ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1270
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1270 of 1380 FirstFirst ... 27077011701220126012681269127012711272128013201370 ... LastLast
Results 19,036 to 19,050 of 20693
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Χαχαχα μα σου έχω πει όχι όλα μαζί.. Εσύ μόνιμα στο τρέξιμο να κάνεις όλη μέρα μποτε.. Κάνε ένα διάλειμμα..
    Και εγώ χάλια.. Θα μπορούσα να ονομάσω τη μέρα μου "η μέρα του καπνίσματος" και τίποτα άλλο..
    Εμενα καθε μερα ειναι η μερα του καπνισματος...χαχαχα...ναι βρε ασε...εχω αρχισει να ανησυχω που ειμαι τοσο δραστηρια...δεν βαζω ποπο κατω αλλα ενταξει μωρε κυριακουλα ειναι θελω απλα να ξεραθω...ααα κι εσυ χαλιααα;;;ααα ωραιαααα...μια ωραια ατμοσφαιρα μας βρισκω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εμενα καθε μερα ειναι η μερα του καπνισματος...χαχαχα...ναι βρε ασε...εχω αρχισει να ανησυχω που ειμαι τοσο δραστηρια...δεν βαζω ποπο κατω αλλα ενταξει μωρε κυριακουλα ειναι θελω απλα να ξεραθω...ααα κι εσυ χαλιααα;;;ααα ωραιαααα...μια ωραια ατμοσφαιρα μας βρισκω...
    Ε μα τι περίμενες; Είμαστε μια θεϊκή ατμόσφαιρα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Και δεν μας φταναν ολα,εχουμε και κουνουπια χειμωνιατικα να μας πρηζουν τα συκωτια...τι δουλεια εχουν χειμωνιατικα εδω περα;;

george1520
    Guest
    Και δεν μας φταναν ολα,εχουμε και κουνουπια χειμωνιατικα να μας πρηζουν τα συκωτια...τι δουλεια εχουν χειμωνιατικα εδω περα;;
    Έβαλαν το παλτό τους και βγήκαν έξω να πάρουν την δόση τους.

Ε μα τι περίμενες; Είμαστε μια θεϊκή ατμόσφαιρα
    Εε ναι μωρε αλλα μαζι ολοι... Αυτο εχει σημασια... ενας για ολους και ολοι για εναν...

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έβαλαν το παλτό τους και βγήκαν έξω να πάρουν την δόση τους.
    Απο μενα ;;;Δεν φτανει που μας πινουν το αιμα το καλοκαιρι,τωρα θα μας το πινουν ολη την χρονια...εσεις εχετε χειμωνιατικα εκει στην Κυπρο;;Αν δεν εχετε να σας στειλουμε τα δικα μας.

Senior Member
    Εε ναι μωρε αλλα μαζι ολοι... Αυτο εχει σημασια... ενας για ολους και ολοι για εναν...
    Όλοι οι θεοί στη γύρα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Απο μενα ;;;Δεν φτανει που μας πινουν το αιμα το καλοκαιρι,τωρα θα μας το πινουν ολη την χρονια...εσεις εχετε χειμωνιατικα εκει στην Κυπρο;;Αν δεν εχετε να σας στειλουμε τα δικα μας.
    Μπορεί να έχεις γλυκό αίμα.. Δεν έχουμε νομίζω.. Αν υπάρχουν στάσιμα νερά εκεί γύρω τότε γιαυτό έχετε κουνούπια....
    Σε ευχαριστώ όμως για την προσφορά αλλά δεν θα ήθελα... Ξύνομαι ήδη με την κνιδωση.

Όλοι οι θεοί στη γύρα
    Εε μα τι θεοι θα ημασταν...Ρε παρτο αλλιως...εγω στις σειρες που βλεπω, ολοι τα εχουν τα θεματακια τους...οι τελειες ζωες δεν εχουν ενδιαφερον..ποτε δεν θα γινουν σειρα...

Senior Member
    Εε μα τι θεοι θα ημασταν...Ρε παρτο αλλιως...εγω στις σειρες που βλεπω, ολοι τα εχουν τα θεματακια τους...οι τελειες ζωες δεν εχουν ενδιαφερον..ποτε δεν θα γινουν σειρα...
    Χαχαχα η δική μου αν γίνει θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση ακόμα την Ανίτα.. Με τόσα παρατράγουδα

Μπορεί να έχεις γλυκό αίμα.. Δεν έχουμε νομίζω.. Αν υπάρχουν στάσιμα νερά εκεί γύρω τότε γιαυτό έχετε κουνούπια....
    Σε ευχαριστώ όμως για την προσφορά αλλά δεν θα ήθελα... Ξύνομαι ήδη με την κνιδωση.
    Παρακαλω καλεεε...ειδες που σε σκεφτηκα ομως;;

Χαχαχα η δική μου αν γίνει θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση ακόμα την Ανίτα.. Με τόσα παρατράγουδα
    Ποια Ανιτα μαρη...για τηλεθεαση πες μαστερσεφ...παρατραγουδα μονο στην ανιτα εχει;;βρε ολοι εδω μεσα πιστευω εχουμε ζησει παρατραγουδα

george1520
    Guest
    Παρακαλω καλεεε...ειδες που σε σκεφτηκα ομως;;
    Τι καλή που είσαι; βγαίνεις και σε άλλα χρώματα;

Εγω σήμερα όλη μέρα περίμενα το εγκεφαλικό να έρθει..

Senior Member
    Ποια Ανιτα μαρη...για τηλεθεαση πες μαστερσεφ...παρατραγουδα μονο στην ανιτα εχει;;βρε ολοι εδω μεσα πιστευω εχουμε ζησει παρατραγουδα
    Μη νευριαζεις.. Αλλά έχω περάσει πολλά..
    Χαχαχα χαχαχα

Τι καλή που είσαι; βγαίνεις και σε άλλα χρώματα;

Εγω σήμερα όλη μέρα περίμενα το εγκεφαλικό να έρθει..
    Μονο σε ροζ!!!Το εγκεφαλικο γιατι...;;;