Results 12,331 to 12,345 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
26-09-2017, 07:27 #12331
Από τους ψυχολογους παίρνεις τη μεθοδολογια, τον τροπο που θα σε βοηθησει να λύσεις εσυ τα προβληματα σου. Καλος ειναι ο ψυχολογος που σε ικανοποιεί απ αυτη την πλευρα. Κι οχι αυτος που απλα βρηκες κοντα του το καταλληλο άτομο, αν θες τη χημεια, για να λες απλα τον πονο σου.
Μην περιμενεις απο αυτους ενθαρρυνση, διοτι ειτε σ αρεσει ειτε οχι, άυτοι, για να απευθυνθεις κοντα τους σε θεωρουν ως προβληματικο άτομο και κατα συνεπεια αναλογη ειναι και η αξία που σου προσδίδουν.γιάννης
- 26-09-2017, 10:00 #12332
δεν είναι όλοι οι ψυχολόγοι ίδιοι..
εμένα με θεωρεί ίσάξια, μου μιλάει για ταμπέλες, για τις προσωπικές της εμπειρίες, για να ταυτιστούμε και τη νοιώθω πολύ κοντά μου. είναι μία ήρεμη θετική δύναμη.
26-09-2017, 14:28 #12333
Διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Αρχικά, στον ψυχολόγο δεν λες τον πόνο σου. Θεωριτικά, πηγαίνεις εκεί για να μάθεις να δουλεύεις με τον εαυτό σου και να βελτιωθείς. Επίσης, δεν έχουν κανένα λόγο να "σε θεωρούν ανάξιο" κτλ... αν συνέβαινε αυτό ενδεχομένως δεν θα μπορούσε να υπάρξει η επαγγελματική σχέση και να είναι ουσιαστική. Θα πρέπει ωστόσο, δυστυχώς να παραδεχτώ, πως όπως υπάρχουν ανάξιοι κι ανίκανοι σε κάθε επαγγελματικό κλάδο, υπάρχουν και σε αυτό.
26-09-2017, 15:17 #12334
Σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα...από εδώ και στο εξής θα παίρνω όσα περισσότερα χάπια επιτρέπεται για να κοιμάμαι όποτε δεν έχω κάτι άλλο να κάνω για να μην υποφέρω...μέχρι και να αυτοκτονήσω σκέφτομαι αλλά δεν σκοπεύω να προσπαθήσω οπότε μην τρομάξετε, είναι απλά μια σκέψη γιατί δεν αντέχω άλλο τον πόνο και θέλω να σταματήσει πια...είμαι πολύ κουρασμένη...
Περιμένω να γίνει το φαγητό και να ξαπλώσω...δεν έχω πια δυνάμεις για να παλεύω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-09-2017, 15:45 #12335
Ελα βρε κυκνε, τι εγινε παλι; Οτι και να 'γινε, κανε κουραγιο και αυριο ειναι μια καινουρια μερα, δεν μπορει ολες σου οι μερες να ειναι χαλια, καποιες θα αξιζουνε. Κανε υπομονη, και ζησε μονο για τις καλες στιγμες........κι εγω υποφερω συνεχεια αλλα προσπαθω να απασχολω το μυαλο μου με διαφορες δουλειες για να ξεχνιεμαι........
26-09-2017, 19:39 #12336
Δεν μπορώ, από τότε που η ψυχολόγος μου άφησε το ιδιωτικό ιατρείο της και δουλεύει σε νοσοκομείο και τη βλέπω εκεί χειροτέρεψα γιατί και το περιβάλλον είναι χάλια αλλά και δεν μπορώ πια να την παίρνω τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα εκτός συνεδρίας όπως έκανα μερικές φορές όταν χρειαζόμουν να της μιλήσω...δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω απαίσια...αβοήθητη...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-09-2017, 22:18 #12337
Συνειδητοποιησα σημερα οτι δεν μου εχει συμβει ποτε στη ζωη μου τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο απο οτι ακριβως μου αξιζει... :/
Και δεν ξερω πως να το παρω αυτο.
26-09-2017, 22:46 #12338
Εχεις εδω το φορουμ για να μιλας οποτε θες........ολοι ειμαστε καπως αλλα δεν πρεπει να το βαζουμε κατω.........το ξερω, κωλοζωη αλλα και τι να κανεις να πεθανεις; Να χαθεις για παντα; Σκεψου οτι θα ερθουν καλυτερες μερες για να ερθουν. Αν σε παιρνει απο κατω μια ζωη απο κατω θα εισαι σε ολα. Παρε τη ζωη στα χερια σου και κανε οτι καλυτερο μπορεις. Εν αναγκη, βρες μια δουλεια που να σε ικανοποιει για λιγες ωρες μονο να απασχολεις το μυαλο σου με κατι, γιατι οσο καθομαστε σπιτι σκεφτομαστε περισσοτερο αρνητικα. Να κανεις ομως κατι που σου αρεσει, ακομα και ζωγραφικη και να πουλας πινακες, οτι πιο τρελο υπαρχει, γραφε στιχους μεχρι να το τελειοποιησεις αν χρειαστει, κανε οτι εισαι καλη και δουλεψε πανω σε αυτο ωστε να παιρνεις λεφτα και να ζεις καλυτερα. Κανε το καλο για σενα, πιστεψε στον εαυτο σου.
26-09-2017, 22:52 #12339
εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει τι ειναι ακριβως ο ανθρωπος για να βελτιωθει ενα μηχανημα που βελτιωνεται εξωτερικα χωρις να ασχοληται κανεις με το περιεχομενο? αυτο ειναι το βασικο προβλημα οι οτι οι περισσοτεροι ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΕΙ απο τη μοναξια και γι αυτο βρισκονται στα ορια τους? αν δε το καταλαβαινουν και προφασιζονται συνεχως οτι γι αυτο φταιει το στιλ μου αλλα τροπο να τα πω μαλον δεν εχω και αυτοι ας αυτοβελτιονονται συνεχως ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ χωρις να εντοπιζουν αλλο προβλημα...
26-09-2017, 23:06 #12340
Για μια φορα συμφωνω απολυτα μαζι σου. Χρειαζεται και η αυτοβελτιωση αλλα αφου πρωτα εχουμε λυσει τα εσωτερικα μας θεματα. Να πω ενα παραδειγμα. Αν καποιος δεν αισθανεται καλα μεσα του πως θα κανει τους αλλους να αισθανονται καλα; Θα αδικηθει ο ιδιος και θα αισθανονται οι αλλοι καλα; Πρεπει ολοι να ειναι καλα. Και αυτος που βελτιωνεται και οι αλλοι για τους οποιους θα βελτιωθει.
26-09-2017, 23:31 #12341
εγω εχω εντοπισει οτι οταν καπιος δεν αισθανεται καλα θα σκεφτει οτι δε θελει να βλεπει ανθρωπο ειναι πολυ πιθανο να του μιλησεις και να σου πει ασε με δε θελω αλλη φορα και τετοια
μονο αυτο να κανει δηλ να πλησιαζει ανθρωπους παει πολυ καλυτερα ακομα και αν δε κανει τιποτα αλλο!
βαρυ το τιμημα να μιλας ενω δε θες αλλα αλλη λυση δε βρηκα
27-09-2017, 02:31 #12342
Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς.... Αλλά προφανώς ούτε εσύ κατάλαβες τι ακριβώς εννοώ. Δεν μίλησα για βελτίωση των εξωτερικών χαρακτηριστικών... το αντίθετο. Δεν ξέρω αν θέλεις να χαρακτηρίσεις τον άνθρωπο ως "μηχάνημα", αλλά σίγουρα ο καθένας επιδέχεται βελτίωσης, ή αν θέλεις να το ονομάσουμε διαφορετικά... "προσπάθεια για να φτάσει στην αυτοπραγμάτωση".
27-09-2017, 06:00 #12343
Κι εγω εγραψα κατι δεν ξερω αν το ειδες, οτι πρεπει πρωτα να αισθανομαστε καλα μεσα μας και μετα να κανουμε τους αλλους να αισθανονται καλα. Βεβαια μπορει εσυ να εννοεις οτι αν γινουμε καλυτεροι ανθρωποι θα αισθανομαστε καλυτερα, ισως, αλλα το εκανα καποτε και δεν μου βγηκε σε καλο, γιατι περιθωριοποιηθηκα ακομα περισσοτερο, απο οτι μονο με την αρρωστια, αφου τους καλους ολοι τους κανουν περα και τους λενε μα......κες. Βεβαια αν ειναι να αισθανεσαι καλυτερα και να φευγεις απο τετοια ατομα καλυτερα θα 'ναι, με την προυποθεση οτι θα 'χεις βρει ενα δυο σωστα ατομα να μπορεις να τα εμπιστευεσαι, πραγμα δυσκολο.
27-09-2017, 07:46 #12344
οκ ας υποθεσουμε οτι το πιστευω αυτο που γραφεις οτι δε καταλαβαινεις τι ακριβως ενοω
εγω σου λεω οτι για να βελτιωθει καπιος πρεπει να θελει να το κανει ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ για να του μιλανε οι αλλοι οι για οπιοδηποτε αλλο λογο αλλιως αν δεν εχει αλλη επιλογη απλως θα κανει τον αλαγμενο
27-09-2017, 08:19 #12345
Ευτυχώς που έχω και το φόρουμ αλλά από χθες νιώθω μια απελπισία, σαν να βρίσκομαι σ' αδιέξοδο και δεν ξέρω τι να κάνω...νιώθω παγιδευμένη...
Για δουλειά δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ, αρκετά πιέστηκα τόσα χρόνια που δούλευα και χειροτέρεψε η ψυχολογική μου κατάσταση...θέλω την ηρεμία μου επιτέλους...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...