ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 796
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 796 of 1380 FirstFirst ... 2966967467867947957967977988068468961296 ... LastLast
Results 11,926 to 11,940 of 20693
    Οσο πιο πολύ ποθούμε κάτι, τόσο περισσότερο ξυπνούν τα ψυχολογικά μας και στέκονται σαν τοίχος μπροστα σ' αυτο που ποθάμε.
    Ετσι, τρεχουμε ξοπίσω πράγματα τα οποια τα ψυχολογικά μας κρίνουν ως εύκολα, κι εκει που πάμε να αρπάξουμε αυτα τα πραγματα (ειτε δουλειες ειναι ειτε γυναικες κλπ) τότε ένας πανικός μας πιάνει μέσα μας και μας κτυπαει μια φωνη συνείδησης, δεν ειναι αυτο που πραγματικα θες. Κι ετσι, ειτε δεν το παιρνουμε, κι αν το παρουμε μεσα μας το βιωνουμε ως βασανιστηριο. Η σκεψη όμως εξακολουθει να ειναι σ αυτο που ποθουμε.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατί βρε κοπελιά μου ο γιατρός, σου χει γίνει εξάρτηση? Πόσων χρονών είσαι?
    Τι αλλο σε χαλαρώνει περα απο τα φαρμακα σου? κυρίως γι ανθρωπους, χόμπι και έξω μιλώ.
    Αυτα τα όνειρα σου που μου φαινεται τα βαλες στο περιθωριο γιατί δεν τα βγαζεις σιγα σιγα στην επιφανεια της σκεψης σου ώστε να αρχίσεις καπως να τα πραγματώνεις?
    Τι σε βασανίζει τόσο πολύ? εννοώ σκέψεις, βιώματα...
    Δεν θελω να πω ηλικια. Με χαλαρωνουν οι καλοι ανθρωποι αλλα ειναι σπανιο να τους βρεις!! Χομπι δεν εχω, εξαιτιας της ασθενειας. Δεν εχω ονειρα το μονο ονειρο που εχω ειναι να αδυνατισω αλλα μου ειναι αδυνατον πειναω παρα πολυ. Και αυτο οφειλεται σε ενα βαθμο και στο οτι καθομαι ολη μερα σπιτι γιατι δεν θελω να εχω ασχολιες. Εχω περασει τοσα πολλα στη ζωη μου που τα σκεφτομαι συνεχεια απο ανθρωπους κυριως! Και σκεφτομαι και λαθη δικα μου, πραγματα που ντρεπομαι που τα εχω κανει και δεν θα ηθελα να τα ξανακανω.

Senior Member
    Αυτο ήταν παιδάκια μέχρι εδώ ήταν χάρηκα που σας γνώρισα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτο ήταν παιδάκια μέχρι εδώ ήταν χάρηκα που σας γνώρισα
    Τι επαθες ελις?

Senior Member
    Οι φίλοι μου λένε βλακειεσ κάλεσαν τη μαφία κ μάλλον θα με σκοτώσουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οι φίλοι μου λένε βλακειεσ κάλεσαν τη μαφία κ μάλλον θα με σκοτώσουν
    ποσο στοιχημα πας οτι θα μας θαψεις ολους? ελα βρε ελις...

Senior Member
    Άμα κατάλαβε η μαφία ότι δουλεύω από πέντε χρονών δε θα έχω πρόβλημα αν δεν το κατάλαβε θα έχω

Senior Member
    Όλοι μαζί φλιπαραμε

Senior Member
    σκεφτομαι να κανω τη δουλεια μου εκκλησια να κατεβαζω καντηλια.....
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Εμένα τώρα εσείς που ξέρετε θα με σκοτώσουν;

Senior Member
    Πωσ σκοτώνει η ΕΥΠ νομίζω διασπορά φημών βρίσκουν τα κατάλληλα άτομα μάλλον τους πληρώνουν σου κάνουν βασανιστήρια κ αφού κανεισ πλέον δεν ξέρει την αλήθεια σε σκοτώνουν εκτός αν βρεθεί κανένας βλάκας κι από τα πολλά που άκουσε το κάνει ο ίδιος

Banned
    βασικα αν υπαρχουν καπιοι που νομιζουν οτι επειδη γραφω σε ενα φορουμ με αυτο το τροπο θα βρουν πατημα για να μου τραβηξουν το ενδιαφερον λοιπαμαι αλλα δε καταλαβαν καλα πως εχουν τα πραγματα

ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και οχι επειδη κατι φαινεται πως μιαζει με οσα γραφω εδω ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ διακρινω τη διαφορα γιατι ειναι αλλιως καποιον να το ξερεις μια ζωη και αλλιως να τον αντιγραφεις απλα ενω τονξερεις για 10 λεπτα

για παραδειγμα οταν συναντησεις καπιον και βγαλεις νοημα απο τις ποιο δυσνοητες φρασεις του τοτε συγχαριτηρια μολις ανακαλυψες τη μοιρα σου

αυτο δεν μπορει να κοπιαριστει γιατι βασιζεται ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ και στη τροπο που ειναι φτιαγμενο το μυαλο καπιου

αρα εχουν μπερδεψει την ουσια με την αεραλογια και εγω αυτο το βαριεμαι αφανταστα αν πχ βλεπουν τα παντα ως φτηνες κοπιες ΑΠΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυα απο το τροπο σκεψης μου

θα μπορουσε πχ καπιος να φανταστει οτι θα μπορουσε καποιος να καταλαβει οτι καπιος ειναι ο ανθρωπος του απο μια ελια που εχει πανω του? εγω πχ αν το δω αυτο μπορω να το αναγνωρισω ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ενω αν οι αλλοι κατσουν να σκεφτουν πως κοπιαρετε αυτο απλα θα βγουν υδρατμοι απο τον εγκεφαλο του απο το πολυ ζορι

Banned
    εκτος αυτο δεν εχω ακομα καταλαβει που ειδαν καποιοι γραμενο οτι θα μου λενε ασπρο ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ μαυρο και απο κει μπορει να καταλαβει κανεις οτι στη πραγματικοτητα ΔΕ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλα κανουν αποτυχημενες υποθεσεις συμφωνα ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ και βλεποντας μονο τα βερνικια εξωτερικα οπως κανουν στα παντα και οχι το περιεχομενο αρα αυτη η επιφανειακοτητα τους με αποθει

εγω παντα δινομαι με παθος σε οτι ασχολουμαι και ξερω εκατομυρια πραγματα για αυτο ετσι οστε εγω να μαι γκουρου σε αυτο και αυτοι ΧΘΕΣΙΝΟΙ

αρα αν φανταζονται οτι θα με πλασουν ετσι οστε να μπω στο καλουπι που θελουν αν μπορουν να πετυχουν κατι ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ειναι να με κανουν να τους τα ζαλισω για να με βαρεθουν

αν πχ καποιος θελει να με βοηθησει τοτε ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ και οχι να βγαζει συμπερασματα απο δικες του λογικες και νομιζοντας οτι θα μου πει κανε αυτο και θα το κανω πχ το χω πει πολες φορες αλλα δε ξερω ποιος το ακουσε

αν θελει καπιος να αξιοποιησει κατι απο μενα τοτε θα γνωριστουμε και θα πουμε τα δικα μας οσο με κρατα σε αποσταση με ξενερωνει και δεν εχω ορεξη για τιποτα σχεδον...

Senior Member
    Εγκεφαλικό έπαθα κι ο μαλακασ ο γιατρός δεν έκανε τίποτα

Senior Member
    Καλά λέω εγώ δολοφόνοι είναι