ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 895
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 895 of 1380 FirstFirst ... 395795845885893894895896897905945995 ... LastLast
Results 13,411 to 13,425 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπα, μη το λες.
    ειναι μια τυπικη ερωτηση, που οι περισσοτεροι την κανουν απο συνηθεια και μαλιστα περιμενουν την επισης τυπικη απαντηση "μια χαρα, εσυ?"
    γιατι αν λαβουν καποια αναπαντεχη αρνητικη απαντηση, θα μπουν σε μπελαδες που δεν τους θελουν
    πχ. θα αρχισει ο αλλος να τους απαριθμει τα βασανα του, ενω δεν εχουν ουτε τον χρονο ουτε την διαθεση να τον ακουσουν.
    Οντως , ειναι μια ερωτηση που χρηζει ιδαιτερης προσοχης , διοτι εδω μεσα ολοι ψαχνουν για ενα χερι βοηθεια; , τους δινεις το χερι , και θελουν να σε αρπαξουν απο το μπρατσο ..... λιγοι εχουν την ικανοτητα να ειναι διακριτικοι .....

Banned
    μπα, μη το λες.
    ειναι μια τυπικη ερωτηση, που οι περισσοτεροι την κανουν απο συνηθεια και μαλιστα περιμενουν την επισης τυπικη απαντηση "μια χαρα, εσυ?"
    γιατι αν λαβουν καποια αναπαντεχη αρνητικη απαντηση, θα μπουν σε μπελαδες που δεν τους θελουν
    πχ. θα αρχισει ο αλλος να τους απαριθμει τα βασανα του, ενω δεν εχουν ουτε τον χρονο ουτε την διαθεση να τον ακουσουν.
    το μονο πραγμα που ισως θα σε ζορισει ειναι να κανεις πραγματα και μετα να τα μετανιωνεις η επειδη δε σκεφτηκες τι πραγματι ηθελες η επειδη δεν σκεφτηκες ψυχραιμα

τα υπολυπα ευκολα απο το ενα αυτι οπως μπαινουν απο το αλλο βγαινουν...η σιωπη δε σημαινει αλαγη αποψεων ειναι απλως μια στρατηγικη σε αυτους που ακομα προσπαθουν.

Senior Member
    Παιδια εχω προβλημα ο πατερασ μου ειναι ρουφιανοσ εγω δεν ειμαι κ πρεπει να φυγω απο το σπιτι καμια ιδεα τι να κανω πλιζ το θεμα ειναι πολυ σημαντικο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μπου αυτο συμβαινει κ σενα μαλλον

Senior Member
    σημερα ειναι μια ανεξελεγκτη μερα.πολυ αγχος χωρις προφανη λογο.ανησυχια.ταραχη. περπαρτουσα πριν εξω και ημουν σαν χαμενη.ολοι με κοιταγαν και εγω προσπαθουσα να φαινομαι οσο πιο φυσιολογικη μπορουσα.νιωθω οτι η ωρα περναει και εγω μενω πισω της. νιωθω οτι το χανω. εκαψα φλατζα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αμφιβαλω αν εχει μεινει ζωντανο κυτταρο μεσα στον εγκεφαλο μου...!!!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Κι εγω ετσι ειμαι μπου

Senior Member
    Κουραγιο παιδια. Ολοι περναμε δυσκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Σβηνω μηνυματα,τα ξαναγραφω λες και κατι θα γινει ή θα με κοροιδεψετε. Γιατι ομως;Δεν με ξερετε...χωρια που ο καθενας εδω εχει κατι. Αποφευγω να με κοιταξω στον καθρεφτη ,τα ματια μου ειναι κουρασμενα,το προσωπο μου πελιδνο. Εχω κολλησει στο ******** κρεβατι, ουτε για φαγητο δεν σηκωνομαι. Ο Μαρτιος ηταν ενας ομορφος μηνας για μενα, αλλα ο Απριλης σκατα.
    Οποιος σε κοροιδεψει δεν κοροιδευει εσενα αλλα τον εαυτο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το πόσο δυστυχισμένος ή ευτυχισμένος είμαι με τη ζωή μου το καταλαβαίνω όταν ξυπνάω κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκείνο το διάστημα μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος.
    Εκεί, συνήθως έρχονται στη σκέψη μου απωθημένα, ανεκπλήρωτοι στόχοι, τραυματικές εμπειρίες, πλάσιμο φανταστικών γεγονότων βασισμένων στα όσα προείπα.
    Ευχάριστες σκέψεις αφορούν κανα πρόσφατο γεγονός ή εμπειρία, σε βαθμό που ο ενθουσιασμός γι αυτό να οδηγεί σε υπερένταση, απόδειξη δυστυχίας αφού ένα ευτυχισμένο άτομο δεν ενθουσιάζεται σε τέτοιο βαθμό με μια ευχάριστη εμπειρία.
    Τα δε όνειρα είναι απλά ανάπλαση του ψυχικού μου κόσμου με διαφορετικά πρόσωπα και τόπους.
    Πιστεύω, ταυτίζομαι με αρκετούς σας.
    Πολυ γνωριμα αυτα που γραφεις. Καμια φορα κοιταω ενα καινουριο μερος στο χαρτη και νιωθω πεταλουδες στο στομαχι με τη σκεψη να το επισκεφθω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εγώ γράφω εδώ για να εκτονωθώ, να μου φυγει η ένταση από τα απωθημένα κι έτσι τα απωθημένα να χαθούν για λίγο στο βάθος της σκέψης.
    Είναι ανάλογο αυτό που λέμε "να πω κάπου τον πόνο μου". Το υποκαθιστά, δεν το αντικαθιστά αφού η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο με ομιλία είναι πάντα ανεπανάληπτη.
    Το ίντερνετ, ιδίως δε τα σάιτ όπου εκφράζεις τα έσωθεν σου, όπως το φόρουμ, σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
    Με το να διαγράφεις αυτά που έγραψες εδω δεν αλλάζει κάτι από την πραγματικότητα σου. Εδώ μπαίνω είτε από συνήθειο είτε όταν δεν είμαι στην καλύτερη διάθεση.
    Γιαννη τι γινεται οταν αρχισουμε να μπερδευουμε την πραγματικοτητα με αυτα που ξερουν για εμσς αυτοι με τους οποιους μιλαμε στο ιντερνετ; Καποια πραγματα δε μπορουμε ή δε νιωθουμε ανετα να τα γραψουμε, αλλα ισως δε γινονται πιστευτα απο τους εκεινους που δεν εχουν αντιστοιχα βιωματα, και τελικα η εικονα των αλλων για εμας και τη ζωη μας γινοται η εικονα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας και την κατασταση μας.
    Και αν η εικονα των αλλων ειναι καλυτερη απο την πραγματικοτητα μπορει να μας βολεψει, μπορει να επαναπαυτουμε σε μια εικονικη ζωη. Αν ειναι χειροτερη ισως μας εγκλωβισει ή παρασυρει σε αλλα μονοποτια...
    Το ερωτημα ειναι πως ξεφευγουμε απο αυτο, πως κοιταμε τη ζωη μας χωρις να αφηνουμε τη εικονα των αλλων να μας επηρεαζει;

Senior Member
    Εχουν αραιωσει πολυ τα μελη σε σχεσημε 2 χρονια πριν .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Και αν η εικονα των αλλων ειναι καλυτερη απο την πραγματικοτητα μπορει να μας βολεψει, μπορει να επαναπαυτουμε σε μια εικονικη ζωη. Αν ειναι χειροτερη ισως μας εγκλωβισει ή παρασυρει σε αλλα μονοποτια...
    Το ερωτημα ειναι πως ξεφευγουμε απο αυτο, πως κοιταμε τη ζωη μας χωρις να αφηνουμε τη εικονα των αλλων να μας επηρεαζει;
    Αυτο ειναι ενα προβλημα που ιοντως αντιμετωπιζει η γενια σας , εγω δεν εχω σχεση , ουτε θελω ναχω με τα μεσα μαζικης δικτυωσης , οπως και οι συνομηλικοι μοι μου .......πως αλλα ξε ετσι ο κοσμος .....

Senior Member
    Δυστυχως δεν αλλαξε και πολυ. Ενα κωλοχωρι ειμαστε που το μεταφεραμε και ονλαιν. Το παιδι φοβαται μην το κοροιδεψουν αν πει τα προβληματα του.....και δικαιως. Ποσο μακρια απ το κωλοχωρι βρισκομαστε επομενως; Μη γραφω πολλα. Ελπιζω να μου πει ο ιωαννης τη γνωμη του σε αυτο που τον ρωτησα.

Senior Member
    μπα, μη το λες.
    Νομίζω ότι εξαρτάται από το ποιος ρωτάει και πόσο στενή σχέση έχετε αλλά συμφωνώ ότι η πλειοψηφία ρωτάει τυπικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...