ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 861
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 861 of 1380 FirstFirst ... 3617618118518598608618628638719119611361 ... LastLast
Results 12,901 to 12,915 of 20693
    Senior Member
    Μπορει η μανα σου να ηταν 13 χρονων, μπορει οτιδηποτε. Αμα δε γινεται να το μαθεις, γιατι να υποθετεις τα χειροτερα σεναρια?
    Δε βλεπεις και εμεις εδω που μεγαλωσαμε με τους βιολογικους μας γονεις, ποσα τους σουρνουμε για ολα τα ψυχολογικα και τα νευρολογικα που εχουμε τσιμπησει?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Μπορει η μανα σου να ηταν 13 χρονων, μπορει οτιδηποτε. Αμα δε γινεται να το μαθεις, γιατι να υποθετεις τα χειροτερα σεναρια?
    Δε βλεπεις και εμεις εδω που μεγαλωσαμε με τους βιολογικους μας γονεις, ποσα τους σουρνουμε για ολα τα ψυχολογικα και τα νευρολογικα που εχουμε τσιμπησει?
    Η μανα μου ηταν 32. Μου χει πει πως εγινε, μια αρπαχτη με εναν παντρεμενο ηταν. Δεν υπηρχε καν σχεση. Μονο να την λυπαμαι μπορω περα απ ολο τον θυμο μου.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Η μανα μου ηταν 32. Μου χει πει πως εγινε, μια αρπαχτη με εναν παντρεμενο ηταν. Δεν υπηρχε καν σχεση. Μονο να την λυπαμαι μπορω περα απ ολο τον θυμο μου.
    Α την εχεις γνωρισει? Νομιζα οτι μεγαλωσες σε ιδρυμα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Α την εχεις γνωρισει? Νομιζα οτι μεγαλωσες σε ιδρυμα.
    πεντε χρονακια ημουν εκει.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Τι εχεις περασει και συ ρε κοριτσι! Αλλα σου ειπα, βλεπεις και μας τρομαρα μας :P

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάθε φορά που λέω να πάω να κλειστώ σε ένα "υπόγειο" και να πετάξω και το κλειδί, πάντα μα πάντα γίνεται κάτι θετικό που με κάνει να θεωρώ ότι η ζωή μπορεί να είναι ωραία. Οτι μπορούν να συμβούν όμορφα πράγματα που με βγάζουν από εκείνο το μονοπάτι, απο εκείνο το εν λευκώ μονοπάτι που λέει και η αοιδός ΝΜ σε στίχους ΓΕ.
    Και μετά έρχεται η πτώση και πάλι από την αρχή. Αυτό είναι όμως το δώρο που λέγεται ζωή και για εμένα αξίζει που υπάρχω πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Οχι βρε στη συζητηση εννοειται οτι αμα την κανω θα ειναι ψυχραιμη και ευγενικη.
    Το πασιβ αγκρεσιβ παει για το μετα...για το ποσο καλα (η οχι) θα κανω την ιδια δουλεια μετα...οτι σκεφτομαι να τη γραψω λιγο στα @@ μου και να το τραβηξω με αδιαφορια/τεμπελια οσο γινεται. Στη τελικη η θα μου ειναι πιο ευκολη η δουλεια η θα με απολυσουν και θα παρω το επιδομα.
    σε παρακαλω μην χρησιμοποιεις βωμολοχιες σε ανοιχτα μηνυματα. Δεν ειναι ομορφο να διαβαζουμε τετοιες λεξεις ,τετοιες μερες, κι για τετοιους λογους.
    Το ελληνικο μας λεξιλογιο εχει αφθωνες εξεις ,αφθωνα συνωνυμα οπου θα μπορουσες να γραψεις αντι για τις πεζοδρομιου λεξεις.
    Συγνωμη για την παρατηρηση , καταλαβαινω οτι μερικες φορες γραφωντας με ταχυτης ενα αρθρο-κειμενο σε πολλα παιδια ξεφευγουν λεξεις που εχουν μαθει εξω, στον δρομο, η επειδη ετσι εχουν συνηθησει! απο την αλλη ειμαι αυστηρος ! ισως κι λογο της πουριτανης ανατροφης μερικοι ενοχλουντε! αλλα τι να κανουμε, ειναι ενας απο τους ορους του φορουμ κι θα πρεπει να τους σεβομεθα!!
    Ευχαριστω κι συγνωμη για την παρατηρηση

Senior Member
    Το ιδιο και εγω μια κατω μια πανω!!

Senior Member
    Ναταλια στην πεφτουν ολοι μου φαινεται βεβαιωσ βεβαιωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ναταλια στην πεφτουν ολοι μου φαινεται βεβαιωσ βεβαιωσ

Η Ναταλια βρισκω οτι εχει ενδιαφερουσες αποψεις ................ και παρατηρω οτι ειναι καλη συζητητρια , και καλοπροαιρετη .....

Senior Member
    Πολύ καλό υλικό για γάμο θα την ζητάνε οι γαμπροί
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Το ιδιο και εγω μια κατω μια πανω!!
    χαμηλα κατεβαινω και τα ψηλα φτανω

Senior Member
    Aλέξανδρε θα συμφωνήσω με τον συλλογισμό σου. Για να φτάσεις ψηλά, πρέπει να μένεις χαμηλά δηλαδή να σε διακρίνει η ταπεινοφροσύνη. Και όποιος φτάσει ψηλά πρέπει να μην ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε γιατί αν σηκώσεις ψηλά τον αμανέ, μετά έρχεται η απότομη πτώση. Εγώ βέβαια δεν έχω φτάσει ακόμη ψηλά αλλά άμα ποτέ φτάσω θα προσπαθήσω να μην σηκώσω ψηλά τον αμανέ.
    Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι έχουμε πολλές φορές την τάση να ξεχνάμε από που προήλθαμε και μόλις πάρουμε λίγη εξουσία στα χέρια μας, γινόμαστε κωλόπαιδα.. οπότε καλύτερα για όλους μας, καλύτερα να μασάμε, παρά να μιλάμε..

Banned
    δε γινεται επιτηδες αυτο πχ αυτοι που φτιαχνουν ρημες συνηθως αυτο αρχιζει απο τη δυσκολια εκφρασης τουλαχιστον στην αρχη

ερωτας είναι θαρρω??????
    Στο σχολειο που λεγεται ζωη
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο