ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1078
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1078 of 1380 FirstFirst ... 785789781028106810761077107810791080108811281178 ... LastLast
Results 16,156 to 16,170 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Μου κάνει εντύπωση πως δύο ατομα δε καταλαβαν οτι κανω πλακα και έγραψαν ολόκληρους παραγράφους. Και για να πω και εγω τη δική μου αποψη τείνω να συμφωνώ με τη ρεμεντι. Ειναι η δουλειά τους. Αν δε περνάμε θα έκλειναν. Εγώ αφήνω πάντα μπουρμπουαρ και ειμαι πάντα ευγενική με τους ντιλιβερι και δε νιώθω ασχημα όταν παραγγελνω μόνο για μένα. Τα πληρώνω και πληρώνω και εξτρα για τον κοπο του. Το αφεντικό του μαγαζιού επειδή ειμαι πελάτης χρόνια μου την ειπε επειδή δε παραγγελνω οταν βρέχει. Και πριν πειτε οτιδήποτε κανει και ο ιδιος ντιλιβερι δε κάθεται. Πριν μιλήσουμε ας σκεφτούμε λίγο οτι ο αλλος υπάρχει ενδεχόμενο να κανει και πλακα και ας μη γινόμαστε επιθετικοί δίχως λόγο.
    Αν εννοείς και εμένα, με συγχωρείς που δεν κατάλαβα οτι αστειεύεσαι όταν σε δυο συνεχόμενα μνμ δηλώνεις πόσο έξαλλη γίνεσαι με τον πληθυντικό και οτι θα φάει κλωτσιές την επόμενη φορά. Επρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας γιατί γνωριζόμαστε κι από χθες και ξέρουμε πόσο ευγενική είσαι με τους ντελιβερι ...ειδικά μετά την συζήτηση σου με τον Drug για την πλέμπα που κυκλοφορεί στα ΜΜΜ.

Αν όντως δίνεις μπουρμπουαρ και δεν παραγγέλνεις με βροχη κτλ, μπράβο σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αν εννοείς και εμένα, με συγχωρείς που δεν κατάλαβα οτι αστειεύεσαι όταν σε δυο συνεχόμενα μνμ δηλώνεις πόσο έξαλλη γίνεσαι με τον πληθυντικό και οτι θα φάει κλωτσιές την επόμενη φορά. Επρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας γιατί γνωριζόμαστε κι από χθες και ξέρουμε πόσο ευγενική είσαι με τους ντελιβερι ...ειδικά μετά την συζήτηση σου με τον Drug για την πλέμπα που κυκλοφορεί στα ΜΜΜ.

Αν όντως δίνεις μπουρμπουαρ και δεν παραγγέλνεις με βροχη κτλ, μπράβο σου!
    Επειδή ακριβώς το τσατ ειναι απρόσωπο και δε με ξέρεις απο χθες θα επρεπε να μην έχεις σχηματίσει άποψη απο δυο μηνύματα. Εννοείται οτι ποτε δε παραγγελνω με βροχή. Προτιμώ να μείνω νηστικη πάρα να βγάλω άνθρωπο σε δρομο που γλιστράει και οσο για το μπουρμπουαρ το θεωρω αυτονόητο. Συμπεριφερομαι πάντα οπως θα ηθελα να Συμπεριφεροβται και σε μένα. Τα μμμ τωρα ειναι μεγάλη κουβέντα. Αν έχεις κάνει μπάνιο και φοραε αποσμητικο οταν ιδρώνεις δε μυρίζεις, το βλέπω απο μενα που σταζω. Οποτε το θεωρώ αυτονόητο οτι πριν πας οπουδήποτε θα έχεις κάνει το μπάνιο σου και μιας που είναι καλοκαίρι το αποσμητικο έχει τη τιμητική του. Που ακριβώς βρίσκεις το λαθος εδω; επίσης ποτε δε τους χαρακτήρισα πλεμπα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Επειδή ακριβώς το τσατ ειναι απρόσωπο και δε με ξέρεις απο χθες θα επρεπε να μην έχεις σχηματίσει άποψη απο δυο μηνύματα. Εννοείται οτι ποτε δε παραγγελνω με βροχή. Προτιμώ να μείνω νηστικη πάρα να βγάλω άνθρωπο σε δρομο που γλιστράει και οσο για το μπουρμπουαρ το θεωρω αυτονόητο. Συμπεριφερομαι πάντα οπως θα ηθελα να Συμπεριφεροβται και σε μένα. Τα μμμ τωρα ειναι μεγάλη κουβέντα. Αν έχεις κάνει μπάνιο και φοραε αποσμητικο οταν ιδρώνεις δε μυρίζεις, το βλέπω απο μενα που σταζω. Οποτε το θεωρώ αυτονόητο οτι πριν πας οπουδήποτε θα έχεις κάνει το μπάνιο σου και μιας που είναι καλοκαίρι το αποσμητικο έχει τη τιμητική του. Που ακριβώς βρίσκεις το λαθος εδω; επίσης ποτε δε τους χαρακτήρισα πλεμπα
    Βρίσκω παράξενο τα τόσα ρατσιστικά που είπε ο Drug και δεν αντέδρασες σε κανένα αλλά συνέχισες να μιλάς μαζί του κανονικότατα. Εκείνος δεν αναφέρθηκε απλά στις μυρωδιές, ήταν καθαρά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ο λόγος του και συ βρήκες και κοινά κιόλας ότι α ναι υπάρχουν μερικοί που βρωμάνε στα ΜΜΜ.
    Σου ξαναείπα κι όταν το ανέφερες πάλι αυτό με τα αποσμητικά. Υπάρχουν άνθρωποι που επιστρέφουν από δουλειά και ΔΕΝ είναι δουλειά γραφείου...άρα ναι μυρίζουν. Υπάρχουν άστεγοι που δεν έχουν μπάνιο. Υπάρχουν χίλιες δύο περιπτώσεις που δεν μπορείς και δεν μπορώ να ξέρω. Ναι και μένα με ενοχλεί όταν βρωμάει στο λεωφορείο, μου χει τύχει να κατέβω από λεωφορείο γιατί νόμιζα πως θα λιποθυμήσω απτην βρώμα αλλά δεν θα αναφερόμουν ποτέ με τέτοιο υφάκι για ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΕΡΩ και δεν μπορώ να ξέρω ΓΙΑΤΙ βρωμάνε. Αυτό με ενόχλησε σε σένα λοιπόν και στο είπα απτην αρχή.
    Αν σε παρεξήγησα, τότε ζητώ συγγνώμη αλλά ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε κι από χθες, φροντίζουμε να προσέχουμε τι γράφουμε κι όταν βλέπουμε πως κάποιος το παρεξήγησε απλά να εξηγούμε την θέση μας αντί να γινόμαστε κι εριστικοί από πάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Βρίσκω παράξενο τα τόσα ρατσιστικά που είπε ο Drug και δεν αντέδρασες σε κανένα αλλά συνέχισες να μιλάς μαζί του κανονικότατα. Εκείνος δεν αναφέρθηκε απλά στις μυρωδιές, ήταν καθαρά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ο λόγος του και συ βρήκες και κοινά κιόλας ότι α ναι υπάρχουν μερικοί που βρωμάνε στα ΜΜΜ.
    Σου ξαναείπα κι όταν το ανέφερες πάλι αυτό με τα αποσμητικά. Υπάρχουν άνθρωποι που επιστρέφουν από δουλειά και ΔΕΝ είναι δουλειά γραφείου...άρα ναι μυρίζουν. Υπάρχουν άστεγοι που δεν έχουν μπάνιο. Υπάρχουν χίλιες δύο περιπτώσεις που δεν μπορείς και δεν μπορώ να ξέρω. Ναι και μένα με ενοχλεί όταν βρωμάει στο λεωφορείο, μου χει τύχει να κατέβω από λεωφορείο γιατί νόμιζα πως θα λιποθυμήσω απτην βρώμα αλλά δεν θα αναφερόμουν ποτέ με τέτοιο υφάκι για ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΕΡΩ και δεν μπορώ να ξέρω ΓΙΑΤΙ βρωμάνε. Αυτό με ενόχλησε σε σένα λοιπόν και στο είπα απτην αρχή.
    Αν σε παρεξήγησα, τότε ζητώ συγγνώμη αλλά ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε κι από χθες, φροντίζουμε να προσέχουμε τι γράφουμε κι όταν βλέπουμε πως κάποιος το παρεξήγησε απλά να εξηγούμε την θέση μας αντί να γινόμαστε κι εριστικοί από πάνω.
    Σε οτι δουλειά και να δουλεύει δεμ μπορει να βάλει αποσμητικο; θα σου ξαναπώ οτι ο δικός μου είναι σε αποθηκη σα δεύτερη δουλειά. Κουβαλάει μεσα στη ζέστη χωρίς κλιματιστικό παρολαυτα δε μυρίζει γιατί μάντεψε. Βαζει αποσμητικο ο άνθρωπος. Οσο για το τι γράφει ο γιουσερ δε ια κάτσω να διαφωνήσω μρ εναν αγνωστο. Εντωμεταξύ μένω στις περιοχες που εκραζε αλλα οπως 8α καταλάβεις ουτε απο αυτο θίχτηκα για να μπω στο τρυπακι να απαντήσω. Τωρα που λεγαμε για καφε και ευγένεια, το αφεντικό μόλις εχυσε καταλαθος λίγο καφε κάτω και δεν δεχτηκε να τον πληρώσω επειδή λερωσε κ επεμενε να του δωσω και κατι να καθαρίσει που φυσικα δεν τον άφησα. Οταν δινεις ευγενεια παίρνεις ευγένεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Προτιμώ την ανωνυμία της πόλης. Αυτό που δεν μου αρέσει στην πόλη είναι οι τύποι που μπαίνουν στα ΜΜΜ. Οι περισσότεροι δηλαδή.

Αλλά τώρα ρε φίλε άμα θέλω μια περιουσία για να πάω από τη Λαμία στη Θήβα, από τη Θήβα στη Χαλκίδα, κτλ (για να βλέπει και κάτι διαφορετικό το μάτι μου)

Edit: Τώρα που κατέβηκαν και δεν φοβάμαι μην τσεκάρουν το κινητό μου, να πω πόσο σιχαίνομαι τους τύπους που μιλάνε για μπάλα μέσα στα ΜΜΜ. Γενικά τους σιχαίνομαι, αλλά δεν φταίω σε τίποτα να ακούω τις συζητήσεις τους. Δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί έτρωγα και δε μπορούσα να αλλάξω θέση. Φυσικά αν ήμουν πιο ελεύθερος θα άλλαζα θέση να μην τους ακούω. Η ομορφιά των ΜΜΜ είναι να βλέπεις τους δρόμους και να πηγαίνεις από την μία περιοχή στην άλλη, και όχι να ακούς τις συζητήσεις του κάθε ανώμαλου, που πέρασε το λεωφορείο για καφετέρια.

Πραγματικά απορώ πως αντέχουν τον εαυτό τους. Πότε δεν κατάλαβα γιατί τόση μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού πορώνεται με την μπάλα.
    Πήγαινε με τα πόδια αν δεν σου αρέσει όλα σε ενοχλούνε στα ΜΜΜ τότε γιατί τα χρησιμοποιης???

Senior Member
    Σε οτι δουλειά και να δουλεύει δεμ μπορει να βάλει αποσμητικο; θα σου ξαναπώ οτι ο δικός μου είναι σε αποθηκη σα δεύτερη δουλειά. Κουβαλάει μεσα στη ζέστη χωρίς κλιματιστικό παρολαυτα δε μυρίζει γιατί μάντεψε. Βαζει αποσμητικο ο άνθρωπος. Οσο για το τι γράφει ο γιουσερ δε ια κάτσω να διαφωνήσω μρ εναν αγνωστο. Εντωμεταξύ μένω στις περιοχες που εκραζε αλλα οπως 8α καταλάβεις ουτε απο αυτο θίχτηκα για να μπω στο τρυπακι να απαντήσω. Τωρα που λεγαμε για καφε και ευγένεια, το αφεντικό μόλις εχυσε καταλαθος λίγο καφε κάτω και δεν δεχτηκε να τον πληρώσω επειδή λερωσε κ επεμενε να του δωσω και κατι να καθαρίσει που φυσικα δεν τον άφησα. Οταν δινεις ευγενεια παίρνεις ευγένεια...
    Ε αμα δούλευε βοθρατζής δεν θα τον έσωζε το αποσμητικό πίστεψε με.
    Ρε συ τι λέμε τώρα; το ενδεχόμενο ο άλλος πχ να μην έχει να φάει πόσο μάλλον να αγοράσει αποσμητικό δεν παίζει δηλαδή; Εσύ ξέρεις για όσους μπαίνουν στο λεωφ πως έχουν λεφτά για αποσμητικό; Εγώ δεν ξέρω αλήθεια, και γιαυτό θεωρώ οτι δεν μπορώ να τους κρίνω. Δεν μπορώ να πω αυτό που είπες εσύ "Σκότιστηκα αν είναι και βοθρατζής, δεν είμαι υποχρεωμένη να ανεχτώ την βρώμα του". Για μένα δείχνει υπεροψία και έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας. Ούτε το να μην με ενοχλεί και να μην αντιδρώ στον ρατσισμό του άλλου το βρίσκω στοιχείο κοινωνικής ευαισθησίας και να κάθομαι να κάνω πλακίτσα μαζί του.

Τέσπα, θεωρώ το θέμα λήξαν από την πλευρά μου. Μπορεί να σε παρεξήγησα αλλά για μένα λήγει εδώ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Eπειδή διάβασα για παραγγελίες,delivery κλπ,επιτρέπεται μια off topic παρατήρηση?
    Πολλές φορες λυπάμαι τους ντελιβεραδες,όχι λόγω της δουλειάς τους,αλλά επειδή παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα πάνω σε ενα μηχανάκι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Eπειδή διάβασα για παραγγελίες,delivery κλπ,επιτρέπεται μια off topic παρατήρηση?
    Πολλές φορες λυπάμαι τους ντελιβεραδες,όχι λόγω της δουλειάς τους,αλλά επειδή παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα πάνω σε ενα μηχανάκι...
    Μη τραγικοποιουμε τα πράγματα. Οι ντςλιβεραδες οδηγούν έτσι και αλλιώς οχημα και ξέρω πολλους εργοδότες στη περιοχή μου που ελεγε να μη βιάζονται να μη πηγαίνουν αναποδα και να μη περνάνε με κόκκινο. Και για να μη σας φανει περιεργο ηταν και ο αδερφος ντιλιβερι σε πολλα στη περιοχή και ειχαν άψογη συμπεριφορα απςναντι του. Το μονο κακο ειναι να βγαίνουν με βροχή γι αυτο και εγω δε παραγγελνω ποτε με βροχή. Κατα τα αλλα ειναι μια δουλειά οπως ολες οι αλλες και στη τελική ολες οι δουλειές εχουν εναν αλφα κίνδυνο. Στο νοσοκομειο που έκανα πρακτική ειχα. Ασθενή με φυματίωση και δε μας είχαν ενημερώσει τα ζωα να φοράμε μάσκες....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μη τραγικοποιουμε τα πράγματα. Οι ντςλιβεραδες οδηγούν έτσι και αλλιώς οχημα και ξέρω πολλους εργοδότες στη περιοχή μου που ελεγε να μη βιάζονται να μη πηγαίνουν αναποδα και να μη περνάνε με κόκκινο. Και για να μη σας φανει περιεργο ηταν και ο αδερφος ντιλιβερι σε πολλα στη περιοχή και ειχαν άψογη συμπεριφορα απςναντι του. Το μονο κακο ειναι να βγαίνουν με βροχή γι αυτο και εγω δε παραγγελνω ποτε με βροχή. Κατα τα αλλα ειναι μια δουλειά οπως ολες οι αλλες και στη τελική ολες οι δουλειές εχουν εναν αλφα κίνδυνο. Στο νοσοκομειο που έκανα πρακτική ειχα. Ασθενή με φυματίωση και δε μας είχαν ενημερώσει τα ζωα να φοράμε μάσκες....
    Σωστοί οι εργοδότες που αναφέρεις.

Είναι όμως και κάτι αλλοι που τους λένε να πάνε όσο πιο γρήγορα μπορούν...

Senior Member
    Σωστοί οι εργοδότες που αναφέρεις.

Είναι όμως και κάτι αλλοι που τους λένε να πάνε όσο πιο γρήγορα μπορούν...
    Σε αυτούς δε κάθεσαι φεύγεις. Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο στη περιοχή μου. Φαντάζομαι θα υπάρχουν αλλα θα ναι λιγα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε αυτούς δε κάθεσαι φεύγεις. Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο στη περιοχή μου. Φαντάζομαι θα υπάρχουν αλλα θα ναι λιγα
    Το χω δει με τα μάτια μου,αγαπητή Νοσηρή Φαντασία.
    Μου ερχόταν να βρίσω τον εργοδότη.

Senior Member
    Το χω δει με τα μάτια μου,αγαπητή Νοσηρή Φαντασία.
    Μου ερχόταν να βρίσω τον εργοδότη.
    Nα δε λεω οτι δεν υπάρχουν.. Τουλαχιστον απο τα μαγαζιά που παίρνω δε συμβαίνουν γιατί ειχα προσωπικό στο φβ οποτε μιλούσαμε. Μονο για ενσημα μου ειχε πει καποιος σα παραπάνω αλλα το θεωρω το λιγότερο μπροστά στην υγειά μας

Χιουμορ έχεις καθόλου στη ζωή σου; υπήρχε περίπτωση να νευριασω επειδή μου μιλάνε στον πληθυντικό; εμ δε καταλαβαίνεις πως τα γράφω εμ γράφεις σεντόνια
    Όχι, δεν έκανες χιούμορ! Μπορεί να μην τα εννοείς αυτά που γράφεις ή να τα έγραψες για να κάνεις εντύπωση αλλά χιούμορ δεν ήταν και δεν έδωσες τέτοια αίσθηση σε κανέναν. Απλά, "το γύρισες από τσάμικο σε καλαματιανό" όταν αποδοκιμάστηκες και κατάλαβες οτι έγραψες κάτι που όλοι το αποδοκιμάζουν.

Senior Member
    Ήταν και λογος να μαλωσω με τη σχέση μο6 επειδή ειχα φίλους ντιλιβεραδες.. Αλλα τι να κανω οταν ο αλλος με προσθέτει; πλεον εβγαλα τα αιτήματα φιλίας εσβησα και οτι ντιλιβερι είχα και εχω γλιτώσει πολυ γκρινια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nα δε λεω οτι δεν υπάρχουν.. Τουλαχιστον απο τα μαγαζιά που παίρνω δε συμβαίνουν γιατί ειχα προσωπικό στο φβ οποτε μιλούσαμε. Μονο για ενσημα μου ειχε πει καποιος σα παραπάνω αλλα το θεωρω το λιγότερο μπροστά στην υγειά μας
    Η υγεία πάνω από όλα!