ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 903
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 903 of 1380 FirstFirst ... 4038038538939019029039049059139531003 ... LastLast
Results 13,531 to 13,545 of 20693
    Banned
    η γη ειναι μια σβουρα και οταν παιρνει μια στροφη
    στα ματια εχεις τη θολουρα μα δε σου καιγεται καρφι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ιδεαλιστρια , ε ? με ειρηνικα μεσα δεν γινεται τιποτα , μονο με μια επανασταση μπορει ναλλαξει κατι , μονο με την βια γινοντουσαν παντα οι αλλαγες .........
    κανεις για πολεμο ?
    οι Ελληνες δεν ειμαστε ενωμενος λαος , οπως γραφει η μπου , ο καθενας κοιταει την παρτη του , και καπου καλα κανει ........
    μονο με βαρυτατες τιμωριες αλα ( στυλ ) Ελβετια κατι θα γινει ........... που δεν ειμαστε και παρα 43οι στην διαφθορα , υπαρχουν πολυ πιο διεφθαρμενοι απο μας , αλλα εχουν νομους που εφραμοζονται , αλλιως πολυ ευχαριαστως εγω θα κτεφευγα στην αυτοδικια , θα σκοτωνα καναν ενοχο , και θα το χαιιρομουν κι απο πανω , αλλα μετα φυλακη ,........................ μονο στα μουλωχτα αυτοδικια .. φανατικος υπερμαχος της , και βαρεως οπλισμενος .....

εδω στην Ελλαδα επιβραβευεται κι η απατη , για δι;βαστε για το μπουμπουκι τον Α.Συγγρο , που συνεβαλλε για προσωπικο συμφερον στην μια απο τις πολλες χρεοκοπιες της Ελλαδος , αγορασε κι ενα ορυχειο στο Λαυριο , κα διεδωσε ( αφου ηλεγχε τα ΜΜΕ της εποχης ) οτι ειχε χρυσο , με αποπτελεσμα να εξαπατηθουν πολλοι συμπολιτες μας , πιστευοντας οτι αγοραζουν μετοχες χρυσωρυχειου ! ) , εμεινε στην ιστορια με την ονομασια τα ' Λαυρεωτικα ' αυτη η απατη .........................αλλα κι εμεις δεν φανηκαμε αχαριστοι, α , ολα κι ολα , βγαλαμε την λεωφορο Συγγρου , με το ονομα αυτουνου του αλητη ..... και για να ριξει σταχτη στα ματια του κομου , γα τηνυστεροφημια του , εκανε το νοσοκομειο' Α.Συγγρος ' ....................
    λεπτομερεια , δεν ειχαν παιδια αυτος κι η συζυγος του , οποτε τοσα λεφτα ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ? δεν βαριεσαι , λεπτομερειες ....
    Πρεπει να σπασεις αυγα για να κάνεις ομελέτα, αλλιώς δεν γίνεται!

Υπερ της αυτοδικίας από έναν μόνο του, δεν είμαι. Δεν λύνεται τίποτα έτσι. Γενικά απόκαθέναν μόνο του δεν λύθηκε ποτέ τίποτα. Μόνο συλλογικά βρίσκονται οι λύσεις, τις πιο πολλές φορές απαιτούν και αίμα άλλα πάντα κάτι πρέπει να χάσεις για να κερδίσεις κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς.

Και δυστυχώς από το συλλογικό είμαστε μακριά ακόμη σαν κοινωνία... όταν καταλάβουμε πως χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και πως όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα είναι θέμα χρόνου να καεί και το δικό μας, τότε ίσως θα χουμε μια ελπίδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Η ζωη ειναι μικρη,κοιτα ν αρπαξεις οτι μπορεις και προχωραμε ετσι,τα πραγματα ειναι αρκετα πολυπλοκα για να βρεθει λυση απο την μαζα.Και φυσικα ουτε καν λογος για αιμα επαναστασεις κτλ ολα τζαμπα πανε.
    ς)
    Εδω θα συμφωνησω .......κατα τα αλλα ενδιαφερουσες οι αποψεις σου , εισαι ρεαλιστης ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πρεπει να σπασεις αυγα για να κάνεις ομελέτα, αλλιώς δεν γίνεται!

Υπερ της αυτοδικίας από έναν μόνο του, δεν είμαι. Δεν λύνεται τίποτα έτσι. Γενικά απόκαθέναν μόνο του δεν λύθηκε ποτέ τίποτα. Μόνο συλλογικά βρίσκονται οι λύσεις, τις πιο πολλές φορές απαιτούν και αίμα άλλα πάντα κάτι πρέπει να χάσεις για να κερδίσεις κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς.

Και δυστυχώς από το συλλογικό είμαστε μακριά ακόμη σαν κοινωνία... όταν καταλάβουμε πως χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και πως όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα είναι θέμα χρόνου να καεί και το δικό μας, τότε ίσως θα χουμε μια ελπίδα.
    Γεια σου Ελισαβετ ............. πιστευω οτι η ανθρωποτητα βρισκεται σενα κομβικο σημειο , οπως ηκμασε το 170 μχ η Ρωμαικη αυτοκρατορια , και 200 χρονια μετα παρηκμασε , και ηρθε ο Μεσαιωνας , καπου εκει βρισκομαστε σαν παγκοσμια κοινωνια , κατι θαλλαξει με τον καιρο , εχουμε 200 + χρονια που ηκμαζουμε , ηγγικε η ωρα , το μελλον αγνωστο , αλλα θαναι σιγουρα διαφορετικο , και ουδεις μπορει να κανει προβλεψεις για το τι μελλει γενεσθαι ..... πραματικα δεν εχω ιδεα τι προκειται να γινει ,αναρωτιεμαι κι εγω , αλλα ευτυχως που δενθαμαι δω να δω το μελλον , διοτι μεχρι στιγμης προβλεπεται δυσοιωνο , για να δανειστω την αποψη τοπυ Οργουελ ( οραμαματιζομαι το μελλον του ανθρωπου σαν να του παταει μια μποτα το κεφαλι ΣΥΝΕΧΩΣ ) .....

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα ηθελα συντομα να ξεσκεπασουν και τα κυκλωματα γιατρων που ζητουν απο ασθενεις(αλλοδαπους ή/και πολυ φτωχους) να τους αφαιρεσουν οργανα για να τα πουλησουν για μεταμοσχευσεις. Αλλο ενα καλα κρυμμενο κοινο μυστικο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Θα ηθελα συντομα να ξεσκεπασουν και τα κυκλωματα γιατρων που ζητουν απο ασθενεις(αλλοδαπους ή/και πολυ φτωχους) να τους αφαιρεσουν οργανα για να τα πουλησουν για μεταμοσχευσεις. Αλλο ενα καλα κρυμμενο κοινο μυστικο.
    Εγω θα ηθελα να τους βαλουν σενα δωματιο , και να τους βασανιζουν μερα-νυχτα .....μεχρι θανατου , αυτο θα καναν στο Αμπου-Νταμπι και τις περιοχες αυτες για τιμωρια , η κανα κοψιμο χεριου , αυτο τους αξιζει ....

Senior Member
    Κι εδω στην ελλαδα γινονται βασανιστηρια με παρακολουθουν απο οταν γεννηθηκα πηγα στο σχολειο εμαθα αλλα γραμματα πηγα στο τει εμαθα αλλα γραμματα στρατο με βασανισαν εγινα αγροτησ γτ στην ουσια αλλα σπουδασα υποτιθεται ειμαι μηχανικοσ απο τριτοβαθμια εκπαιδευση κ υποτιθεται οτι εχω δεκαπεντε χρονια ογα επισησ πρεπει να εχω μια κορακλα πανεμορφη και ειμαι αριστεροσ αν κ δεν ψηφιζω αυτα κ ουτε ξερω ποιοσ ειναι πρωιυπουργοσ εγω εχω χουντα

Senior Member
    Ετων 37 απο οσα ξερω η κορακλα 19

Banned
    η μονο λυση ειναι να το αποδεχτεις τη ζωη σου δεν εχεις καμια αλλη δυνατοτητα οσο σε πειραζει οτι συμβαινει θα νιωθεις απλως τον εγκεφαλο σου να τριζει και να κανει κρατς κρουτς

Senior Member
    Το αποδεχθηκα γι αυτο ζω ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω θα ηθελα να τους βαλουν σενα δωματιο , και να τους βασανιζουν μερα-νυχτα .....μεχρι θανατου , αυτο θα καναν στο Αμπου-Νταμπι και τις περιοχες αυτες για τιμωρια , η κανα κοψιμο χεριου , αυτο τους αξιζει ....
    Εγώ μια χαρά ικανοποιημένη θα ήμουν αν τους έπιαναν, τους έπαιρναν τις περιουσίες και τους ανάγκαζαν για την υπόλοιπη ζωή τους να προσφέρουν ένα κοινωνικό έργο. Πχ πολλά πεζοδρόμια, τουαλέτες γηροκομείων κτλ χρειάζονται καθάρισμα. Ας προσφέρουν και κάτι στην κοινωνία εκτός από την μπόχα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ μια χαρά ικανοποιημένη θα ήμουν αν τους έπιαναν, τους έπαιρναν τις περιουσίες και τους ανάγκαζαν για την υπόλοιπη ζωή τους να προσφέρουν ένα κοινωνικό έργο. Πχ πολλά πεζοδρόμια, τουαλέτες γηροκομείων κτλ χρειάζονται καθάρισμα. Ας προσφέρουν και κάτι στην κοινωνία εκτός από την μπόχα τους.
    Ελισαβετ , επιεικη σε βρισκω , εγω θα ημουν μακραν πιο βαρβαρος , χωρις καμμια τυψη , που δεν εχω γενικως , θανατος με βασανιστηρια , αυτα ειναι τα πιστευω μου για τετοια υποκειμενα , να δουμε μετα το ξανακανει κανεις ?

Banned
    το θεμα δυστιχως παει καπως ετσι εφοσον καποιος ειναι αναγκασμενος να πηγαινει σε γιατρους επειδη καποια στιγμη κατι θα του συμβει αυτοι οι γιατροι σκεφτονται οτι ακομα και αν τον εχουν για χαρισμα αυτος θα αναγκαστει να ξαναπαει λογο αναγκης.

και να μη παει στους ιδιους θα παει σε καποιον αλλο και ετσι κανουν απλως ανταλαγες πελατων σα το ντιλ καποιος θα φυγει και καποιος θα ερθει

Senior Member
    Αμα γινομουνα πρωθυπουργος , θαημουν σαν τον Πουτιν , εχουμε και το ιδιο ζωδιο , ζυγος/σκορπιος , θα ξεπαστρευα τους εχθρους μου η τους βαρεως παρανομουντες .....με συνοπτικες διαδικασιες και χωρις τυψεις .....