Results 12,871 to 12,885 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
13-02-2018, 16:02 #12871
Λεω αποψε να παω στου λαμογια να χτυπησω μια γκομενα!
- 14-02-2018, 00:40 #12872
14-02-2018, 00:43 #12873
λολ φτατλ το ιδιο ειχα σκεφτει :P
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
14-02-2018, 00:58 #12874
14-02-2018, 01:02 #12875
14-02-2018, 23:48 #12876
Σκααατα. Καποιους μηνες πριν επιασα καινουρια δουλεια. Οταν πηγα στη συνεντευξη ηταν για αλλη θεση απο αυτη που κανω τωρα. Ημουν πολυ αγχωμενη για να βρω δουλεια και πως θα ζησω και οι λογαριασμοι κλπ και με ειδαν πολυ προθυμη. Στην αρχη μου ειπαν οτι ξεκιναω απο δευτερα στη κανονικη θεση για την οποια πηγα εκει. Και μετα με πηραν τηλ και μου λενε να μα μου μπορεις να ερθεις παρασκευη; Και με χωσανε σε αλλη θεση, που δυσκολα συμπληρώνεται και γινεται σωστα η δουλειά, και αν γινει δεν μενει για πολυ κανεις σε αυτην.
Η υποτιθεμενη δικαιολογία ηταν πως αυτο ηταν προσωρινο και πως ενα-δυο μηνες μετα θα με εβαζαν στη κανονικη θεση για την οποια πηγα εξαρχης.
Εγω τονισα οτι αυτο θελω και περιμενω αλλα δεν εχω προβλημα να κανω ο,τι χρειαζεται στο ενδιαμεσο...
Και μοοολις ειδα αγγελια για νεο ατομο που θα παρουν στη θεση που υποτιθεται οτι θα δουλευα εγω.
Τωρα εγω τι να κανω; Να ρωτησω γιατι εγινε αυτο η να κανω τη παπια; Το θεμα ειναι πως δεν θελω να κανω τη δουλεια που κανω, το κανω για βιοπαλαιστικους λογους.
Αλλα βρηκαν καλο μαλακα για την δυσκολη θεση, για την αλλη ειναι πιο ευκολο να βρεθουν καλοι υποψηφιοι. Και η επιβραβευση μου που κανω καλα τη δουλεια μου ειναι οτι θα συνεχισω να την κανω χωρις να τη γουσταρω καθολου - _-
Μετα σκεφτομαι ομως οτι μπορει να ρωτησαν και τα ατομα που δουλευουμε μαζι για το αν κανω για τη θεση και να ειπαν οχι...το μονο "προβλημα" που μπορω να σκεφτω ειναι η γλωσσα γτ μενω εξωτερικο. Που αν ειναι προβλημα ειναι σε τυπικο επιπεδο, οχι στη πραξη. Δε θελει πολυ μπλα μπλα η δουλεια και αν θελει ειναι σε αλλες γλωσσες.
Και στην αρχη με ειχε στην ουσια προσλαβει για την καλυτερη δουλεια. Η απο την αρχη ηξερε οτι θα με χωσει στη σκατοδουλεια και το επαιξε ετσι; Πφ δε ξερω.
Βασικα νιωθω αρκετα μαλακας τωρα....πολυ ταπεινωμενη. Τωρα να μιλησω; Η ψεμματα θα ακουσω η δεν θα μου αρεσει αυτο που θα ακουσω η θα καρφωθω οτι δεν τη παλευω στη δουλεια που κανω...
Απο την αλλη αμα δε μιλησω θα με εχουν δυο φορες καλο μαλακα...
Πφ...τι να κανω; Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;
15-02-2018, 00:33 #12877
Θα σου πω τι έκανα εγώ πριν 20 χρόνια σε παρόμοια περίπτωση αλλά αντίστροφα. Ξεκίνησα από κάτι άλλο πιο απλό και με χώσανε στα δύσκολα.
Είπα οκ μια εμπειρία είναι και αυτό. Τράβαγα στην αρχή κάτι ωραιότατες κρίσεις πανικού γιατί από εκεί που έπρεπε να χειρίζομαι μόνο ένα μηχάνημα και είχα την ευθύνη μόνο γιαυτό, κατέληξα να αποτελώ τον τελευταίο και πιο σημαντικό κρίκο που συνδέει την επιχείρηση με τους πελάτες και έπρεπε να σκέφτομαι τι κάνουν 10 μηχανήματα μαζί. Τα πρώτα χρόνια είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Ελεγα θα τα παρατήσω σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι εκτιμάται αυτό που κάνω και μπορώ να κάνω "πειράματα" με το όλο σύστημα καθώς τα αφέντικα μου είχαν απεριόριστη εμπιστοσύνη που δεν είχα εγώ ο ίδιος σε εμένα. 20 χρόνια μετά θα έλεγα ότι άξιζε όλο αυτό.
15-02-2018, 00:38 #12878
Ναταλια, ολο το κειμενο σου φωναζει οτι θελεις να ρωτησεις τι στο καλο εγινε και εβαλαν αγγελια ενω εσυ περιμενες να πας σε εκεινο το ποστο. Ρωτα οσο μπορεις πιο ευγενικα, αλλα ρωτα.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
15-02-2018, 00:44 #12879
Ναι μονο που εγω κανω πιο περιπλοκη δουλεια απο αυτη για την οποια πηγα αρχικα, απλα ειναι πιο σκατοδουλεια. Εμ ειναι πιο περιπλοκη και δυσκολη, εμ δεν εχει καμια προοπτικη σε συγκριση με την αλλη, που και ευκολοτερη/απλουστερη ειναι και καλυτερη.
Σε τι θα με ωφελησει να κανω καλα μια δουλεια που δεν εχει καμια προοπτικη και που δεν τη θελει κανεις; Και που θα το εκτιμησουν αμα την κανω καλα τι θα καταλαβω; Ισα ισα που θα με θελουν χωμενη σε αυτη τη δουλεια που κανω καλα και δε θελει κανεις ακομα περισσοτερο για οσο περισσοτερο γινεται. Την εκτιμηση τους ουτε στη τσεπη μου θα τη βαλω ουτε θα με ξεκουραζει περισσοτερο.
Ειναι πραγματικα σκατα δουλεια. Ξυπναω χαραματα. Δεν εχω ενεργεια για τιποτα, δεν μπορω να εχω νορμαλ ζωη ετσι.
Εγω τωρα τι να κανω; Τον μαλακα η να μιλησω;
15-02-2018, 00:50 #12880
Να ρωτησω ρε σαβ αλλα με τι σκοπο;
Σε τι αποσκοπω;
Αφου δεν με θελει στο ποστο. Αν ειναι επειδη βρηκε καλο μαλακα για το σκατοποστο που δυσκολα βρισκει ατομα δεν θα μου το πει. Αν ρωτησε αλλους παλι δεν θα μου το πει. Αν ειναι λογω γλωσσας παλι θεωρω δεν θα μου το πει, γιατι στην αρχη μου ειχε πει (πιθανον ψεμματα) οτι μιλαω καλα και οτι θα με επαιρνε στη κανονικη θεση. Ε τι θα κερδισω; Να την φερω σε δυσκολη θεση; Να μου πει καμια δικαιολογια; Για να γεννησω αμηχανια;
Ειλικρινα τι πιθανο σεναριο βρισκεις στο οποιο θα ωφεληθω;
15-02-2018, 00:52 #12881
Η λογική λέει αν δε σου αρέσει αυτό που κάνεις και απο την στιγμή που πήγες για κάτι άλλο, να μιλήσεις. Και αν σου πει τότε "ή αυτό που είσαι τώρα ή σπίτι σου" τότε το σωστό θα είναι να επιλέξεις "σπίτι σου" και να ψάξεις για κάτι άλλο. Σε εμένα πάντως δεν τέθηκε το δίλημμα που σου έθεσα μόλις τώρα
15-02-2018, 00:55 #12882
15-02-2018, 00:58 #12883
Αυτο ειναι το προβλημα, οτι κανεις σεναρια εκ των προτερων. Η ιστορια εχει δειξει οτι συνηθως οποτε το κανεις αυτο, πεφτεις εξω. Ρωτα, υπενθυμισε την παρουσια σου, υπενθυμισε οτι ενδιαφερεσαι για εκεινη τη θεση και οτι ψαχνουν ατομο ενω ΕΧΟΥΝ.
Δεν εχεις κατι να χασεις με το να δηλωσεις ΞΑΝΑ το ενδιαφερον σου για εκεινο το ποστο.
Κανεις δεν πεθανε ποτέ απο αμηχανια.
Μπορει να νομιζουν οτι οκ ολα καλα βολευτηκες εκει που σε εχωσαν, θυμισε τους οτι ακομα την αλλη θεση θελεις.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
15-02-2018, 01:02 #12884
Μα το θεμα ειναι πως ηδη προσελαβαν αλλο ατομο...
Νομιζω δηλαδη. Ειχα δει ενα καινουριο ατομο στη δουλεια χτες, οχι εν ωρα εργασιας, ηταν σε φαση "να σου δειξω τους χωρους, να σου συστησω συνεργατες" κλπ...δεν πηγε το μυαλο μου. Και σημερα ειδα την αγγελια απο τρεις-τεσσερις μερες πριν. Και καταλαβα οτι μαλλον σε αυτη τη θεση θα δουλευει το καινουριο ατομο. Αρα εφοσον υπαρχει ηδη ατομο, τι θα καταλαβω;
15-02-2018, 01:05 #12885
Ελεος ποτε προλαβαν???!!! Μηπως την ιδια μερα με τη συνεντευξη της εδειξαν και χωρους πριν προσληφθει?
Ετσι για το γαμωτο, για να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου, ρωτα ποτε θα ειναι διαθεσιμο εκεινο το ποστο, οτι ακομα περιμενεις.
Ευγενικα, οχι οπως τα γραφω εγω λολ
Μπορει να μην τους κανει η κοπελα τελικα και να μη βαλουν αλλη αγγελια ή μπορει να μην εχουν κανει προσληψη ακομα, ΠΟΤΕ δεν ξερεις.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung