ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1242
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1242 of 1380 FirstFirst ... 24274211421192123212401241124212431244125212921342 ... LastLast
Results 18,616 to 18,630 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Επαναλαμβάνω ότι δεν είπα ότι το κάνατε επίτηδες άρα δεν υποστηρίζω ότι το κάνατε για να νιώσω χειρότερα...
    Απλώς αναρωτιέμαι υπάρχει έστω ένας που να καταλαβαίνει ότι δεν ισχύει το "ουδείς αναντικατάστατος" κι ότι την χρειάζομαι;
    Κυκνε μου, το "ουδείς αναντικαταστατος" ισχύει για ελάχιστους ανθρώπους στη ζωή μας.. Υπάρχει ναι.. Αλλά όχι για γιατρούς και ψυχολογους. Και πάλι κανείς από μας δεν σου είπε πως είναι εύκολο αλλά δεν είναι όλα με πρόγραμμα στη ζωή.. Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Για κάποιους ποναμε και για άλλους απλά "ξεβολευομαστε" όπως και στην περίπτωση σου.. Λες ότι δεν σε σκέφτηκε, δεν νοιάζεται.. Αλλά δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου.. Αν το σκεφτείς θα πεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια και θα ψάξεις να τη βρεις. Δεν θα σκέφτεσαι μόνο την άλλη πλευρά αλλά πρώτα την δική σου.. Δεν θέλω να επαναλαμβανομαι συνέχεια και να σου εξηγήσω πάλι τι θα πει ακριβώς το να μην νοιάζονται..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα Κυκνε πως είσαι σήμερα ,πώς πέρασες το βράδυ σου?
    Το βράδυ ευτυχώς κοιμήθηκα χωρίς εφιάλτες (γιατί με ταλαιπωρούν αρκετά συχνά) αλλά έχει λίγη ώρα που δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά και νιώθω ένα ψυχοπλάκωμα... Περιμένω να περάσει για να μπορώ να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ntinti
    Guest
    Το βράδυ ευτυχώς κοιμήθηκα χωρίς εφιάλτες (γιατί με ταλαιπωρούν αρκετά συχνά) αλλά έχει λίγη ώρα που δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά και νιώθω ένα ψυχοπλάκωμα... Περιμένω να περάσει για να μπορώ να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά...
    Τι μπορείς να κάνεις αυτή την ώρα για να περάσει αυτό ,να βγεις μήπως μια βόλτα αν μπορείς να πάρεις αέρα?βρες οτιδήποτε να σε κάνει να ξεχαστείς καν τω όμως μην το αναβαλεις

Senior Member
    Τι μπορείς να κάνεις αυτή την ώρα για να περάσει αυτό ,να βγεις μήπως μια βόλτα αν μπορείς να πάρεις αέρα?βρες οτιδήποτε να σε κάνει να ξεχαστείς καν τω όμως μην το αναβαλεις
    Έβαλα μουσική, συνήθως με βοηθάει...
    Όταν είμαι έτσι δεν ρισκάρω να βγω, τουλάχιστον όχι μόνη γιατί με τη δύσπνοια μπορεί να ζαλιστώ και που να βρεις άνθρωπο να βοηθήσει... Αλλά παλιά μια κυρία θυμάμαι που με είχε δει που ένιωθα άσχημα με ανέβασε στο σπίτι της για να μου δώσει νερό, καλά να είναι όπου κι αν είναι η γυναίκα...

Θα απαντήσω και στους υπόλοιπους, κάντε λίγη υπομονή να περάσει η κρίση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Έβαλα μουσική, συνήθως με βοηθάει...
    Όταν είμαι έτσι δεν ρισκάρω να βγω, τουλάχιστον όχι μόνη γιατί με τη δύσπνοια μπορεί να ζαλιστώ και που να βρεις άνθρωπο να βοηθήσει... Αλλά παλιά μια κυρία θυμάμαι που με είχε δει που ένιωθα άσχημα με ανέβασε στο σπίτι της για να μου δώσει νερό, καλά να είναι όπου κι αν είναι η γυναίκα...

Θα απαντήσω και στους υπόλοιπους, κάντε λίγη υπομονή να περάσει η κρίση...
    Καλημέρα κυκνε! Τι μουσική;; και εμένα με βοηθάει η μουσική.. Όπως και η γυμναστική.. Ακόμα και στο σπίτι μπορείς να κάνεις για μισή ωρίτσα.

Senior Member
    Δεν ξέρω τα γούστα σου στη μουσική αλλά εμένα τώρα με εκφράζει αυτό απόλυτα:

george1520
    Guest
    Τι τραγούδι είναι αυτό? Ήδη κοιμήθηκα.. Βάλε ένα τραγούδι να σε ανεβάσει.. Αν έχεις χάλια ψυχολογία και βάζεις και τέτοια περιμένεις να αλλάξει κάτι;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Βρε συ κυκνε πολύ καταθλιπτικό το τραγούδι σου.. Κάτι πιο χαρούμενο;;; για σκέψου και βάλε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καλημέρα κυκνε! Τι μουσική;; και εμένα με βοηθάει η μουσική.. Όπως και η γυμναστική.. Ακόμα και στο σπίτι μπορείς να κάνεις για μισή ωρίτσα.
    Έβαλα παρακάτω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια που άκουγα πριν για να πάρεις μια ιδέα...
    Τώρα ακούω αυτό:

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι τραγούδι είναι αυτό? Ήδη κοιμήθηκα.. Βάλε ένα τραγούδι να σε ανεβάσει.. Αν έχεις χάλια ψυχολογία και βάζεις και τέτοια περιμένεις να αλλάξει κάτι;
    Χα χα, συγγνώμη που γελάω αλλά μου φάνηκε αστείο αυτό που είπες ότι κοιμήθηκες... Μ' αρέσουν οι μπαλάντες αλλά θα σας βάλω κι ένα πιο χαρούμενο:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Βρε συ κυκνε πολύ καταθλιπτικό το τραγούδι σου.. Κάτι πιο χαρούμενο;;; για σκέψου και βάλε!
    Πιο χαρούμενο θέλεις κι εσύ... Θα σου βάλω ένα που η μουσική του δεν είναι χαρούμενη αλλά οι στίχοι είναι αισιόδοξοι και μου θυμίζει κάτι καλό:

george1520
    Guest
    Σε λίγο θα βάλεις και "τανγκό της νεφέλης". Τα τραγούδια σου μου θυμίζουν εκείνο το κοριτσάκι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι που τρέχει τρεχει και ξαφνικά πέφτει με τα μούτρα στο χώμα.. (τι συνειρμος?!?!?!)
    Εγώ πχ τώρα ακούω αυτο:

https://youtu.be/rY1CGzM_nW0
    Last edited by george1520; 24-01-2020 at 12:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Κυκνε μου, το "ουδείς αναντικαταστατος" ισχύει για ελάχιστους ανθρώπους στη ζωή μας.. Υπάρχει ναι.. Αλλά όχι για γιατρούς και ψυχολογους. ..
    Για μενα , δεν ισχυει για κανεναν , πλην γονεων ........ ποσο μαλλον για ψυχογιατρους .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για μενα , δεν ισχυει για κανεναν , πλην γονεων ........ ποσο μαλλον για ψυχογιατρους .........
    Γι αυτό είπα είναι ελάχιστοι.. Για μένα γονείς και παιδιά.. Ναι μεν έζησα χωρίς γονείς αλλά δεν μπόρεσα να τους αντικαταστησω...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Πιο χαρούμενο θέλεις κι εσύ... Θα σου βάλω ένα που η μουσική του δεν είναι χαρούμενη αλλά οι στίχοι είναι αισιόδοξοι και μου θυμίζει κάτι καλό:
    Τρελαίνομαι αλλά δεν το λες και η επιτομή της χαράς χάχα..
    Έχει τέλειους στίχους!!
    Εγώ να μην βάλω καλύτερα τι ακούω τώρα γιατί θα φρικάρετε [emoji14]