ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1127 of 1380 FirstFirst ... 12762710271077111711251126112711281129113711771227 ... LastLast
Results 16,891 to 16,905 of 20693
    Και εγώ σκέφτηκα για περίπτωση Troll! Positive σε ευχαριστώ που έγραψες.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Θα κάνει και κάποιος άλλος report στο δήθεν μικρό που μπήκε με την και καλά σοκαριστικη ερώτηση; ή θα ξανά μπει και 3 φορά;
    είχε ξαναμπει κ το σβησανε? τωρα το ειδα

Μπήκε δεύτερη φορά τώρα. Απλά απόρησα. Λέω μόνο εγώ το βλέπω; μόνο την ηλικία άλλαξε. Εντάξει είπαμε να γράφουμε αλλά πόσο θα ξεφύγει η κατάσταση πια; σε λίγο θα έχουμε διαφημίσεις της τελευταίας ταινίας ερωτικου περιεχομένου με το τάδε τοπ όνομα και την τάδε σκηνή . Δεν τραμπουκιζουμε αλλά όπως γράφτηκε ήδη Εινακ επικυνδυνο για τη κοπέλα είναι δημόσια να γράφει τα πως και τα τι;

Senior Member
    Μπήκε δεύτερη φορά τώρα. Απλά απόρησα. Λέω μόνο εγώ το βλέπω; μόνο την ηλικία άλλαξε. Εντάξει είπαμε να γράφουμε αλλά πόσο θα ξεφύγει η κατάσταση πια; σε λίγο θα έχουμε διαφημίσεις της τελευταίας ταινίας ερωτικου περιεχομένου με το τάδε τοπ όνομα και την τάδε σκηνή . Δεν τραμπουκιζουμε αλλά όπως γράφτηκε ήδη Εινακ επικυνδυνο για τη κοπέλα είναι δημόσια να γράφει τα πως και τα τι;
    Εμενα περισσοτερο για τρολ μου φαινεται. Εκανα αναφορα καλού κακού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    είχε ξαναμπει κ το σβησανε? τωρα το ειδα
    Άνοιξε ένα thread το μεσημέρι και αφού το σβήσανε άνοιξε ξανά καινούργιο με το ιδιο θέμα και μάλιστα το χόντρυνε και μιλούσε για δάχτυλα και άφηνε να εννοηθεί για βοηθήματα και δονητές.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Άνοιξε ένα thread το μεσημέρι και αφού το σβήσανε άνοιξε ξανά καινούργιο με το ιδιο θέμα και μάλιστα το χόντρυνε και μιλούσε για δάχτυλα και άφηνε να εννοηθεί για βοηθήματα και δονητές.
    α ενταξει εχουμε ξεφυγει! Καντε καμια αναφορα κι αλλοι και θα το σβησουν προφανως.

Και εγώ ελισσαβετ αναφορά. Μάλλον θα συνεχιστεί αυτό το σκηνικό!!!!

Senior Member
    Και εγώ ελισσαβετ αναφορά. Μάλλον θα συνεχιστεί αυτό το σκηνικό!!!!
    ενταξει, καλυτερα να ειναι τρολ παντως παρα να είναι όντως κανένα κοριτσάκι μικρό και να ρωτάει τέτοια σε δημόσιο φόρουμ που μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας.

Senior Member
    Βασικά έχουμε ξεφύγει. Καθόμουνα στη στάση του λεωφορείου και ξαφνικά ακούω ένα "μ@λ@κ@ στα @ρχίδι@ μου". Κοιτάζω πίσω και βλέπω μια παρέα από κοπέλες 13-14 ετών.

Αντί να έχουν πρότυπα τα μικρά παιδιά τους εργάτες, τους αθλητές, τους επιστήμονες, τους μηχανικούς, έχουν πρότυπα τους drug dealers (έτσι όπως φαίνεται από τα τραγούδια κάποιων τύπων όπως ο Snik) και τα πορνίδια του instagram.

Και το πιο ωραίο, να λέει αγόρι 14 ετών μια κοπέλα πουτανίτσ@ και αυτή να γελάει.

Κυρίως αυτοί είναι οι λόγοι που σε κάνουν να φύγεις από την Ελλάδα. Μια ντεκαντάνς που θα διαιωνιστεί. Χαμηλό επίπεδο, δάπεδο.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Banned
    ολα τα παιρνετε τις μετριτις θα ενοει ψυχολογικα

δε συμφωνω αυτοι που δεν εξωτερικευουν οσα σκεφτονται μαζευουν αποθημενα και η ευγενεια τους γινετε δηλητηριοδης
    δευτερο οι πρωτοπλαστοι δε φοραγαν ρουχα
    η πραγματικη επιστημη ειναι να εισαι για δεσιμο και να εισαι ετοιμος η για ηλεκτροσοκ η για θαυματα

τωρα αν εσυ δε θες να εισαι στην ελλαδα δε θα εισαι απλα

Senior Member
    Καλησπερα σας
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    δεν αποκλειεται και ο αινσταιν να ηταν φωτισμενο παιδι παντως αν ειχε καταφερει να τραιναρει και τη τρελα που συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις θα πλησιασε παρα πολυ το θεο σε νοημοσυνη

Banned
    καθημερινα θα τους επιστρεφω τον ιδιο ακριβως σεβασμο που μου δειχνουν και καθε φορα που θα προσπαθουν να με ψαρωσουν εγω θα γινομαι χειροτερος μονο και μονο για να τους αποδειξω οτι γινομαι χειροτερος αντι για καλυτερος και οταν θα το καταλαβουν οτι δεν ειχαν κανενα νοημα οσα εκαναν τα νευρα τους θα εχουν γινει αγνωριστα

Banned
    θα διαπιστωσουμε το ποιος ειναι πιο απαλευτος αυτο ειναι το μονο σιγουρο νομιζουν ταχαμ οτι τοσο καιρο που κατεβαλαν καθε δυνατη προσπαθεια και τωρα που εγινα αλτσχαιμερ οπως νομιζουν θα κανω οτι μου πουν γι αυτο δε μιλαγα τοσες μερες για να δουν τοσο καιρο τα αποτελεσματα των προσπαθειων τους που ειναι το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ

Ορέστη αν το δεις αν θες απάντησε μου. Είσαι σε κάποια αγωγή; τα 40 είναι νεαρή ηλικία. Εάν θέλεις να κάνεις αλλαγή στη ζωή σου θα το επιτύχεις. Αν εχεις εγκλωβιστεί σπίτι χωρίς εργασία φίλους ή έστω ένα χόμπυ φυσικά θα είναι πιο δύσκολο να κάνεις κάποια αλλαγή. Δεν ξεπέρασες την πρώτη σου αγάπη. Το καταλαβαίνω. Μην νιώθεις όμως πως τελείωσε η ζωή σου. Δεν είσαι 90 ετών. Ίσως χρειάζεσαι μια θετική ώθηση για να ζήσεις πιο όμορφα πιο θετικά πιο γλυκά.
    * έκανες πράγματι ποτέ κάποια επιθετική κίνηση; πως σε βάφτισαν εγκληματία;
    Ο πατέρας σου τρόμαξε τότε από τον όρο ψυχιατρος και η συμπεριφορά του όπως γράφεις και ο ίδιος δεν ήταν λογική. Όταν σπούδαζες αναγκάστηκες να διακόψεις; λύγισες από τον ψυχολογικό πόλεμο;
    Last edited by Constantly curious; 20-07-2019 at 22:07.