ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 884
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 884 of 1380 FirstFirst ... 384784834874882883884885886894934984 ... LastLast
Results 13,246 to 13,260 of 20693
    Senior Member
    Γιατι με εχει πιασει ενα ριγος τωρα; Εχω πονοκεφαλο.Τοσο δυσκολο ειναι να σταματησω να σκεφτομαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Γιατι με εχει πιασει ενα ριγος τωρα; Εχω πονοκεφαλο.Τοσο δυσκολο ειναι να σταματησω να σκεφτομαι;
    είναι δύσκολο αν ξεκινάς να σκέφτεσαι δύσκολα σταματάς σε καταλαβαίνω.

Senior Member
    Αυτοκαταστρεφομαι..............

Senior Member
    Ειναι στο DNA μας
    Μην πας κοντρα.τα ιδια μας τα κυτταρα το κανουν .απλως ειναι πιο σοφοι και ειλικρινεις οσοι παραδεχονται την αυτοκαταστροφη και δεν τα ριχνουν σε αλλους

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Η σύγχυση στο νου και η βλακεία (να την παραδεχόμαστε!!) που μας φορτώσανε δεν ήρθε με το DNA μας. Τώρα όντως αυτοκαταστρεφόμαστε. Θύματα του χαρακτήρα μας μέσα στον κόσμο που ζούμε. Οι εκμεταλλευτές μας απλά κάνουν τη δουλειά τους. Κι απλά ζηλεύουμε που δεν είμαστε στη θέση τους, ούτε καν τα καταφέρνουμε να τους εκδικηθούμε.
    γιάννης

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ρε παιδιά τώρα τελευταία δεν ανοίγονται θέματα..εχουμε κολλάει στα ίδια θέματα..
    Άντε κάποιος να ανοίξει κανένα καινούργιο θεμα
    Σκέφτηκα να ανοίξω εγώ ένα: Πόσα λεφτά φάγατε σε ψυχιάτρους/ψυχολόγους και τι ποσοστό βελτίωσης είδατε στη ζωή σας.
    γιάννης

Senior Member
    Ιωαννη αν ενα αστεγο του δωσεισ εκατομμυρια τι πιστευεισ δε θα φερεται σαν εκατομιριουχοσ θα φερεται ακομα σαν αστεγοσ πιστευεισ ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ιωαννη αν ενα αστεγο του δωσεισ εκατομμυρια τι πιστευεισ δε θα φερεται σαν εκατομιριουχοσ θα φερεται ακομα σαν αστεγοσ πιστευεισ ;
    Τι θέλεις να πεις? (μιας και οι δυο είμαστε online)
    γιάννης

Senior Member
    Δεν ειναι το ντι εν ει ειναι ο τροποσ που σ φερονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτηκα να ανοίξω εγώ ένα: Πόσα λεφτά φάγατε σε ψυχιάτρους/ψυχολόγους και τι ποσοστό βελτίωσης είδατε στη ζωή σας.
    αντε ντε τι καθεσε?ανοιξε κανα θεμα να τα λεμε..

Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν ειναι το ντι εν ει ειναι ο τροποσ που σ φερονται
    συμφωνώ. Άρα προκαλώ εγώ τον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρονται? Και σ' αυτό συμφωνώ!
    Πόσες χιλιάδες φορές έχουμε συζητήσει γι αυτο τον τρόπο και ότι πρέπει να τον αλλάξω και όμως ακόμα το τελικό αποτέλεσμα είναι μηδέν. Παγίωση, αδιέξοδο.
    γιάννης

Senior Member
    Ρε παιδι μου πρεπει να βρεισ καποτε ενα καλο ανθρωπο να σε αποδεχτει και θα σ φυγουν ολα η αν αλλαξεισ μεσα σου με ψυχοθεραπεια να σ δωσω ενα παραδειγμα εγω ειχα παει στο εξωτερικο καποτε ερχοταν οι αστεγοι κ μου ζητουσαν τσιγαρο ειχαν τοσο ωραιο χαμογελο που τουσ επιανα την κουβεντα με κανενα δε μπορουσα να συννενοηθω με αυτουσ συννενοουμουν τωρα σ μιλαω πριν δεκα πεντε χρονια πριν μου πεσει ο ουρανοσ στο κεφαλι τωρα δε συννενοουμε με κανενα ουτε στην ελλαδα

ψυχοθεραπεία έχω κάνει (γι αυτό έβαλα το πιο πάνω σε μπολτ), άνθρωπο να με αποδεχτεί.. χμ εννοείς γυναίκα? χμ.. έχω ανθρώπους που με εκτιμούν. Όμως το σπάσιμο νεύρων είναι όλοι αυτοί που καθημερινά συναντώ, ιδίως μεσα στα πόδια μου κάθε μερα και με υποτιμούν και δεν αντιδρώ δεόντως!
    γιάννης

Senior Member
    Καλα εισαι εγω εχω περασει χειροτερα μια χαρα εισαι να εκτιμασ αυτα που εχεισ κ θα ηρεμησεισ

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ψυχοθεραπεία έχω κάνει (γι αυτό έβαλα το πιο πάνω σε μπολτ), άνθρωπο να με αποδεχτεί.. χμ εννοείς γυναίκα? χμ.. έχω ανθρώπους που με εκτιμούν. Όμως το σπάσιμο νεύρων είναι όλοι αυτοί που καθημερινά συναντώ, ιδίως μεσα στα πόδια μου κάθε μερα και με υποτιμούν και δεν αντιδρώ δεόντως!
    καταλαβαινω τι λες ,το ξέρω .

Η καλυτερη σταση απέναντι σε αυτό-δεν ξερω αν θα καταλαβεις τι εννοώ- είναι ενας συνδυασμός αφέλειας και περιφρόνησης. Θα δημιουργησει νοητική απόσταση και θα αφαιρέσει την δύναμη της αλλης πλευράς.
    Οι αντιδρασεις θα μαλακωσουν,ίσως και να προσπαθούν να σε καταλαβουν μετά ή να σε κυνηγούν, θα το δεις.

Αν είσαι όμως νευρώδης ιδιοσυγκρασία και εχεις ως πυρήνα τον θυμό ίσως να μην σε εκφράζει αυτό.
    Είναι η δική μου οπτική μόνο.