ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1196
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1196 of 1380 FirstFirst ... 19669610961146118611941195119611971198120612461296 ... LastLast
Results 17,926 to 17,940 of 20693
    Senior Member
    "Και να θυμάσαι: Μην αφήσεις τον κόσμο να σε πικράνει με το φαρμάκι του. Μην επιτρέψεις στις πράξεις των άλλων να παγώσουν τη ζεστασία που έχεις μέσα σου. Υπάρχουν πράγματα που μας πληγώνουν, οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας, και πάνω απ' όλα υπάρχουν στιγμές που λυγίζουμε και είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να κλάψεις όταν πονάς και είσαι απελπισμένος. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να νιώθεις θλίψη, ΑΛΛΑ είναι πολύ κακό το να φέρεσαι άσχημα στους ανθρώπους γιατί κάποιοι έκαναν το ίδιο σε σένα... Άνθρωποι είμαστε, σπάμε, κάνουμε λάθη, λυγίζουμε, αλλά δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον πόνο και στη θλίψη να κυβερνάνε τη ζωή μας. Κι' όταν ξυπνάς κάθε πρωί θέλω να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι είναι σωστό. Και πάντα θα υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που θα νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, ότι δεν πάει άλλο, ότι δεν έχεις άλλες αντοχές να προχωρήσεις. Ανάπνευσε βαθιά. Εισέπνευσε... Εξέπνευσε... Το ξέρω ότι θα νιώθεις αδύναμος. Αλλά ξέρεις κάτι; Τα ίδια ακριβώς πράγματα που δείχνουν την αδύναμη πλευρά σου, είναι αυτά που θα σε δυναμώσουν στην πορεία. Το μυστικό είναι να δέχεσαι ό,τι σου πετάει η ζωή και να μαθαίνεις απ' αυτό."

Λόγια βάλσαμο στη ψυχή.

Αγάπη μόνο παιδιά. <3
    Και κουράγιο και υπομονή.
    Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους

Banned
    το συμπερασμα ειναι δηλαδη οτι εχουν την αξιωση εγω να συγχωρω ενω αυτοι ειναι χωρις ουτε ενα ιχνος μεταμελιας και ψαχνουν καροιδα να ειναι αυτοι απο πανω και οι αλλοι απο κατω
    η εποχη των ηλιθιων τελειωσε προπολου τωρα οπως ελεγα μπαινουμε στην εποχη των θεων και εγω δε προκειται να στεναχωρηθω για ανθρωπους που δε το αξιζουν γιατι δεν εχω να θυμαμαι τιποτα παραπανω απ αυτους εκτος απ το κακο που προσπαθουσαν να μου κανουν και ξερεις δεν ειμαι ουτε στραβος ουτε καθηστερημενος γιατι αυτο φαινοταν απο χιλιομετρα μακρυα και δε το εκανες μια φορα ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΦΟΡΕς ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ χωρις να σκεφτεις απολυτως τιποτα χωρις καν να σε νιαζει το τι θα συμβει

george1520
    Guest
    Σκέφτομαι πως αν ειχα γεννηθεί σε ένα άλλο σπίτι με άλλους γονείς ίσως να· είχα μια ήρεμη ζωή και ένα καλό χαρακτήρα.. Δεν θα είχα πέσει σε κατάθλιψη, δεν θα πήγαινα σε ψυχολόγο, δεν θα πληγωνομουν τόσο εύκολα. Είναι από τις φορές που θέλω να φύγω από το σπίτι και να μη ξαναδώ κανένα. Είναι από τις μέρες που δεν μπορώ να βοηθήσω κανένα γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω ούτε τον εαυτό μου. Είναι από τις στιγμές που η μάσκα του καραγκιόζη που φοράω, ότι είναι όλα καλά, δεν μπορεί να μείνει στο πρόσωπο μου.. Την πραγματικότητα δεν μπορεί να την καλύψει κανένα ψέμα.. Τίποτα δεν είναι καλά, τίποτα δεν ήταν καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέφτομαι πως αν ειχα γεννηθεί σε ένα άλλο σπίτι με άλλους γονείς ίσως να· είχα μια ήρεμη ζωή και ένα καλό χαρακτήρα.. Δεν θα είχα πέσει σε κατάθλιψη, δεν θα πήγαινα σε ψυχολόγο, δεν θα πληγωνομουν τόσο εύκολα. Είναι από τις φορές που θέλω να φύγω από το σπίτι και να μη ξαναδώ κανένα. Είναι από τις μέρες που δεν μπορώ να βοηθήσω κανένα γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω ούτε τον εαυτό μου. Είναι από τις στιγμές που η μάσκα του καραγκιόζη που φοράω, ότι είναι όλα καλά, δεν μπορεί να μείνει στο πρόσωπο μου.. Την πραγματικότητα δεν μπορεί να την καλύψει κανένα ψέμα.. Τίποτα δεν είναι καλά, τίποτα δεν ήταν καλά.
    Το σκέφτομαι κι' εγώ καμιά φορά αυτό... Από την άλλη όμως σκέφτομαι και ότι αν δεν περνούσα ό,τι πέρασα, σήμερα δεν θα ήμουν το ίδιο άτομο. Καλώς ή κακώς, από τις εμπειρίες μας μαθαίνουμε και τον χαρακτήρα μας θα τον κουβαλάμε ούτως ή άλλως. Απλά με τα χρόνια και τις εμπειρίες σου μαθαίνεις τα κουμπιά σου και πώς να επιβιώνεις πιο εύκολα.

Είναι δεδομένο πως όταν εμείς δεν είμαστε καλά, είναι δύσκολο να βοηθάμε τους άλλους, και ακόμα κι' όταν το κάνουμε, κυρίως είναι επειδή δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε (έστω την δεδομένη στιγμή) να βοηθήσουμε πρώτα τον εαυτό μας. Δεν χρειάζεται να φοράς καμιά μάσκα. Αυτό θα σε κάνει χειρότερα γιατί μαζεύεις και στο τέλος θα κάνεις έκρηξη. Είσαι και εσύ άνθρωπος και δικαιούσαι να έχεις τα χάλια σου, για όσο καιρό χρειάζεται. Πάρε πρώτα ανάσες και ξέσπασε για να δεις τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα. Η πραγματικότητα δεν θα αλλάξει αλλά εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

george1520
    Guest
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.. Έμαθα πλέον να ξεσπω. Παλιά τα κρατούσα. Τώρα ξεσπω και κάποιες φορές περισσότερο από όσο πρέπει. Η μάσκα δυστυχώς χρειάζεται. Κανένας δεν μπορεί να σε νιωσει, να σε καταλάβει.. Οπότε για να μπορείς να συναναστρεφεσαι με άλλους πρέπει να είσαι καλά. Ή μαλλον να δείχνεις καλά.

Senior Member
    Εμενα μου κλεψανε τη ζωη και το δικαιολογησαν λεγοντας οτι εχω "το γονιδιο τσι Λινας". Ειναι σαν την ταινια με τον Βεγγο που προσπαθουσαν να τον τρελανουν. Και το χειροτερο οτι εβαλαν και τον μεγαλο μου αδελφο σε αυτο το παιχνιδι. Βεβαια απο οτι διαβαζω αυτο ειναι συνηθισμενο στις οικογενειες των ναρκισσων. Το μεγαλυτερο παιδι γινεται συνεργος του πατερα και αποκτα το χαρακτηρα του.

Senior Member
    Σας βγαζει κι εσας ολοσελιδες διαφημισεις οταν πατατε στην αναζητηση;

Senior Member
    Εγώ γενικά είμαι το πιο φουλ σκεπτικό άτομο που μπορεί να γνωρίσει κάποιος, σκέφτομαι τα πάντα μου έρχονται στο μυαλό όλο σκέψεις, ψείρες, γιατί έγινε έτσι; Γιατί αλλιώς ; Μήπως αυτό; Μηπωε να έκανα εκείνο τελικά ; Πο δεν βγήκε όπως ήθελα γιατί;
    Τρελενομαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.. Έμαθα πλέον να ξεσπω. Παλιά τα κρατούσα. Τώρα ξεσπω και κάποιες φορές περισσότερο από όσο πρέπει. Η μάσκα δυστυχώς χρειάζεται. Κανένας δεν μπορεί να σε νιωσει, να σε καταλάβει.. Οπότε για να μπορείς να συναναστρεφεσαι με άλλους πρέπει να είσαι καλά. Ή μαλλον να δείχνεις καλά.
    Τώρα να σου πω ότι έχεις άδικο; Μακάρι να μπορούσα να στο πω αλλά τους τελευταίους μήνες είμαι στην ίδια φάση. Απλά να μην αφήνεις πράγματα μέσα σου και να αρρωσταίνεις. Με την πρώτη ευκαιρία να ξεσπάς, να εκτονώνεσαι με όποιο τρόπο μπορείς. Μόνο έτσι μπορούμε να επιβιώσουμε εμείς οι ευαίσθητοι.

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εμενα μου κλεψανε τη ζωη και το δικαιολογησαν λεγοντας οτι εχω "το γονιδιο τσι Λινας". Ειναι σαν την ταινια με τον Βεγγο που προσπαθουσαν να τον τρελανουν. Και το χειροτερο οτι εβαλαν και τον μεγαλο μου αδελφο σε αυτο το παιχνιδι. Βεβαια απο οτι διαβαζω αυτο ειναι συνηθισμενο στις οικογενειες των ναρκισσων. Το μεγαλυτερο παιδι γινεται συνεργος του πατερα και αποκτα το χαρακτηρα του.
    Εσύ Ορέστη είσαι έξυπνος άνθρωπος. Μην αφήνεις κανέναν να σε παρασύρει. Δύστυχως για κάποιους ανθρώπους η ζωή τα έφερε πιο δύσκολα και πρέπει να είναι συνεχώς σε μια κατάσταση "πάλης", και εσωτερικής και εξωτερικής. Από ένα σημείο και μετά όμως συνηθίζεται, γίνεται η 2η φύση σου. Απλά βλέπω πως δίνεις περισσότερη σημασία απ' όση πρέπει (και το καταλαβαίνουν και εκεί σε χτυπάνε) και αυτό θέλει δουλειά.

Έτσι νομίζω δηλαδή.

Senior Member
    Εννοειται οτι οποιος θελει να σε χειραγωγησει σε χτυπαει στο αδυνατο σημειο σου.

Banned
    ......................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 19-12-2019 at 04:49.

Banned
    επισης τρεφω φοβερη εκτιμηση γι αυτους επειδη κανουν μονιμως οτι νομιζουν οτι με εκνευριζει και δεν ειναι τοσο οτι με εκνευριζει οσο οτι καταλαβαινω τις προθεσεις τους και σκεφτομαι δηλαδη αν εγω τωρα ειμουν αδυναμος και εξαρτομουν απ οσα ακουγα ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ γι αυτο το λογο συμπεριφερομαι ετσι γιατι αν νομιζουν οτι μπορουν να εκνευρισουν εμενα ας κοιταξουν το τσιμεντο που βρισκετε στο εδαφος και ας προσπαθησουν να το εκνευρισουν αν μπορουν
    αρα αν θελουν σεβασμο σας δωσουν το καλο παραδειγμα οι ιδιοι

Banned
    εγω ετσι οπως ειμαι τωρα δε βγαινω απ το κοσμο μου με τιποτα δε μπα να τα κατεδαφισουν ολα θα ζω με το χαβα μου μερι να ερθουν καλυτερες μερες το πολυ πολυ να εξαγριωσουν το κοσμο και μετα να φυγουν απ τη βουλη με ελικοπτερο

Banned
    οσο και να καθονται να κοιτανε αντιλαμβανομαι τι συμβαινει πολυ πιο γρηγορα απ αυτους και απλως φοραω τη μασκα για να τη βλεπουν απο αυτο και μονο μπορει να καταλαβει κανεις το IQ τους που ειναι ανυπαρκτο φυσικα αφου αυτοι δεν αντιλαμβανονται καν οτι απλως τους δουλευω συνεχεια και περιμενουν εγω να τους το πω για να το παρουν χαμπαρι αφου τη δικη μου αντιληψη δε θα τη φτασουν ποτε αφου οταν αυτοι βλεπουν ενα εγω εχω δει χιλια
    και τωρα ξερω τι σκεφτονται οτι εχω το ακαταλογηστο αλλα αυτοι εχουν το ακαταλογηστο σε IQ που ειναι και το χειροτερο αλλιως δε θα εκαναν πραγματα που φαινοντουσαν τοσο ξεκαθαρα επειδη ξερουν οτι δε θα με πιστεψει κανενας τοσο καιρο τους προειδοποιουσα οτι θα κανουν τα νευρα τους αγνωριστα ενω αυτοι δε το καταλαβαιναν καν βλεπεις αφου το μυαλο τους δε στροφαρει καθολου
    το σιγουρο ειναι μονο ενα οταν μια μερα ο κοσμος μαθει ποιος στα αληθεια ειμουν εγω και ποιοι στα αληθεια ηταν αυτοι ολοι θα μου πουν οτι ειχα δικιο εκτος απ τους ιδιους που η δυναμη τους ειναι η προπαγανδα και τα χιλιαδες ψεματα που μεγαλωσαν τους ανθρωπους μ αυτα για να τους κρατανε σε υπνωση παντοτινη
    η μορφη πχ που εχουμε τωρα καθως και η ηλικια δεν ειναι αληθινη ειναι αποτελεσμα του προγραματισμου μας οταν γενηθηκαμε κατι φυσικα που δε το γνωριζει σχεδον κανενας
    Last edited by αλεξανδρος_77; 20-12-2019 at 06:28.

Ποιου να ευχηθώ βρε καλές γιορτές? Ακόμα κι απ αυτούς που τους θεωρώ φυσιολογικούς στο νου, κάποιων τους, κρίνω τη συμπεριφορά τους έναντι μου, όχι και τόσο άδικα, ως αποφυγή ή υποτίμηση, οι δε απομένοντες υπάρχουν αποστάσεις είτε πραγματικές είτε παγίωσης επικοινωνίας στο επίπεδο του μια κάθε τόσο.

Φίλε Γιάννη από το φόρουμ. Μου δωσες συμβουλή να επανασυνδεθώ με αυτούς που σου πα πως ξέκοψα ως περιπτωσάρες. Δεν γίνεται αυτό. Οι κακές στιγμές που έστω κι αν κρίνονται από κάποιους ως όχι και τόσο σημαντικές, που ήταν όμως που και που έως αρκετά επαναλαμβανόμενες ήταν αιτία, και το ψυχοφθόρο που πάντα λίγο ή πολύ υπήρχε στη συσχέτιση μαζί τους όπως και το σχεδόν εγώ να παρακαλώ ή κυρίως να με βρίσκουν όταν είχαν ανάγκη επικοινωνίας.

Μια καλή σχέση με τη γυναίκα που θες, ένας περίγυρος πραγματικών φίλων και μια ισορροπημένη επαγγελματική ζωή σε κλάδο και υπό συνθήκες που θα θελες, κι όλα αυτα μιλώντας στα επίπεδα ενός δυναμικού εύστροφου θετικού ανθρώπου που δεν ξέρει τι πα να πει ψυχολογία, είναι step up, είναι move up στη ψυχική και κατ επέκταση ως συγκοινωνούντα δοχεία στη σωματική υγεία. Είναι ως εάν η διάθεση και οι οργανικές σου λειτουργίες να βρίσκονται ένα κτυπητό στη διαφορά επίπεδο πιο πάνω. Κάπως έτσι ζουν κάποιοι πολλά αλλά και ποιοτικά χρόνια.

Το κινητό το έχω για να με παίρνουν για δουλειές και για τα διαφημιστικά που μου στέλνουν, τα οποία δεν κάνω unsubscribe για να μην περνάει μέρα χωρίς κάτι εισερχόμενο στο κινητό μου, λολ. Τα τηλεφωνήματα από πιο οικεία άτομα ελάχιστα την βδομάδα.

Οι γιορτές περνάνε καλά φτιάχνοντας τις όμορφα με φανταστικές καταστάσεις στη σκέψη μας, διότι ακόμα και στα πιο όμορφα γιορτινά μέρη να βρεθεις αμα είσαι μόνος η διάθεση σου θα ναι χάλια παρότι εξωτερικά θα προσποιείσαι, εκτός αν με τη σκέψη σου πέτυχες αυτή την ωραία φανταστική κατάσταση που προείπα.
    γιάννης