ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1309
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1309 of 1380 FirstFirst ... 3098091209125912991307130813091310131113191359 ... LastLast
Results 19,621 to 19,635 of 20693
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και να ρωτησω τώρα:Πιο αχώνευτο άτομο από την Σπυριδούλα έχει περασει σε ριάλιτι?
    Σπυριδουλα σκασεεεε!!...φετος πιστευω εχουμε μεγαλες πιθανοτητες να γνωρισουμε χειροτερο ατομο απο την Σπυριδουλα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Σπυριδουλα σκασεεεε!!...φετος πιστευω εχουμε μεγαλες πιθανοτητες να γνωρισουμε χειροτερο ατομο απο την Σπυριδουλα.
    Σπυριδούλα και Μανατζερ Ράγκμπι από Survivor,και 1-2 που έχω στον νου από το περσινό GNTM ότι πιο αχωνευτο έχω δει σε ριάλιτι.

Σπυριδούλα και Μανατζερ Ράγκμπι από Survivor,και 1-2 που έχω στον νου από το περσινό GNTM ότι πιο αχωνευτο έχω δει σε ριάλιτι.
    Και Τζωρτζης...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και Τζωρτζης...
    Ε τον σιχαμένο.
    Από το περυσινό GNTM,Ξανθούλα και Μεγκι.

Ε τον σιχαμένο.
    Από το περυσινό GNTM,Ξανθούλα και Μεγκι.
    Γιατι η αλλη η χαφιτσουκ και η Κατια καλυτερες;;απαπα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατι η αλλη η χαφιτσουκ και η Κατια καλυτερες;;απαπα
    Η Μαριτίνα λες?Αίσχος.
    Όπως και η Κάτια.
    Οι άλλες δυο όμως έχουν τα πρωτεία,και μετα το δίδυμο που ανέφερες.Το top 5 κλείνει η Ιωαννίδου,αλλά αυτην την παραδέχομαι σε 2 πράγματα.

Η Μαριτίνα λες?Αίσχος.
    Όπως και η Κάτια.
    Οι άλλες δυο όμως έχουν τα πρωτεία,και μετα το δίδυμο που ανέφερες.Το top 5 κλείνει η Ιωαννίδου,αλλά αυτην την παραδέχομαι σε 2 πράγματα.
    Μπααα...διαφωνουμεεε...Μαρτι να και Κατια ο,τι χειροτερο εχω δει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπααα...διαφωνουμεεε...Μαρτι να και Κατια ο,τι χειροτερο εχω δει.
    Και φυσικά καμία τους δεν θα κανει καριέρα μοντελου.Ούτε θα το παλέψει.

Η μόνη που το έχει προσπαθησει κάπως είναι η Ιωαννίδου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Γιατι;

(Αν θελεις απαντας βεβαια, χωρις να θελω να γινω αδιακριτος απλα μου εκανε εντυπωση που δειχνεις να το λες με τοση βεβαιοτητα.. Γιατι πιστευεις πως δεν μπορει να ειναι θετικη εμπειρια; )
    Μια νεα κοπελα σαν αυτην θελει ρομαντζο και ποτισμα. Αν δεν την ποτισω εγω, πολυ συντομα θα βρεθει αλλος να την ποτισει. Εχει αρκετες παρεες, και με ελληνιδες, και με Ελληνες, και με ξενους.., Χτες ηθελε κατι παραπανω απο εμενα. Ισως να την παω σε καποιο μπαρακι, ισως να ειμαι πιο θερμος μαζι της... Με ρωτησε γιατι ανησυχω τοσο πολυ αν θα περασει καλα. (της ειχα πει οτι αυτο σκεφτομουν).

Τωρα εσυ με ρωτας γιατι δεν την ποτιζω.

Πρωτον γιατι εχω μια φοβια, παραλογη ισως, οτι κουβαλαω σεξουαλικως μεταδοτικα μικροβια.

Δευτερον γιατι η μανικα μου ειναι χαλασμενη. Εχω παει σε ενα σωρο γιατρους και με εμπαιζουν. Δε μπορω να τη φτιαξω. Αν φτασω στο κρεβατι με καποια θα γινω τελειως ρεζιλι.

Οποτε καλυτερα και για τους δυο μας να μην προχωρησει το θεμα. Μου αρεσε που φαγαμε παγωτο μαζι, αλλα τι να γινει, δε μπορουμε να εχουμε ο, τι θελουμε.

Σημερα μιλησαμε λιγο και προτιμησε να φυγει με τις φιλες της παρα μαζι μου. Πιο βολικα ετσι.

Και φυσικά καμία τους δεν θα κανει καριέρα μοντελου.Ούτε θα το παλέψει.

Η μόνη που το έχει προσπαθησει κάπως είναι η Ιωαννίδου.
    Ναι εδω συμφωνω.Τουλαχιστον αυτη πηγε εξωτερικο,ασχοληθηκε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    MasterChef απόψε ή Champions League?

MasterChef απόψε ή Champions League?
    Εγω οπως καταλαβαινετε....μαστερσεφ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δεν μπορω να ειμαι εντελως τυπικος μαζι της. Της εχω πει πολλες φορες οτι εχει ωραιο χαμογελο. Λολ! Πως να μην το ελεγα; Νομιζω οτι μπορει να ηθελε να παμε σε ξενοδοχειο. Αν οντως, σιγουρα θα απογοητευτηκε. Και θα νευριασε ενδεχομενως! Τι περιεργη κατασταση. Επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας δε θα σας κρυψω οτι νιωθω ερεθισμενος συχνα οταν στεκομαι κοντα της. Αλλα θα ηταν ασχημο και για τους δυο μας να προχωρησουμε.
    Πάντα σκέφτεσαι τα χειρότερα σενάρια. Όταν δεν σου μίλησε μια μέρα στο μάθημα νόμιζες ότι σε αντιπαθεί. Τώρα επειδή δεν της πρότεινες να κάνετε κάτι άλλο, υποθέτεις (πάλι) πως μπορεί να περίμενε να της προτείνεις να πάτε σε ξενοδοχείο. Και για τα χειρότερα σενάρια η υπόθεση γίνεται σιγουριά μέχρι που διαψεύδεσαι και η ίδια ιστορία ξεκινάει από την αρχή και εσύ αρρωσταίνεις από το άγχος και τις σκέψεις.

Αφού την γουστάρεις δείξτο και μην υποθέτεις πιθανές (άσχημες βεβαίως βεβαίως) αντιδράσεις. Αν μη τι άλλο άστην να αποφασίσει μόνη της και να δείτε στην πράξη πώς θα πάει. Ποτέ δεν ξέρεις από πριν. Και αν έχεις τόσο άγχος είναι λογικό να μην μπορείς να λειτουργείς ούτε σωματικά. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες που λες παρακάτω δεν είναι πρόβλημα. Όλοι μας διαφορετικοί είμαστε και υπάρχουν ζευγάρια με πολύ διαφορετικά γούστα αλλά τα βρίσκουν. Αλλού είναι το πρόβλημα και εσύ το δημιουργείς. Στο μυαλό σου. Απλά ζήστο και σταμάτα να σκέφτεσαι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγω οπως καταλαβαινετε....μαστερσεφ!!
    Θέλω ενημέρωση αναλυτική,λίγο μετά τις 12

Θέλω ενημέρωση αναλυτική,λίγο μετά τις 12
    Χαχαχα...οκ