ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 868
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 868 of 1380 FirstFirst ... 3687688188588668678688698708789189681368 ... LastLast
Results 13,006 to 13,020 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σ ευχαριστώ Ρεμ έχω την τάση να γίνομαι κι υπερβολική κάποιες στιγμές και δεν ήμουν σίγουρη αν είναι μια από αυτές.

Και πώς το χειρίζεται τώρα κανείς αυτό;
    εασυ, αποφασιζεις.
    εσυ ξερεις αν θελεις να φτασεις σε ρηξη η να κανεις το κοροιδο.
    μπορεις να μην πεις τπτ.
    μπορεις να πεις απλα και λιτα, οτι ολοι δικαιουστε επιπλα της γιαγιας κιε συ αντι να τα μοριασετε ζητησες αυτο το πραγματακι και σου ζητουν χρηματα.
    μπορεις να πεις, οτι 'ξερετε, θα επρεπε να μοιρασουμε τα πραγματα,η να τα παρουμε εμεις που διναμε τοσα χρηματα για να την βοηθησουμε. εσεις τα πηρατε ολα χωρις να ρωτησετε και τωρα που ζηταω αυτο το λιγο, το συζητατε κιολας.
    οχι λοιπον, δεν θελω το ντουλαπακι, θελω απο ολα, τα μισα"
    κλπ...

Senior Member
    μας εχουν καψει τα πανεξυπνα κινητα. δενε χει ουτε γιορτη , ουτε σχόλη, πλεον ;p
    τις προαλλες ειμασταν σχεδον ολοκληρο μηνα στο εξωτερικο για δουλεια του δικου μου, και δεν ελειψα ουτε μερα!!! που αλλες χρονιες ουτε θα ξαναμπαινα πριν γυρισω σπιτι. μιλαμε για καψιμο...
    τωρα, σ/κ, ειτε για τσιπουρο παμε, ειτε για σκι ειτε για ξεσκι, το κινητο προεκταση του χεριου..
    αντε γεια μας!! (κρασακια στη λιακαδα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εασυ, αποφασιζεις.
    εσυ ξερεις αν θελεις να φτασεις σε ρηξη η να κανεις το κοροιδο.
    μπορεις να μην πεις τπτ.
    μπορεις να πεις απλα και λιτα, οτι ολοι δικαιουστε επιπλα της γιαγιας κιε συ αντι να τα μοριασετε ζητησες αυτο το πραγματακι και σου ζητουν χρηματα.
    μπορεις να πεις, οτι 'ξερετε, θα επρεπε να μοιρασουμε τα πραγματα,η να τα παρουμε εμεις που διναμε τοσα χρηματα για να την βοηθησουμε. εσεις τα πηρατε ολα χωρις να ρωτησετε και τωρα που ζηταω αυτο το λιγο, το συζητατε κιολας.
    οχι λοιπον, δεν θελω το ντουλαπακι, θελω απο ολα, τα μισα"
    κλπ...
    Πολύ φοβάμαι πως δεν θα βγάλω άκρη χωρίς καβγά, και μου φαίνεται πολύ γελοίο να γίνει καβγάς για τέτοιο πράγμα.
    ΚΙ εκείνη την ώρα που το είπα, της είπα οτι το ζητάω επειδή είναι της γιαγιάς τα πράγματα και μου είπε ναι ναι δίκιο έχεις κι εσύ δικαιούσαι φυσικά... απλά εγώ το χρειάζομαι επειδή δεν έχω πού να βάλω τα πράγματα μου κι αν μου πάρεις άλλο,ευχαρίστως να στο δώσω αυτό.
    Για κάποιο λόγο το κόνσεπτ είναι πως εγώ είμαι η πλούσια που δεν έχω ανάγκη κι αυτή η φτωχή κακομοίρα οπότε ας την διευκολύνω.

Senior Member
    Πολύ φοβάμαι πως δεν θα βγάλω άκρη χωρίς καβγά, και μου φαίνεται πολύ γελοίο να γίνει καβγάς για τέτοιο πράγμα.
    ΚΙ εκείνη την ώρα που το είπα, της είπα οτι το ζητάω επειδή είναι της γιαγιάς τα πράγματα και μου είπε ναι ναι δίκιο έχεις κι εσύ δικαιούσαι φυσικά... απλά εγώ το χρειάζομαι επειδή δεν έχω πού να βάλω τα πράγματα μου κι αν μου πάρεις άλλο,ευχαρίστως να στο δώσω αυτό.
    Για κάποιο λόγο το κόνσεπτ είναι πως εγώ είμαι η πλούσια που δεν έχω ανάγκη κι αυτή η φτωχή κακομοίρα οπότε ας την διευκολύνω.

Αν δεν την συμπαθεις και γενικα τη θεωρεις πονηρη γυφτισσα που συνεχως προσπαθει να εκμεταλλευεται καταστασεις να κανεις φασαρια..Αν το προβλημα ειναι μονο αυτο το περιστατικο αστο δεν αξιζει να τσακωθεις.

Senior Member
    Δεν μπορεις να διεκδικησεις ψυχραιμα αυτο που σου αναγνωριζει και εκεινη πως δικαιουσαι χωρις καυγα;
    Ειναι δυσκολο να μην ξεφυγεις αμα στραβωσει αυτη αλλα αν προσπαθουσες να πεις το δικιο σου ψυχραιμα με λογικα επιχειρηματα; Εκει στο φιλοτιμο σου πονταρε αυτη και τα πηρε ολα με το ετσι θελω, στο οτι ειναι γελοιο να τσακωνεστε για τα πραγματα της γιαγιας, και παιζει και να σε χτυπησει στο οτι ειναι ξερω γω "μικροτητα" το να το κανεις θεμα...αλλα δεν σε νοιαζει. Αμα φτασει εκει το πραγμα να πονταρεις ψυχραιμα στο οτι ειναι μικροτητα να ζηταει ανταλλαγματα για κατι που δικαιουσουν ουτως η αλλως. Πριν που τα εβαζε τα πραγματα της δηλαδη; Οσο ζουσε η γιαγια στο πατωμα τα ειχε;

Senior Member
    Γεια σου αγάπη άντε να ηρεμήσω γράψε κ σ άλλα θέματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό που με ξενερώνει μαζί της σε τέτοια θέματα, αλλά την πονάω. Έχω μόνο καλά να θυμάμαι από παιδί με εκείνη. Δεν είναι πονηρή ούτε υπάρχει περίπτωση να στραβώσει με κάτι που θα πω πχ και να μου την πει ή κάτι τέτοιο. Αλλά έχει ένα στυλ...δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω... "είμαι κακομοίρα άτυχη κτλ και όλοι οφείλετε να με βοηθάτε" και σε χτυπάει στο φιλότιμο συνεχώς για πράγματα που μοιάζουν ασήμαντα αλλά αθροιστικά όταν τα δεις νιώθεις και λίγο οτι πιάστηκες κορόιδο. Αν δει πχ ότι έχεις κάτι που θέλει, θα στο ζητήσει με τέτοιο τρόπο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και για να μην κάνεις θέμα θα το δώσεις τελικά. Αυτό όχι σε μένα μόνο, είναι γενική συμπεριφορά. Πχ ενώ παίρνει την σύνταξη της και ζει με τον γιο της ο οποίος εργάζεται κανονικά, οπότε οκ δυσκολεύονται όπως όλος ο κόσμος λόγω εποχής αλλά έχουν τα βασικά, θα πάει στην εκκλησία να πάρει ρούχα ή διάφορα που μαζεύουν για άπορους. Προσπάθησα να της πω κάποια στιγμή ότι αυτό δεν το βρίσκω σωστό γιατί υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που όντως δεν έχουν ρούχα και έχουν ανάγκη και την είδα οτι ξαφνιάστηκε σα να θεωρούσε οτι κι εκείνη έχει ανάγκη οπότε δεν έβρισκε κάτι κακό σε αυτό. Θα πεις πχ οτι άλλαξες κουρτίνα στο σπίτι, θα σε πρήξει να της δώσεις την προηγούμενη ή θα σου ζητήσει μήπως έχεις παλιά ρούχα.... έχει αυτό το στυλ λίγο του ζήτουλα.
    Παλιότερα πχ της είχε χαλάσει η ηλεκτρική κουζίνα , μου κλαιγόταν ότι δεν είχε λεφτά την δεδομένη στιγμή να πάρει άλλη και προσφέρθηκα να της δώσω την δικιά μου επειδή εκείνο το διάστημα την είχα να κάθεται απλά σε μια αποθήκη μέχρι να μπορέσει να αγοράσει καινούργια. ¨Οταν αργότερα πήρε δικιά της και της ζήτησα να μου επιστρέψει την δικιά μου, μου είπε απλά πως χάλασε γιατί ήταν παλιά και την πέταξε. Κι όταν εγώ εκνευρίστηκα φυσικά και άρχισα να της λέω γιατί δεν μου το είπε οτι χάλασε αφού θα μπορούσα να την επισκευάσω (δεν μου τρέχανε τα λεφτά απτα μπατζάκια για να αγοράσω καινούργια) μου έλεγε απλώς ότι έχω δίκιο. Που ακόμα πιστεύω δηλαδή πως αποκλείεται να την πέταξε έτσι απλά, το πιο πιθανό είναι να την έδωσε κάπου αλλού και μετά δεν ήθελε να το πει.

Οπότε και τώρα δε νομίζω οτι θα βγάλω άκρη, ούτε φοβάμαι οτι θα στραβώσει ή θα παρεξηγηθεί με κάτι που μπορεί να της πω. Οτι θα ξενερώσω πολύ εγώ φοβάμαι από αυτά που θα ακούσω.

Senior Member
    Απο τη στιγμη που λες οτι ειναι ζητουλας απο δω και περα προστατεψε τα πραγματα και τα χρηματα σου απο αυτην,μη της ξαναδωσεις ουτε μπαλωμενη καλτσα.Μαθε να της λες ψεμματα σε ο,τι εχει να κανει με χαρισματα,δανεικα κτλ κα ιπες κα ιστους γονεις σου το ιδιο.Δηλαδη δε λες ''δε σου δινω'' λες ''δεν εχω,η το πεταξα ειχε χαλασει κτλ''
    Μπορεις να προστατευτεις απο αυτο χωρις να τσακωθεις,το χουμε κανει κι εμεις για 1-2 συγγενεις ζητουλες,το χειριζομαστε πολυ διπλωματικα,εχουν καταλαβει οτι εκλεισε η κανουλα εκμεταλλευσης απο μας αλλα συνεχιζεται η σχεση μας χωρις να εχει αλλαξει κατι αλλο,κομπλε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Απο τη στιγμη που λες οτι ειναι ζητουλας απο δω και περα προστατεψε τα πραγματα και τα χρηματα σου απο αυτην,μη της ξαναδωσεις ουτε μπαλωμενη καλτσα.Μαθε να της λες ψεμματα σε ο,τι εχει να κανει με χαρισματα,δανεικα κτλ κα ιπες κα ιστους γονεις σου το ιδιο.Δηλαδη δε λες ''δε σου δινω'' λες ''δεν εχω,η το πεταξα ειχε χαλασει κτλ''
    Μπορεις να προστατευτεις απο αυτο χωρις να τσακωθεις,το χουμε κανει κι εμεις για 1-2 συγγενεις ζητουλες,το χειριζομαστε πολυ διπλωματικα,εχουν καταλαβει οτι εκλεισε η κανουλα εκμεταλλευσης απο μας αλλα συνεχιζεται η σχεση μας χωρις να εχει αλλαξει κατι αλλο,κομπλε.
    Το χω εφαρμόσει ήδη αυτό που λες. Τα τελευταία χρόνια πια έχω σταματήσει να της δίνω γιατί όταν ο άλλος είναι έτσι στην ουσία παύεις να δίνεις με την καρδιά σου, είναι σα να σε "αναγκάζει" με κάποιο τρόπο και δεν έχω χειρότερο από αυτό. Οι δικοί μου βέβαια είναι άλλη ιστορία, όσο κι αν εκνευρίζονται έχουν δεθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτοι όσο μπορούν οπότε δεν ανακατεύομαι.

Senior Member
    περα απο το οτι σε πιεζει, ειναι πολυ εκνευριστικο να σε περναει για βλακα. αυτος ειναι ο εξυπνος που σου λεει τις παπαριες κι εσυ ακους και υπακους.
    αυτοι ακριβως ειναι που μετα θανατον τους βρισκουν με τα εκατομυρια κατω απο τα στρωματα...

Senior Member
    Καλησπερα!
    Ελισαβετ, η αληθεια ειναι οτι θα ειχαν γινει πιο σωστα τα πραγματα αν τα επιπλα μοιραζονταν εξαρχης γιατι ειναι καπως να το χρησιμοποιει ηδη και να πρεπει να το αδειασει για να στο δωσει. Δηλαδη οκ αν τα ειχατε βαλει σε μια αποθηκη ειναι αλλιως απο το να τα πηρε καποιος και να τα χρησιμοποιει ηδη θεωρωντας τα δικα του.
    Παρολαυτα οπως ειπε το αλλο μελος, πριν πεθανει η γιαγια σου πού τα εβαζε η θεια σου?
    Μπορεις να της πεις οτι δεν εχεις χρηματα δυστυχως να της αγορασεις καινουριο, αλλα πολυ ευχαριστως να τη βοηθησεις να βαλετε τα πραγματα της εκει που τα ειχε προηγουμενως.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καλησπερα!
    Ελισαβετ, η αληθεια ειναι οτι θα ειχαν γινει πιο σωστα τα πραγματα αν τα επιπλα μοιραζονταν εξαρχης γιατι ειναι καπως να το χρησιμοποιει ηδη και να πρεπει να το αδειασει για να στο δωσει. Δηλαδη οκ αν τα ειχατε βαλει σε μια αποθηκη ειναι αλλιως απο το να τα πηρε καποιος και να τα χρησιμοποιει ηδη θεωρωντας τα δικα του.
    Παρολαυτα οπως ειπε το αλλο μελος, πριν πεθανει η γιαγια σου πού τα εβαζε η θεια σου?
    Μπορεις να της πεις οτι δεν εχεις χρηματα δυστυχως να της αγορασεις καινουριο, αλλα πολυ ευχαριστως να τη βοηθησεις να βαλετε τα πραγματα της εκει που τα ειχε προηγουμενως.
    Το πιο σωστό σίγουρα θα ήταν αυτό που λες σαβ, αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω.
    Υποθέτω οτι πέταξε ή εδωσε το προηγούμενο έπιπλο που είχε πριν πάρει αυτό της γιαγιάς ή απλά τα χει όλα εκεί μαζεμένα γιατί έχει την τάση να μαζεύει τα πάντα.
    Σκέφτηκα να της πω προς το παρόν να το κρατήσει (γιατί ικανή την έχω αν πάει κάποιος άσχετος και της δώσει τίποτα πιο καινούργιο να το να το δώσει αυτό) μέχρι να μπορέσω να της πάρω ένα άλλο και να ξεμπερδεύουμε γιατί να μπω στην διαδικασία τώρα να κάθομαι να κανονίζω μοιρασιές λες και μιλάμε για καμιά περιούσια, δεν έχω καμιά όρεξη.

Senior Member
    Το πιο σωστό σίγουρα θα ήταν αυτό που λες σαβ, αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω.
    Υποθέτω οτι πέταξε ή εδωσε το προηγούμενο έπιπλο που είχε πριν πάρει αυτό της γιαγιάς ή απλά τα χει όλα εκεί μαζεμένα γιατί έχει την τάση να μαζεύει τα πάντα.
    Σκέφτηκα να της πω προς το παρόν να το κρατήσει (γιατί ικανή την έχω αν πάει κάποιος άσχετος και της δώσει τίποτα πιο καινούργιο να το να το δώσει αυτό) μέχρι να μπορέσω να της πάρω ένα άλλο και να ξεμπερδεύουμε γιατί να μπω στην διαδικασία τώρα να κάθομαι να κανονίζω μοιρασιές λες και μιλάμε για καμιά περιούσια, δεν έχω καμιά όρεξη.
    Τοσο μεγαλο ειναι πια? Δεν μπορει να τα βολεψει καπου αλλου? Μου φαινεται πολυ αδικο να της αγορασεις καινουριο!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Η ευπ μπηκε μεσα στο σωμα μου εκανε καποιεσ αλλαγεσ κ μου ριχνουνε κατι στον καφε ταυτοχρονα οι μπατσοι μου κοψανε τα φαρμακα απο τοτε που βγηκε ο τσιπρασ μου κανουν βασανιστηρια το ξερουν ολοι εδω που μενω αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    http://http://www.sport24.gr/footbal...k.5106883.html
    Αφαίρεση 3 βαθμών για ΠΑΟΚ, κλειστή η Τούμπα με ΑΕΚ