ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 792
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 792 of 1380 FirstFirst ... 2926927427827907917927937948028428921292 ... LastLast
Results 11,866 to 11,880 of 20693
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by dreamers View Post
    Το κακό είναι ότι κάθε άνθρωπος σκέφτεται ότι είναι έξυπνος και όλοι οι άλλοι ηλίθιοι. Άρα όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε
    Οι έξυπνοι είναι οι μεγαλύτεροι ηλίθιοι...

Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Οι έξυπνοι είναι οι μεγαλύτεροι ηλίθιοι...
    Εξαρτάται πως προσδιορίζεις το έξυπνο και το ηλίθιο

Έχω κλείσει ένα ταξιδάκι για τον Σεπτέμβρη, όμως η σκέψη να πάω σ εκείνο το μέρος για σχεδόνι μια βδομάδα και κυρίως μόνος μόυ ρίχνει τη διάθεση και με ωθεί να το ακυρώσω.

Η ανάγκη να μην περάσω τελείως μόνος τις διακοπές με ωθεί στο να μην ξεκόψω από τους περιπτωσάρες. Ίσα ίσα κάποιους τους αναζητώ. Ο λόγος είναι πως αλλιώτικα πέφτει η διάθεση αμα είσαι με το στώμα κλειστο και με τοσους ωραίους τόπους για καφε να με σπίτι ή να τριγυρνάω εκεί μόνος.

Οι άνθρωποι πόσο αλλάζουν με τις μεθόδους ψυχοθεραπείας και τα φάρμακα? Ελάχιστα. Απλά οι ειδικοί τα τσεπώνουν ενώ στην ουσία από το που πρωτοαντικρίζουν τον πελάτη έχουν ήδη καταλάβει τις πόσο θα βελτιωθεί. Το "ελάχιστα" που προείπα το διαπιστώνεις ιδίως από το feedback που λαμβάνεις από τους άλλους! Το ζήτημα είναι όταν το feedback για κάποιες πτυχές είναι θετικό, ιδίως απ αυτους που δεν σε ξέρουν από κοντά αλλά απλά εχουν ήδη μια καλή εικόνα για σενα.

Κι αμα κρίνω πως ήμουν με τις κοπέλες όταν ήμουν λύκειο δεν βρίσκω σχεδόν καμία διαφορά σε σχέση με αυτο που είμαι τώρα. Ένα τραγούδι της εποχής μου ξύπνησε μνήμες. Οι μνημες από το παρελθόν δεν μου δημιουργούν συνήθως ευχάριστα συναισθήματα.

Δυο μήνες περίπου να μπω εδώ. Απλά προσπαθω καθημερινα να κάνω πράγματα τα οποια μου είναι δημιουργικά.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Έχω κλείσει ένα ταξιδάκι για τον Σεπτέμβρη, όμως η σκέψη να πάω σ εκείνο το μέρος για σχεδόνι μια βδομάδα και κυρίως μόνος μόυ ρίχνει τη διάθεση και με ωθεί να το ακυρώσω.
    Πολυ καλα εκανες και προγραμματισες το ταξιδακι σου και ας μην εχεις παρεα. Η αλλαγη παραστασεων, τα ομορφα τοπια, ο ηλιος, ο καθαρος αερας αν τα αφησεις να σε βοηθησουν θα σε βοηθησουν. Παρε μια φωτογραφικη μηχανη, τραβα ομορφες εικονες που δε βλεπεις στην καθημερινοτητα σου, παρε ενα βιβλιο που θα σε ταξιδεψει, ακου μουσικη, απολαυσε ενα περπατημα στη φυση.
    Μην κοιτας τους διπλανους και μη συγκρινεις.
    Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που πηγαινει μονος του ταξιδι. Δε σε καθοριζει αυτο.
    Εκανες μια πολυ καλη επιλογη με το να το προγραμματισεις, γιατι να το χαλασεις?

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πολυ καλα εκανες και προγραμματισες το ταξιδακι σου και ας μην εχεις παρεα. Η αλλαγη παραστασεων, τα ομορφα τοπια, ο ηλιος, ο καθαρος αερας αν τα αφησεις να σε βοηθησουν θα σε βοηθησουν. Παρε μια φωτογραφικη μηχανη, τραβα ομορφες εικονες που δε βλεπεις στην καθημερινοτητα σου, παρε ενα βιβλιο που θα σε ταξιδεψει, ακου μουσικη, απολαυσε ενα περπατημα στη φυση.
    Μην κοιτας τους διπλανους και μη συγκρινεις.
    Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που πηγαινει μονος του ταξιδι. Δε σε καθοριζει αυτο.
    Εκανες μια πολυ καλη επιλογη με το να το προγραμματισεις, γιατι να το χαλασεις?
    Ευχαριστώ για τα καλα΄σου λόγια. Το "μόνος" είναι αυτό που με αποθαρρύνει, ίσως και μια καλύτερη επιλογή προορισμού, αλλά αυτο ειναι δευτερεύον.
    Ο στόχος είναι, σε τετοιες περιστάσεις - και γενικά δηλαδή στη ζωη μας - να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και να δημιουργούμε ευχαριστες παραστάσεις και θετικές σκέψεις μέσα μας! Τότε τα τοπία, οι χώροι που περπατάμε, οι άνθρωποι εκει κλπ φαίνονται όλα όμορφα και απολαμβάνουμε την εκει παρουσία μας. Θέλει όμως δυναμη να πετυχεις κατι τετοιο αμα εισαι καπου μονος.
    γιάννης

Senior Member
    Ωραια λοιπον, χρησιμοποιησε τη δυναμη σου και καντο. Και μη νομιζεις οτι ολοι οσοι πανε με παρεα ειναι παντα προνομιουχοι. Ποσοι και ποσοι απο αυτους δεν καταφερνουν στιγμη να βρουν ηρεμια. Μπορει να βρισκονται με ανθρωπους που τους εξοντωνουν, που δεν ενδιαφερονται για τις αναγκες τους και τοσα αλλα.
    Εκμεταλλευσου τη δυνατοτητα σου για ενα ομορφο ταξιδακι. Ειναι προνομιο που πολλοι δεν το εχουν στη φτωχη μας χωρα

Senior Member
    Ιωάννη φίλε η νεαρά μιλάει πολύ σωστά έχεις μια δύναμη κ κάποιες ικανότητες μάθε να τις χρησιμοποιείς

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νοιωθεις κλεισμενος σε καποιο δωματιο του φορουμ, και το λες με αυτον τον τροπο?
    τι σε εμποδιζει να γραφεις εδω και να ζεις την ζωη σου οπως την θελεις? (οταν ειναι εφικτο)
    Το σχολιο ηταν για τον χρονο που περασε, οχι για το φορουμ.
    Αλλωστε γραφω αραια πλεον, ειχα να ποσταρω απο το Μαρτιο.

Senior Member
    Το ειχα ποσταρει ξανα νομιζω σε αλλο θεμα αυτο το ποιημα αλλα θελω να το μοιραστω ξανα, σε δυσκολες, βαριες στιγμες πραγματικα κανει τη καρδια μου να χτυπαει σα τρελη και μου δινει κουραγιο. Σημερα το χαζευα παλι και μου ανεβηκε η αδρεναλινη χαχα... Λεγεται πως ο Νελσον Μαντελα επαιρνε κουραγιο απο αυτο το ποιημα οσο ηταν στη φυλακη. Για οποιον το εχει αναγκη λοιπον:

INVICTUS
    By William Henry Henley

Out of the night that covers me,
    Black as the pit from pole to pole,
    I thank whatever gods may be
    For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
    I have not winced nor cried aloud.
    Under the bludgeonings of chance
    My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
    Looms but the Horror of the shade,
    And yet the menace of the years
    Finds and shall find me unafraid.

It matters not how strait the gate,
    How charged with punishments the scroll,
    I am the master of my fate,
    I am the captain of my soul.

Senior Member
    Ναταλάκι έχεις ανεβάσει πολύ το μυαλό σου κ δύσκολα θα βρεις άντρα άρχισε να τα απλοποιεισ γτ ακόμα κι εγώ που σε καταλαβαίνω απόλυτα δύσκολα θα τα βγαζα πέρα μαζί σου

Senior Member
    Αυτά στα λέω για να έχεις όποιον άντρα θέλεις

Senior Member
    Πάρε κι ένα τραγούδι
    https://youtu.be/H4aIyu5shig

Senior Member
    Σκατά...πώς στο καλό να κρύψω τώρα από τους δικούς μου ότι με έχουν πάρει τα ζουμιά; Κυκλοφορούν ακόμα γαμώτο...κι εγώ δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα...μόνο αν πάρω κανένα κιλό ηρεμιστικά ίσως να τα καταφέρω αφού θα γίνω ζόμπι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ετοιμαζόμαστε για την 7η σεζόν του Game of Thrones!