ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1067
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1067 of 1380 FirstFirst ... 675679671017105710651066106710681069107711171167 ... LastLast
Results 15,991 to 16,005 of 20693
    Senior Member
    νιωθω πολυ κακα ακομα οσο μου λειπει. ναι δεν υπαρχει λογος γιατι χωρισαμε. ομως μου λειπει και ποναω πολυ. δεν θα ειμαστε ποτε ξανα μαζι αλλα γιατι να υποφερω ετσι. προσπαθω να συνελθω ομως τιποτα καλυτερο ισα ισα ολα χειροτερα.

Εστάλη από BL5000 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    νιωθω πολυ κακα ακομα οσο μου λειπει. ναι δεν υπαρχει λογος γιατι χωρισαμε. ομως μου λειπει και ποναω πολυ. δεν θα ειμαστε ποτε ξανα μαζι αλλα γιατι να υποφερω ετσι. προσπαθω να συνελθω ομως τιποτα καλυτερο ισα ισα ολα χειροτερα.

Εστάλη από BL5000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ειναι ανθρωοι που τυχαινει να τους αγαπαεμ πιο πολυ κ απο τους ιδιους μας τους εαυτους... αλλα ετσι ειναι μωρε θλημενα ματακια μου γιαυτο... τι να κανουμε

Senior Member
    Μου αρεσει να βλεπω τουριστριες στα καφε οπως γυρναω την Αθηνα.

Πηγα να παρω ωτασπιδες αλλα δε βρηκα φαρμακειο. Σε τι χωρα ζουμε που σε καθε τετραγωνο εχει φαρμακειο και ειναι ολα συνεχεια κλειστα; Τεταρτη απογευμα κλειστα. Κουραστηκαν τα πουλακια μου.

Τουλαχιστον αποψε καπου πηγαν οι απο πανω και εχει ησυχια.

Ο ένας παρεξηγήθηκε, ο άλλος απάντησα γενικά και με ευχαριστούσε ότι αναφερόμουν σ αυτόν, ο άλλος του έγγραφα πράγματα συγκεκριμένα για να τον βοηθήσω και μου απαντούσε με άσχετα. Ολα αυτά εδώ στο φόρουμ. Είτε πρόβλημα επικοινωνίας υπάρχει, δλδ ότι και να πεις στον άλλο είναι απορροφημένος με τα δικά και σου απαντα με βάση τις απαντήσεις που αναμένει και με τον τρόπο σκέψης του ο κόσμος να χαλάσει είτε απευθύνομαι - γράφω με τρόπο που κάπου έχει λάθος δλδ επικοινωνικά κάπου έχω πρόβλημα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post

Πηγα να παρω ωτασπιδες αλλα δε βρηκα φαρμακειο. Σε τι χωρα ζουμε που σε καθε τετραγωνο εχει φαρμακειο και ειναι ολα συνεχεια κλειστα; Τεταρτη απογευμα κλειστα. Κουραστηκαν τα πουλακια μου.

Θα πρέπει να σαι και συ πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας φίλε, γι αυτό έψαχνες εναγωνίως και δεν μπορείς να κοιμηθεις χωρίς ωτοασπίδες.
    γιάννης

Ψες δεν μπορούσα να με πάρει ο ύπνος. Κατέβηκαν με το που ξάπλωσα σκέψεις από ένα περιστατικό, κι η φαντασία μου να κτίζει περιστατικά πάνω σ αυτό. Από τα νεύρα στη φάση της φαντασίας ήταν σαν να σκίζει σωματικά ο οργανισμός μου. Η σκέψη μου ακόμα, έστω στιγμές, δεν ηρεμά.

Μην δεχτείτε προσβολή ή επίθεση παθητικά, αντιδράστε δυναμικά με τρόπο που να το ευχαριστηθεί η συνείδηση σας για να μην υποφέρετε από απωθημένο. Αυτό λέω πρώτα σε μένα. Όμως, διαπιστώνω την παγίωση ενός τρόπου συμπεριφοράς μου σε τέτοια συμβάντα. Η διαπίστωση είναι όπως την αηδία όταν βλέπω τα σκατα. Τα απωθημένα μετατρέπονται σε αρνητική ενέργεια και διαστρεβλωμένο τρόπο σκέψης που κάνω αγώνα μέσα μου για να μην μολύνει την σκέψη που έχω ανάγκη να ναι υγιής και παραγωγική.

Στο μεταξύ μ αρέσει να συχνάζω σε χώρους όπου βιώνω γαλήνη. Δεν μπορώ όμως να μην συχνάζω σε άλλους χώρους όπου υπάρχουν άτομα με τα οποία μπορεί να πλακωθώ ή τα οποία δημιούργησαν το απωθημένο. Μην ακούτε τα περι συγχώρεσης, αν δεν αντιδράσεις και μάλιστα στο χρόνο που πρέπει, δεν ηρεμά ο νους.
    γιάννης

Senior Member

Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα πάντα είναι κλειστά, δεν το ήξερες; Όλες τις υπόλοιπες μέρες πλην Σαββατοκύριακου είναι ανοιχτά πρωί απόγευμα, εσύ δεν μπορούσες να ψωνίσεις τόσες μέρες και σου ήρθε το αυγό στον ποπό; Επίσης για περίπτωση ανάγκης υπάρχουν τα εφημερεύοντα φαρμακεία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Που είσαι φίλε Γιάννη που με γνώρισες από το φόρουμ! Ακόμα στη σκέψη μου ακούω τα λόγια σου "δεν έχω άνθρωπο να είναι δίπλα μου", για να βγω έξω, να κάνει πράγματα, να μιλήσει, να με υπερασπιστεί εκεί που δεν μπορώ ή φοβάμαι. Πόσο δίκιο είχες και πόσο δύσκολο τελικά είναι να αντιμετωπίσουμε τέτοια κατάσταση όταν, όπως σου έλεγα, δεν βρεθεται αυτός ο ένας κι άρα πρέπει όλα αυτά ναι γίνουν από μένα.
    γιάννης

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 14-06-2019 at 11:55.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Που είσαι φίλε Γιάννη που με γνώρισες από το φόρουμ! Ακόμα στη σκέψη μου ακούω τα λόγια σου "δεν έχω άνθρωπο να είναι δίπλα μου", για να βγω έξω, να κάνει πράγματα, να μιλήσει, να με υπερασπιστεί εκεί που δεν μπορώ ή φοβάμαι. Πόσο δίκιο είχες και πόσο δύσκολο τελικά είναι να αντιμετωπίσουμε τέτοια κατάσταση όταν, όπως σου έλεγα, δεν βρεθεται αυτός ο ένας κι άρα πρέπει όλα αυτά ναι γίνουν από μένα.
    φταιω κ γω ομως γτ οταν βγηκα εξω... δεν ημουν ο εαυτος μου κ ειχα πολυ λαθος σταση απεναντη στον κοσμο... γιαυτο κ τα ατομα που βρηκα ηταν αταιριαστα μαζι μου κ γιαυτο δεν βρεθηκε εκεινο το εστο ενα αλλα σωστο ατομο... δλδ μπορει οντος να υπυρχαν τετοια σωστα για μενα ατομα στην καθημερινότητα μου απλα εγω δεν ημουν οπως επρεπε ο εαυτος μου για να τα διακρηνω αλλα κ για να αφησω τον αυθεντικο χαρακτηρα μου να δεσει μαζι τους... τεσπα απλα το συνηδειτοποιησα... κ γιαυτο το λεω... κ ο λογος ηταν η ανασφαλεια μου... κ ο φοβος μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα πάντα είναι κλειστά, δεν το ήξερες; Όλες τις υπόλοιπες μέρες πλην Σαββατοκύριακου είναι ανοιχτά πρωί απόγευμα, εσύ δεν μπορούσες να ψωνίσεις τόσες μέρες και σου ήρθε το αυγό στον ποπό; Επίσης για περίπτωση ανάγκης υπάρχουν τα εφημερεύοντα φαρμακεία...
    Πρωτη φορα στη ζωη μου ακουω τη φραση αυγο στον ποπο.

Πρωτη φορα στη ζωη μου ακουω τη φραση αυγο στον ποπο.
    Χαχχαχα! Δεν ξες από παλιές παροιμίες
    Εννοεί οτι φροντίζεις για κάτι την τελευταία στιγμή.

Senior Member

Banned
    τη καλη μας τη κοκο βολτα τη κανω εξω οταν βγω

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    φταιω κ γω ομως γτ οταν βγηκα εξω... δεν ημουν ο εαυτος μου κ ειχα πολυ λαθος σταση απεναντη στον κοσμο... γιαυτο κ τα ατομα που βρηκα ηταν αταιριαστα μαζι μου κ γιαυτο δεν βρεθηκε εκεινο το εστο ενα αλλα σωστο ατομο... δλδ μπορει οντος να υπυρχαν τετοια σωστα για μενα ατομα στην καθημερινότητα μου απλα εγω δεν ημουν οπως επρεπε ο εαυτος μου για να τα διακρηνω αλλα κ για να αφησω τον αυθεντικο χαρακτηρα μου να δεσει μαζι τους... τεσπα απλα το συνηδειτοποιησα... κ γιαυτο το λεω... κ ο λογος ηταν η ανασφαλεια μου... κ ο φοβος μου...
    Έχεις δίκιο, αν και μιλώ για ορισμένες καταστάσεις μου προ τετελεσμένων γεγονότων που όντως αφορούν άτομα.
    Δεν είσαι εσύ αυτός ο Γιάννης φίλε Γιάννη αν και χαίρομαι για το καλό επίπεδο επικοινωνίας και το καλό επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων -ωριμότητας που σε διακρίνει.
    γιάννης