ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 849
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 849 of 1380 FirstFirst ... 3497497998398478488498508518598999491349 ... LastLast
Results 12,721 to 12,735 of 20693
    Member
    Χρόνια σου πολλά, πρώτον δεν τους θεωρώ όλους, δεύτερον, Μία φράση οι που έχω βγάλει ζούμε στην ομορφότερη χώρα με τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους

Senior Member
    Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Ευχομαι υγεία κυρίως και πάνω απ όλα, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Να είμαστε ολοι υγιείς και να έχουμε την ευτυχία να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε.

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Ευχομαι υγεία ,οσο κοινοτυπο και να ακούγεται , όταν δεν την εχεις καταλαβαίνεις την γλυκα
    για πρωτη χρονια ευχομαι και έναν δυνατο ερωτα για το 2018 από αυτους που διαλυουν το μυαλο
    Στο σχολειο που λεγεται ζωη
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο

Banned
    χρονια πολα...
    αυτο που εχει σημασια πανω απο ολα ειναι οτι κανεις να πιστευεις σε αυτο και ας μη σε πιστευουν δεν εχει σημασια ο τροχος θα γυρισει καπια στιγμη..

Senior Member
    Ενα ομορφο κειμενο για τον ορισμο της αγαπης που αξιζει να διαβασετεhttp://socialsecurity.gr/από-άλλη-οπ...ν-αγάπη/

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    επαθε φιλος μου επιληπτικη κριση ειναι 36 χρονων...... γενικος ειναι και αυτος ανεργος σαν και μενα.. τα τελευταια 5 χρονια μονο σε μια κοινωφελη εχει δουλεψει, τον εφαγε το αγχος της επιβιωσης..........
    εγω επαθα ψυχωση απο το αγχος ο φιλος μου επιληψια αστα να πανε

Δεν έχω αναμνήσεις από τη χρονιά που πέρασε.
    Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιας που πέρασε δεν βρίσκω τίποτα για να κρατησω ως αναμνησεις.
    Απλά ζω στη ψευδαίσθηση της ελπίδας για τη νέα χρονιά.

Στόχοι είναι ότι απομένει αμα αφαιρέσεις τον εγκλωβισμό στη ζωη.

Στις 31.12 το βραδυ απλά αλλάζει η ημερομηνία όπως κάθε άλλη μέρα του χρόνου.

Αυτοκοροιδευόμαστε όταν ευχόμαστε καλή χρονιά.
    γιάννης

Senior Member
    Προσωπικά το 2017 είναι ίσως η μοναδική χρονιά των 39 χρόνων της ζωής μου που έχω περισσότερες καλές αναμνήσεις να κρατήσω.Μακάρι και το 2018 να πάει το ίδιο καλά και καλύτερα. Ναι ξέρω το απλό που μπορεί να ειπωθεί είναι "στο χέρι σου είναι" και εν μέρει πιστεύω πως είναι
    Καλή Χρονιά να έχετε όλοι με υγεία και χαμόγελα

Senior Member
    Θελω απλα να το μοιραστω γιατι μου φανηκε πολυ κουλο/αστειο/wtf:
    Σημερα ενας στη δουλεια μου εβλεπε στην αιθουσα που κανει διαλειμμα το προσωπικο τσοντα στη διαπασων, λολ. Καποιος τον ρωτησε "τι βλεπεις εκει καλε ταδε;" και δεν απαντουσε, συνεχισε να βλεπει...για αρκετη ωρα Ο_ο
    Αμηχανα γελακια εδω κι εκει, μειδιασματα, αμηχανια γενικα, σχετικη σιωπη, παγωμαρα...και ο φιλος μας να του δινει να καταλαβαινει με βογκητα dolby surround λολ
    Τι φαση; Ειναι καλα ο ανθρωπος η εχει καποιο προβλημα;

Senior Member
    Μπορεί απλά ο άνθρωπος να είχε σεξουαλική έξαψη την λάθος χρονική στιγμή.

Senior Member
    Ε να βαλει ακουστικα, να παει στη τουαλετα εστω, κατι. Στη τραπεζαρια του προσωπικου ομως; Ενω ολοι τρωνε; Ετσι απροκαλυπτα; Σε φουλ ενταση; Λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ε να βαλει ακουστικα, να παει στη τουαλετα εστω, κατι. Στη τραπεζαρια του προσωπικου ομως; Ενω ολοι τρωνε; Ετσι απροκαλυπτα; Σε φουλ ενταση; Λολ.
    Συμφωνώ μαζί σου Ναταλία, αν είναι έτσι ας το κάνουμε και στο δρόμο χωρίς επιπτώσεις επειδή μας ήρθε η όρεξη (για ζευγάρια μιλάω)...

Κατά τα άλλα σκέφτομαι ότι είμαι λίγο γκαντέμω που αδιάθετησα τέτοιες μέρες με τα γνωστά σωματικά και ψυχικά προβλήματα που επιφέρει αυτό...σήμερα νιώθω πολύ χάλια κι από τις δύο απόψεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Οκ.. απλά δεν έγινε κατανοητό το χιούμορ μου..

Senior Member
    Εγω το αντιληφθηκα...απλα επεμεινα στην ερωτηση γιατι εμεινα με την απορια "ωρε που παει ο κοσμος" λολ

Senior Member
    Θελω απλα να το μοιραστω γιατι μου φανηκε πολυ κουλο/αστειο/wtf:
    Σημερα ενας στη δουλεια μου εβλεπε στην αιθουσα που κανει διαλειμμα το προσωπικο τσοντα στη διαπασων, λολ. Καποιος τον ρωτησε "τι βλεπεις εκει καλε ταδε;" και δεν απαντουσε, συνεχισε να βλεπει...για αρκετη ωρα Ο_ο
    Αμηχανα γελακια εδω κι εκει, μειδιασματα, αμηχανια γενικα, σχετικη σιωπη, παγωμαρα...και ο φιλος μας να του δινει να καταλαβαινει με βογκητα dolby surround λολ
    Τι φαση; Ειναι καλα ο ανθρωπος η εχει καποιο προβλημα;
    χαχαχαχα Να σαι καλα βρε Ναταλια, εκανα εικόνα το σκηνικό κι έχω σκάσει στα γέλια!!!
    Και λέει αυτός σκεφτόταν όσο οι υπόλοιποι τον διέκοπταν από την ταινία "τι αδιάκριτοι τύποι, δεν μπορεί ένας άνθρωπος να απολαύσει μια τσόντα με την ησυχία του!!!" χαχαχα