ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 806
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 806 of 1380 FirstFirst ... 3067067567968048058068078088168569061306 ... LastLast
Results 12,076 to 12,090 of 20693
    Senior Member
    Αμεση απόσυρση προϊόντων από τα Jumbo
    Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπισκότων σοκολάτας, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία συστατικού γάλακτος (καζεΐνη), χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. Η καζεΐνη είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε άτομα που έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και στα συστατικά του.

«Disney chocolate chip cookies», προέλευσης Δανίας, σε μεταλλική συσκευασία των 150g έκαστο, με αριθμούς γραμμοκώδικα 5776879010963, 5776879013735 και με διάφορες ημερομηνίες λήξης.

Τα εν λόγω προϊόντα παρασκευάζονται από τη δανέζικη επιχείρηση «Jacobsens Bakery Ltd.» και διακινήθηκαν στην Ελλάδα από την εταιρεία «JUMBO A.E.E.»

Μια αίτηση που απέστειλα χωρίς να είμαι βεβαιος αν άυτό στο οποίο αφορά είναι κάτι που πραγματικά θέλω.
    Ένα μοναχικό ταξίδι 5 ημερών που έκλεισα για το οποίο μου περνάει η σκέψη να το ακυρώση, κυρίως επειδή θα μαι μόνος.
    Πράγματα δλδ για τα οποία νιώθω κυρίως ένα παινικπό υπό μορφή αβεβαιότητας, αντί ενθουσιασμού και σιγουριάς.
    Προφανώς αυτα ειναι στοιχεία ΙΨΔ, ιδίως αν σου ρχεται μια σκέψη πως κάποτε βγείκες εκτός δρόμου και πως τωρα κινείσαι χωρίς σταθερή πορεία ζωής.
    γιάννης

Senior Member
    Θυμαται κανεις ποια ηταν εκεινη η πολυ παλια διαφημιση με την ατακα "Πεστο δυνατα χρυσο μου μην ντρεπεσαι!" ???
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Μόνο εσύ έβλεπες τηλεόραση τότε κανείς δεν έβλεπε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εσυ δουλευες απο 5 χρονων! :P Κανας αλλος που να θυμαται??
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Εγώ παιδικά δεν είδα πάντως η μπαλλα θα παιζα η θα δούλευα

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Θυμαται κανεις ποια ηταν εκεινη η πολυ παλια διαφημιση με την ατακα "Πεστο δυνατα χρυσο μου μην ντρεπεσαι!" ???
    ναι ήταν για πάνες ακράτειας :-)

Senior Member
    Σκεφτομαι ότι έχω χάσει το τακτ μου και το touch μου.... Κάτι χάλασε και δεν μπορώ να βρω τι!
    Countless as the sands of the sea are human passions

Πολλοί μας συμβουλεύουν να κάνουμε πράγματα που οι ίδιοι δεν έκαναν ή δεν θα έκαναν ποτέ.
    γιάννης

favvel
    Guest
    Σωστό αυτό για τις συμβουλές..
    Εγώ πάλι δεν βρίσκω νόημα πουθενά.. Αυτό είναι το πρόβλημά μου..
    Αφού θα πεθάνω, γιατί να κάνω το οτιδήποτε??
    Το ξέρω πολλοί έχουν σκεφτεί με αυτόν τον τρόπο, μόνο που δεν ξέρω το πώς βγαίνει κανείς απ' αυτό το τέλμα της απραξίας λόγω απουσίας νοήματος..
    Λένε ακόμη πως το νόημα το δημιουργούμε εμείς..
    Να δημιουργήσω ένα νόημα δλδ με το ζόρι για να ξεγελάσω τον εαυτό μου που στην ουσία δεν τον ενδιαφέρει τίποτα??
    Πολύ μπέρδεμα..

Senior Member
    Ρε συ φαβελ κι εγώ το έχω αυτό πάω στη δουλειά λέω από μέσα μου τι δουλειά έχω εγώ εδώ πάω για καφέ το ίδιο κάθομαι σπίτι το ίδιο εμένα όλοι μου λένε ότι δεν την παλεύω έμαθα μόνος μου να το ξεπερνάω κουσουρι από το στρατό

Banned
    ενω αυτοι που πετυχαινουν πες δε συμβουλευουν σχεδον τιποτα αλλα σκεφτονται πονηρα του στιλ θα αποσυρομαι συνεχεια και οι αλλοι θα με πλησιαζουν ολο και περισσοτερο.

η πονηρια τελικα ειναι η πραγματικη αξια και οταν δεν τη διαθετεις και πας να μιλησεις σε καπιον εκει αρχιζει το πραγματικο σπασιμο.

Senior Member
    Το Ναταλάκι που είναι σήμερα;

Πονηριά (με την καλή έννοια) αποκτούμε όταν είμαστε προσγειωμένοι, όταν πατάμε στη γη, δηλαδή όταν είμαστε ταπεινοί. Τότε μπορούμε να αντιληφθούμε και να αντιμετωπίσουμε την πονηριά με την κακή έννοια.

Όταν ακους τη φωνή μέσα σου, δηλαδή αυτό που η ψυχή σου σε ωθεί να πράξεις, ανάγκη από συμβουλές δεν έχεις!
    Το ζήτημα είναι όταν νιώθεις πως οι φωνες μεσα σου εχουν ξεθωριάσει και την καθορότητα διαδέχτηκε η σύγχυση. Άμα κατορθώσεις και ξεδιαλύνεις μεσα σ' αυτο το χάος της ψυχής τι σε συμφέρει, τι θα θελες περισσότερο να πράξεις, ποιο είναι το πιο εφικτό ή το πιο ευκταίο, τότε πάλι δεν έχεις αναγκη απο συμβουλες κι απλά ξεκινάς το δρόμο.

Συμβουλή είναι η αντίληψη κάποιου άλλου για εμάς. Άρα ακομα και καλοπροαιρετος να ναι μπορεί να πέφτει έξω.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πονηριά (με την καλή έννοια) αποκτούμε όταν είμαστε προσγειωμένοι, όταν πατάμε στη γη, δηλαδή όταν είμαστε ταπεινοί. Τότε μπορούμε να αντιληφθούμε και να αντιμετωπίσουμε την πονηριά με την κακή έννοια.

Όταν ακους τη φωνή μέσα σου, δηλαδή αυτό που η ψυχή σου σε ωθεί να πράξεις, ανάγκη από συμβουλές δεν έχεις!
    Το ζήτημα είναι όταν νιώθεις πως οι φωνες μεσα σου εχουν ξεθωριάσει και την καθορότητα διαδέχτηκε η σύγχυση. Άμα κατορθώσεις και ξεδιαλύνεις μεσα σ' αυτο το χάος της ψυχής τι σε συμφέρει, τι θα θελες περισσότερο να πράξεις, ποιο είναι το πιο εφικτό ή το πιο ευκταίο, τότε πάλι δεν έχεις αναγκη απο συμβουλες κι απλά ξεκινάς το δρόμο.

Συμβουλή είναι η αντίληψη κάποιου άλλου για εμάς. Άρα ακομα και καλοπροαιρετος να ναι μπορεί να πέφτει έξω.
    Καλα τα λες! Ειδικα στο τελος συμφωνω