ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 840
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 840 of 1380 FirstFirst ... 3407407908308388398408418428508909401340 ... LastLast
Results 12,586 to 12,600 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Οι draconian ειναι καθαρο doom. Δηλαδη ας πουμε γκοθικ, σκληρο, μαυρο ειδος.ντουμ=μελαγχολικο κατα βαση, περισσοτερο νταρκ και απο το γκοθικ

εχω πεσει στα βαρια δηλαδη
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Ω ναι!! χαχαχαχαχαχαχ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Βασικά το doom πλησιάζει το death metal.... με κάποιες βασικές διαφορές...

savatage, νομίζω ότι πλησιάζουν τα μουσικά μας γούστα.

Senior Member
    Ναι πλησιαζουν πολυ Ερις, το εχω παρατηρησει
    Παντως το καθαρο ντουμ δεν πλησιαζει το ντεθ, ειναι εξαιρετικα εντονο το ποσο αργο ειναι. Αλλα υπαρχουν μπαντες που τα συνδιαζουν, εχουν μεσα στα κομματια τους ξεσπασματα με ντεθ σημεια αναλογα και τις επιρροες τους. Προσωπικα προτιμω πλεον αυτες τις μιξεις παρα καθαρο γκοθικ ή ντουμ

εντιτ: Ομορφη μελωδικη νταρκιλα απο τα παλια
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ωραία φάση είναι.... εγώ είμαι σε μία φάση trad gothic, full 80s προς 90s.... Για κάποιο λόγο μου φαίνονται ανεβαστικά, πιο "χορευτικά".... δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω.... Συγκριτικά με το atmospheric black που άκουγα τώρα τελευταία.

Senior Member
    οι γιατροι δε με αφηνουν να γραφτω kick boxing λογω του οτι ειμαι πολυ λιγα κιλα.λενε οτι για να με αφηναν θα επρεπε να ειχα αλλα 15 κιλα το λιγοτερο γιατι μπορει να μου δημιουργηθει προβλημα και να εχω θεμα με τα νεφρα μου μετα.
    ξενερωσα..
    ηθελα να πηγαινω να κοπανιεμαι και να ξεσπαω..
    τωρα δε ξερω τι να κανω.γυμναστηριο κοντα δεν εχω και ειναι και πανακριβα..
    χορο εχει κοντα αλλα ειναι στανταρ ωρες και εχω βαρεθει τους παραδοσιακους.πηγαινα πολλα χρονια.θα ηθελα κατι πιο εντονο.
    καμια ιδεα καποιος?
    θα ηθελα κατι που να μην απαιτει συγκεκριμενες ωρες ενασχολησης.να το κανω οποτε και οσο εγω θελω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Οπως? Για δωσε κανενα παραδειγμα ανεβαστικου γιατι ακουγα σολσταφιρ τωρα(σαηκεντελικ μεταλ αν τους ξερεις) και μαυρισε η ψυχη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    οι γιατροι δε με αφηνουν να γραφτω kick boxing λογω του οτι ειμαι πολυ λιγα κιλα.λενε οτι για να με αφηναν θα επρεπε να ειχα αλλα 15 κιλα το λιγοτερο γιατι μπορει να μου δημιουργηθει προβλημα και να εχω θεμα με τα νεφρα μου μετα.
    ξενερωσα..
    ηθελα να πηγαινω να κοπανιεμαι και να ξεσπαω..
    τωρα δε ξερω τι να κανω.γυμναστηριο κοντα δεν εχω και ειναι και πανακριβα..
    χορο εχει κοντα αλλα ειναι στανταρ ωρες και εχω βαρεθει τους παραδοσιακους.πηγαινα πολλα χρονια.θα ηθελα κατι πιο εντονο.
    καμια ιδεα καποιος?
    θα ηθελα κατι που να μην απαιτει συγκεκριμενες ωρες ενασχολησης.να το κανω οποτε και οσο εγω θελω
    Δε χρειαζεται να διαγραψεις για παντα απο τα σχεδια σου καποιο ειδος γυμναστικης με εκτονωση. Ξεκινα ενα φουλ ενισχυμενο διατροφικο προγραμμα μεχρι να φτασεις σε νορμαλ βαρος και μετα καντο.

Senior Member
    Δε χρειαζεται να διαγραψεις για παντα απο τα σχεδια σου καποιο ειδος γυμναστικης με εκτονωση. Ξεκινα ενα φουλ ενισχυμενο διατροφικο προγραμμα μεχρι να φτασεις σε νορμαλ βαρος και μετα καντο.
    αυτο κανω.εχω ξεκινησει διατροφολογο.σε 1-1.5 μηνα πηρα 2 κιλα.εχω βεβαια αρκετο δρομο μπροστα μου
    απλα μωρε ειναι πολλες οι ωρες που αφιερωνω σε διαβσμα και μαθηματα και δεν εχω κατι να εκτονωνομαι λιγο να ξεσκαω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Οκ αλλα χρειαζεσαι κατι που να μην σπινταρει το μεταβολισμο. Να χαλαρωνει το νευρικο συστημα αλλα να μην καις φουλ θερμιδες οπως με οποια ειδη ασκησης ειναι αναεροβια. Για χορο το σκεφτεσαι? Το ειχες ξαναναφερει νομιζω?

Senior Member
    Οπως? Για δωσε κανενα παραδειγμα ανεβαστικου γιατι ακουγα σολσταφιρ τωρα(σαηκεντελικ μεταλ αν τους ξερεις) και μαυρισε η ψυχη μου
    Τους ξέρω, αλλά δεν μου αρέσουν.... ίσως δεν την πιάνω τη μουσική τους.
    Εγώ αυτές τις μέρες ακούω Vendemmian.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αυτο κανω.εχω ξεκινησει διατροφολογο.σε 1-1.5 μηνα πηρα 2 κιλα.εχω βεβαια αρκετο δρομο μπροστα μου
    απλα μωρε ειναι πολλες οι ωρες που αφιερωνω σε διαβσμα και μαθηματα και δεν εχω κατι να εκτονωνομαι λιγο να ξεσκαω
    Μπου στον δημο σου δεν έχουν τίποτα άλλους χορούς εκτός από παραδοσιακούς; Οι περισσότεροι δήμοι έχουν γιαυτό το λέω.
    Σκέψου και το περπάτημα πάντως ή το ποδήλατο σαν εναλλακτική. Νομίζω θα σου κάνει καλό να είσαι και έξω απ' ότι σε ένα γυμναστήριο.

Senior Member
    Ωπαα χαίρομαι που υπάρχουν και άλλες μεταλλούδες στο φόρουμ! Ρισπεκτ κορίτσια! <3

Senior Member
    @μπου εγώ ξεκίνησα εριαλ γιόγκα όπως σου είπα! Είναι γαμάτο

Banned
    εκτος απο doom και gothic ακουτε και dsbm μηπως;