ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1185
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1185 of 1380 FirstFirst ... 18568510851135117511831184118511861187119512351285 ... LastLast
Results 17,761 to 17,775 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ψευτικους άνθρωπος που προσπαθούν να βρουν μια δόση αλήθειας στην πλάτη του άλλου..

Καλημέρα σε όλους.
    Δυστυχείς λέγονται αυτοί...που προσπαθούν να μοιράσουν την δυστυχία τους μπας και ελαφρύνει.

george1520
    Guest
    Δεν προσπαθούν να μοιρασουν την δυστυχία τους. Δεν έμαθαν να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό και καταστρέφουν ότι βρουν στον δρόμο τους...

Εδώ Κύπρο βρέχει. Εκεί εσάς;

Senior Member
    Δεν προσπαθούν να μοιραστούν την δυστυχία τους. Δεν έμαθαν να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό και καταστρέφουν ότι βρουν στον δρόμο τους...

Εδώ Κύπρο βρέχει. Εκεί εσάς;
    Κι όμως υπάρχουν πολλοί που μια χαρά ξεχωρίζουν το καλό απ το κακό, αλλά δεν αντέχουν την ευτυχία ή έστω την χαρά του άλλου.
    Έβρεχε την νύχτα, τώρα έχει έναν ωραίο ήλιο

george1520
    Guest
    Ξέρεις τι κατάλαβα.. Με τα χρόνια και με τους ανθρώπους που γνώρισα.. Έμαθαν να έχουν μια αντιμετώπιση συγκεκριμένη που όταν έρθει κάποιος και τους φερθεί καλά τρομάζουν. Δεν ξέρουν πως να του φερθούν..
    Σήμερα ξύπνησα απογοητευμένος. Αν και έχω φάει πολλές ήττες στην ζωή μου κάθε φορά που τρώω καινούργια ο πόνος είναι ο ίδιος.

Senior Member
    Ξέρεις τι κατάλαβα.. Με τα χρόνια και με τους ανθρώπους που γνώρισα.. Έμαθαν να έχουν μια αντιμετώπιση συγκεκριμένη που όταν έρθει κάποιος και τους φερθεί καλά τρομάζουν. Δεν ξέρουν πως να του φερθούν..
    Σήμερα ξύπνησα απογοητευμένος. Αν και έχω φάει πολλές ήττες στην ζωή μου κάθε φορά που τρώω καινούργια ο πόνος είναι ο ίδιος.
    Λογικό μου ακούγεται. Δεν συνηθίζεται έτσι εύκολα η κακία. Και καλώς δεν συνηθίζεται. Εγώ ξέρεις τι λέω; Ευτυχώς που ξαφνιάζομαι ακόμα και πέφτω από τα σύννεφα..δεν θέλω να το συνηθίσω και να περιμένω το κακό. Ας τρωω τα μούτρα μου δεν πειράζει

george1520
    Guest
    Εγώ πλέον ξαφνιαζομαι οταν συναντήσω ανθρώπους με καλοσύνη... Είδος προς εξαφάνιση.

Senior Member
    Εγώ πλέον ξαφνιαζομαι οταν συναντήσω ανθρώπους με καλοσύνη... Είδος προς εξαφάνιση.
    χαχαχα

Μιλά η απογοήτευση τώρα και η πικρία.
    Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι απλά συνήθως αυτοί δεν κάνουν θόρυβο, είναι πιο δύσκολο να τους βρεις, αλλά υπάρχουν.

Μ αρέσει πολύ μια φράση του Καζαντζάκη (τον λατρεύω)

"Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος —αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος— σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται."

Όπως βλέπεις επιλέγω να διατηρώ την θετική μου σκέψη (για άλλους αφέλεια, όπως θες πεστο)

george1520
    Guest
    Νομίζω ότι αυτό που πληγώνει περισσότερο είναι η ελπίδα ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι..

Senior Member
    ελισαβετ θα στα πω να ξερεισ μην πεισ πωσ δε στα ειπα εγω ωσ παιδι επαιζα μπαλλα με τουσ χειροτερουσ χαρακτηρεσ εκει κριθηκα ωσ ανθρωποσ ωσ παιδι μαζι με αυτουσ ολοι παιζαμε μπαλλα αυτοι μεγαλωσαν και καναν μαλακιεσ και ψαχνουν την αληθεια εγω ωσ παιδια τουσ ελεγα οτι ειχαν και καλα στοιχεια τα παιδια καταλαβαινουν τον εσωτερικο κοσμο ετσι λοιπον μεγαλωσαμε κι αποφασισαν να βρουν την αληθεια μου κανανε τα παντα ειμαι σα να βγηκα απο θρυλερ εγω λεω οτι ειναι αναλογα τι εχεισ περασει πριν σε πετυχουν δηλαδη εγω επαιζα μπαλλα αληθινα και μαζευα ελιεσ αληθινα οποτε δε με πετυχε τιποτα αφου αυτα ηταν δυσκολα κι αληθινα θα τα βρουν ολα αυτα απο εδω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    θα πρεπει να παρουν διδακτορικο στην ψυχολογια δηλαδη πχ καπνιζεισ γιατι τι δειχνει αυτο και τι μαρκα τι δειχνει αυτο και τι αναπτηρα και τι καπνο και τι χαρτακια και ολα αυτη τη δουλεια ανοιξανε που θελει 100 χρονια να τα βρουνε αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Νομίζω ότι αυτό που πληγώνει περισσότερο είναι η ελπίδα ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι..
    Ναι είναι δύσκολο να διαχειριστείς την απογοήτευση που τρως από άτομα που δεν το περιμένεις αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι δυστυχώς george...έτσι πάει η ζωή.
    Εγώ αυτό το διάστημα που βρέθηκα σε δύσκολη φάση πάντως, συνάντησα πολλούς που φέρθηκαν με καλοσύνη και συμπόνια χωρίς να το ζητήσω και χωρίς να χουν να κερδίσουν κάτι από μένα. Βρέθηκε μέσα στους τόσους και ένα άτομο που με απογοήτευσε πολύ. Πόνεσε δεν το κρύβω και μου στοίχισε αλλά αυτά είναι μαθήματα που πρέπει να πάρουμε. Πάντα θα υπάρχουν και τέτοιοι. Αλίμονο αν χάσουμε την ελπίδα μας ή την πίστη μας στους ανθρώπους επειδή υπάρχουν και μαλάκες, δεν θα τους κάνω αυτή τη χάρη. Ούτε θα αφήσω να γίνω σαν τα μούτρα τους. Προτιμώ χίλιες φορές να τρώω τα δικά μου.

Εγινε κάτι συγκεκριμένο με σένα και απογοητεύτηκες;

george1520
    Guest
    Κάθε μέρα γίνεται και κάτι. Οταν ζεις σε ένα τοξικό περίβαλλον τα χτυπήματα δεν μπορείς να τα αποφύγεις.. Απλά συνηθίζεις και επιλέγεις να βρεις την "ηρεμία" σου εκτός αυτού.. Όταν όμως το χτύπημα είναι από άτομο που επιλεγεις να είναι στην ζωή σου πονάει.. Δεν θα χαρακτήριζα τον συγκεκριμένο άτομο μαλακά.. Ουτε μια στο εκατομμύριο. Απλά πιστεύω πως δεν μπορεί να χειριστεί σωστα ένα άνθρωπο που φέρεται όμορφα και τον πληγώνει.. Και το κακό είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει ότι το κάνει για να το αλλάξει.

Δεν μπήκα για να σας φορτώσω με τα θέματα μου. Απλά ήθελα κάπου να το πω για να φύγει από μέσα μου..

Senior Member
    Έχεις δίκιο , όταν είναι από άτομο που έχεις επιλέξει πονάει. Δεν είμαστε αλάθητοι όμως, κάνουμε και λάθος επιλογές κάποιες φορές ή μπορεί να μην είναι και λάθος επιλογές απλά και οι άλλοι να κάνουν πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνουν όπως λες. Όπως και να χει, οι επιλογές αναθεωρούνται συνεχώς, αν θεωρείς πως είναι άτομο που δεν μπορεί να αλλάξει τις συμπεριφορές που σε ενοχλούν, τότε δεν έχεις παρά να το βγάλεις από την θέση που το είχες στην ζωή σου.

Δεν φορτώνεις κανέναν george, δεν είσαι εδώ μόνο για να βοηθάς άλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ελισαβετ θα στα πω να ξερεισ μην πεισ πωσ δε στα ειπα εγω ωσ παιδι επαιζα μπαλλα με τουσ χειροτερουσ χαρακτηρεσ εκει κριθηκα ωσ ανθρωποσ ωσ παιδι μαζι με αυτουσ ολοι παιζαμε μπαλλα αυτοι μεγαλωσαν και καναν μαλακιεσ και ψαχνουν την αληθεια εγω ωσ παιδια τουσ ελεγα οτι ειχαν και καλα στοιχεια τα παιδια καταλαβαινουν τον εσωτερικο κοσμο ετσι λοιπον μεγαλωσαμε κι αποφασισαν να βρουν την αληθεια μου κανανε τα παντα ειμαι σα να βγηκα απο θρυλερ εγω λεω οτι ειναι αναλογα τι εχεισ περασει πριν σε πετυχουν δηλαδη εγω επαιζα μπαλλα αληθινα και μαζευα ελιεσ αληθινα οποτε δε με πετυχε τιποτα αφου αυτα ηταν δυσκολα κι αληθινα θα τα βρουν ολα αυτα απο εδω
    ελις εσύ μικρός πρέπει να σουν πολύ αλάνι ε; Θυμάσαι ωραία πράγματα από παιδί; Σε βλέπω συχνά να αναφέρεσαι για όταν έπαιζες στις γειτονιές για αυτό ρωτώ.

george1520
    Guest
    Είμαι άνθρωπος που όταν τον ενοχλήσει κάτι το λέει.. Έτσι δίνω την ευκαιρία στον άλλον να μου εξηγήσει.. Μπορεί εγώ να πήρα κάτι στραβά ή μπορεί ο άλλος να μην κατάλαβε το λάθος του. Και είναι κάτι που έκανα και σε αυτή την περίπτωση .. Όποιος θέλει να μείνει στην ζωή μας, μας εκτιμά και μας σέβεται.. Όταν κάνει λάθος να το παραδέχεται και να προσπαθεί να διορθωσει. Αν όχι καλύτερα να είναι μακριά.

Γράφτηκα στο φόρουμ για να βοηθάω όπου μπορώ. Όταν έχω τον χρόνο ασχολούμαι περισσότερο. Δεν ξέρω αν όντως βοηθάω.. Αλλα προσπαθώ.