ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 835
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 835 of 1380 FirstFirst ... 3357357858258338348358368378458859351335 ... LastLast
Results 12,511 to 12,525 of 20693
    Senior Member
    Καλημερα Μαγκαιβερ!

Senior Member
    Καλημερα Λουλουδι !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλημερα Λουλουδι !
    Ωχ, ξεχασα να σε λεω Μακ :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ωχ, ξεχασα να σε λεω Μακ :P
    Για ευκολια ειπα να το λες , για συντομια .........ουτε Μακ με λενε , ουτε Μακγκαιβερ , Αγγελο με λενε ..... αλλα πολυ μαρεσε ο ΜacGyver , παλια σειρα , που την εχει καθε Σαββατο στις 20.00 στο action 24 , το καναλι ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για ευκολια ειπα να το λες , για συντομια .........ουτε Μακ με λενε , ουτε Μακγκαιβερ , Αγγελο με λενε .....
    Ε ενταξει εγω θα σε λεω Μαγκαιβερ, γιατι ξεχνιεμαι!

Senior Member
    χαχαχαχαχα
    Ωχ ωχ αρχίζω και χάνω το χιούμορ μου ανησυχητικό αυτό!
    Τσίμπησα κανονικά πάντως...λέω και γω, θα ξυπνήσει στις 4 να αλλάζει τα ρολόγια!!??!!! χαχαχαχα

Senior Member
    Ενταξει δεν ειναι σοβαρο , θασουν κουρασμενη και το εξελαβες ασυναισθητα ετσι ...........

Senior Member
    Πάντως εμένα με πιάνει μελαγχολία με την αλλαγή της ώρας...
    Μου πέφτει πολύ βαρύ που νυχτώνει από τις 6

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικοί είναι πολύ ψώνια τελικά...

Κι άλλα διάφορα άσχετα με το προηγούμενο σχόλιο αλλά είναι πολύ μπερδεμένα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή για να τα γράψω εκτός ίσως από το ότι νιώθω μεγάλη ανασφάλεια κι ανισορροπία τις τελευταίες μέρες, νιώθω σαν να έχει χαθεί η σταθερότητα μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ετσι οπως το περιγραφεις, αυτοσαμποταζ ειναι...
    Μια ολόκληρη ζωή -.-
    Αλλά δεν το έκανα επίτηδες, ήμουνα τόσο παραιτημένη και απαθής που δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ε για να μην με καταπιεί ήρθα τελικά στην άσχετη δουλειά έστω για 5 μέρες που με χρειάζονται, και πάλι νιώθω σκατά που δεν μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω. Εσύ Μαρα πως ήσουνα στις σπουδές σου; Πως τα έβγαζες πέρα; Τι διαγνώσεις έχεις; Αν θες μου απαντάς φυσικά

Senior Member
    Εντομεταξύ έχουνε σπάσει τα νεύρα μου. Χρειάζομαι χρήματα. Μου χρωστάνε 150 ευρώ από την προηγούμενη δουλειά, ξέρω ότι πληρώνονται αρχές του μήνα, εγώ πήρα τηλέφωνο 20 μέρες μετά (μέρα Δευτέρα), μου είπανε ότι θα ετοιμάσουν την επιταγή και θα με πάρουν. Σήμερα είναι Κυριακή και περιμένω ακόμη τηλεφώνημα. 1+ μήνας καθυστέρηση και ΑΝ θα μου τα δώσουν. Νόμιζα πως το μοναδικό "καλό" στη συγκεκριμένη δουλειά που ήμουν ήτανε ότι δεν μου τα έτρωγαν (που φτάσαμε) και τώρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Εντομεταξύ έχουνε σπάσει τα νεύρα μου. Χρειάζομαι χρήματα. Μου χρωστάνε 150 ευρώ από την προηγούμενη δουλειά, ξέρω ότι πληρώνονται αρχές του μήνα, εγώ πήρα τηλέφωνο 20 μέρες μετά (μέρα Δευτέρα), μου είπανε ότι θα ετοιμάσουν την επιταγή και θα με πάρουν. Σήμερα είναι Κυριακή και περιμένω ακόμη τηλεφώνημα. 1+ μήνας καθυστέρηση και ΑΝ θα μου τα δώσουν. Νόμιζα πως το μοναδικό "καλό" στη συγκεκριμένη δουλειά που ήμουν ήτανε ότι δεν μου τα έτρωγαν (που φτάσαμε) και τώρα...
    Αφού εχεις φύγει πια από αυτή την δουλειά και δεν τους έχεις πια ανάγκη απείλησε τους πως θα κάνεις καταγγελία. Εκμεταλλεύονται την κατάσταση κ αφήνουν ολον τον κόσμο απλήρωτο!
    Ή αποφάσισε να σπάσεις τα δικά τους νεύρα αντί να σπάσουν αυτοί τα δικά σου τηλεφωνώντας τους συνεχώς για τα χρήματα σου. Τα χεις δουλέψει και τα δικαιούσαι!

Banned
    σκεφτομαι οτι ενω η παρασκευη ηταν απο τις καλυτερες μερες της χρονιας, δυστυχως το σαββατοκυριακο δεν εξελιχθηκε και τοσο καλα, δεν υπηρχε ενδιαφερον και καταληξαμε στην ανια και τη βαρεμαρα ως συνηθως.

Nefeli28
    Guest
    Δεν θελω να παω στη δουλειά με τιποτα!!!

Senior Member
    Η τυχη με εχει φτυσει ασχημα τελευταια, πολλα πραγματα πανε στραβα και με βρισκουν συνεχομενα κακοτοπιες...στη δουλεια, στις σπουδες μου, στην υγεια μου σε σημειο που η συνεχης ασταματητη διαδοχη ατυχων γεγονοτων μου φαινεται αστεια. Ειναι λες και σε ζω σε κωμωδια, ταινια η βιβλιο. Λες και η ζωη μου τις τελευταιες δυο εβδομάδες ειναι ανεκδοτο. Πραγματικα η ατυχια μου εχει ξεπερασει το σημειο που θυμωνεις η και απογοητευεσαι, δεν εχω πια το κουραγιο να τσατιστω η να στενοχωρηθω. Απλα το εχω αποδεχτει ως την νεα μου πραγματικοτητα. Δεν εχω καλη διαθεση αλλα σχεδον με πιανει νευρικο γελιο...γιατι ναι μεν ολα αυτα μου σπανε τα νευρα, αλλα δεν εχει και σημασια αυτο, δεν εχω δικαιωμα να παραπονεθω, δεν εχω που να παραπονεθω, εχει ο κοσμος μεγαλυτερα προβληματα. Χαλασε και ο καιρος και πραγματικα νιωθω σα να ειμαι καρτουν. Οτι λεω "τουλαχιστον βγηκε ο ηλιος σημερα" και στα καπακια ριχνει μπορα. Συντομα θα χιονισει κι ολας εδω που ειμαι, η θερμανση ειναι σκατα και θα το δαγκωσω κι ολας.
    Αλλα δεν εχω το κουραγιο να καταρρευσω και να κλαιω τη μοιρα μου, πολλη τζαμπα ενεργεια μου φαινεται. Ειναι λες και θελω απλα να μπω στο κουκουλι μου, σε χειμερια ναρκη μεχρι να περασουν ολα. Αλλα δεν περνανε γαμω, ολο ελπιζω σε κατι θετικο και τρωω το πιο αναπαντεχο ξαφνικο σκατο οσο και αν προσεχω και ελπιζω για το καλυτερο. Αναδρομος ειναι ο Ερμης; Τι φαση; Καμια ξεματιαστρα εχει το φορουμ; Λολ.
    Οσοι πιστοι αναψτε κανα κερακι για τη ψυχη μου και οσοι απιστοι ξερω γω, στειλτε λιγο θετικη ενεργεια στο συμπαν...η κανα θερμος λολ.