ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1085
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1085 of 1380 FirstFirst ... 855859851035107510831084108510861087109511351185 ... LastLast
Results 16,261 to 16,275 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Παιδί μου πας καλα; αλιμονο... Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του στανταρ για το αντιθετο φυλο. Δε με θίγει καπου... Αν και για να σου πω την αμαρτία μου το αγόρι που εχω τωρα ειναι καμια σχεση με οτι εψαχνα γενικα.
    Απλά είμαι και ολίγον τι ανασφαλής,εξ ου και η ερώτηση.

Δηλαδή (αν επιτρέπεται)?

2 λέξεις θα σου πω για την λιποαποθήκη μου:Lower belly.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Απλά είμαι και ολίγον τι ανασφαλής,εξ ου και η ερώτηση.

Δηλαδή (αν επιτρέπεται)?

2 λέξεις θα σου πω για την λιποαποθήκη μου:Lower belly.
    Είναι ψηλός και αδύνατος. Εμενα ουτε οι πολυ ψηλοί μου αρέσουν ουτε οι πολυ αδύνατοι.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Είναι ψηλός και αδύνατος. Εμενα ουτε οι πολυ ψηλοί μου αρέσουν ουτε οι πολυ αδύνατοι.
    Κατάλαβα.
    Το πολύ αδύνατο είναι κάπως.

Εύχομαι όμως να είστε ευτυχισμένοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κατάλαβα.
    Το πολύ αδύνατο είναι κάπως.

Εύχομαι όμως να είστε ευτυχισμένοι.
    Εντάξει θα μπορουσαμε και καλύτερα ειναι η αλήθεια.. Εχουμε καποια εμπόδια αυτον τον καιρό που ελπίζω να ξεπεραστουν

Banned
    η στο σωμα θα υπερεχει καπιος η στο πνευμα γι αυτο οι φιλοσοφοι θελουν κατι για μαξιλαρι

Banned
    ο θεος θα συγχωρεσει οσους πιστεψουν σε αυτον και ας εκαναν αμαρτιες αρκει αυτο να το ενοουν γι αυτο μη φοβαστε το θεο

ομως οταν καπιος παρει μια πορεια που καταστρεφει το μυαλο του μετα δε θα εχει μυαλο για να αλαξει δρομο και αν εναντιωθει στο θεο δεν εχει καμια ελπιδα να βγει απ αυτο κερδισμενος

Banned
    Ε όχι και σαβούρα...να μου έλεγες τα McDonald's σαβούρα, οκ να το καταλάβω. Αλλά οι σφολιάτες είναι το πιο ποιοτικό take away φαγητό. Σίγουρα δεν είναι και το πιο υγιεινό να τρέφεσαι μόνο με αυτά, αλλά όχι και στο ίδιο επίπεδο με τα McDonald's, KFC, κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Ε όχι και σαβούρα...να μου έλεγες τα McDonald's σαβούρα, οκ να το καταλάβω. Αλλά οι σφολιάτες είναι το πιο ποιοτικό take away φαγητό. Σίγουρα δεν είναι και το πιο υγιεινό να τρέφεσαι μόνο με αυτά, αλλά όχι και στο ίδιο επίπεδο με τα McDonald's, KFC, κτλ.
    Λιγα λογια για τις σαβούρες.καποιοι τρεφομαστε μονο με αυτες... Σαβουρα φορ εβερ [emoji7][emoji7]

Banned
    αυτοι που εχουν πανω τους κιλα τρωνε κρεας αλλιως δε παχαινεις ευκολα

Senior Member
    Τρωω κρεατικά σχεδόν καθε μερα και ειμαι 50 κιλα. Αυτό που λες δε στεκει

Banned
    Πρέπει να είσαι πολύ ματσό για να τρως κάθε μέρα στα KFC. Δε τα λες και φθηνά. Για τα Goody's που τώρα έγιναν Burger House δε το συζητάμε καν. Τα σουβλατζίδικα πάλι από 2 που ήταν ο μέσος όρος πήγαν 2.40.

Ενώ τα σφολιατοειδή είναι συνήθως πιο οικονομικά, ειδικά άμα πετύχεις Γρηγόρη την ώρα που έχει Happy Hour είσαι άρχοντας.

Senior Member
    Ξερει κανεις γιατί το φβ σε δείχνει μεσα και ενώ δεν εισαι; εχω βαρεθει να '' μαλωνω'' επειδή με δείχνει μεσα ωρες που δε πρεπει

Παιδί μου πας καλα; αλιμονο... Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του στανταρ για το αντιθετο φυλο. Δε με θίγει καπου... Αν και για να σου πω την αμαρτία μου το αγόρι που εχω τωρα ειναι καμια σχεση με οτι εψαχνα γενικα.
    ..Διότι η γυναίκα κοιτάει χαρακτήρα, θέλει κάποιον να την προσέχει, ευχάριστο τύπο αλλά και προσγειωμένο, δυναμικό. Αν τελικά της πέτυχε αμόρφωτος και φτωχός ή εμφανισιακά κατώτερος απ΄αυτο που φανταζόταν δεν την πειράζει.
    γιάννης

Πρέπει να έχω υπομονη ζώου για να αντέχω την υποτίμηση, να επιζητώ να αποδεικνύω αξία ενώ η προκατάληψη τους για μένα είναι ήδη παγιωμένη. Να πρέπει να ασχολούμαι δηλαδή με πράγματα κατώτερα από τις δυνατότητες μου κι απ αυτό που θα θελα, κι απλά να κρατάω μια επαφή για να κρατάω σε εγρήγορση της δυνατότητες μου και την επαφή μου μ αυτα με τα οποία θα θελα να ασχολούμαι. Η μακροχρόνια εξελισσόμενη κατάπτωση της ψυχολογίας και οι συνέπειες της σε κάνει να υπομένεις σαν ζώο.

Δυστυχώς οι εναλλακτικές για το θέμα που μιλάμε δεν είναι καλύτερες ή απαιτούν ρίσκο κι άρα αβέβαιο, για να την έκανα με ελαφρά ή βαριά πηδηματάκια. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι συνεχής κατάπτωση της ψυχολογίας μου ή να κοροϊδεύω τον εαυτό μου πως τα πράγματα δεν πάνε κι άσχημα ή να ψάχνω για χόμπις και δραστηριότητες που στην τελική δεν είναι για να με ευχαριστούν δημιουργικά αλλά για να ξεφεύγω.

Γι αυτό σας λέω καλλιεργείστε τις εναλλακτικές σας επιλογές και εξασκείστε τον εαυτό σας στο ρίσκο, από τα μικρά στα πιο μεγάλα, ώστε το δεδεμένο χρόνο να μπορείς να πάρεις τέτοια ρίσκα. Κι όλα αυτα ξεκινήστε τα από νωρίς στη ζωή σας. Λυπάμαι αυτούς που σε κρίσιμα στάδια νωρίς στη ζωή του βρέθηκαν αβοήθητοι ή δεν ήξεραν τον τρόπο κι επεσαν στην κατάπτωση.

Το σωστό περιβάλλον θα σε βοηθήσει πρώτα να γνωρίσεις κι έπειτα να αναπτύξεις τις δυνατότητες σου, αλλιώς θα πελαγοδρομείς μέσα σε ψευδαισθήσεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ..Διότι η γυναίκα κοιτάει χαρακτήρα, θέλει κάποιον να την προσέχει, ευχάριστο τύπο αλλά και προσγειωμένο, δυναμικό. Αν τελικά της πέτυχε αμόρφωτος και φτωχός ή εμφανισιακά κατώτερος απ΄αυτο που φανταζόταν δεν την πειράζει.
    Εγω κοιτάω και εμφάνιση. Δε θα μπορούσα να ειμαι με καποιον που δεν έβρισκα ελαχιστα γοητευτικό