ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 847
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 847 of 1380 FirstFirst ... 3477477978378458468478488498578979471347 ... LastLast
Results 12,691 to 12,705 of 20693
    Senior Member
    Τι ειναι ο κοσμος
    Ενα ψεμα
    Με το φωτεινο το ψεμα
    Κυριαρχουν οι αντιφασεις
    Μην τις παλευεις
    Το παιχνιδι θα το χασεις

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είναι Χριστούγεννα όλοι βγαίνουν να χαρούν και εμένα αυτός ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και γενικά όλο το κλίμα μου φέρνουν δυσφορία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    Ας μου πει κάποιος πού βρίσκει το κουράγιο να ζει σ' αυτόν τον κόσμο;;;
    να πρέπει να συνυπάρχεις με ένα μάτσο φαντασμένους που δεν ξέρουν γιατί ζουν και γεμίζουν τα κενά τους με φωνές, τσακωμούς μπροστά στα παιδιά τους, αδιαφορώντας για τις ψυχές τους, λες και είναι μπαλάκια.. με αγορές άχρηστες, ρούχα, δώρα τώρα τα Χριστούγεννα να κινηθεί και η αγορά, με σινεμά και θέατρα οι δήθεν, με διατροφές-γυμναστικές οι ψωνισμένοι που νομίζουν πως θα ζήσουν για πάντα, με άγχος οι τελειομανείς...
    ο κανονικός κόσμος, ο φυσιολογικός, αυτοί που πάνε στις δουλειές τους κάθε μέρα είναι πέραν πιο σπαστικοί και εκνευριστικοί και ψεύτικοι απ' τους παράνομους.
    Πού βρίσκει το κέφι ο άλλος κάθε μέρα να κάνει την ίδια δουλειά και μετά να ψοφάει;;;
    για να βγάλει χρήματα το κάνει... μάλιστα!!
    δουλεύει όλη μέρα για να έχει όλα τα απαραίτητα για να ζήσει και δεν χαίρεται τίποτα.. γιατί τα υλικά είναι άψυχα απλά..
    δεν αντέχω όλη αυτήν την κατανάλωση!!
    παράγονται άχρηστα!! άχρηστα τελείως πράγματα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μια πρόσκαιρη κενοδοξία του ανθρώπου!!
    δεν αντέχω τον κόσμο μας..
    και δεν έχω όρεξη να αλλάξω τίποτα στον κόσμο γιατί ξέρω πως ήταν, είναι και θα είναι σκατά!!
    θέλω να φύγω από εδώ όσο πιο γρήγορα γίνεται.
    δεν θέλω να τρώω γιατί δεν έχει νόημαααα!!
    κάθε μέρα να δουλεύεις για να έχεις να φας..
    να το κάνεις αυτό 80 χρόνια και μετά να ψοφάς!!
    απλά no sense!!
    δεν βλέπω τα όμορφα της ζωής γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν όμορφες ψυχές..
    δεν βρίσκω άνθρωπο να επικοινωνήσω..
    δεν εμπιστεύομαι κανέναν..
    όλοι τρέχουν να προλάβουν να σπουδάσουν, να παντρευτούν να κάνουν παιδιά, τρέχουν να προλάβουν να γεράσουν και να πεθάνουν..
    όλοι στον αγώνα δρόμου..
    ένας ανταγωνισμός ανείπωτος!!
    δεν είναι ανθρώπινες οι συνθήκες ζωής μας..
    όλο και πιο πολλοί νοσούν ψυχικά απλά γιατί ο κόσμος μας είναι απάνθρωπος πια..
    δεν ενδιαφέρεται κανείς για την ψυχή..
    όσοι αυτοκτονούν δεν φταίνε!!
    κάποιοι οδηγούν την κατάσταση εκεί!! κάποιοι είναι υπαίτιοι..
    αλλά ποτέ δεν φαίνονται αυτοί..
    πάντα κατηγορούν τον αυτόχειρα!!
    Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η ζωή έχει κάθε δικαίωμα να φύγει και να πάει να ζήσει μόνος του.Παρόλο που ο πληθυσμός της γης είναι ήδη υπεραρκετός πιστεύω ότι για όσους μισούν τους ανθρώπους (θεωρώ πως είναι λίγοι αυτοί) υπάρχει ένα μέρος 2*3 σε κάποια γωνία της στρόγγυλης ετούτης γης να πάει να ζήσει μακριά από όλους.
    Αν και το ποστ σου περιέχει κάποιες αλήθειες θεωρώ πως είσαι αγνώμων απέναντι στη ζωή και στους δικούς σου ανθρώπους πέρα από το ότι προσβάλλεις και όλους εμάς που αγωνιζόμαστε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε την επιβίωση μας.Θα ήθελα να σε έβλεπα τι θα έλεγες αν δεν είχες από πίσω τους γονείς σου,τον φίλο σου ή δεν ξέρω ποιον άλλο που δουλεύει καθημερινά για να μπορείς να έχεις εσύ, το φαγητό σου,το ζεστό σπιτικό σου,τα ρούχα σου και ότι άλλες ανέσεις απολαμβάνεις.
    Λίγη ευγνωμοσύνη για ότι κάλο έχουμε στην ζωή μας,δεν βλάπτει..

Member
    Μπράβο έχω ακριβώς, την ίδια άποψη, εγώ τα αποκαλώ δίποδα ,διπροσωπία , φιλίες; Κατά ανάγκη, ανικανότητα να αισθανθούν,και πολύ προδοσία και ψέμα

Senior Member
    να πρέπει να συνυπάρχεις με ένα μάτσο φαντασμένους που δεν ξέρουν γιατί ζουν και γεμίζουν τα κενά τους με φωνές, τσακωμούς μπροστά στα παιδιά τους, αδιαφορώντας για τις ψυχές τους, λες και είναι μπαλάκια.. με αγορές άχρηστες, ρούχα, δώρα τώρα τα Χριστούγεννα να κινηθεί και η αγορά, με σινεμά και θέατρα οι δήθεν, με διατροφές-γυμναστικές οι ψωνισμένοι που νομίζουν πως θα ζήσουν για πάντα, με άγχος οι τελειομανείς...
    ο κανονικός κόσμος, ο φυσιολογικός, αυτοί που πάνε στις δουλειές τους κάθε μέρα είναι πέραν πιο σπαστικοί και εκνευριστικοί και ψεύτικοι απ' τους παράνομους.
    Πού βρίσκει το κέφι ο άλλος κάθε μέρα να κάνει την ίδια δουλειά και μετά να ψοφάει;;;
    για να βγάλει χρήματα το κάνει... μάλιστα!!
    δουλεύει όλη μέρα για να έχει όλα τα απαραίτητα για να ζήσει και δεν χαίρεται τίποτα.. γιατί τα υλικά είναι άψυχα απλά..
    δεν αντέχω όλη αυτήν την κατανάλωση!!
    παράγονται άχρηστα!! άχρηστα τελείως πράγματα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μια πρόσκαιρη κενοδοξία του ανθρώπου!!
    δεν αντέχω τον κόσμο μας..
    και δεν έχω όρεξη να αλλάξω τίποτα στον κόσμο γιατί ξέρω πως ήταν, είναι και θα είναι σκατά!!
    θέλω να φύγω από εδώ όσο πιο γρήγορα γίνεται.
    δεν θέλω να τρώω γιατί δεν έχει νόημαααα!!
    κάθε μέρα να δουλεύεις για να έχεις να φας..
    να το κάνεις αυτό 80 χρόνια και μετά να ψοφάς!!
    απλά no sense!!
    δεν βλέπω τα όμορφα της ζωής γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν όμορφες ψυχές..
    δεν βρίσκω άνθρωπο να επικοινωνήσω..
    δεν εμπιστεύομαι κανέναν..
    όλοι τρέχουν να προλάβουν να σπουδάσουν, να παντρευτούν να κάνουν παιδιά, τρέχουν να προλάβουν να γεράσουν και να πεθάνουν..
    όλοι στον αγώνα δρόμου..
    ένας ανταγωνισμός ανείπωτος!!
    δεν είναι ανθρώπινες οι συνθήκες ζωής μας..
    όλο και πιο πολλοί νοσούν ψυχικά απλά γιατί ο κόσμος μας είναι απάνθρωπος πια..
    δεν ενδιαφέρεται κανείς για την ψυχή..
    όσοι αυτοκτονούν δεν φταίνε!!
    κάποιοι οδηγούν την κατάσταση εκεί!! κάποιοι είναι υπαίτιοι..
    αλλά ποτέ δεν φαίνονται αυτοί..
    πάντα κατηγορούν τον αυτόχειρα!!
    Εγώ θα σχολιάσω τα κομμάτια που μου έμειναν πιο πολύ γιατί είναι λίγο μεγάλο το κείμενο...π.χ. αυτό για τα Χριστούγεννα...τα δώρα δεν τα παίρνουμε για να κινηθεί η αγορά αλλά για να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους που αγαπάμε κι αυτό δεν σημαίνει ότι πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για το κάθε δώρο...άρα πώς και δεν μετράει η ψυχή;
    Επίσης το ότι σε κάποιον αρέσει το σινεμά γιατί σημαίνει πως είναι δήθεν; Αποκλείεται να του αρέσει όντως και να το απολαμβάνει με τους φίλους του;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by why you lie to me View Post
    Μπράβο έχω ακριβώς, την ίδια άποψη, εγώ τα αποκαλώ δίποδα ,διπροσωπία , φιλίες; Κατά ανάγκη, ανικανότητα να αισθανθούν,και πολύ προδοσία και ψέμα
    Επειδή κάποιοι δεν θέλετε να αγαπήσετε,δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είμαστε όλοι ψεύτες και διπρόσωποι που προσπαθούμε να δίνουμε και να παίρνουμε αγάπη

Member
    Δεν μιλάω με αγενείς,

Senior Member
    Ναταλάκι μιλιβακι Ελισάβετ μπου αυτές που με ενδιαφέρουν το ότι σασ υποστηρίζει κάποιος η σας αποδοκιμάζει δεν έχει καμία σχέση με την αξία σας τέλος η αξία είναι ικανότητα που πηγάζει από μέσα σας κ φαίνεται έξω όταν βρείτε τον εαυτό σας δε θα τη χάνετε αυτά κρατήστε από το γέρο αγρότη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ πάντως είμαι μαζί σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by why you lie to me View Post
    Και εσύ δικός μου είσαι!

Senior Member
    Πάντως κακά τα ψέματα! Ο κόσμος κοιτάζει την πάρτη του μόνο, και πως να βολευτεί εις βάρος του άλλου! Το έχω ζήσει άπειρες φορές, και από φίλους αλλά και από γυναίκες! Οι ''φίλοι'' είναι κοντά σου όταν σε έχουν ανάγκη! Ευτυχώς που έχω έναν πραγματικό φίλο μόνο πλέον, ο οποίος είναι πραγματικός Άνθρωπος και το κυριότερο ψυχούλα! Οι γυναίκες ακόμη και στη σημερινή εποχή, κοιτάζουν να βρουν κάποιον για να εξασφαλιστούν. Έχω φάει άπειρες χυλόπιτες επειδή δουλεύω σε κατάστημα, και βγάζω έναν τίμιο μισθό! Δεν λέω βέβαια πως είναι όλοι οι άνθρωποι αυτού του επιπέδου, αλλά για παράδειγμα όταν παντρεύονται όχι από Αγάπη, αλλά επειδή ο άλλος έχει έτοιμο σπίτι, και κάνουν παρέα επειδή τους πάς βόλτα με το αυτοκίνητο, ε νισάφι πια! Έχω σιχαθεί την πεζότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τη Ζωή! Δεν θα φτιάξω εγώ τον κόσμο! Αλίμονο! Αλλά είναι στο χέρι μου να ανακαλύψω ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά!
    Κάποτε έβγαινα με παρέα 10+ ατόμων, αλλά όταν είχα ένα πρόβλημα δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν! Μόνο για τον χαβαλέ ήμασταν παρέα, φιλία καθόλου! Εγώ πάντα ήμουν πρόθυμος να τους ακούσω, και να τους συμβουλέψω, να τους στηρίξω σε κάποιο πρόβλημα τους. Η τελευταία μου σχέση έληξε όχι επειδή είμαι ευαίσθητος, αλλά επειδή δεν της έκανα το χατήρι να την φέρω στην περιοχή μου, για να μείνουμε μαζί! Με το που της έβαλα στόπ στην επιθυμία της, επειδή ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί και δεν ξέραμε ακόμη ο ένας τον άλλο, την επόμενη ημέρα κιόλας έγινα ο εχθρός της! Η φράση της ήταν: έπρεπε να μου το είχες πει αυτό! Τα καλά και τα συμφέροντα! Κατά τα άλλα λόγια αγάπης, θυσίες και στήριξη από εκείνη στα προβλήματα μου, οι λόγοι που την αγάπησα δηλαδή πήγαν περίπατο! Και ύστερα με ρωτάνε γιατί ακόμη δεν έχω συνέλθει από αυτό το σόκ!

Υ.Γ. Παρακαλώ μην κάνετε παράθεση το κείμενο.
    Last edited by Poet; 24-12-2017 at 01:19.

Senior Member
    Ναι ναι οι κλασικες υποσχεσεις ολων και οτι να ναι.....τα χω ζησει και εγω οποτε να λεω ευτυχως που γενικα δεν δενομαι ευκολα με τους αλλους??
    Slipknot-Psychosocial......

Senior Member
    Αν όμως δεν δεθείς με κάποιον, είτε είναι φίλος είτε σύντροφος, θα είσαι μαγκωμένος, δεν θα δώσεις αυτά που πρέπει, και δεν θα ζήσεις κάτι όμορφο! Και μάλιστα αν κάποτε μπουν στη ζωή σου οι άνθρωποι που θα εννοούν τα λόγια τους, και είσαι υποψιασμένος από τις παλαιότερες απογοητεύσεις σου, θα χάσεις την ευκαιρία να τους κρατήσεις στη ζωή σου!

Senior Member
    Φιλαρακι υπαρχουν ανθρωποι στην ζωη μου αλλα δεν ειμαστε μπατε σκυλοι αλεστε υπαρχουν ορια....που απ οτι ειδα κατεχεις και εσυ
    Slipknot-Psychosocial......

Banned
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    . [/B]
    υπαρχει και αυτη η φραση οστοσο που λεει αν δε μιαζανε δε θα συμπεθεριαζανε απλα καπιες φορες οι ανθρωποι κρυβουν οσα θελουν πισω απο αντικειμενα και υλιστικες επιλογες