ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1230
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1230 of 1380 FirstFirst ... 23073011301180122012281229123012311232124012801330 ... LastLast
Results 18,436 to 18,450 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by athinak1 View Post
    Τι σκέφτομαι??? Το πένθος.....πως το αντιμετωπίζεις??? Πέθανε μια πάρα πολύ καλή μου φίλη ξαφνικά μέσα στις γιορτές...το σοκ ήταν πολύ μεγάλο!! Δεν μου έχει ξανατυχει να χάσω κάποιον τόσο κοντινό μου άνθρωπο....μου λείπει πολύ....ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω....
    Πένθος;;; εγώ τα βάζω σε συρτάρια.. Και τα σπρώχνω και κάνω πως δεν έγινε τίποτα.. Δεν τα κατάφερα σε όλους τους θανάτους που έζησα. Μετά λέω πως μπορεί όταν πεθάνουμε να πάμε κάπου καλύτερα από εδώ. Μετά λέω μπορεί όταν πεθαίνουμε να πηγαίνουμε σε άλλο σώμα.. Όσα ακούω για τον θάνατο, τα λέω στον εαυτό μου.. Απλά βλέπουμε με τον θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου πως η ζωή είναι μικροί και πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε και να δείχνουμε στους άλλους όλα όσα νιώθουμε.. Κανεις δεν ξέρει τι τον περιμένει..

Αυτό ακριβώς....πόσο μικρή είναι η ζωή τελικά....πρέπει να την ζούμε κάθε στιγμή!!! Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει από την μια στιγμή στην άλλη...
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πένθος;;; εγώ τα βάζω σε συρτάρια.. Και τα σπρώχνω και κάνω πως δεν έγινε τίποτα.. Δεν τα κατάφερα σε όλους τους θανάτους που έζησα. Μετά λέω πως μπορεί όταν πεθάνουμε να πάμε κάπου καλύτερα από εδώ. Μετά λέω μπορεί όταν πεθαίνουμε να πηγαίνουμε σε άλλο σώμα.. Όσα ακούω για τον θάνατο, τα λέω στον εαυτό μου.. Απλά βλέπουμε με τον θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου πως η ζωή είναι μικροί και πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε και να δείχνουμε στους άλλους όλα όσα νιώθουμε.. Κανεις δεν ξέρει τι τον περιμένει..

george1520
    Guest
    Αυτό ακριβώς....πόσο μικρή είναι η ζωή τελικά....πρέπει να την ζούμε κάθε στιγμή!!! Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει από την μια στιγμή στην άλλη...
    Καθομαι και βλέπω τα παιδιά της αδελφής μου, που χαίρονται με τα απλά πράγματα και λέω Πόσο αχάριστοι γινόμαστε όταν μεγαλώσουμε. Δεν μας ευχαριστεί τίποτα. Μια αγκαλιά γιαυτους είναι ο παράδεισος.. Μια αγκαλιά για εμάς είναι απλά ένα καθημερινό άγγιγμα. Φεύγουν άνθρωποι από την ζωή μας και εμείς απλά προχωράμε. Δεν έχουμε χρόνο για τίποτα πλέον. Τρέχουμε να προλάβουμε.. Και αν μας ρωτήσει ποτέ κάποιος.. Τι να προλάβεις; δεν θα έχουμε απάντηση. Αν μας ρωτήσει όμως τι χάσαμε. Θα ξέρουμε.. Έχασα και εγώ πριν ένα χρόνο ένα δικό μου άνθρωπο. Δεν το έχω αποδεχτεί ακόμη. Αλλά έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα..

Αυτό προσπαθώ να κάνω....να τρέχω μεν γιατί δεν γίνεται αλλοιώς.....αλλά να κάνω και μικρά δωράκια στο εαυτό μου που και που, ένα ταξίδι, ένα βιβλίο, μια βόλτα...οτιδήποτε θα μου έδινε χαρά!!! Και η ζωή συνεχίζεται με τις οποίες απώλειες δυστηχως.....ας περάσουμε ηρεαλμα την ζωή μας όσο μπορούμε..
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καθομαι και βλέπω τα παιδιά της αδελφής μου, που χαίρονται με τα απλά πράγματα και λέω Πόσο αχάριστοι γινόμαστε όταν μεγαλώσουμε. Δεν μας ευχαριστεί τίποτα. Μια αγκαλιά γιαυτους είναι ο παράδεισος.. Μια αγκαλιά για εμάς είναι απλά ένα καθημερινό άγγιγμα. Φεύγουν άνθρωποι από την ζωή μας και εμείς απλά προχωράμε. Δεν έχουμε χρόνο για τίποτα πλέον. Τρέχουμε να προλάβουμε.. Και αν μας ρωτήσει ποτέ κάποιος.. Τι να προλάβεις; δεν θα έχουμε απάντηση. Αν μας ρωτήσει όμως τι χάσαμε. Θα ξέρουμε.. Έχασα και εγώ πριν ένα χρόνο ένα δικό μου άνθρωπο. Δεν το έχω αποδεχτεί ακόμη. Αλλά έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα..

Banned
    υπενθυμιζω σε καπιους που το τελευταιο καιρο εχουν ξεπερασει καθε οριο οτι εγω ειμαι σε μονιμη θεση αμυνας ενω αυτοι σε μονιμη θεση ΕΠΙΘΕΣΗΣ αφου το τελευταιο καιρο κατεβαλαν οτι πιθανη η απιθανη προσπαθεια φανταζεστε η δε φανταζεστε να με εξουσιασουν με οτι τροπο μπορουσαν θυμαμαι μαλιστα μια περιοδο που ακουγα αεροπλανα απο το σημεια που περνουσα που ηταν πασιγνωστα αφου απο κει περνουσα συνεχως που ειχαν γεμισει το τοπο καυσαερια και δεν εχω καταλαβει ΑΚΟΜΑ ποιος τους εδωσε το δικαιομα να τα κανουν ολα αυτα και μολις καταλαβαν οτι δε πετυχαν τιποτα ετσι και βρισκομουν στην ιδια διαυγεια με πριν τα παρατησαν και ερωτω ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ? και αν δε πιστευετε εμενα υπαρχουν στο ιντερνετ φωτογραφιες που διχνουν νεφη απο αεροπλανα και ερωτω ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΩΡΑ να φτανω στα ακρα? δηλαδη για να ειμουν καλος επρεπε να ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ να γεμισετε καυσαερια τον αερα που αναπνεω να καταστρεψετε τα ρουχα που φοραω και να τα κανετε ετοιμοροπα εσεις μου πασαρατε χαλασμενα προιοντα ενω τα πληρωσα κανονικα κι εγω να μη βγαζω μιλια ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ αυτο εχω να πω μονο και αργα η γρηγορα ο κοσμος θα εξαγριωθει και οτι κανατε σε μενα θα το βρειτε μπροστα σας γιατι εγω κυριοι δεν ενοχλησα κανενα ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ και ολοι επρεπε να σκυψουν το κεφαλι στη νεα ταξη πραγματων εσεις με εξαναγκασατε να φτασω στα ακρα τοσο καιρο που υπεμεινα τα πανδινα νομιζετε οτι θα σταματησετε τις αντιδρασεις με τη λογοκρισια σας γελασανε ο κοσμος θα ξεσηκωθει σας αρεσει η οχι

Banned
    επισης αν υπαρχει καπιος αλλος που εχει τη παραμικρη απορια για οτι λεω θα μπορουσα να του εξηγισω τι εχω τραβηξει το τελευταιο καιρο και ολα αυτα που δε δημοσιευσα για τις απειρες ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ επειδη η νεα ταξη πραγματων δε τους βγαινει επειδη ο κοσμος δεν ειναι προβατα αλλα ανθρωποι ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ να καταργησουν καθε δικαιωμα που εχουν και να γινουμε ολοι σφραγισμενα ζωα αυτοι με εξαναγκασαν να φτασω στα ακρα εγω δεν ενοχλουσα κανενα και αυτοι εκαναν αλεπαληλες προσπαθειες να με αποβλακωσουν να με τρομοκρατησουν να γεμισουν καυσαερια τον αερα που αναπνεω και σα να μην εφταναν ολα αυτα ηθελαν και να το ραψω και να μη μιλαω γιτι ηταν τοσα πολα οσα μου εκαναν το τελευταιο καιρο που δε ξερουν που να τα κρυψουν και αν δε με βλεπετε να μιλαω αυτο συμβαινει γιατι δε μπορω να μιλησω ομως θα συνεχισω ακαθεκτος στους δρομους μεχρι να μαθουν ολοι τι μου συνεβει

Banned
    με ποιο δικαιομα μου πασαρατε ξηλωμενα υποδηματα και αν νομιζετε οτι θα με σταματησετε στο διαδυκτιο θα μοιραζω φωτογραφιες στους δρομους μια μερα εμεινα μεσα στη μεση ενως καταστηματος αφου αυτο που φοραγα ξηλωθηκε χωρις καμια αφορμη αφου δε το ειχαν κολησει καν η θα με αφησετε ησυχο η θα μαθει ο κοσμος την αληθεια οτι χρησιμοποιω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ αν δε το εχετε καταλαβει βγαζετε αφρουν ακομα που επειρεασα τη μοδα ετσι? ξερετε ο κοσμος δεν ειναι στραβος οταν με βλεπει ουτε τοσο χαζος για να φοραει αβολα προιοντα γεματα λουρια λες κΑΙ ΕΙΝΑΙ σαμαρωμενοι μου κανατε παρα πολα και σα να μην εφταναν ολα αυτα θελετε και να μη μιλαω και απο πανω αυτο ακριβως που σκεφτεστε και ονειρευεστε για μενα αυτο θα ειναι το μελον σας και αυτη θα ειναι η αμοιβη σας αν θελετε ρουχα πολυτελειας μπορετε να πατε σε ενα σημειο χλιδης να τα βρειτε
    Last edited by αλεξανδρος_77; 17-01-2020 at 07:13.

Senior Member
    https://www.protagon.gr/video/o-kosm...stikou-paidiou

Εδώ είναι το πως ακριβώς βλέπει τον κόσμο ένα παιδί με αυτισμό.. Το ζω κάθε μέρα και θαυμάζω απίστευτα όλες αυτές τις μαμάδες που παλεύουν μαζί με τα παιδιά τους..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Τι σκέφτομαι??? Το πένθος.....πως το αντιμετωπίζεις??? Πέθανε μια πάρα πολύ καλή μου φίλη ξαφνικά μέσα στις γιορτές...το σοκ ήταν πολύ μεγάλο!! Δεν μου έχει ξανατυχει να χάσω κάποιον τόσο κοντινό μου άνθρωπο....μου λείπει πολύ....ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω....
    Καλημέρα!!
    Πως το αντιμετωπίζεις Ε;;
    Έχουν περάσει χρόνια που έχασα ένα κοντινό μου πρόσωπο και ακόμα δεν το έχω αντιμετωπίσει όπως πρέπει.. Άργησα να το συνειδητοποίησω ότι δεν είναι εδώ, καμία φορά ακόμη και τώρα ξεχνιέμαι..
    Εμένα το μόνο που με βοηθάει εκτός από την ψυχοθεραπεία είναι να σκέφτομαι ότι πήγε σε ένα καλύτερο μέρος.. Δεν πιστεύω στον Θεό, δεν είμαι της εκκλησίας. Δεν πιστεύω στον παράδεισο και στην κόλαση.. Αλλά η μόνη σκέψη που με βοηθάει τοσα χρόνια είναι αυτή, ότι εκεί που είναι είναι ευτυχισμένος...
    Άμα δεις ότι δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς και να το αντιμετωπίσεις επισκέψου έναν ψυχολόγο για να σε βοηθήσει στην διαχείριση του πένθους..

Senior Member
    Καλημερα

Εμένα είχε πεθάνει ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο πριν πολλά χρόνια, ήμουν στην εφηβεία. Για χρόνια είχα απωθήσει την σκέψη, δεν σκεφτόμουν τίποτα, σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτό το πρόσωπο στην ζωή μου, όχι και πολύ έξυπνη κίνηση ομολογώ.

Κάποια στιγμή χρόνια μετά είδα στον ύπνο μου ότι επέστρεψε, ήταν ψηλός και πανέμορφος και χαρούμενος πολύ. Κι όλοι εμείς στο σπίτι καταχαρούμενοι που τον υποδεχτήκαμε. Χοροπηδούσα πάνω του, του λέγα γιατί έκανε τόσα χρόνια να έρθει να μας δει, πού ήταν, πώς είναι εκεί που είναι, αν έχει παντρευτεί αν έχει κάνει οικογένεια...(ήταν νεκρός στο όνειρο αλλά "ζούσε " κάπου αλλού), αυτός προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι να ήθελα να έρθω, αλλά δεν μπορούσα, μάθαινα νέα σας όμως, ήξερα πως είστε καλά. Και συνεχώς χαμογελούσε με τις ερωτήσεις μου και με έπαιρνε αγκαλιά και μου λεγε μην ανησυχείς, κι εγώ καλά είμαι! Κι εγώ επέμενα σχεδόν θυμωμένη αλλά και ενθουσιασμένη που τον έβλεπα και του λεγα...μα ούτε μια φορά; ούτε καν στον ύπνο μου δεν μπορούσες να έρθεις;

Ξύπνησα τόοοοσο ανακουφισμένη από αυτό το όνειρο, τόσο σα να μου χε φύγει ένα τεράστιο βάρος που δεν περιγράφεται. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά τον φυσικό μας θάνατο, κανείς δεν ξέρει, αλλά η σκέψη αυτή ότι ο άνθρωπος σου είναι καλά εκεί που είναι πολλές φορές σε σώζει.

george1520
    Guest
    Όσες φορές είδα όνειρο αυτή την γυναίκα.. Πότε δεν είδα το πρόσωπο της.. Έβλεπα μόνο το σώμα της.. Κάθομαι πολλές φορές στην κουζίνα και περιμένω να ανοίξει την πόρτα και να πει "ήρθα".. Δεν έρχεται.

Το λάθος που κάνουμε συνήθως εμείς οι άνθρωποι είναι να λέμε ότι δεν έγινε και απλά δεν τον βλέπουμε και περνάει ο χρόνος έτσι.. Έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας.

Banned
    τις προαλες ειχε μπει ενα μελος εδω στο φορουμ και ελεγε δημοσια οτι μπορει να κατεβασει το φορουμ σε λιγα λεπτα ενω οι κατασκευαστες που στην εποχη του 2020 με το χαραγμα του αντιχριστου να ετοιμαζετε δε γνωριζουν ταχαμ πως να φτιαξουν συσκευες που να μην ειναι διατρητες στους χακερς γιατι πολυ απλα κανουν τις παπιες γιατι αυτο τους συμφερει για να εχουν καταναλωση ομως αμα ειναι να ανακαλυψουν κατι για να μας κανουν τη ζωη μαυρη αυτο μια χαρα ξερουν να το βρισκουν εγω ομως ολα αυτα δε προκειτε να τα αφησω ετσι μας δουλευουν κανονικα λεγοντας μας για ασφαλεια στο ιντερνετ πληρωνουμε αντιβαιρους που στην πραξη ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ στα λογια αφου οπιος γουσταρει παιζει με το ιντερνετ για τη πλακα τους ερχονται καπιοι τριτοι να κανουν οτι γουσταρουν σε συσκευες που δε τους ανηκουν και μετα αρχιζουν τα παζαρια παρτε το ενα το δινουμε με εκπτωση μιση τιμη παρτε το αλλο το δινουμε κοψοχρονια το θεμα ειναι να υπαρχει καταναλωση ενω δε κανουν αλλη δουλεια απ το να κοβους λεφτα και μεις θα ειμαστε τα κοροιδα που θα πληρωνουμε επ αοριστον αντιβαιρους και νεες συσκευες για να βγαζουν αυτοι λεφτα για 500 ζωες να τρωνε μεσα στη μεγα χλιδη και εμεις να ζοριζομαστε να εχουμε τα απαραιτητα εγω ολα αυτα δε προκειται να τα αφησω ετσι θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να ενημερωσω το κοσμο και θα συνεχισω ακΑΘΕΚΤΟς ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ δεν ανεχομαι πλεον τοση κοροιδια εγω να πληρωνω επ αοριστον και αυτοι να πουλανε διατρητες συσκευες που δε ξερουν ταχαμ πως να τις κανουν ανθεκτικες εχω φτασει πλαεν στα ορια μου ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ επεμβαινουν σε οτι αποφσιζω ΕΓΩ να δω στο ιντερνετ? εγω τι ειμαι δηλαδη το κοροιδο που θα αγορασει συνεχως λαπτοπ επειδη αυτη ετσι την εχουν δει? για να κανω πλουσιους τους ματσο του πλανητη? και αυτοι οποτε γουσταρουν δε θα με αφηνουν να δω οτι σελιδα θελω στο ιντερνετ? και ποιοι νομιζουν οτι ειναι ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ για να τα μεταφερω ολα αυτο στο κοσμο με οτι τροπο μπορω αυτο δε το δεχομαι πλεον ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ συσκευες ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ εσεις αν θελετε ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ για να πληρωνετε συσκευες που ολο τις φτιαχνουν με ενημερωσεις και μια ζωη λειψες ειναι ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΤΙΒΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ και γραψτε τι φραση κανουν οι παρτι οι χακερς στα ρουτερ και διαβαστε κατεβατα ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ? και μετα αναρωτιουνται γιατι ο κοσμος δε ψωνιζει και ψαχνουν να βρουν οτι πιο φτηνο να το παρουν ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙς ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΤΣΙ εσεις τους διδαξατε οτι ποιοτητα δεν υπαρχει και ειναι οτι προλαβουν να αρπαξουν απαξιωνετε τις ποιοτητικες συσκευες γιατι δεν ειναι εμπορικες και κοιτατε να πουλησετε οτι να ναι με φτανετε ως εδω και μετα το παιζετε θυματα και διαλυμενοι εσεις με φτασατε στα ακρα γιατι δε σεβεστε τιποτα ενω απαιτητε σεβασμο θελετε καταναλωτες με μια τραπεζα λεφτα ενω συνεχως κοβετε μισθους και μολις δειτε καπιον που ψαχνει κατι πιο ποιοτικο των μισειτε δηλαδη ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να ψαχνω οτι φτηνοτερο βρω μηπως υπαρχει ποιοτητα το θεμα ειναι ποιος θα κανει τη καλυτερη αρπαχτη για να μου το παιζετε καλοι και εξυπηρετικη θα πρεπει να εχει ματσο τα λεφτα γι να πληρωνω συνεχεια αλλα δε γουσταρω να καταναλωνω ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ θα ανοιξω τα ματια στο κοσμο και δε θα κατσω με σταυρωμενα χερια αγανακτησα πλεον δεν ανεχομαι αλλη κοροιδια
    οταν λοιπον δε μιλαγα δε σας αρεσε ενω τωρα με εξαναγκαζετε να τα βαλω μαζι σας αφου καποτε οι συσκευες δεν ηταν τοσο χαλια και μπορουσα καπως να τις διαχειριστω τωρα η μονη αντιστση που μου απομενει ειναι να μιλαω και αφου θελετε να παιξετε με τη συνδεση μου και εγω θα παιξω με τα νευρα σας μεχρι να δουμε ποιος απ τους δυο δε παλευεται ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΤΕ.θα με βαλετε με το ζορι να αλαζω συσκευες που θα λειτουργουν οποτε γουσταρετε και ξερω γιατι τα κανετε ολα αυτα γιατι με βλεπουν εξω και

ΤΡΕΜΕΤΕ μηπως εμφανιστουν μιμιτες μου που εχουν συσκευες απο το 2001 αυτος ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης σας ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ μου πασαρετε συσκευες σαραβαλα εκτος αν εχετε καποιο προβλημα μαζοχισμου και τη βρισκετε να ακουτε τα εξαμαξης

απαιτω οσα δικαιουμαι δηλαδη ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ και οτι αγοραζω να το διαχηριζομαι ΕΓΩ εκτος αν θελετε να συνεχισουμε το πολεμο νευρων ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε ποιον
    Last edited by αλεξανδρος_77; 18-01-2020 at 05:57.

Senior Member
    Τι φρικτή νύχτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τι φρικτή νύχτα!
    Γιατί έτσι?
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Γιατί ο Θεός η μοίρα το σύμπαν, δεν ξέρω ποιος, πάνω που λες εντάξει τα συμμάζεψα λίγο τα προηγούμενα χάλια, τα βαλα λιγο σε τάξη, ας ηρεμήσω λιγο τωρα να παρω μια ανάσα σου δίνει άλλη μια , έτσι για να το καταλαβείς καλά ποιος κάνει κουμάντο και ποσο μικρος κι ασημαντος είσαι κ τιποτα δεν περναει απτο χερι σου. Σου λεει μηπως δεν καταλαβες καλα το προηγουμενο, παρε αλλη μια να χεις