ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1158 of 1380 FirstFirst ... 15865810581108114811561157115811591160116812081258 ... LastLast
Results 17,356 to 17,370 of 20693
    Banned
    οσο περισσοτερο τρωει καπιος τοσο πιθανοτερο ειναι να μην εχει μυαλο και γενικοτερα τα εχω ακουσει αυτα πολες φορες στο παρελθον οταν δε μιλαγα καν αλλα τωρα που μιλαω θα ελεγα οτι ο υλιστικος πλανητης δε με ενδιαφερει γιατι ειναι ασημαντος για τα δικα μου μετρα δε προκειται να φοβηθω τιποτα και κανενα δε προκαιται να προσαρμοστω σε τιποτα εκτος αν υποκριθω οτι προσαρμοζομαι επειδη ετσι με βολευει εκεινη την ωρα οπως εκανα στο παρελθον παριστανοντας οτι εφταιγα εγω μη πιστευοντας λεξη απο οσα ελεγα

δε με ενδιαφερει αν με μισησουν αφου τα παντα εξαρτωνται απο μενα εκτος αυτου εγω ειμαι σε μονιμη θεση αμυνας ενω αυτοι σε μονιμη θεση επιθεσης που νομιζουν οτι την εχουν κανει αορατη επειδη υποτιθετε δε τη βλεπω οπως φανταζονται

το πολεμο τον αρχισαν οι ιδιοι νομιζοντας οτι θα με κανουν οτι θελουν θα μου πουν αυτοι τι θα φαω και τι θα πιω τι θα δω τι θα σκεφτω που θα παω και τι θα κανω στην συνεχεια εξαγριωθηκα εντελως και εγινα αγνωριστος και εδειξα την πληρη αρνητικοτητα μου

αν γινα ευκολη λεια δε ξερω αλλα και ετσι να ειναι θα περιμενω τη σειρα μου για να μηλισω τελευταιος οποτε αυτο δε συμφαιρει σαν ιδεα.

Banned
    και σα να μην εφταναν ολα αυτα ειχαν και το θρασος να αρχισουν και τα σοου γυρω μου γιατι νομιζαν οτι ετσι εγιναν πιο πειστικοι με το φοβερο μυαλο που οπως παντα τους διακρινει οταν εκαναν μια ολοκληρη ντουζινα γκαφες και εγω δε μιλαγα καν για να σιγουρευτω για οσα βλεπω αν ηταν πραγματικα εξυπνοι θα το ειχαν καταλαβει

Banned
    αν θελετε να με ακουσετε οσοι εχετε παιδια τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο καλυτερα να τα μαθετε να μη πλακωνονται στις σοκολατες και τα ζαχαρωτα γιατι μεχρι να γινουν 20 θα εχουν φαει παρα πολα αν ξεκινησουν απο μικρα η κατασταση δεν ειναι οπως παλια που ολοι ετρωγαν οτι εβρισκαν εδω και καιρο συμβαινουν πραγματα που δεν εχω μιλησει γι αυτα καν

Banned
    ειναι περιτο να πω οτι τοσο καιρο δε χανουν ευκαιρια να προσπαθουν να με τρομοκρατησουν με οτι τροπο μπορουν να βρουν προσπαθοντας να εκμεταλευτουν οπιαδηποτε συμπεριφορα ειχα στο παρελθον γιατι νομιζουν οτι ετσι θα διαμορφωσουν το χαρακτηρα μου και τις εξελιξεις ειναι τελικα τοσο σουπερ οσο νομιζουν με τη τεχνικη της μιας δεκαρας που κανουν τοσα χρονια και δε το ειχει παρει χαμπαρι κανενας

Banned
    θα πει κανεις οτι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να διαμορφωσουν τις αποψεις τις νεας γενιας που τοσα χρονια σκιζονται να προστατευουν με συμβολα τηλεοπτικων προγραματων ενω ο καθενας οτι ωρα θελει ανοιγει τη τηλεοραση και βλεπει οτι θελει

Banned
    κατα τη δικη μου εκτιμηση θα περασουν παρα πολα χρονια μεχρι να φτασουμε στο τελος της γης αυτης αν και ως τωρα υπηρξαν πολα ραδιο αρβυλα στο παρελθον που προφητευαν υποτιθετε το τελος της γης που δεν ηρθε ποτε ομως ανεξαρτητα αν υπηρξατε καλοι χριστιανοι η οχι να περιμενετε τη διασωση σας και συμφωνα με την αποκαλυψη η διενυξη θα βρισκετε σε οσους προσκυνησουν το θηριο η ειναι οπαδοι του και μην ακουτε τις προπαγανδες περι εκδηκισης του ιησου κλπκλπ

Δεν αναφερόμουν σε σένα άλέξανδρος_77, αλλά παρέθετα την εμπειρική μου άποψη για το θέμα επαναστατώ η οποία απευθύνεται τουλάχιστον σε όσους συχνάζουν εδώ. Όμως χαίρομαι που σε προβλημάτισε.

Αλλού εδώ μίλησα ότι οι γονείς πρέπει από νωρίς να δίνουν ερεθίσματα στα παιδιά τους που διευρύνουν τους ορίζοντες τους και οξύνουν τον τρόπο σκέψης. Αν δεν πράξουν αυτό, οι σοκολάτες από μόνες τους δεν βοηθάνε διότι κάποτε το παιδί θα πρέπει από μόνο του να σταθεί στα πόδια τους στη ζωή κι έτσι μπορεί να ρθει στιγμή που αν δεν πήρε τα νοητικά εφόδια οι σοκολάτες θα του ναι απρόσιτες. Όταν λέω σοκολάτες μιλάω για χατίρια και καλοπέραση.

Το τέλος της γης το περιμένουν εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια...Το τέλος της γης θα πλησιάσει άμα χαθεί πλήρως η αγάπη. Το λένε κι οι Γραφες με το δικό τους τρόπο!

Τα πρότυπα που σερβίρει η τηλεόραση εξακολουθούν να υιοθετούνται από τους πολλούς, ασχέτως αν ανοίγουν όποτε θέλουν την τηλεόραση. Απλά δες τις επιδιώξεις, ποιους θαυμάζουν, τους στόχους και τις απαιτήσεις που έχουν. Οι γονείς ήδη τα εχουν υιοθετήσει κι απλα΄τα μεταδίδουν στα παιδιά τους. Ετσι μια κοινωνία ολόκληρη προβάλλει και αποδέχεται τα πρότυπα αυτά ασχέτως πόσο επφικτή ειναι η επίτευξη τους σε ατομικό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα είναι η μεταβολή των σχέσεων σε ανταγωνιστικές.

Απλά νευριάζω που η τηλεόραση προβάλλει ακόμα ταινίες με πρωταγωνιστή την πλούσια οικογένεια, το βασιλιά, τον εκατομμυριούχο σε εποχές όπου επικρατούσε η φτώχεια, ακόμα και στο σήμερα άτομα που κάνουν τρόπο ζωής που πόρρω απέχει από την ολότητα, δλδ πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτους που τα παρακολουθούν.
    γιάννης

Banned
    δεν εχει σημασια αναφεροσουν η οχι
    υποθετω οτι το μετρο κρισης θα ειναι μονο αν εχουν παραδοθει στο θηριο η οχι δε νομιζω οτι θα υπαρξει αξιολογηση με βαση το χαρακτηρα γιατι το να αξιολογηθουν τοσα χιλαδες ατομα με βαση το χαρακτηρα μου φαινετε λιγο απιθανο και εκτος αυτου θα το ελεγαν και οι γραφες τωρα μπορει να μιαζει σημαντο αυτο που λεω αλλα μπορει σε 3 η 4 επομενες γενιες η δαιμονολατρεια να αυξηθει πολυ

Banned
    δε με πειραζουν τοσο τα προτυπα γιατι σε πολα σημεια τα εχω επειρεασει εγω αλλα οι ταινιες με πολες ανακριβεις σεναρια ραδιο αρβυλα υποτιθεμενες μαχες αιμα σφαιρες πρακτορες εκρηξεις πολεμους που υποτιθετε οτι ειναι για ενηλικους ενω τις βλεπει οπιος θελει και δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα αλλα μεταφερουν τους ανθρωπους σε ενα κοσμο που δεν υπαρχει για να ειναι απασχολημενοι με κατι για να μη σκεφτονται

Senior Member
    Σκέφτομαι οτι μόλις μπήκα στα πρώτα Άντα... Μου φαίνεται απίστευτο και εχω πάθει μια μικρή κατάθλιψη
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    ταυτιζομαι νοσηρη φαντασια εγινα 29 πριν απο 2 μηνες και δεν το πιστευω...χρονια καλα κιολας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kavkaz12 View Post
    ταυτιζομαι νοσηρη φαντασια εγινα 29 πριν απο 2 μηνες και δεν το πιστευω...χρονια καλα κιολας
    Σε ευχαριστώ πολύ καλο μου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σκέφτομαι οτι μόλις μπήκα στα πρώτα Άντα... Μου φαίνεται απίστευτο και εχω πάθει μια μικρή κατάθλιψη
    Κάτσε να δεις τι θα γίνει μετά τα 35 που θα σκανε και τα κουσουρια και προβλήματα υγείας (ελπίζω να είναι μικρά) :ο μου τα λέγανε κι έλεγα εγώ τρώω υγιεινά δε θα βγουν. Λάθος, πάντα κάτι βγαίνει.
    Μέχρι τα 33 να παντρευτείς Φυσικά αν βρεθεί ο κατάλληλος.
    Καλώς όρισες καλώς σε βρήκαμε [emoji14]

Banned
    τιποτα να εισαι καλα...

Banned
    τελος η χημειο για την ηπατιτιδα C...Δεκεμβριο θα μαθω τα αποτελεσματα ευχαριστω για την στηριξη απο ολους οσους ενδιαφερθηκαν...