ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1082
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1082 of 1380 FirstFirst ... 825829821032107210801081108210831084109211321182 ... LastLast
Results 16,216 to 16,230 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Και μιας και λέμε για ΜΜΜ ακούω μερικούς που χασκογελάνε που χάσανε το λεωφορείο για 1', ενώ εγώ στη θέση τους θα είχα γίνει πυρ και μανία. Ή όταν έχει καθυστέρηση ο προαστιακός σχολιάζουν με γελάκια, ενώ εγώ βράζω από μέσα μου.

Αντιπαθώ τους ανθρώπους που γελάνε άμα κάτι δεν τους πάει όπως το είχαν σχεδιάσει. Τρέχουν να το προλάβουν και μόλις το χάνουν βάζουν τα γέλια. Τι να πω;

Γενικά, όχι μόνο στα ΜΜΜ, είμαι τύπος που όταν τα πράγματα πάνε αντίθετα όπως τα έχει σχεδιάσει, γίνομαι έξαλλος.
    Ρε συ, αυτοί που γελάνε άμα κάτι δεν τους πάει όπως το είχαν σχεδιάσει έχουν πιάσει το νόημα της ζωής! Πολλοί για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο έχουν γίνει μοναχοί, ερημίτες, μποέμ, άστεγοι, ποιητές κλπ (πχ ο Διογένης με το πυθάρι του, τίποτα δεν τον ενοχλούσε, κάποιους βουδιστές μοναχούς που τίποτα δεν τους νευριάζει, δερβίσηδες που τα παράτησαν όλα και γίνανε ζητιάνοι). Αυτό που γίνεσαι έξαλλος είναι εγωισμός πιστεύω

Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ρε συ, αυτοί που γελάνε άμα κάτι δεν τους πάει όπως το είχαν σχεδιάσει έχουν πιάσει το νόημα της ζωής! Πολλοί για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο έχουν γίνει μοναχοί, ερημίτες, μποέμ, άστεγοι, ποιητές κλπ (πχ ο Διογένης με το πυθάρι του, τίποτα δεν τον ενοχλούσε, κάποιους βουδιστές μοναχούς που τίποτα δεν τους νευριάζει, δερβίσηδες που τα παράτησαν όλα και γίνανε ζητιάνοι). Αυτό που γίνεσαι έξαλλος είναι εγωισμός πιστεύω
    Συμφωνώ ότι θέλει μεγάλη δουλειά το να μην θυμώνει ο ανθρωπος με τις αναποδιές. Δεν είναι πάντοτε εγωισμός όμως. Μπορεί να είναι και τεράστιος φόβος αποτυχίας. Θα μου πεις όλα γύρω από το εγώ είναι. Εγώ έπαψα να στεναχωριέμαι με τις αναποδιές μετά την αγωγή και όχι άμεσα. Θαυμάζω όσους παίρνουν τη ζωή όπως έρχεται. Μπορεί να έχουν σοβαρά θέματα Υγείας οικονομικών ασυνεννοησίας αλλά έχουν χιούμορ ελπίδα πίστη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    DrugUser 8 στα 10 μηνύματα σου εκφράζουν θυμό για συμπεριφορες. Πόσο θυμωμένος είσαι με την ανθρώπινη φύση;;
    Η αλήθεια είναι ότι σαν χαρακτήρας είμαι ευέξαπτος, και θυμώνω εύκολα, αλλά δεν το θεωρώ μειονέκτημα γιατί άμα ήμουν ήρεμος θα μου έπαιρναν τον αέρα.

Και ναι ώρες ώρες θεωρώ ότι ο κόσμος είναι ανώμαλος και αναρωτιέμαι το κλασικό ερώτημα...εγώ είμαι ανώμαλος ή ο κόσμος είναι ανώμαλος;

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι σαν χαρακτήρας είμαι ευέξαπτος, και θυμώνω εύκολα, αλλά δεν το θεωρώ μειονέκτημα γιατί άμα ήμουν ήρεμος θα μου έπαιρναν τον αέρα.

Και ναι ώρες ώρες θεωρώ ότι ο κόσμος είναι ανώμαλος και αναρωτιέμαι το κλασικό ερώτημα...εγώ είμαι ανώμαλος ή ο κόσμος είναι ανώμαλος;
    Το να θυμώνεις με ολα νορμαλ δε το λες. Ειδικά για πράγματα που δε σε αφορούν. Δε θα σε βάλει κανείς επόπτη για να μιλήσει στο τηλεφωνο δεν απαγορεύεται σε σχέση με σενα που τρως και ειναι ενάντια στους κανονισμους οπως επίσης ειναι παραλογο να σε εκνευρίζει η αντίδραση κάποιου για κατι που δε σε επιρρεαζει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    μου λειπει παρα πολυ η κοπελα. δεν συγκεντρωνομαι πουθενα. στη δουλεια ολο με φωναζουν. δεν εχω ορεξη για τπτ. συγνωμη που σας πρηζω. δεν μιλαμε πια με την κοπελα. δεν θελει καν να την στελνω τετοια και σταματησα να την στελνω. οι φιλοι δεν θελουν να μιλαω για αυτην και καταλαβαινω οτι απομακρυνονται για αυτο το λογο. απο τον νοεμβριο μονο χειροτερευω. μου λειπει παρα πολυ. νιωθω οτι ο πονος αυτος με λιωνει. λιωνει το μεσα μου. δεν μου αρεσω οπως ειμαι πια.

Banned
    ενα συνηθισμενο λαθος που κανουν οι περισσοτεροι στις σχεσεις ειναι οτι δεν αφηνουν χωρο στον αλλο να ειναι και λιγο μονος του και ναι καθε μερα δινουμε εξετασεις για να τον κρατησουμε με το πιος ειναι καλυτερος στο μπλαμπλα στο λεγε λεγε στη ψυχαναλυση και στο σεξ

Banned
    η αγνοια μπορει να οδηγει στην ευτυχια για οσους δεν ειναι εναρμονισμενοι με το δρομο που οδηγει στο φως απλα στη δικη σου περιπτωση δεν νομιζω να ισχυει αυτο οτι πρεπει να εισαι σε αγνοια σε αγνοια πρεπει να ειναι οσων το μυαλο ειναι τοξικο

Banned
    το απογευμα που ειχα βγει εξω παρατηρησα οτι καποιοι προσπαθουσαν να με τρομοκρατησουν και εγω δεν ειμαι απ αυτους που κανω πισω

Banned
    Περί σφολιατών συνέχεια...

Με ποια γ...η λογική σφολιατοειδή βγάζουν μόνο το πρωί; Υπάρχουμε και εμείς που θέλουμε να φάμε σφολιάτα στις 23:00 (δε λέω 11 το βράδυ επίτηδες) γιατί για εμάς τέτοια ώρα είναι ακόμα πρωί. Επειδή οι περισσότεροι αγοράζουνε σφολιάτα το πρωί καθώς πάνε στη δουλειά τους και δεν την τρώνε επιτόπου αλλά την παίρνουν πακέτο για το διάλειμμα (ω ναι, να τα λέμε αυτά) δε σημαίνει ότι όλοι είμαστε έτσι.

Όταν μπαίνω σε μαγαζί και δεν έχουν σφολιάτες μετά την δύση του ηλίου είτε τους μαυρίζω στους χάρτες του Google στις κριτικές , είτε τους κράζω face 2 face, είτε και τα 2. Δε θα κολώσω. Φαντάσου να είσαι στον Ασπρόπυργο και να πρέπει να κατέβεις Χαϊδάρι για να αγοράσεις σφολιάτα και μετά να συνεχίσεις προς κέντρο, αντί να το πας γραμμή για κέντρο από τον Ασπρόπυργο.

Σου λέει σφολιάτες έχουμε μόνο το πρωί...ε μετά φταίω εγώ να τους πω ότι είναι μαλακία αυτό που κάνουν και να φάνε μαύρισμα στις κριτικές;

Senior Member
    3 παραγραφοι για σφολιατα ρε φιλαράκι; αλήθεια

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    3 παραγραφοι για σφολιατα ρε φιλαράκι; αλήθεια
    Και στα βιβλία μαγειρικής έχουν 20 σελίδες για λαδερά. So?

Senior Member
    Και στα βιβλία μαγειρικής έχουν 20 σελίδες για λαδερά. So?
    Ε ειναι λιγο αστείο. Εκτος αν εισαι μάγειρας [emoji23][emoji23]

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nοσηρή σου τα έγραψα όσα λέγαμε στο θέμα για τον HIV

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Nοσηρή σου τα έγραψα όσα λέγαμε στο θέμα για τον HIV
    Ναι το διάβασα και κατάλαβα ποσο σκουπίδι ειναι....

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ε ειναι λιγο αστείο. Εκτος αν εισαι μάγειρας [emoji23][emoji23]
    Το όλο θέμα είχε να κάνει με την παροχή υπηρεσιών, όχι τις σφολιάτες αυτές καθαυτές.