Results 12,526 to 12,540 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
30-10-2017, 11:44 #12526
Η ζωη μου σε μερικες παραγραφους. Τιποτα ποτε δεν μου παει καλα. Λες και με εχουνε μουτζωσει. Πολυ σπανια να εχω καποιες επιτυχιες αλλα με τον κοπο μου κατα τα αλλα ΟΛΑ μα ΟΛΑ στραβα. Δεν χαριζει η ζωη σε κανεναν, Ναταλια, δυστυχως, και οσο για το νευρικο γελιο, το παθαινω πολλες φορες απο τα νευρα ειναι δεν ειναι απο χαρα η ανεμελια. Φιλικα ; )
- 30-10-2017, 11:49 #12527
Ναταλία κουράγιο!!! στέλνω θετική ενέργεια κ ανάβω κ κεράκι αμα γουστάρεις!!!
Σε νιώθω...είναι κατι γαμημένες εποχές που είναι λες κ ολες οι μουτζες μαζεμένες πέφτουν πανω μας. Δεν ειναι αρκετα παρηγορητικο το ξερω, αλλα σε ολους συμβαινει δεν εισαι μονη, ξερω καλα πως ειναι να νιωθεις καρτουν
Το χω μελετήσει το θέμα, είμαι σχεδόν σίγουρη πως αποκλείεται να έρθει ένα κακό μόνο του, νιώθει πολυ μοναξιά κ φωνάζει παρέα. Ειναι σα να σε τεστάρει ο Θεος, το συμπαν δεν ξερω κ σου λεει "κατσε να δω ποσο αντεχεις ρε μπαγασα";
Να παραπονεθεις οσο γουσταρεις!!! Να κλαψεις τη μοιρα σου, να γκρινιάξεις, να νευριάσεις...να κανεις οτι χρειάζεται για να μη το παρεις αυτο μεσα σου.
Αν θες να παραπονεθεις, μπορεις να μου γραψεις ο, τι θες, έχω χρονο να σε ακουσω
30-10-2017, 12:31 #12528
Αγαπη μου δεκα χρονια ζω ετσι συνιθιζεται σφιξε τα δοντια κ δειξε στον εαυτο σου απο τι εισαι φτιαγμενη μην απορησεισ αφου το περασεισ αυτο να κανεισ γυμναστικη με ολο σου τον εαυτο εγω ετσι το περασα γι αυτο μιλαω σαν αποφοιτοσ δημοτικου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-10-2017, 14:08 #12529
Ηρέμησε κατ'αρχήν και όλα θα πάνε κατ'ευχήν. Απλά ο κόσμος είναι στην φάση, που ζηλεύει με φθόνο και αν κάποιος/κάποια, πάει να κάνει κάτι διαφορετικό ή να ανεβεί ψηλότερα, τότε αρχίζουν και σου "κόβουν" τα φτερά, με άλλα μέσα. Είναι κάποιες μέρες που νιώθουμε σκατά, είναι και κάποιες άλλες, που νιώθουμε χαρά, συμβαίνει αυτό σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Προχώρα και μην σε κάνει, να χάνει την αυτοπεποίθησή σου, ό,τι και να είναι. Ελπίζω, να σου πάνε όλα καλά, από τις επόμενες μέρες, αρκεί να πατήσεις γερά, στα πόδια σου.
30-10-2017, 15:01 #12530
30-10-2017, 15:13 #12531
Σε ευχαριστω ελισαβετ, το οτι ειναι και αυτο κομματι της ζωης και δεν ειμαι η μονη που της συμβαινει μη το λες, ειναι παρηγορητικο...επειδη λες οκ, γινονται τοσα και τοσα αλλα η ζωη προχωραει. Για αυτο κραταω προς το παρον οσο γινεται την ψυχραιμια μου. Αλλωτε τωρα θα ημουν στα πατωματα, θα ειχα πεσει σε καταθλιψαρα. Τωρα προσπαθω να το δω κυνικα και με χιουμορ, μου φαινεται γελοιο. Σε φαση "να δω τι αλλο μπορω να παθω" λολ. Και παραδοξως παραμενω αισιοδοξη.
Τραυματιστηκα στη δουλεια, απολυθηκα ενω ειχα 20 ευρω στη τραπεζα, εφαγα προστιμο 100, παραλιγο να μη δικαιουμαι ταμειο ανεργιας επειδη μου λειπανε δυο μερες για να κλεισω χρονο στη δουλεια, εβγαλα στραβο φρονιμητη και φλεγμονη, με πασαρανε απο οδοντιατρο σε οδοντιατρο, μια μερα χυθηκε το παγουρι με το νερο στη τσαντα μου και βραχηκαν ολα μου τα χαρτια, την αλλη ξυπνησα με στραβο μαγκωμενο αυχενα σα τον παπαγαλο και πηγα και δουλευα στρεβολαιμιασμενη μια ακομα μερα για να συμπληρωσω τον χρονο για το ταμειο. Κανει και κρυο, πλησιαζουν χριστουγεννα και ειμαι μονη και αφραγκη, σα το κοριτσακι με τα σπιρτα να πουμε και εχω και γενεθλια τον δεκεμβριο και σκεφτομαι "τι κανω με τη ζωη μου σε αυτη την ηλικια;" λολ. Κωλογιορτες - __-
Απο την αλλη οκ...προσπαθω να μην ειμαι αχαριστη. Εχω καλα πραγματα και κανα δυο καλους ανθρωπους στη ζωη μου και ας ειναι μακρια...α και ξεχασα να πω οτι μεσα σε οοα τσακωθηκα και με εναν σημαντικο για μενα ανθρωπο χωρις να το θελει κανεις απο τους δυο, ετσι αρχισε απο κατι μικρο και δεν σταματουσε και διογκωθηκε μονο του. Προσπαθουσα να το συμμαζεψω αλλα μου βγηκε η ψυχη χτες. Παλι καλα τα βρηκαμε.
Ουφ τα ειπα και ξαλαφρωσα χαχα. Να σαι καλα. Εχεις δικιο με αυτο που λες οτι ενα κακο δεν ερχεται ποτε μονο του. Και ας ειναι μικρες μαλακιτσες μαζι με τα μεγαλα θεματακια.
Υ. Γ ξεχασα να πω οτι κοπηκα και σε μερικα μαθηματα. Οσο τα σκεφτομαι τοσο μεγαλωνει η λιστα λολ
30-10-2017, 15:14 #12532
30-10-2017, 15:16 #12533
30-10-2017, 15:44 #12534WhyAlwaysMe?GuestEίμαι ο μόνος που νιώθω κάπως επηρεασμένος από την αλλαγή της ώρας?
30-10-2017, 15:50 #12535
αυτο που λεμε:" εκεινη η μερα που θα τα σκεφτομαστε ολα αυτα και θα γελαμε, ποτε θα ρθει, τελικα?"
σαν την κριση στην ελλαδα ενα πραγμα...
δυστυχως δεν το χω με την σολωμονικη, τα αφηνω για τις αλαφροισκιωτες αυτα ;p
κουραγιο ναταλακι, οσο επιβιωνεις, και παραμενεις να το παλευεις, εισαι καλα.
οι καιροι ειναι δυκολοι και για καποιους, ακομα δυσκολοτεροι.
ευχομαι να βρεις συντομα λυσεις και στα οικονομικα εκει, και στις σπουδες σου
xoxoxo
30-10-2017, 15:52 #12536
Σου απαντώ βιαστικά γιατί είμαι στη δουλειά.
Λοιπόν μαζέψου σπίτι και μην κάνεις τίποτα, ποιος ξέρει τι άλλο θα πάθεις! (πλάκα κάνω )
Εχεις δίκιο, είσαι στη φάση που είσαι κανονικό καρτούν κ συμβαίνουν όλα τα κουλά. Στο εγγυώμαι περνάει!!!
Κάνεις πολύ καλά που το αντιμετωπίζεις με χιούμορ, εγώ όταν μου συμβαίνει αυτό του φωνάζω του μεγάλου "δώσε κι άλλο, αντέχω!!!" χαχα
Επιφυλάσσομαι να σου πω περισσότερα το βράδυ που θα επιστρέψω.
30-10-2017, 17:00 #12537
Ναταλία διάβασα τα κείμενά σου, και πραγματικά είναι σαν να διαβάζω ποίηση!
Θα μπορούσα να μιλήσω για το συντακτικό τη διάρθωση του κειμένου και για άλλες λεπτομέρειες, αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού είσαι απλα καταπληκτική πένα!
Έχεις πιάσει πάτο απ'ότι κατάλαβα. Αυτό γενικότερα για τους ανθρώπους ΔΕΝ είναι το χειρότερο σημείο, αλλά όταν κάτσει η "στραβή" την ώρα που θα αρχίσεις να ανεβαίνεις.
Είναι κάτι που θα ήθελα να το θυμάσαι, και απλά να είσαι προετοιμασμένη ΑΝ συμβεί.
Τελειώνοντας θα ήθελα με τη σειρά μου να σου δώσω κουράγιο, και να σε πληροφορήσω πως άνθρωποι που θεωρούμε ευνοϊμένους από τη τύχη, είχαν τεράστιες κακοτυχίες στη ζωή τους.
Μόλις το πρώτο πλοίο του Ονάσση βούλιαξε από τυφώνα.
Ο Σοϊχίρο Χόντα αρρώστησε βαριά στο χειρότερο σημείο της ζωής του, με κίνδυνο να καταστραφεί και οικονομικά.
Δεν θα σε κουράσω με άλλα παραδείγματα, πάντως αν καταφέρεις να βλέπεις τα προβλήματα σαν προκλήσεις, είναι ότι καλύτερο.
30-10-2017, 18:06 #12538
30-10-2017, 19:47 #12539
Ρε λες να μου συμβαινουν ολα αυτα επειδη θα χεστω στις επιτυχιες και στο ταλιρο; Γιατι αμα επαθαν ατυχιες ο Ωνασης και ο Χοντας ε ειναι μια παρηγορια, ποια θα ειναι η δικια μου αυτοκρατορια αραγε; χαχαχα
Περα της πλακας ομως ευελπιστω οτι καποια στιγμη θα βγει απο ολο αυτο κατι εστω λιγο καλυτερο...
30-10-2017, 19:48 #12540