ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1168
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1168 of 1380 FirstFirst ... 16866810681118115811661167116811691170117812181268 ... LastLast
Results 17,506 to 17,520 of 20693
    Banned
    η εποχη αυτη δεν ειναι ιδανικη για οπιον θελει να πινει και να καπνιζει αν τον ενδιαφερει να λειτουργει ομαλα το σωμα του καποτε εδινες λεφτα και αγοραζες το καλυτερο σε αυτη την εποχη αυτο δεν ισχυει αφου θα αναδειξει τη πραγματικη φυση του καθε πραγματος οσοι πχ ηταν οικονομικα ανετοι και εμαθαν τα κυριλε βερνικια παρε λεφτα χωρις να βλεπουν τι παιρνουν χωρις το μυαλο του να λειτουργει καν θα περασουν δυσκολα.. και θα κριθουν κατ επεκταση..

Banned
    πιστεψτε με ειναι αδυνατον ενα ανθρωπος να γεννηθει αξιολογος στο πλανητη αυτο χωρις τελικα να διαταραχθει η ψυχικη του ισσοροπια γιατι αυτος ο πλανητης ειναι ενα δημιουργημα ΜΙΣΟΥΣ που συμβολιζει την αρνηση του ανθρωπου να δεχτει το θεο οτιδηποτε βλεπετε ισσοροπημενο ειναι ψευδαισθηση

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εχετε νιωσει ποτε οτι δε θελετε να ζησετε αλλο, οτι βαρεθηκατε τα παντα;
    Όχι. Ζω λες και θα ξαναεπιστρέψω πίσω και θα ζήσω δεύτερη ζωή, κι έτσι δεν με πολυνοιάζει το τώρα και το που πάω γενικά. Μόνο αυτή η σκέψη μου περναει που και που, αν και είναι ψευδαίσθηση.
    Όταν νιώθω 'οτι βαρέθηκα τα πάντα περιμένω πότε να πάρω σύνταξη, για να ηρεμήσω, να μην έχω ευθύνες και υποχρεώσεις επιλογής, να μου μειωθεί το ψυχοφθόρο των καθημερινών ανθρωπίνων σχέσεων, να βρίσκομαι ή να κάνω πράγματα ή απραξία που ξεκουράζουν το νου μου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λενε οτι οποιος μπορει να ζησει μονος του ειναι θηριο ή θεος εχει αναρωτηθει κανεις γιατι ο θεος βλεπει παντου τον εαυτο του και αυτο του αρκει το θηριο βλεπει παντου οτι μισει και αυτο του αρκει κατα περιεργο τροπο αυτα τα δυο φαινονται ιδια αλλα ειναι αντιθετα

το σιγουρο ειναι οτι αν καπιος πραγματι μπορει να το κανει αυτο δηλαδη να απεχει ο ιδιος απο τη ζωη να συμπεριφερετε σαν εξωγηινος και να σχολιαζει μονο τη ζωη των αλλων τοτε σιγουρα ανηκει σε μια απο τις 2 κατηγοριες ειναι πολυ δυσκολο να βρει καπιος τη διαφορα και μαλιστα σε καπια σημεια φαινετε αυτο να προκαλει συγχιση ακομα και στις γραφες
    Θηρίο είναι αυτός που βρίσκεται πολύ μακριά από τοι Θεό. Διότι αυτός που πραγματικά βρίσκεται κοντα στο Θεό είναι γαλήνιος και πράος.
    Εξωγηινο περίπου, με έχουν αποκαλέσει, από την άποψη ότι δεν ταιριάζω με αυτό που είναι όλοι άλλοι σε βαθμό που είναι λες και ζω σε αλλο κόσμο ή ήρθα από αλλού ή απλά δεν με πάνε. Κι όλο αυτό το βλέπω να επαληθεύεται βιώνοντας το ως μοναξιά κι αδυναμία συναναστροφής και δημιουργίας φιλίας με τους άλλους.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    υπαρχουν δυο τροποι μεγαλωματοσ παιδιων ενα να τα κανεισ εξαρτημενα απο σενα την τεχνολογια τα ναρκωτικα κλπ μια αηδια σκετη κατα την αποψη μου κι ο αλλοσ να τα κανεισ ανεξαρτητα δηλαδη να δουλευουν να εχουν δικα τουσ λεφτα κλπ
    Πρώτα να γνωρίσουν καλά τον εαυτό τους ώστε να ξέρουν ακριβώς ποιες είναι οι δυνάμεις τους. Νοείται ότι πρέπει να τους δείξεις το δρόμο για να γίνουν ανεξάρτητοι. Γι αυτό μαζί με το πρώτο που είπα δίνε τους από πολύ μικρά την ευχέρεια να παίρνουν από μόνα τους πρωτοβουλίες, να κάνουν πράγματα χωρίς να σαι εκεί να τα προσέχεις. Αν δεν ξέρουν ποιες είναι ακριβώς οι δυνάμεις τους, θα πελαγοδρομήσουν στη ζωή, θα κοπιάζουν χωρίς αποτέλεσμα, θα μεταπηδούν από την μια κατάσταση στην άλλη χωρίς να προχωράει η ζωή τους μπροστά.
    Μιλάω γενικά κι όχι να μου απαντήσεις ατομικιστικά.
    γιάννης

Senior Member
    Εχετε νιωσει ποτε οτι δε θελετε να ζησετε αλλο, οτι βαρεθηκατε τα παντα;

Tο βρισκω φυσιολογικο να σκεφτεσαι κατ αυτον τον τροπο , σε πολλους ανθρωπους υπαρχει αυτη η σκεψη , συμπεριλαμβανου εμου ....

Senior Member
    Και τι κανουμε γι αυτο;

Senior Member
    Και τι κανουμε γι αυτο;

Στην φαση που εισαι κρεββατι , επειδη την εχω περασει κι εγω , δεν μπορεις να κανεις και πολλα , αμα ερθει η ωρα και ξεκρεββατωθεις , τοτε μπορεις να κανεις ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Στην φαση που εισαι κρεββατι , επειδη την εχω περασει κι εγω , δεν μπορεις να κανεις και πολλα , αμα ερθει η ωρα και ξεκρεββατωθεις , τοτε μπορεις να κανεις ......
    Μπα φετος ειναι χρονια αποφασεων. Αρκετα κατσαμε.

Senior Member
    Μπα φετος ειναι χρονια αποφασεων. Αρκετα κατσαμε.

Το καλυτερο ειναι να πιεστεις λιγο , οσο μπορεις , να κανεις κατι , οτιδηποτε , διοτι το κρεββατι , φερνει κι αλλο κρεββατι .....

Senior Member
    Διάβασα κάπου ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας... Μόνο που κάποιοι δεν την έχουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πηρε τηλεφωνο μια ανηψια της μανας μου να της πει οτι η κορη της πηρε πτυχιο και ερχεται στην Αθηνα και η μανα μου αμεσως με ενημερωσε για το ονομα της μην τυχον και την αυτωσω κατα λαθος. Ο Σπαλιαρας ειμαι ή ο Τατσοπουλος; Ειναι ολοι αρρωστοι σε αυτο το κωλοχωρι. Σιχαμενα γονιδια.

Το ιδιο εκανε και με μια αλλη ξαδελφη που ειναι στην ηλικια μου πριν 20 χρονια. Συζητουσανε λεει με τη μανα της και ελεγαν ο Ορεστης και η Τονια μπορει να συναντηθουν σε ενα μπαρ και να μην ξερουν οτι ειναι ξαδελφια... Ε ας μαζευε την κορη της! Εγω τι εφταιγα;

Banned
    αυτο που οντος με ενοχλησε ηταν η κακια που βιωσα επειδη πολοι εμαθαν πιος ειμαι και εγω σε αυτες τις περιπτωσεις δε συνηθιζω να ειμαι καλος οταν ο αλλος δεν ειναι το ιδιο απεναντι μου

Η ανταγωνιστικότητα δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν φιλικές διαπροσωπικές σχέσεις. Όταν ο θάνατος σου η ζωή μου επειδή κατ αυτόν τον τρόπο φτιάχτηκε και λειτουργεί το σύστημα, ακόμα κι αν υπάρχει κοινό εδαφος για φιλία λόγω χαρακτήρων, η φιλοδοξία θα δημιουργήσει αν όχι αντιπαθεια αποστάσεις.
    γιάννης

Banned
    το χειροτερο πραγμα που θα μου τυχαινε ειναι να κρινω τους ανθρωπους σε αυτη τη γη γιατι εγω ειμαι ανθρωπος των αποχρωσεων και αυτο που λεω το ενοω το τι ειμαι το ξερω καλυτερα απ το καθενα που νομιζει οτι με γνωριζει και κανεις δε γινεταιι να με νιωσει τοσο καλα εκτος απ τον θεο και τον εαυτο μου ως τωρα δεν εχω δει κανενα που να με καταλαβε πληρως σε αυτη τη γη ομως ειναι τοσο μεγαλο το κακο που μου εκαναν που οσο και να λεω στον εαυτο μου ηρεμισε αυτο δε γινεται αδυνατο πραγματικα να ζει καπιος στο πλανητη αυτο να γινει κεντρικο προσωπο χωρις να διαταραχθει η ψυχικη του ισσοροπια γιατι οταν καπιος μπαινει σε μια λογικη τυπου εγω η εσυ σε ενα αορατο ψυχολογικο πολεμο που αργοτερα ισως δε θα ειναι τοσο αορατος ειναι αδυνατο να μην αισθανθει μισος και αγαπη γιατι λενε ολοι αγαπα τον διπλανο σου αλλα οταν ο διπλανος σου σου πριονιζει το κλαδι που καθεσε ειναι αδυνατο να το κανεις αυτο και ο χριστος που το εκανε τους εδωσε παραταση χρονου μηπως μετανοησουν οχι επειδη ειχε τη διαθεση να το κανει αυτο μονιμα σε καπιο σημειο μαλιστα ειπε στο θεο γιατι πρεπει να υποστω αυτο το μαρτυριο αλλα ας γινει το θελημα σου γιατι αν το εκανε μονιμα δε θα ηταν βασιλιας των ουρανων

ενα ανθρωπο πχ τον θεωρω ευφυη οταν περασει μια ασωτη ζωη και μετα μετανοει οπως ο ληστης στο σταυρο διπλα απ το χριστο τι πιο εξυπνο απ το να μετανοησει ελαχιστες ωρες πριν πεθανει ομως σε αυτη τη γη αποχρωσεις πια δε βλεπω αλλα μονο αντιπαλες παραταξεις που οσο περνα ο καιρος θα οξυνονται ολο και περισσοτερο και αυτο ειναι θλιβερο οσο ακριβως θλιβερος ειναι ο πλανητης αυτος που ζω σε αυτον χωρις να μ αρεσει γιατι ειμαι σε μυστικη αποστολη και ζω απλα γιατι πρεπει γιατι αυτη η εντολη μου δοθηκε να παλεψω με οτι τροπο μπορω και να μη τα παρατησω ποτε.

δυστιχως ομως εξυπνους σε αυτη τη γη δε βλεπω πια εκτος απ τον εαυτο μου αν ηταν πραγματικα εξυπνοι και οχι ανοητοι θα εκαναν ενα σωρο ασωτιες και μετα θα γονατιζαν μπροστα στο θεο.