυτα τα ροδα τσαντα και κοπανα και η τσογλανο-κουλτουρα ειναι τελειως στο περιθωριο. Ειναι κουλ να εισαι υγιης, καλλιεργημενος και ευγενικος φλωρος περισσοτερο απο ποτε...αυτα τα ολιγα για την ωρα...πηρα φορα αμα θυμηθω τπτ αλλο θα σου πω :P
Α και δε περιμενω να μου απαντησεις, ξερω τι θα πεις... Θα επικαλεστεις την αυθεντια σου λογω ηλικιας και δε ξερετε εσεις οι νεοι και δε τα καταλαβαινω αυτα και εχω δικιο γιατι ετσι
- 19-04-2017, 15:19 #11597
αχαχαχαχ , δεν ξερεις τι θα επικαλεστω ......ποτε δεν διαφωνω με γυναικα , το γραφω .......ξερω οτι θα με πλακωσει στα ' επιχειρηματα ' , προτιμω την αποχωρηση , η την σιωπη .....δεν παιρνω τιποτα προσωπικα ,δεν σε ξερω , ουτε συ με ξερεις ....
οσο για την αυθεντια , οσο μεγαλωνω, ανακαλυπτω οτι ξερω πολυ λιγοτερα απο οσα νομιζα οτι ξερω , αυτο λεγεται ωριμοτητα .........ανωριμοτητα ειναι να νομιζεις εσυ , που εχεις λιγοτερα απο τα μισα μου χρονια , να ξερεις καλυτερα απο μενα τι γινοταν την εποχη μου.......
19-04-2017, 15:31 #11598
Εσυ Κυκνε , δεν ανηκεις στην νεα γενια που τα ξερει ολα , σεμνη εισαι , γι αυτο και θα σου απαντησω .......ποιος Ευρωπαικος κινηματογραφος ? μια καλη ταινιαεχω δει τα τελευταια 17 χρονια , ΄οι αθικτοι ΄..........που ειναι τα ιερα τερατα του Γαλλικου κινηματογραφου , Μπουρβιλ , Λουι ντε Φυνες , Ζαν Γκαμπεν , Ντελον , Μπελμοντο, κ.α. .....οσο για τον καλο παλιο Ιταλικο κινηματογραφο , που ειναι ενας Ουγκο Τονιατσι , Μαρτσελλο Μαστρογιανι , Αλμπερτο Σορντι , Βιττοριιο Γκασμαν , Σοφια Λορεν , Κλαουντια Καρντιναλε , Ορνελλα Μουτι , Αντριανο Τσελεντανο ............δεν υαρχει πλεον Ιταλικος η Γαλλικος κινηματογραφος ........αν εννοεις Κοστουριτσα , ειναι λιγο περιεργα αυτα τα εργα ...........
ομως αδικησα εναν καινουριο καλο ηθοποιο , ο μονος που μουρχεται , ο Χαβιε Μπαρδεμ, εξαιρετος Ισπανος ......
19-04-2017, 15:43 #11599
Κι όμως υπάρχει...δες για παράδειγμα τη γαλλική ταινία "Joyeux Noel" και το ξανασυζητάμε...παίζει ο Guillame Canet, νέος αλλά καλός ηθοποιός...επίσης ο Daniel Brulh γερμανός ηθοποιός εξίσου καλός...κι ο γερμανικός κινηματογράφος μιας κι αναφέρθηκα στη χώρα έχει κάποιες πολύ καλές ταινίες...
Άλλη αξιόλογη γαλλική ταινία είναι το "Les choristes"...Όσο για τον Javier Bardem θα συμφωνήσω απόλυτα μιας και μου αρέσει κι εμένα πολύ ειδικά στο "Η θάλασσα μέσα μου" (Mar adentro), το έχεις δει; Τέλος μου αρέσουν κι οι ταινίες του Pedro Almodovar...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
19-04-2017, 17:03 #11600
19-04-2017, 21:04 #11601
Δοκιμαζω κατι...
19-04-2017, 21:05 #11602
Σκατουλες :P
19-04-2017, 22:23 #11603
Δε φαίνεται εγώ δεν το βλέπω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-04-2017, 22:29 #11604
Το ξερω δεν βρισκω τροπο να επισυναψω με λινκ εικονες που θελω. Κριμα ηταν ωραιες
19-04-2017, 22:42 #11605
Αποθήκευσε τεσ στον υπολογιστή σου κ σήκωσε από εκεί
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-04-2017, 08:54 #11606
Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα μου? ... συναναστρεφομαι με προβληματικούς και ψυχοπαθείς και ατομα που δεν μου έχουν εμπιστοσύνη.
Έπαψα να πιστευω στη φιλία. Υπάρχουν μόνοι γνωριμίες στη ζωη μας με διαβαθμίσεις. Γνωριμίες για να καλύπτουμε διαφορα κενά.
Επίσης, το να βλάλεις απωθημενα, ιδιως σ αυτους οι οποίοι σου τα προκάλεσαν, είναι από τις καλύτερες μορφές ψυχικής λύτρωσης, ίσως η καλύτερη.γιάννης
20-04-2017, 12:13 #11607
Ioannis2 καταλαβαινω τι θες να πεις...αλλα δεν χρειαζεται να τα βλεπεις τοσο ασχημα τα πραγματα,βλεπω αισθανεσαι θυμο...εστω και υπαρχουν μονο γνωριμιες στη ζωη μας με διαβαθμησεις...ναι για να καλυπτουνε κενα...και; Γιατι ειναι κακο αυτο; Ωραια εχουμε γνωριμιες, αλλες πιο τυπικες αλλες πιο κοντινες, πανε κι ερχονται...το αντιθετο και καλυτερο πιο θα ηταν εφοσον αυτο το θεωρεις κακο; Τι θα επρεπε να περιμενω; Να ειναι οι αλλοι ανθρωποι υπευθυνοι για τα συναισθηματα μου, τη ζωη μου, το τι κανω η δε κανω, να γατζωνομαστε ο ενας πανω στον αλλον και να καλυπτουμε τα κενα μας με ακομα πιο απαιτητικο και αποκλειστικο τροπο; Σκεψου ποσα σου λειπουν στη ζωη σου, σκεψου να ηταν παντα εκει ενας ανθρωπος σταθερος και παντα παρων και δεδομενος και αφοσιωμενος να στα καλυπτει. Και σκεψου οτι πεθαινει, τον πατησε νταλικα. Και μετα; Το χαος. Βλεπεις γιατι δεν γινεται; Επισης ναι, καλο ειναι να βαζουμε τον εαυτο μας στη θεση του αλλου για να μη κραταμε αυτο τον θυμο μεσα μας...εχει αλλα δικα του πραγματα που θελει ο καθενας και ναι δε γινεται παντα να συμπιπτουν, δεν μας χρωσταει κατι αν δεν ταιριαζουν οι ποριες μας, χρωσταει στον ευατο του να κανει αυτο που ο ιδιος χρειαζεται.
Αυτο που εσυ εμμεσα εννοεις ως επιθυμητο το κανουν οι κηδεμονες μας...οι γονεις μας μονο....αμα το εχει στερηθει καποιος μικρος λογικο να το αποζητα οπου να ναι μετα. Αλλα ελα μου που κανεις δε χρωσταει τιποτα σε κανεναν;
Νιωθεις οτι μικρος πηρες αγαπη και προσοχη απο τους γονεις σου; Οχι τι κανανε η δεν κανανε θεωρητικα. Εσυ το ενιωθες;
20-04-2017, 12:18 #11608
Θα τις εχω στα υπ οψη ,Κυκνε ............. αν και νομιζω οτι βλεπουμε διαφορετικο ειδος ταινιων , μαρεσουν οι ταινιες δρασης ,
..........τον Xavie Bardem τον εχω δει σε μια ταινια ' no country for old men ' , και στο ΄skyfall ' , που μαλλον δεν θα σου αρεσαν .......στη μια κανει τον ψυχοπαθη δολοφονο , η αλλα ειναι ισως η καλυτερη τοu sequel ' James Bond , κλεβει την παρασταση απο τον Daniel Craig ...........η θαλασσα μεσα μου , δεν τοχω δει ......
20-04-2017, 14:36 #11609
Το "no country for old men" δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια, ίσως το δω κάποια στιγμή...αλλά ναι, ταινίες δράσεις δεν βλέπω...αυτές που σου πρότεινα είναι όλες κοινωνικές δεν ξέρω αν σου αρέσει το είδος...αν ναι, να δεις οπωσδήποτε το "Η θάλασσα μέσα μου", ο Javier Bardem δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας κι επιπλέον έχει κερδίσει το όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας...
James Bond έβλεπα παλιά όταν ακόμα πρωταγωνιστούσε ο Sean Connery, μετά απ' αυτόν κανείς δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο ρόλο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-04-2017, 15:16 #11610
Eλα τωρα που εισαι χαζο μυξιαρικο , δεν το πιστευεις στο ελαχιστο αυτο , εξυπνη εισαι σιγουρα , δεν σημαινει οτι επειδη ειμαι μεγαλυτερος ειμαι πιο εξυπνος .......παρ ολα αυτα, δεν αλλαζω γνωμη για εναν ανθρωπο που εχω ηδη διαμορφωσει γνωμη , οποτε συνεχιζω να σαγαπω .........απλα δεν αντεχω τα μεγαλα ποστ , γραφω πολυ αργα , με το ενα χερι , κανω και λαθη , ξαναγυρνω να τα διορθωσω , και σιγα την διαφωνια .....το μονο που δεν καταλαβα , ειναι τι εννοεις στο τελος , σφαλιαρα στη σφαλιαρα , αν εννοεις οτι επεφτε σφαλιαρα στην εποχη μου ,κανεις λαθος , καμμια σφαλιαρα δεν επεφτε , ημασταν ηρεμοι κι αγαπημενο ολοι ................οσο για το ροδα τσαντα και κοπανα , το θεωρω προσβολη να πιστευεις οτι εβλεπα τετοια σκουπιδια ........Ψαλτη και Ντουζο .......εδω δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου Ελλ. σηριαλ , τα θεωρω σκουπιδια , ουτε Ελλ. μουσικη ακουω ........ναβαζεις ξενα κομματια , πληζ
μαρεσει η μουσικη που βαζεις ........και χαιρομαι που σαρεσει ο νονος , παντα μαρεσαν τα αγοροκοριτσα , νομιζω οτι εχεις μια τετοια δοση ....
Last edited by Macgyver; 20-04-2017 at 15:46.