ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1215
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1215 of 1380 FirstFirst ... 21571511151165120512131214121512161217122512651315 ... LastLast
Results 18,211 to 18,225 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Χτυπάει το κεφάλι μου ώρες ώρες απο απωθημενα, απο ανθρώπους που με ενόχλησαν ή με παραγνώρισαν ή με απέφευγαν. Τετοια άσχημα περιστατικά, που συνέβησαν ακόμα και δεκαετία συν εως παιδικής ηλικίας, έρχονται συχνα στο νου μου. Το τι ακριβώς συνέβη, το οτι δεν αντεδρασα, στο σήμερα ο νους να ξαναπλαθει αυτά τα περιστατικά, νεύρα και υπερένταση που σχεδόν διαπερνούν το σωμα μου, απωθημενα λόγω της μη αντίδρασης μου τοτε. Είναι αγιάτρευτη αυτή η κατάσταση. Και δυστυχώς σχεδόν καθημερινά προστίθενται κι αλλά έστω μικρότερης εμβέλειας.

Έμεινα ουσιαστικά χωρις φιλιες χωρις να έχω βλάψει κανέναν απολύτως, και το λέω υπεύθυνα. Όλοι με οσους συσχετιζομουν παντα εμεναν γνωστοί. Οποτε αντιδρουσα - παρεξηγιομουν, κι όχι αβασιμα, έχανα τον αλλο, ψυχραινομασταν. Είναι δύσκολο ο άνθρωπος να ζήσει πραγματικα μόνος, θέλει έστω ελάχιστα ατομα για επικοινωνία και το αίσθημα του ανήκειν σε ενα κύκλο ανθρώπων ή κοινωνικό σύνολο.
    Φιλε πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Από ποια πόλη είσαι;

Senior Member
    Μου αγορασε ο αδερφος μου ενα κουτι μελομακαρονα και κουραμπιεδες απ το Βενετη. Μου το ανακοινωσε χαρουμενος και εφυγε. Εφαγα δυο κουραμπιεδες και πεντε μελομακαρονα. Και ηθελα να ξεκινησω διαιτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Μου αγορασε ο αδερφος μου ενα κουτι μελομακαρονα και κουραμπιεδες απ το Βενετη. Μου το ανακοινωσε χαρουμενος και εφυγε. Εφαγα δυο κουραμπιεδες και πεντε μελομακαρονα. Και ηθελα να ξεκινησω διαιτα...
    Δεν πειράζει Ορέστη.. Αυτές τις γιορτές εγώ έφτιαξα κουραμπιέδες 3 φορές. Και τους τελείωσα και τις 3...κάνε δίαιτα από δω και πέρα.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Δεν πειράζει Ορέστη.. Αυτές τις γιορτές εγώ έφτιαξα κουραμπιέδες 3 φορές. Και τους τελείωσα και τις 3...κάνε δίαιτα από δω και πέρα.
    Ολο ετσι λεω...

Senior Member
    Ολο ετσι λεω...
    Βάλε στο κινητό σου την εφαρμογή για τις θερμίδες και όταν τις συμπληρώσεις θα σου έρθει ειδοποίηση. Και εκεί θα πεις τέρμα, φτάνει για σήμερα. Και έτσι θα μπεις στο πρόγραμμα σιγά σιγά.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Βάλε στο κινητό σου την εφαρμογή για τις θερμίδες και όταν τις συμπληρώσεις θα σου έρθει ειδοποίηση. Και εκεί θα πεις τέρμα, φτάνει για σήμερα. Και έτσι θα μπεις στο πρόγραμμα σιγά σιγά.
    Εχω διατροφικη διαταραχη. Τρωω ψυχαναγκαστικα. Και μετα θυμωνω και τρωω απο νευρα.

Senior Member
    Εχω διατροφικη διαταραχη. Τρωω ψυχαναγκαστικα. Και μετα θυμωνω και τρωω απο νευρα.
    Αυτό στο έχει πει κάποιος ειδικός;
    (συγνώμη αλλά δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου)

Senior Member
    Αυτό στο έχει πει κάποιος ειδικός;
    (συγνώμη αλλά δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου)
    Δε χρειαζεται να μου πει ειδικος τι αισθανομαι.

Senior Member
    Δε χρειαζεται να μου πει ειδικος τι αισθανομαι.
    Ορέστη, και εγώ αισθάνομαι αυτή τη στιγμή ότι οι τοίχοι με πλησιάζουν επικίνδυνα και το δωμάτιο μου μικραίνει και ότι θα πεθάνω. Αλλά μάλλον είναι ιδέα μου..

Πήγαινε σε έναν ειδικό για να ξέρεις σίγουρα πως να βοηθήσεις τον εαυτό σου..

Senior Member
    Ορέστη, και εγώ αισθάνομαι αυτή τη στιγμή ότι οι τοίχοι με πλησιάζουν επικίνδυνα και το δωμάτιο μου μικραίνει και ότι θα πεθάνω. Αλλά μάλλον είναι ιδέα μου..

Πήγαινε σε έναν ειδικό για να ξέρεις σίγουρα πως να βοηθήσεις τον εαυτό σου..
    Ειναι ιδεα σου οτι αισθανεσαι οτι πλησιαζουν οι τοιχοι; Τι αισθανεσαι πραγματικα;

Senior Member
    Η οικογενεια μου μαζι με δυο μπαρμπαδες μου, τον Σ. Κ. μαι τον Χ. Κ. συνωμοτησαν για να μου καταστρεψουν τη ζωη.

Banned
    ολα αυτα που ζητε αυτη τη στιγμη δεν ειναι απολυτως τιποτα θα ερθει μια εποχη που οσοι θα σωθουν οι αλλοι θα τους χλευαζουν γιατι θα εχουν την ευλογια του Θεου αυτος που υπολογιζει την γνωμη των αλλων και κοιταει να γινει αρεστος δε προκειται να σωθει.

Senior Member
    Ειναι ιδεα σου οτι αισθανεσαι οτι πλησιαζουν οι τοιχοι; Τι αισθανεσαι πραγματικα;
    Ότι το δωμάτιο "στενεύει" και δεν μπορώ να πάρω ανάσα..
    Και το θέμα ήταν σε σένα. Εγώ αυτό το είπα σαν παράδειγμα. Ότι αν δεν πας σε ειδικό δεν ξέρεις τι έχεις..

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ορέστη η διατροφική διαταραχή αντιμετωπίζεται με την βοήθεια ψυχολόγου και διατροφολόγου παράλληλα..
    Στο έχω πει αρκετές φορές, στο έχω ρωτήσει δεν θυμάμαι να έχεις απαντήσει ποτέ αλλά γιατί δεν επισκέπτεσαι έναν ψυχολόγο; είμαι σίγουρη ότι θ σε βοηθήσει!

Senior Member
    Καλυτερα να πηγαινετε σεναν ψυχολογο/ψυχοθεραπευτη , παρα σεναν ψυχιατρο, που θα σας πλακωσει στα παλιοχαπα , αυτο εχω να πω , κιοτωντας πισω το παρελθον μου , πηγα σε ψυχιατρο, και τα χαπια με αποκαναν .....αντε να βρεις τον ' καλο ' ομως .....