ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1055
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1055 of 1380 FirstFirst ... 555559551005104510531054105510561057106511051155 ... LastLast
Results 15,811 to 15,825 of 20693
    Senior Member
    Oυσιαστικα ειμαι αναπηρος και ανικανος να μετακινηθω εκτος εαν ανακαλυφθει συσκευη η οποια:

1. θα μπλοκαρει τους ηχους ανω των 80 ντεσιμπελ
    2. δε θα μπλοκαρει τους πιο σιγανους ηχους
    3. δε θα προκαλει ηχητικη αποφραξη (occlusion effect)
    4. δε θα ειναι επωδυνη κατα τη μακροχρονη χρηση

Και πιθανον να ειναι αδυνατη η κατασκευη μιας τετοιας συσκευης γιατι οι χαμηλες συχνοτητες μεταδιδονται μεσω του κρανιου και του λαιμου. Θα πρεπει να φοραμε κρανος δηλαδη.

Ισως ενα εμφυτευμα που θα εμπαινε στο μεσο αυτι, εκει που ειναι τα κοκαλακια και θα αλλοιωνε τις δονησεις τους. Σε 100 χρονια δηλαδη.

Senior Member
    ξενυχταει κανεις?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    πολες φορες αυτο που με κανει να χανω το ενδιαφερον μου για τις σχεσεις ειναι οι στιχοι απο αυτο το τραγουδι
    https://www.youtube.com/watch?v=dW2kooyJcoU
    οι γυναικες πχ εχω προσεξει οτι σχεδον παντα θα δοθουν σε αυτον που επιβαιβεωσει τις πεποιθησεις που εχουν για τον εαυτο τους και αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να διαλεξεις καποια που εχει κακη γνωμη για τον εαυτο της για να της πεις οτι σκεφτεσαι και εσυ το ιδιο και ετσι να σε αποδεχτει σαν αληθινο εγω αμφιβαλω αν αξιζει ολο αυτο το να εβρισκα πχ καποια να την εβλεπα ως κρυοπλαστη ξενερωτη και αυτη να με αποδεχοταν επειδη της ελεγα την αληθεια αυτο θα ηταν για μενα εφιαλτης η το μεγαλυτερο βασανο και οσο το σκεφτομαι λεω ευτυχως που δε συμβαινει σε μενα

ΠΡΟΤΙΜΩ να ζω στο κοσμο μου που εχω τα παντα ιδανικα και οι αλλοι ας κατσουν να βασανιστουν με την αληθεια δεν εχω τη δυναμη να τους αλαξω γνωμη μια ζωη παλευα γι αυτο αν μπορουσα θα το εκανα αυτο πχ ειναι απολυτως αληθεια αυτο που το βλεπω ωραιο για μενα ειναι ο κοσμος μου

Banned
    πχ η αληθεια ποια ειναι τελικα να εχεις μια να τη λες ηλιθια πχ και αυτη κατα βαθος να σου δινετε επειδη εισαι αληθινος? και να εχει καψουρα μαζι σου ενω αυτη ΔΕΝ σε καλυπτει καλυτερα μονος οσους ξερω που εχουν κανει αληθινη σχεση ολοι μισοψυθιριζουν μακαρι να εβρισκα τροπο να τα παραταγα ολα και θελουν να μου πουν οτι ολο αυτο αξιζει για να ζεις μια ζωη για να μη κανεις αλλη δουλεια απο το να τρεχεις για υποχρεωσεις δουλεια σπιτι και ολα αυτα γιατι επειδη τρεμουν τη μοναξια χαριζουν τον εαυτο τους οπου βρουν

Senior Member
    ειναι φορες που δεν εχω ορεξη για ζωη κ συνχρονος στεναχωριεμαι για την ζωη μου...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Με έχει απογοητεύσει τα μέγιστα η τελευταία σεζόν του Game of Thrones...

Nefeli28
    Guest
    «....να ελπίζεις.
    Να ελπίζεις πάντα, πως ανάμεσα στους ανθρώπους που τους ρημάζει η τρομερή ευκολία, θα συναντήσεις απαλές ψυχές με τρόπους»
    Ν.Εγγονοπουλος

Banned
    για να μεινει μια ψυχη απαλη με τροπους πρεπει να ζει και σε αρμονικες συνθηκες ομως
    οι επιθεσεις οδηγουν σε θωρακισεις και κυνισμο
    https://www.youtube.com/watch?v=SlaU8SPJea0

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πολες φορες αυτο που με κανει να χανω το ενδιαφερον μου για τις σχεσεις ειναι οι στιχοι απο αυτο το τραγουδι
    https://www.youtube.com/watch?v=dW2kooyJcoU
    οι γυναικες πχ εχω προσεξει οτι σχεδον παντα θα δοθουν σε αυτον που επιβαιβεωσει τις πεποιθησεις που εχουν για τον εαυτο τους και αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να διαλεξεις καποια που εχει κακη γνωμη για τον εαυτο της για να της πεις οτι σκεφτεσαι και εσυ το ιδιο και ετσι να σε αποδεχτει σαν αληθινο εγω αμφιβαλω αν αξιζει ολο αυτο το να εβρισκα πχ καποια να την εβλεπα ως κρυοπλαστη ξενερωτη και αυτη να με αποδεχοταν επειδη της ελεγα την αληθεια αυτο θα ηταν για μενα εφιαλτης η το μεγαλυτερο βασανο και οσο το σκεφτομαι λεω ευτυχως που δε συμβαινει σε μενα

ΠΡΟΤΙΜΩ να ζω στο κοσμο μου που εχω τα παντα ιδανικα και οι αλλοι ας κατσουν να βασανιστουν με την αληθεια δεν εχω τη δυναμη να τους αλαξω γνωμη μια ζωη παλευα γι αυτο αν μπορουσα θα το εκανα αυτο πχ ειναι απολυτως αληθεια αυτο που το βλεπω ωραιο για μενα ειναι ο κοσμος μου
    Μην το πεις αυτό. Ουκ ολίγες φορές καταλήγουν σε χωρισμό διότι επιβεβαιωση ίσον αποδοχή κι αν η επιβεβαίωση δεν είναι ειλικρινής τότε εμφανίζονται προβλήματα. Η επιβεβαίωση οικ ολίγες φορές είναι γλείψιμο για να την καταφέρει να του δοθεί.

Το λέγειν σου, ο τρόπος σκέψης σου και το βάθος των νοημάτων σου που τα εκφράζεις με το δικό σου ιδιόρρυθμο τρόπο, σε κάνει δημοφιλή γι αυτό μην ανησυχείς, διότι τέτοιους περίεργους χαρακτήρες που εισέρχονται κατ αυτο τον τρόπο στη φαντασία τους, τους γουστάρουν, άρα λέω είναι θέμα χρόνου να πετύχεις φτάνει να πέσεις σε κάποια που δίνει χαραμάδες για τέτοια προσέγγιση.

Κι εγώ θέλω να ζω στον κόσμο μου παίρνοντας όμως θετικά ερεθίσματα - ανατροφοδότηση για μένα από τον έξω κόσμο. Αν αυτά είναι αρνητικά δημιουργούνται μέσα μου σκέψεις κατάπτωσης και σημειώνω πως κάπου αλλού εδω μεσα βαθμολόγησα τον εαυτό μου με 40 στα 100 εν σχέσει με αυτό που θα θελα να μαι. Τέτοια θετικότητα παίρνω όχι κατ ανάγκην από φίλους (διότι μάλλον είναι ανύπαρκτοι και ήδη η έλλειψη αυτη δεν με απασχολεί ούτε με ενοχλεί). Τέτοια θετικότητα παίρνω από έναν μακρινό γνωστό που συνάντησα τυχαία, από μια συζήτηση με έναν άγνωστο, και συνήθως το αποτέλεσμα είναι θετικό. Διότι όσο μαύρο κι αν είναι αυτό που κρύβω μεσα μου ο αγώνας μου είναι, προς τα έξω, έστω βάζοντας προσωπείο να βγάζω κάτι θετικό σε κάθε τι ασχέτως αν ο στόχος πραγματώνεται.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    «....να ελπίζεις.
    Να ελπίζεις πάντα, πως ανάμεσα στους ανθρώπους που τους ρημάζει η τρομερή ευκολία, θα συναντήσεις απαλές ψυχές με τρόπους»
    Ν.Εγγονοπουλος
    Κι εγω γράφω που και που τέτοια αλλα η τύχη δεν με κανε Εγγονόπουλο...
    γιάννης

Banned
    οταν ειμουν στην εκτη δημοτικου θυμαμαι που τραγουδαγαμε αυτο το τραγουδι στη ταξη το για δε μ αφηνετε ησυχο αστε με ησυχο ολοι μια ζωη με κρατουν με κουνουν με ενα σπαγκο κλπ τωρα που το καλοσκεφτομαι αυτο το τραγουδι καθορησε τη μοιρα μου δηλαδη να βλεπω παντου σε οποια πλησιαζω αυτα τα λογια και να με τρωει η απελπισια μη ξεροντας πως να διαχειρηστω τον αλλο μου εαυτο αυτη ειναι η μεγαλυτερη απελπισια η μαυριλα να βλεπεις τον εαυτο σου και να μη ξερεις τι να κανεις η ειναι μια απεραντη θλιψη η μαυριλα που μεσα σ αυτη παραγετε το φως αυτο ειναι η ζωη ενας πολεμος με αντιπαλο τον αλλο εαυτο σου...
    https://www.youtube.com/watch?v=QLAhn9OAsf0
    ολα τα υπολυπα για μενα ειναι πανευκολα οτι πιο ευκολο να τα βαλεις με χιλιους ασχετους και να μεινεις ορθιος επειδη δεν αισθανεσε τιποτα..

Banned
    ειδα πχ τοσα ατομα να προσπαθουν να με φρικαρουν αλλα δε γινετε ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβατε η χειροτερη φρικη βρισκετε διπλα μου τη κουβαλαω παντου σα τη σκια που πεφτει διπλα στο φως.

Τώρα που το καλοσκεφτομαι, τέσσερα διαφορετικά πράγματα έχω να αντιμετωπίσω αυτές τις μέρες. Και τα τέσσερα ενέχουν δυο κοινά στοιχεία: αλλαγή και αμφιβολία.
    Μέσα μου τη μια λέω ενθουσιωδώς ναι, την άλλη μελαγχολικά κάνω πίσω επειδή καθένα απ αυτα τα πράγματα δεν με καλύπτει πλήρως στο τι και πως θα το θελα.
    Απλά βλέπω τον εαυτό μου να επαναλαμβάνεται. Η κίνηση με την οποία δείχνω ενδιαφέρον, οι αμφιβολίες και στο τέλος ένας πανικός που οδηγεί στην απόρριψη τους.
    γιάννης

Banned
    εγω βρε γιαννη οι σχεσεις μου προκαλουν πληξη γιατι αν ειναι να σκεφτομαι ολη την ωρα μη πεις το ενα μη πεις το αλλο μη πεις εκεινο στο τελος καταληγω να ξεχναω οτι εχω στο μυαλο μου για να μου εξομολογουνται οτι εχουν οι αλλοι στο μυαλο τους

Banned
    μπορει να νομιζεις πχ οτι προσπαθω να κερδισω τους αλλους εγω στο μυαλο μου εχω το τελειο που βλεπω οτι δεν ειναι ρεαλιστικο