ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 829
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 829 of 1380 FirstFirst ... 3297297798198278288298308318398799291329 ... LastLast
Results 12,421 to 12,435 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν υπάρχουν πλούσιοι κ φτωχοί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπήθηκαν κ άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν
    Εγω δεν ξερω αν αγαπηθηκα, ελις..........απο τη μια πιστευω πως εχω αγαπηθει πολυ γιατι ολοι ετσι μου λενε αλλα απο την αλλη οχι. Πιστευω ομως πως αν υπαρχει Θεος με αγαπαει γιατι μου εδωσε καλοσυνη και αλλα πραγματα που δεν τα εχουν αλλοι. Απο την αλλη μπορει και ολα να ειναι τυχαια. Δεν ξερω, ειμαι πολυ μπερδεμενη....λες και καποιος παιζει μαζι μου.......

Senior Member
    Παντως, πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας ασχετα αν μας αγαπανε οι αλλοι, οι αλλοι θελουν το κακο μας, το θεμα ειναι εμεις τι θελουμε και τι αξιζουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Παντως, πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας ασχετα αν μας αγαπανε οι αλλοι, οι αλλοι θελουν το κακο μας, το θεμα ειναι εμεις τι θελουμε και τι αξιζουμε.
    Λουλούδι, μην βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι...δεν θέλουν όλοι το κακό μας...έτσι νομίζω εγώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Λουλούδι το λέω σε όλους δυο πράγματα πρέπει να κανεισ σε αυτή τη ζωή όπως έχουν γίνει τα πράγματα να αγαπήσεις κάτι κάποιον τρεις τέσσερις φορές άσχετα αν θα αγαπηθεισ και να δουλέψεις πέντε δέκα χρόνια άσχετο τι δουλειά θα κανεισ γίνε εθελοντής άμα θες κάνοντας αυτά δε θα υπολειπεσαι από κανένα σε συζητήσεις αγορές πωλήσεις γραφειοκρατία κλπ δε νοιάζει κανέναν τι έχεις αυτές είναι οι απαιτήσεις της εποχής και δε σηκώνω κουβέντα τέλος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κυκνε ισως αλλα ειναι πολυ λιγοι........
    Ελις για να δουλεψω πρεπει να βρω και δουλεια.....
    Last edited by λουλούδι; 07-10-2017 at 04:58.

Senior Member
    ................ακυρο
    Last edited by λουλούδι; 07-10-2017 at 08:43.

Senior Member
    Συμφωνω με τον κυκνο. Λουλουδι τι σε ενοχλει να ειναι λιγοι; Θες απο όλους αποδοχη;
    ΔΕΝ γινεται αυτο. Ειμαστε διαφορετικοι. Τελος. Πρεπει να το αποδεχτουμε αυτο καλως η κακως
    Το οτι δεν ταιριαζω με εναν, θα ταιριαξω με καποιον αλλον. Αυτο δε μας κανει λιγότερο άξιους,λιγότερο καλους. Ειναι φυσικα πραγματα.
    Οπως λεει και η μαμα μου ειναι ολα τα δάχτυλα μας ίδια; οχι. Ε τελος

Senior Member
    Να χω στη δουλειά παραγγελία να τρίψω 4κιλα μοτσαρέλα και να ρχεται πελάτης να μου ζητάει 100 γραμμάρια φέτα και να του την κόψω σε κομματάκια κι όπως αυτός γουστάρει. Ευτυχώς που δε μου να του τησερβιρω σε πιατακι μαζί με ουζακι. Πόση ψυχραιμία να χεις σε μια δουλειά;

Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Συμφωνω με τον κυκνο. Λουλουδι τι σε ενοχλει να ειναι λιγοι; Θες απο όλους αποδοχη;
    ΔΕΝ γινεται αυτο. Ειμαστε διαφορετικοι. Τελος. Πρεπει να το αποδεχτουμε αυτο καλως η κακως
    Το οτι δεν ταιριαζω με εναν, θα ταιριαξω με καποιον αλλον. Αυτο δε μας κανει λιγότερο άξιους,λιγότερο καλους. Ειναι φυσικα πραγματα.
    Οπως λεει και η μαμα μου ειναι ολα τα δάχτυλα μας ίδια; οχι. Ε τελος
    Γιατι δεν εχω ουτε αυτους τους λιγους!! Ειχα μια θεια που πηγαινα και μιλαγα καμμια φορα νομιζα οτι ητανε καλη και με εδιωξε απο το σπιτι!! Αφου αναρωτιεμαι, ειμαι εγω η κακια; Εχω κατι που προκαλει τους αλλους; Τι να πω πια! Υποφερω συνεχως, βλεπω εφιαλτες. Μακαρι κανεις να μην υπεφερε, αλλα ολοι φταιμε καπου και ισως ειναι θεια δικη....δεν ξερω, εγω εται το βλεπω, μπορει να μην μ'αρεσει ο αλλος να ποναει γιατι ειναι σαν να αποδεχομαι τον πονο ως συναισθημα αλλα εχω περασει τοσα πολλα που το χαιρομαι, ισως δεν πρεπει. Τωρα να 'χω κανει κι εγω κατι κακο τοσο πολυ και να υποφερω ετσι δεν ξερω........ισως να ισχυει αυτο που ειπε ο Μαγκαιβερ, οτι δεν ειναι οι περισσοτεροι κακοι απλα εγω τους προκαλω με καποιον τροπο. Μακαρι να εβρισκα την ακρη του νηματος και να λυνοταν! Παντως αμα ειμαι κακια δυσκολα αλλαζει αυτο......δεν ξερω γιατι.
    Last edited by λουλούδι; 07-10-2017 at 04:59.

Banned
    ψαχνεις καπιον ιδανικο που δεν υπαρχει υπαρχουν μονο οσοι ειναι διαθεσιμοι και ξερεις τα ελλατωματα τους

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ψαχνεις καπιον ιδανικο που δεν υπαρχει υπαρχουν μονο οσοι ειναι διαθεσιμοι και ξερεις τα ελλατωματα τους
    Ναι, εχεις δικιο σ'αυτο.

Banned
    σκεφτομαι οτι θα πρεπει να ξαναρχισω μελετη για τη δουλεια μου.... την παρατησα με τις φρικες που εβγαλα

Senior Member
    αποχαιρετωντας αλλη μια νυχτα: ας ειναι ετσι τα πραγματα, θελω μονο να ξαπλωσω και να ηρεμησω

Nefeli28
    Guest
    Δεν μπορω να πεισω κανεναν για κατι που δεν θελει να πειστεί.
    Δεν μπορω να σωσω κανεναν που δεν θελει να σωθεί.
    Δεν μπορω να παω εκει που πανε οι πολλοί, για να πειθω τον εαυτο μου οτι ειμαι σωστή.
    Μπορώ μονο να με κοιταξω για μια φορά ειλικρινά και να δω αυτο που παντα ήξερα, αλλα αρνιομουν πεισματικα να δω.
    Καλο ξημερωμα σε ολους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Δεν μπορω να πεισω κανεναν για κατι που δεν θελει να πειστεί.
    Δεν μπορω να σωσω κανεναν που δεν θελει να σωθεί.
    Δεν μπορω να παω εκει που πανε οι πολλοί, για να πειθω τον εαυτο μου οτι ειμαι σωστή.
    Μπορώ μονο να με κοιταξω για μια φορά ειλικρινά και να δω αυτο που παντα ήξερα, αλλα αρνιομουν πεισματικα να δω.
    Καλο ξημερωμα σε ολους
    Συμφωνω Νεφελη! Καλημερα!